Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

«Μακεδονία Γη Ελληνική»



Το σύνθημα «Μακεδονία Γη Ελληνική» που φωνάξε σύσωμος ο ελληνικός λαός στις αρχές της δεκαετίας του ’90,έχοντας πρωτοστατούντες τους αγωνιστές της περιόδου εκείνης, φαίνεται πως εσκεμμένα απωλέσθηκε έως λησμονήθηκε μέχρι σήμερα απο το σύνολο του υποτιθέμενου επαναστατικού «εθνικού κορμού» ως ικανή προταγματική συνθήκη αιματηρού εθνικού αγώνα στους δρόμους. Αντ’αυτού, είδαμε πολλάκις διάφορες παραπληγικές διαμαρτυρίες και τους γραφικούς ακροδεξιούς φωνασκούντες περί των δικαίων κατά τ’άλλα αιτημάτων τους. Εκείνο που λείπει μέχρι και σήμερα, είναι το κίνημα των αγωνιστών που δεν περιμένουν απο τους πάσης φύσεως κομματικούς και μη μηχανισμούς να τους δώσουν κατευθύνσεις για την σωτηρία της πατρίδας τους. Ο κατεστημένος μηχανισμός του λεγόμενου «εθνικού χώρου», αρκείται στην επιμνημόσυνη δέηση του πτώματος της νεκρής μας πατρίδας.

Οι ριζοσπάστες Εθνικιστές και Σοσιαλιστές,ατενίζουν προς τα πάνω και ονειροπολούν το μελλοντικό αύριο μιας λεύτερης πατρίδας μέσα απο τις πράξεις τους και μισούν τα κούφια λόγια. Ο εφησυχασμός και η αδράνεια ανήκουν στους προσκυνημένους. Οι Έλληνες Εθνικιστές / Εθνικοσοσιαλιστές δεν έχουν να περιμένουν τίποτα απο τις ελεγχόμενες και σπασμωδικές κινήσεις του επί πολλά συναπτά έτη χρεωκοπημένου «εθνικού χώρου». Ο αποσυμπιεστικός μηχανισμός του,υποχρεώνει δίχως άλλο τους καλόπιστους πατριώτες σε μια επι μακρόν ύπουλη εκτόνωση της δυσαρέσκειας τους «εκ των έσω». Το πετυχαίνουν μέσω εκδηλώσεων τυπολατρείας εν είδη μνημοσύνων. Αντιθέτως, για όλους εμάς «Εθνικισμός σημαίνει ζώσα πραγμάτωση των ιδεών». Καμία ελευθερία δίχως θυσία. Κανένας αγώνας δίχως αίμα. Καμία τιμή δίχως θάνατο. Αυτές τις αξίες υπερασπίστηκαν και οι ένδοξοι Μακεδονομάχοι. Στους σημερινούς δειλούς ακροδεξιούς δεν αξίζει έλεος. Ούτε και θα υπάρξει. «Η ονειροπόληση περί των αλύτρωτων πατρίδων που απο στιγμή σε στιγμή δήθεν απελευθερώνονται», υπήρξε η άλλη όψη του ίδιου προδοτικού επί της ουσίας νομίσματος,η άλλη όψη του οποίου «διαχώριζε ήδη τεχνιαίντως την Ελλάδα σε κομμάτια «αμφισβητούμενων» περιοχών.»



Για εμάς η Ελλάς είναι μια και αδιαίρετη. Για εμάς δεν υπάρχουν αμφισβητούμενες περιοχές, μήτε και γειτονιές. Το ζήτημα που δεν τέθηκε ποτέ σε σοβαρή βάση απο τους ακροδεξιούς χωροφύλακες είναι ένα: Αν δεν απελευθερώσουμε την γειτονιά μας απο τους αλλοδαπούς εισβολείς πως θα απελευθερώσουμε την Μακεδονία;



ΕΛΛΗΝΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ!


ΕΛΛΗΝΑ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!


ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ!