Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Kόκκινη κλωστή δεμένη στον ΑΝΤΙΦΑ περασμένη

-ΔΕΛΤΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ, νο1-




ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΡΩΣΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΕΙΑ!


                         


Η παρακολούθηση των δραστηριοτήτων μας σε καθημερινή βάση μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικές αλλά και σοβαρές σωματικές βλάβες σε αντιφασίστες και λοιπά σκουπίδια. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στους ακόρεστους ακροδεξιούς που τελευταίως παρουσιάζουν σοβαρά γλωσσικά συμπτώματα μιας ανεξήγητης ασθένειας μιμητισμού. Φαίνεται πως στα κείμενά μας βρίσκουν ως εξαίρεση τον δειλό εαυτό τους, ο οποίος είναι καλά κρυμμένος στα βάθη του καιροσκοπισμού και της ρεμούλας. Οι αντιφασίστες είναι ΑΛΛΗ περίπτωση. Μας συζητούν νύχτα και μέρα, θέλουν να μας εξοντώσουν, ωστόσο κάτι είναι αυτό που τους σταματάει την τελευταία στιγμή, σαν από ένστικτο αυτοπροστασίας, αυτοσυντήρησης.




Την απάντηση γνωρίζουν οι ίδιοι, οι οποίοι δεν τολμούν καν να μας αναφέρουν ως οργάνωση ούτε σε έναν μονόλογο με τον εαυτό τους. Πάνω-κάτω το ίδιο ισχύει και με ορισμένους ακροδεξιούς. Οι αντιφασίστες περιμένουν μια ανάρτησή μας για να βγουν από τις τρύπες τους. Ο πανικός τους καταγράφεται σε διάφορα μέσα, ας το έχουν υπόψη τους, πριν περάσουμε σε μια πιο στενή γνωριμία στις διάφορες ιδιωτικές πρεζοφωλιές τους.



Μια φορά και έναν καιρό οι αντιφασίστες έκαναν ανενόχλητοι κατά τις μεταμεσονύκτιες κυρίως ώρες τις περατζάδες τους στις γειτονιές του κέντρου, αλλά και σε διάφορες περιοχές της επικράτειας. Αυτό το αμαρτωλό σκηνικό ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Φαίνεται ότι κάποιοι άρχισαν να ενοχλούνται από αυτό το κατεστημένο, έγιναν περισσότερο υποψιασμένοι, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Κατάλαβαν ότι οι αντιφασίστες είναι οι άτυποι προστάτες των λαθρομεταναστών και ουσιαστικά το μακρύ χέρι του κράτους και της καταστολής των Ελλήνων.



Από τότε αμέτρητες φορές ξυλοκοπήθηκαν, μέχρι που περιορίστηκαν στους τέσσερις τοίχους των καταλήψεών τους. Δεν τους ξεχάσαμε και δεν τους αφήσαμε ούτε εκεί σε ησυχία. Ούτε και πρόκειται. Αν δεν χαθούν από προσώπου γης, αν δεν σταματήσουν να βρωμίζουν τις γειτονιές μας με τις εμετικές αφίσες τους, αν δεν πάψουν να υπάρχουν, δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Οι πραγματικά ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα τους συντρίψουν παραδειγματικά.



Οι περατζάδες σήμερα φαίνεται ότι περιορίζονται στα στενά γύρω από τις πρεζοφωλιές τους. Στα χρόνια της μεταπολίτευσης είχαν καλυφθεί πίσω από τις κουρτίνες της πολιτικής ορθότητας και εκμεταλλευόμενοι την ασυλία και την αστική αδιαφορία της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου, τους έδινε ένα συγχωροχάρτι για κάθε ενέργειά τους. Επειδή οι αντιφασίστες δεν κατέχουν γρι από ιστορία και αναπαράγουν παπαγαλίζοντας τις μπούρδες που τους σερβίρουν οι διάφοροι πατερούληδες, τους συστήνουμε να το δουν αλλιώς.



Στα χρόνια της μεταπολίτευσης, όταν η Εθνική σημαία καιγόταν σε ετήσια βάση στην επέτειο για το «Εδώ Πολυτεχνείο!», εκείνοι που διαμαρτύρονταν ή προχωρούσαν σε πιο δυναμικές αντιδράσεις ήταν «οι λίγοι». Για σχεδόν 40 χρόνια, οι Έλληνες έζησαν και ζουν ακόμα και σήμερα στο πετσί τους τι σημαίνει δικτατορία του προλεταριάτου. Την έζησαν και την ζουν ως «αντιπολίτευση». Στην πραγματικότητα ήταν πάντοτε η κυβερνώσα αρχή.



Σήμερα η αριστερά ενωμένη στο ανθελληνικό της παραλήρημα, σύσσωμη στον από αμνημονεύτων ετών προδοτικό της ρόλο στην ιστορία του ελληνικού έθνους, μοιραία θα ανέβει στο τιμόνι της εξουσίας. Η νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία των «πατριωτών» έστρωσε το δρόμο για την ανάδειξη της παράταξης του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. στην διακυβέρνηση της πατρίδας μας. Τα αποτελέσματα θα είναι μοιραία, καθώς όλοι γνωρίζουμε πως οι «πεινάλες» της αριστεράς όντας στην εξουσία θα διαχειριστούν  την τύχη της πατρίδας.



Μπροστά σε μια ορατή πλέον «δικτατορία του προλεταριάτου», οι Έλληνες Εθνικιστές θα πρέπει να επαναπροσδιοριστούν ως Εθνικιστές, αυτή τη φορά λειτουργώντας ως φανατικοί Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές που θα πολεμήσουν το κόκκινο κτήνος μέσα στις πόλεις μας.



Η άνοδος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία, η αποθράσυνση της Δημοκρατικής Αριστεράς του σαλτιμπάγκου Φώτη Κουβέλη, η προδοτική απάθεια της φιλελεύθερης παράταξης του Αντώνη Σαμαρά, η κενολογία της Αλέκας Παπαρήγα, η σοσιαληστρική γλώσσα του Βαγγέλη Βενιζέλου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., η αδιαφορία όλων των υπολοίπων κομμάτων για τα δίκαια των Ελλήνων, συνεπάγονται ένα πράγμα. ΠΟΛΕΜΟ!



ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!



Σ’ αυτόν τον πόλεμο πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε πίσω την χαμένη τιμή της πατρίδας μας! Ένα πρώτο βήμα είναι η συντριβή των παρακρατικών αυτόκλητων υπερασπιστών των λαθρομεταναστών. Αυτό-οργάνωση σε κάθε γειτονιά και ξύλο στους αντιφασίστες!



ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΝΕ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ!