Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Βρετανία, δημοσιογραφικά διορθωτικά «γυαλιά» – και τα αστραφτερά κουστούμια του γυμνού βασιλιά…

Κάνουν τα πάντα οι υπηρέτες της … «ενημερώσεώς μας» για να μη δούμε ότι αυτοί οι «επαναστατημένοι νεαροί» που καίνε το Λονδίνο κ.λπ. είναι Μαύροι και αλλόφυλοι…






Το 1985 στο Τότεναμ του Λονδίνου που είχε ήδη αρχίσει να μετατρέπεται σε γκέτο εποίκων αφρο-καραϊβικής καταγωγής , χιλιάδες έποικοι δημιούργησαν εκτεταμένα επεισόδια και καταστροφές, με αφορμή το θάνατο της 49χρονης Σίνθια Τζάρετ από την Τζαμάικα κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στο σπίτι της. Στα επεισόδια που ακολούθησαν ένας αστυνομικός είχε σκοτωθεί, μαχαιρωμένος στο λαιμό, σε ένα ακόμα ανεξιχνίαστο περιστατικό.





Αύγουστος 2011. Στο Τότεναμ οι έποικοι έχουν πλέον πολλαπλασιαστεί, καθώς εκατομμύρια ακόμη αφρικανοί και ασιάτες έχουν μετοικίσει στην Μεγάλη Βρετανία , ενώ κάθε οικογένεια μαύρων κάνει συνήθως από 3 έως 6 παιδιά. Οι περισσότεροι από αυτούς λαμβάνουν εδώ και δεκαετίες τεράστια ποσά από διάφορα «κοινωνικά προγράμματα» και επιδόματα, μεταξύ αυτών και επίδομα πολυτεκνίας. Αρκετοί όμως δεν αρκούνται σε αυτά, ούτε στο επί πλέον εισόδημα κάποιας νόμιμης εργασίας και έχουν ως κύρια απασχόληση την εγκληματικότητα. Τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως στην Ελλάδα και διεθνώς, εμφανίζουν ως αιτία της ακραίας εγκληματικότητος στην περιοχή την «υψηλή ανεργία». Η αλήθεια όμως είναι ότι στο Τότεναμ η ανεργία βρίσκεται σε ποσοστό 13% , πολύ χαμηλότερο από το 30% που έχουμε στο Νότιο Αιγαίο στην Ελλάδα, και το πανελλαδικό 17%. Και τα κρατικά επιδόματα που λαμβάνουν εκεί οι άνεργοι καθώς και οι άεργοι αλλά και οι εγκληματίες που εμφανίζονται ως άνεργοι, είναι υψηλότερα από ό,τι οι μισθοί με τους οποίους εργάζονται εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην σημερινή Ελλάδα…



Η απίστευτα υψηλή και ακραία εγκληματικότητα στο Τότεναμ του Λονδίνου δεν οφείλεται, λοιπόν, στην «υψηλή ανεργία» - αλλά στην φυλετική ταυτότητα των κατοίκων της περιοχής, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με την πολιτιστική τους ταυτότητα και την κοινωνική τους συμπεριφορά.



Ο 29χρονος αφρομιγάς Μαρκ Ντάγκαν, πατέρας ήδη τεσσάρων παιδιών, παρακολουθούνταν εδώ και καιρό στο πλαίσιο της Επιχείρησης «Τρίαινα», που παρακολουθεί την δράση ενόπλων συμμοριών στο Λονδίνο. Η συμμορία του έκανε εμπορία ναρκωτικών και όπλων.



περισσότερα εδώ ...... http://greekns.blogspot.com/2011/08/blog-post_13.html