Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΣΗΚΩ! ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ…




Ο νεοσύστατος κυβερνητικός σχηματισμός της χώρας μας φέρνει μαζί του τον μολυσματικό αέρα του νεοφιλελευθερισμού και του ώριμου καπιταλισμού. Η νέα κυβέρνηση δεν είναι τίποτα άλλο από μια απόλυτα προσηλωμένη αρχή στις ιερές δοξασίες της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για μια κυβέρνηση, δεδομένου ότι η επιβολή της εν λόγω στο τιμόνι της διακυβέρνησης της Ελλάδος έχει αρχή κι απόληξη στα διεθνή κέντρα οικονομικών συμφερόντων. Ο παγκόσμιος Σιωνισμός μέσω των ντόπιων αχυρανθρώπων του επιδιώκει να σταματήσει με κάθε μέσο την εθνική και κοινωνική εξέγερση των Ελλήνων, επιβάλλοντας στην πιο κρίσιμη στιγμή, μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», αλλιώς «εθνικής ενότητας».


Η εθνική ενότητα, με ή χωρίς εισαγωγικά σημεία στίξης, αποτελεί μια απατηλή διακήρυξη σε κάθε δημοκρατικό καθεστώς. Χρησιμοποιείται από την εκάστοτε δημοκρατική αρχή ως άλλο παραπέτασμα καπνού, ώστε να αποκοιμίζει τον λαό. Κατά τη γνώμη μας, είναι το άλλο αντίστοιχο της θρησκείας. Αμφότερα λειτουργούν ως όπιο για τον λαό. Οι αγελαίες δοξασίες είναι εκείνες που υπνωτίζουν ακόμα πιο βαθιά το λαό μας. Ως τέτοιες μπορούμε να θεωρήσουμε τις θεωρίες που προάγουν την κάλπικη ελπίδα και την εσχατολογική αντίληψη στο λαό μας. Η μόνη ελπίδα μας είναι η απελπισμένη επανάσταση. Η απέλπιδα προσπάθεια μπορεί να γεννήσει την μοναδική ελπίδα. Η ατομική ελπίδα μπορεί να κυοφορήσει μέσα της την ιδέα για μια συλλογική ελπίδα. Οποιοδήποτε ιδεολόγημα παράγεται μέσα από τα προσχήματα της δημοκρατίας, του αλληλοσεβασμού και της αγάπης προς τον πλησίον, δεν μπορεί να εννοηθούν ως επαναστατικά. Επαναστατικά μπορεί να θεωρηθούν μονάχα όσα αποβαίνουν καταστρεπτικά για την ιδεολογία και την δομή του συστήματος. Οτιδήποτε άλλο δίνει παράταση ζωής στο σύστημα.

Κατόπιν εκλογών, διαπιστώνουμε μετά λύπης πως οι νεοέλληνες όντες εφησυχασμένοι για την μη ολοκληρωτική συντριβή του μποναμά τους, θεωρούν πως γλίτωσαν την εφήμερη μπόρα, ωστόσο όχι μακροπρόθεσμα την πλημμυρίδα. Μέχρι πριν λίγους μήνες, μια τεράστια μάζα αποτελούμενη από νέους ανθρώπους, έκαναν λόγο για λαϊκό ξεσηκωμό, για κρεμάλες, για λαϊκά δικαστήρια… Τώρα τι; Θα συνεχίσουν ες αεί τον ύπνο δίχως όνειρα;

Οι Έλληνες όντες εθισμένοι στον τζόγο και έχοντας απορροφήσει μέσα στο θυμικό τους το ιδεολόγημα της απληστίας και του εύκολου νεοπλουτισμού σε μια ημέρα, φαίνεται να έχουν αφεθεί έρμαια των ορέξεων του αδηφάγου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Με λύπη παρατηρούμε τους συνομήλικους μας, τους φίλους μας, τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους, να έχουν πέσει με τα μούτρα στον τζόγο, προσπαθώντας να κερδίσουν κατ’ αυτόν τον φαιδρό τρόπο το μεροκάματο που τους στέρησαν. Με ποιόν τρόπο; Επενδύοντας και τις τελευταίες οικονομίες τους ή τα ελάχιστα χρήματα με τα οποία επιβιώνουν στην καθημερινότητα παίζοντας «τυχερά» παιχνίδια. Αυτό το αλλοτριωτικό πάθος συνεπιφέρει και άλλα επιπρόσθετα καταχρηστικά πάθη μαζί του. Τέτοια είναι η κατανάλωση αλκοόλ, το κάπνισμα, η αναλγησία κάθε είδους, η πνευματική παρακμή, αλλιώς ο μη φυσικός τρόπος ζωής. Τουλάχιστον στον υποτυπώδη βαθμό βάσει του οποίου θα μπορούσε κανείς να διάγει τον βίο του, διαπνεόμενος από μια στοιχειώδη υγεία, μέσα σ’ ένα ούτως ή αλλιώς αφύσικο και καθ’ όλα εχθρικό αστικό περιβάλλον.

Η προσμονή της επιβολής κατασταλτικών μεθόδων από την πλευρά του συστήματος, κάποτε μπορεί και να επέσυρε την οργή της πάλαι ποτέ κραταιάς επαναστατημένης αριστεράς, γεγονός που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την καθεστωτική νοοτροπία που έχουν οι τωρινοί καρεκλοκένταυροι της, όντες διορισμένοι στις διάφορες εμβόλιμες κυριαρχικές θέσεις εντός του συστήματος και απέχοντας παρασάγγας από τις άλλοτε επαναστατικές διακηρύξεις τους. Φεύ! Με άλλα λόγια έγιναν αυτό που κάποτε πολεμούσαν. Αυτό οφείλει να γίνει δίδαγμα και σε όλους εμάς τους ανήκοντες παντοτινά στο περιθώριο της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Προτιμούμε να πεθάνουμε όρθιοι, παρά να ζήσουμε γονατιστοί. Αυτή είναι η ιδεολογική μας πλατφόρμα!

Το νέο καθεστώς, επιδιώκει να φέρει στο εσωτερικό της πατρίδας μας το πλαίσιο της μεταμοντέρνας κοινωνικής συμφωνίας που τους έχουν υποδείξει οι ξένοι εταίροι τους και πρωτίστως υπαγορεύσει τα ξένα συμφέροντα, ενώ οι αξίες της προέρχονται από τα σπλάχνα της εβραϊκής κοινωνιολογίας. Η νέα κοινωνική συμφωνία βασίζεται στην άνευ όρων αποδοχή και αφομοίωση των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία, στην διαιώνιση του κράτους αδίκου, στην φαινομενική εξοικονόμηση θέσεων εργασίας, στον εντατικότερο και σχολαστικότερο έλεγχο των Ελλήνων σε θέματα αυτοάμυνας, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας, στην κοινωνική περιθωριοποίηση ολοένα και περισσότερων Ελλήνων, όπως και πολλά άλλα. Θέλουν να μας επιβάλουν τους όρους μιας ζωής που θα βασίζεται στον νεοραγιαδισμό, τον νεονομαδισμό και στην κοινοβιακή αντίληψη της ζωής. Λέμε «όχι άλλο στα αστικά δηλητήρια τους.»

Οι αλήτες του πολιτικού κόσμου στο σύνολό τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις φυσικά, δεν έκαναν ούτε μια δήλωση μετάνοιας για τα χιλιάδες θύματα των Ελλήνων που οφείλονται στις αυτοκτονίες εξαιτίας των αβάσταχτων συνθηκών διαβίωσης για εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας. Πρόκειται για το ένα και το πραγματικό απάνθρωπο και απαράλλαχτο πρόσωπο των επαγγελματιών πολιτικών. Βέβαια, ουδείς δύναται να εγείρει αξιώσεις για την παραδειγματική καταδίκη σε θάνατο όλων όσοι ευθύνονται για τα εγκλήματα αυτά, πέραν του αποφασισμένου ένοπλου και εξεγερμένου ελληνικού λαού. Δεν υπάρχει στατιστικό σφάλμα, δεν πρέπει να υπάρξουν συγχωροχάρτια για κανέναν τους. Το καθήκον μας στις ύστατες και εμπίπτουσες στην έννοια του τραγικού στιγμές για την πατρίδα μας, δεν είναι άλλο από το ήδη πολλάκις διακηρυχθέν. Εθνική και Λαϊκή Εξέγερση!

Έλληνες εξεγερθείτε ενάντια στην σιωνιστική κατοχή της πατρίδας μας!

Ο πόλεμος δεν είναι εικόνα στις ειδήσεις! Στο δρόμο γεννιούνται οι συνειδήσεις!

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

(Α.Μ.Ε.)