Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ARYAN CIRCLE



Η Aryan Circle είναι μία βίαιη, λευκή φυλετιστική συμμορία φυλακών, που χαρακτηρίζεται από μία παραστρατιωτική οργανωτική δομή με προέδρους, διοικητές, στρατηγούς και στρατιώτες. Η ανελέητη αυτή εγκληματική οργάνωση εμπλέκεται στην παρασκευή μεθαμφεταμινών, σε δολοφονίες, ληστείες και εκβιασμούς, και αριθμεί πάνω από 7000 μέλη σε όλη τη χώρα. Μέλη της συμμορίας είναι λευκοί άνδρες αλλά και γυναίκες.

ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
Σύμβολα: Νεοναζιστικά σύμβολα, ένας κύκλος με έμβλημα ένα διαμάντι και διαμάντια με έμβλημα μία σβάστικα, ο αριθμός 13, AC, η φράση Silence is Golden (η Σιωπή είναι Χρυσός)
Τύπος οργανωτικής δομής: Παραστρατιωτική
Επικράτεια: Ντάλας, Χιούστον και μικρές πόλεις σε όλο το Τέξας, την Αλαμπάμα, τη Λουιζιάνα, τη Βόρεια Καρολίνα και την Οκλαχόμα.
Συμμαχίες: Καμία
Μέλη: Περίπου 10,000
Φυλετική σύσταση: Λευκή
Απειλή: Ύψιστη

ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ARYAN CIRCLE
Η Aryan Circle ιδρύθηκε το 1985 από τον λευκό φυλετιστή Mark Gaspardin από την Οκλαχόμα. Σκοπός της οργάνωσης του Gaspardin ήταν να ενθαρρύνει τους λευκούς άνδρες και γυναίκες να παραμείνουν πιστοί στην Άρια φυλή τους και να αποβάλουν όλες τις εθνικές μειονότητες από τον λευκό οικογενειακό τους κύκλο. Ο Gaspardin πέτυχε να κερδίσει μεγάλο αριθμό υποστηρικτών μέσω της ενημερωτικής του δράσης σχετικά με την απειλή εξαφάνισης της Άριας φυλής, δράση την οποία διεξήγαγε μέσω του διμηνιαίου περιοδικού του με τίτλο The Circular. Οι υποστηρικτές του όφειλαν να ακολουθούν την φυλετιστική φιλοσοφία του Αδόλφου Χίτλερ και να συμπεριφέρονται σε όλα τα μέλη σαν σε οικογένεια. Η ιδρυτική διακήρυξη της Aryan Circle απαριθμεί τις 8 βασικές ιδέες της οργάνωσης.

Η ARYAN CIRCLE ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΑΙΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΦΥΛΑΚΩΝ
Η φυλετιστική φιλοσοφία του Gaspardin βρήκε απήχηση στις φυλακές του Νότου και ενέπνευσε πολλά μέλη της Texas Aryan Brotherhood να αποσπαστούν και να σχηματίσουν την συμμορία της Aryan Circle μέσα στις φυλακές του Τέξας. Η Aryan Circle άρχισε να στρατολογεί λευκούς κατάδικους που δεν ήξεραν πολλά πράγματα για τις πολιτιστικές τους αξίες και, κατά συνέπεια, η συμμορία μετασχηματίστηκε σε εγκληματική επιχείρηση. Το 1998, ο ιδρυτής της Aryan Circle, Mark Gaspardin, κατήγγειλε το εντός τεξανικών φυλακών παράρτημα της οργάνωσης για την δολοφονία του Ryan Osgood, μέλους της συμμορίας White Knights, στη Φυλακή Terrell, στις 6/10/1997.

Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ARYAN CIRCLE ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Η Aryan Circle δρα και πέραν των φυλακών και ελέγχει παράνομα εργαστήρια παρασκευής μεθαμφεταμινών σε μικρές πόλεις του Τέξας και των υπόλοιπων νότιων πολιτειών. 29 μέλη της Aryan Circle κατηγορήθηκαν πρόσφατα ότι διηύθυναν ένα τέτοιο εργαστήριο στο Midland του Τέξας. Η συμμορία πουλούσε μαζικές ποσότητες μεθαμφεταμινών σε μέλη των συμμοριών Aryan Brotherhood ABT, Mexikanemi (Texas Mexican Mafia) και Barrio Azteca. Η συμμορία μπήκε πρόσφατα στο στόχαστρο του FBI, όταν οι αρχές θεώρησαν πως η οργάνωση εμπλέκεται σε μία σειρά δολοφονιών για ναρκωτικά.

ΙΔΕΕΣ

1. Πίστη στην βελτίωση και την διατήρηση της λευκής φυλής.
2. Πίστη στον φυλετικό διαχωρισμό.
3. Κανένας ξένος δεν πρέπει να κυβερνά την λευκή φυλή.
4. Όλοι όσοι είναι εναντίον της ή καταπιέζουν την λευκή φυλή, είναι ορκισμένοι εχθροί της.
5. Πίστη στα δικαιώματα της λευκής φυλής.
6. Πίστη στο δικαίωμα των λευκών παιδιών να διδάσκονται τον Άριο πολιτισμό και την κληρονομιά τους.
7. Πίστη μόνο στην υποστήριξη της λευκής φυλής.
8. Είναι σημαντική η καθοδήγηση των λευκών παιδιών κατά την ανατροφή τους, καθώς είναι οι κληρονόμοι του μέλλοντος.

ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ARYAN CIRCLE
Δεν ενωνόμαστε με σκοπό να γίνουμε καλύτερες από τους άνδρες μας, αλλά να βελτιωθούμε οι ίδιες. Δεν ενωνόμαστε με σκοπό να γίνουμε σωματικά δυνατότερες από τους άνδρες μας, αλλά να δυναμώσουμε οι ίδιες και να είμαστε έτοιμες πνευματικά για ό,τι επιφυλάσσει το μέλλον. Δεν πρόκειται για εξέγερση εναντίον της θέσης μας ως συζύγων και μητέρων, αλλά για απόλαυση της θέσης που μας έδωσε η φύση κι ο Θεός. Ενωνόμαστε για να εκφράσουμε τις απόψεις μας ως Λευκές γυναίκες, στον αγώνα μας για διατήρηση της φυλής μας, του πολιτισμού και της κληρονομιάς μας! Ως γυναίκες της Aryan Circle, παλεύουμε για ένα μέλλον που θα επιτρέπει στα παιδιά μας να μεγαλώνουν χωρίς καταπίεση. Παραστέκουμε τους άνδρες μας και τους παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζονται εναντίον των εχθρών μας. Θα σταθούμε πλάι τους όταν ο εχθρός θα τους έχει στριμώξει. Και θα πολεμήσουμε στη θέση τους, αν ο  εχθρός τους εξουδετερώσει. Δεν ενωνόμαστε για να τους ανταγωνιστούμε, αλλά για να τους υποστηρίξουμε. Ο δεσμός μας μάς επιτρέπει να γίνουμε σοφότερες, γενναιότερες και να εκτιμήσουμε την τιμή των Αληθινών αδελφών μας!

1985: η Aryan Circle ιδρύεται από τον λευκό φυλετιστή Mark Gaspardin από την Οκλαχόμα.
1995: δύο μέλη της Aryan Circle μαχαιρώνονται από την Mexikanemi κατά τη διάρκεια ενός καβγά στη φυλακή Connally στο Kenedy του Τέξας.  
1996, Δεκέμβριος: οι Aryan Circle και Mexikanemi συμφωνούν ανακωχή στον μεταξύ τους πόλεμο που είχε ως αποτέλεσμα 13 φόνους σε φυλακές όλου του Τέξας.
1997, 6 Οκτωβρίου: μέλη της Aryan Circle δολοφονούν τον Ryan Osgood, μέλος της συμμορίας φυλακών με όνομα White Knights, στη φυλακή Terrell. Ο Osgood ξυλοκοπήθηκε άγρια και μαχαιρώθηκε 7 φορές.  
1998, Μάρτιος: οι Aryan Circle και Mexikanemi κηρύσσουν πόλεμο μεταξύ τους, όταν ξεσπά καβγάς μεταξύ μελών των δύο συμμοριών στη φυλακή Connally.
1998: ο ιδρυτής της Aryan Circle, Mark Gaspardin, καταγγέλλει το παράρτημα της οργάνωσης στις φυλακές του Τέξας, για την δολοφονία του Ryan Osgood.
1999: η Aryan Circle κηρύσσει τον πόλεμο στη συμμορία φυλακών Crips. Δεκάδες μέλη των Crips μαχαιρώνονται στη φυλακή Connally.
1999, Οκτώβριος: Οι Aryan Circle και Crips κάνουν ανακωχή.
2000, Χριστούγεννα: μέλη της Aryan Circle δολοφονούν ένα μέλος της Aryan Brotherhood στη φυλακή Connally.
2001, Ιανουάριος: οι Aryan Circle και Aryan Brotherhood κηρύσσουν μεταξύ τους πόλεμο.
2002: οι Aryan Circle και Aryan Brotherhood κάνουν ανακωχή.
2001, 13 Αυγούστου: ο William Norris βρίσκεται νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι. Συλλαμβάνεται ο Joshua Barlow της Aryan Circle και καταδικάζεται για τον φόνο. Όπως αποκαλύφθηκε, ο Barlow υποπτευόταν ότι ο Norris ήταν καρφί.
2004, 25 Μαρτίου: το FBI συλλαμβάνει τα μέλη και οπαδούς της Aryan Circle, Charles Samson, Michael Lewis, Victor Tucker, Christopher Barandey, Johnny Hines Jr, Malachi Wren και Susan Creel, για διακίνηση τουλάχιστον 16 κιλών μεθαμφεταμινών στις πόλεις Midland και Odessa του Τέξας.  
2007, 11 Ιανουαρίου: το μέλος της Aryan Circle, John Michael Hays, συλλαμβάνεται για τον φόνο ενός άλλου μέλους της AC στην επαρχία Howard του Τέξας.  
2007, 14 Ιουλίου: το μέλος της Aryan Circle, Dennis Clem, πυροβολεί και σκοτώνει δύο μαύρους εφήβους με ένα AK-47 στο Χιούστον του Τέξας, έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με τους ένοπλους εφήβους.
2007, 10 Αυγούστου: το μέλος της Aryan Circle, Dennis (Big Boy) Clem, και η κοπέλα του, Tonya Smith ή αλλιώς Little Feather (Μικρό Φτερό), πυροβολούν και σκοτώνουν τους αστυνομικούς John Smith και Chuck Wilson σε ένα μοτέλ στο Bastrop της Λουιζιάνα.
2008, 15 Οκτωβρίου: μέλη της Aryan Circle δολοφονούν άγρια μία γυναίκα, που επρόκειτο να καταθέσει εναντίον του ηγέτη της συμμορίας, Robert Allen Byrd.  
2011, 4 Αυγούστου: το μέλος της Aryan Circle, Paul Kalka, 35 ετών, καταδικάζεται σε είκοσι χρόνια φυλάκιση για διαχείριση μείζονος δικτύου διακίνησης μαριχουάνας σε διάφορες φυλακές στο Ντελ Ρίο του Τέξας.

Σημείωση Omerta: H παρουσίαση του παρόντος έχει έναν και μοναδικό σκοπό. Την σκιαγράφηση της αμερικάνικης κοινωνίας εντός και εκτός φυλακών, αν πάρουμε ως δεδομένο της έρευνάς μας ότι η φυλακή αντικατοπτρίζει ως επί το πλείστον μια μικρογραφία της εκάστοτε κοινωνίας. Θα εξηγήσουμε εν συντομία τον λόγο της εν λόγω παρουσίασης εν προκειμένω. Επιδίωξή μας είναι να προβληματίσουμε τον καθένα από εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ώστε να προχωρήσετε σε μια αναμέτρηση με τον εαυτό σας και να διακρίνετε χωρίς ενδιάμεσα με απόλυτη καθαρότητα την δική σας θέση μέσα στο ευρύτερο φυλετικό κίνημα, όπως και μέσα στην κοινωνία. Δεν θα υπεισέλθουμε σε μια κοινωνιολογική ή στείρα πολιτική κριτική όσον αφορά την Aryan Circle, μιας και αυτό θα το αφήσουμε να το κρίνετε μόνοι σας. Όπως ειπώθηκε παραπάνω, ο σκοπός μας είναι να προβληματίσουμε πάνω στα εξής εύλογα ερωτήματα που πιθανόν θα θέσετε στον εαυτό σας: Τι συνεπάγεται ένα κατασταλτικό σύστημα το οποίο εμμένει στον μεροληπτικό φυλετικό διαχωρισμό στις Η.Π.Α., επεκτείνοντας το παράδειγμα σε όλες τις παραδοσιακά λευκές πατρίδες ανά τον κόσμο, τόσο εντός όσο και εκτός φυλακών. Κατά δεύτερον, ποιες οι συνέπειες μιας πολυφυλετικής κοινωνίας και τα αίτια που οδηγούν τους λευκούς στην αυτοοργάνωσή τους μέσα από φυλετικές συμμορίες. Ποια τα συνεπακόλουθα των επιλογών τους. Ποιες οι εκπτώσεις στον κώδικα ηθικών αξιών ενός φυλετιστή. Το σημαντικότερο. Μέσα από όλα αυτά, καλείστε να διακρίνετε ποιος είναι ο δικός σας δρόμος! Το ερώτημα τίθεται προς όλους. 

-Πηγή:  Omerta Terrormachine, τεύχος 36ο