Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

Σας είχαμε υποσχεθεί ένα άρθρο του φυλακισμένου σύντροφου Παναγιώτη Ρουμελιώτη,ενός συναγωνιστή που έκανε της ιδέες του πράξη και το αποτέλεσμα των πράξεων του ήταν ο διασυρμός του απο τους ίδιους τους εθνικιστές, θα καταλάβεις εσύ αυτόνομε συναγωνιστή ότι ο PORKY δεν ήταν ένας πρεζάκιας και άλλα πολλά που του προσάπτουν οι προδότες της δικιάς μας μεριάς αλλά ένας αληθινά γνήσιος εθνικοσοσιαλιστής που απλά είχε την ατυχία να μην είναι μέρος του συστήματος δεν ρουφιάνεψε ποτέ κανενάν εθνικιστή δεν έδειξε έλεος σε κανέναν Αναρχικό και Antifa

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ - FREE PORKY

Α.Μ.Ε

Αναδημοσίευση απο το underground NS skinzine DORIAN (Απρίλιος 2003 - ΤΕΥΧΟΣ
5ο)ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Μπορεί η εξέλιξη να σταμάτησε βίαια, αλλά ήταν αδύνατο να ξεριζωθεί το γενετικό στοιχείο που το δημιούργησε. Η φυλή μας, η λευκή φυλή που ο πολιτισμός της θεμελιώθηκε απο τους ΄Ελληνες έχει μέσα στα  γονίδια της αυτά τα σπουδαία χαρακτηριστικά που κάτω απο την επίδραση του φυσικού χώρου γέννησαν τους δικούς μας θεούς.

Βλέποντας ιστορικά της τελευταίες χιλιετηρίδες,ανακαλύπτουμε  δύο παράλληλα ρεύματα διατήρησης και εμφάνισης της Ευρωπά'ι'κής Θρησκείας. Το κατώτερο ρεύμα βρίσκεται ενσωματωμένο μέσα στο χριστιανισμό και φαίνεται στη διατήρηση των εθίμων και των παραδόσεων.

Οι φιλοσοφικοί στοχασμοί η πανδαισία της μουσικής, η μεγάλη ποίηση,ανοίγουν το δρόμο προς της πηγές τις προγονικής θρησκείας.Τα μεγάλα έργα της εξέλιξης του πολιτισμού,καθώς οι Έλληνες ξεπροβάλαν μέσα απο το σκοτάδι του Μεσαίωνα για άλλη μια φορά, η τέχνη και διάλογος της φιλοσοφίας είναι τα μέσα που πρέπει να εξερευνήσουμε για να οδηγηθούμε στον τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων που γέννησαν τη θρησκεία μας. Η επιστροφή στον παγανισμό δεν σημαίνει προφανώς την αναστήλωση του Δωδεκάθεου ή επαναφορά της θρησκείας των Άζεν.Τέτοιες αστείες απλουστεύσεις και παρανοήσεις είναι πέρα απο την αληθινή αναζήτηση. Η επιστροφή στο παρελθόν σημαίνει την προσπάθεια επανεύρεσης των αρχών μας και του τρόπου ερμηνείας του κόσμου, που θα οδηγήσει σε ένα δικό μας σύστημα αξιών. Τα λιγοστά αποσπάσματα του σκοτεινού Ηράκλειτου δείχνουνε να είναι η αφετερία της αναζήτησης, καθώς όπως έχει εύστοχα ειπωθεί:

''Τα σκότη τους δεν μοιάζουν με εκείνα που ακολουθούν την ημέρα μετά το λυκόφως, αλλά με κείνα που προαναγγέλουν την αυγή που γεννιέται


PORKY

Υπογραμμίζουμε ότι δεν υιοθετούμε απαραίτητα το σύνολο των γραφομένων.