Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Συναγωνιστές/ιες – σύντροφοι




                                 






Αυτό που βιώσαμε την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας ήταν για γέλια και για κλάματα.

Πολεμήσαμε στην αρχη μαζί με εχθρούς και φίλους πλάι πλάι, τους σερίφηδες του συστήματος, τα κρατικά τσιράκια που εκτελούν ‘’εντολές’’ χωρίς καμία αξιοπρέπεια του εαυτού τους και του όρκου που δώσανε. Αν πολεμούσαν βέβαια έλληνες μπάτσοι κάτι που αμφιβάλουμε για αυτό.



Πολεμήσαμε με λύσσα κάτω από την βαριά λαβωμένη Ελληνική σημαία μας, μαζί με άλλους συνέλληνες που δεν κάτσανε απλά στο καναπέ τους να κοιτάνε την τηλεόραση τους, ή οι ‘’πουθενάδες ‘’ ‘’υπερπατριωτάρες’’ νεοραγιάδες δεν κάνανε τον κόπο καν να κατέβουν διότι γνωρίζουμε καλά τα ποιος και πού και δυστυχώς το γιατί.



Όμως πέρα και από τις επιθέσεις που γίνανε σε ‘’Αστυνομικούς’’ και είμαστε πλήρως σύμφωνοι σε αυτό, καταδικάζουμε τις επιθέσεις που γίνανε στα κτήρια και μαγαζιά της Αθήνας σπάζοντας και λεηλατώντας, όπως γίνεται πάντα από τα μαυροκόκκινα κοράκια.



Οι ‘’προστάτες’’ του εργάτη θα στείλουν συνέλληνες στο ταμείο ανεργίας στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Η χτεσινή εξέγερση οφείλετε σε έλληνες αγνούς, εργάτες ανέργους και πάνω από όλα ακομμάτιστους, πέρα από τα εμετικά κομματικά πανό που υπήρχαν φυσιολογικό είναι τα σκουλήκια με τέτοια χαίρονται, μην προσπαθείτε με δόλιους τρόπους, να το υποβαθμίσετε με τους άπλυτους και τους ξένους κλέφτες φίλους τους. Στην αρχή έλληνες χτυπήθηκαν με τους ευρωπαϊκούς μπάτσους, Έλληνες αντισταθήκανε με σθένος ψυχής…



Ορκιζόμαστε εκδίκηση στα άπλυτα πρακτοράκια για αυτό που έκαναν που έστειλαν στην ανεργία συμπατριώτες μας, άλλωστε γιατί να μην το κάνουν δεν έχουν όλη την τύχη να είναι παιδιά βουλευτών και καπιταλιστών.



Όπως κάψατε θα σας κάψουμε, όπως λεηλατήσατε θα σας λεηλατήσουμε, από εδώ και πέρα δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαδί, τα βρωμοπλιάτσικα σας που κάνατε μαζί με Αλβανούς, νέγρους και πάκια θα σας στοιχήσουν όσο στοίχησαν και οι θέσεις εργασίας στους συμπατριώτες μας και αφού τελειώσουμε με εσάς θα σας βγάλουμε στην φόρα να σας χαρούν και άλλοι…



Να ευχηθούμε περαστικά στους συναγωνιστές μας (Α.Μ.Ε.) που είναι τραυματισμένοι..




Ζήτω το έθνος – Κάτω το κράτος