Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ





Θέλοντας και μη, αν θέλουμε να γίνουμε κατανοητοί στους πολλούς, είμαστε υποχρεωμένοι να ομιλούμε με τους όρους της επίσημης πολιτικής ορολογίας. Επομένως, θα ονοματίσουμε τα πράγματα ως έχουν και όχι όπως ιδανικά θα έπρεπε να είναι.



Ο ντόρος που προκλήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης-σκοπίμως και δολίως- γύρω από το υποτιθέμενο «μεταφραστικό» σφάλμα κατά την επίσκεψη του-κατά Χατζάρα-«Δαυΐδ–ογλου» δεν ήταν καθόλου μεταφραστικό. Μεταφραστικό θέλησαν να το ονοματίσουν οι δημοσιογραφικές γραφίδες.



Ο σκανδαλιάρης, υποτελής και βολεψίας πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης ΠΡΩΤΟΣ είπε στον Τούρκο ΥΠ.ΕΞ στη μεταξύ τους συνάντηση στον κοινοβουλευτικό στάβλο τα εξής: «Εύχομαι το καραβάκι αυτό να κυκλοφορεί ελεύθερο στο Αιγαίο».



Ο «Δαυΐδ–ογλου» του απάντησε ανάλογα: «Δική μας επιθυμία είναι το Αιγαίο ως θάλασσα φιλίας και συνεργασίας να είναι πάντα ελεύθερο». Ο κόσμος είδε το καραβάκι που δώρισε ο Βάγγος στον Αχμέτ και κόλλησε στο «μεταφραστικό σφάλμα». Τα πράγματα έχουν αλλιώς.



Οι δημοσιογράφοι, συνεπείς στις εντολές των αφεντικών τους, φρόντισαν να καλύψουν το πασιφανές εσκεμμένο ατόπημα του ημέτερου προδότη, το οποίο ούτε λίγο-ούτε πολύ μεταφράζεται στην πολιτική ορολογία «εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας». Τι έκαναν; Απέδωσαν το βάρος της προδοσίας του «Έλληνα» σε ένα μεταφραστικό λάθος, παραπλανώντας μας ούτως ώστε να κάνουμε πως δεν ακούσαμε τι είπε ο ημέτερος προδότης. Από Εφιάλτες και Μεϊμαράκηδες, άλλο τίποτα.



Τίθεται παρενθετικά ένα ζήτημα φυλετικής και εθνολογικής υπόστασης, όσον αφορά όλους αυτούς που θεωρούμε Έλληνες γύρω μας. Με μια βαθύτερη ματιά στην φυλογνωσία, την φυσιογνωμική, την λαογραφία, αλλά πρωτίστως δίνοντας την δέουσα προσοχή στον φυλετικό παράγοντα, ο οποίος είναι ο μόνος που δεν μπορεί να οδηγήσει σε λάθη, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως η πλειονότητα των προδοτών που παρουσιάζονται ως Έλληνες στον δημόσιο βίο και ειδικότερα στην πολιτική, ΔΕΝ ΕΛΚΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. Με άλλα λόγια, δεν είναι καν φυλετικά Έλληνες.

Δεν γνωρίζουμε που μπορεί να ανήκουν ή μάλλον γνωρίζουμε αν ανατρέξουμε στην παγκόσμια ιστορία και ιδιαίτερα στην ελληνική. Ο Μεϊμαράκης είναι φυσικό για αυτόν να λειτουργεί ως όργανο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, εφόσον φυλετικά εκεί ανήκει. Ίσως και ακόμα πιο βαθιά στην Ασία. Στοχαστείτε πάνω σ’ αυτό και κάπου θα οδηγηθείτε.



Ελεύθερο Αιγαίο δεν υπάρχει. Αιγαίο Ελληνικό μόνο υπάρχει. Μιλάμε ακόμα ελληνικά, σκεφτόμαστε ελληνικά. Δεν θα τουρκέψουμε ποτέ πουσταρά Μεϊμαράκη… Η Ελλάς δεν υπερασπίζεται το καθ’ όλα δίκαιο και αδιαμφισβήτητο δικαίωμά μας στην επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων από τα 6 στα 12 μίλια. Αυτό είναι κάτι το οποίο η Τουρκία έχει χαρακτηρίσει ως «casus belli» (αιτία πολέμου).



Τι δεν είναι αιτία πολέμου για την Τουρκία; Οτιδήποτε συναινεί στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μας. Οτιδήποτε συγκλίνει σ’ αυτήν αποτελεί «ελληνοτουρκική συνεργασία, προσέγγιση, φιλία και ούτω καθεξής. Οι πολιτικάντηδες που κυβερνούν εδώ και δεκαετίες την πατρίδα μας, πιστοί στο δόγμα «δεν διεκδικούμε τίποτα», κατάφεραν να οδηγήσουν την Ελλάδα ΜΑΣ-όχι την Ελλάδα «μας»-στην απόλυτη ταπείνωση της ικεσίας.



Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την ίδια ώρα που ελάμβαναν χώρα όλα αυτά, μια ακόμη εθνική ταπείνωση συντελούταν. Ένας σχηματισμός με τέσσερα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, εκ των οποίων τα δυο ήταν οπλισμένα έκανε μια παράβαση του FIR Αθηνών και δυο παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου, στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου. Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική, από αεροσκάφη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Οι παραβιάσεις έγιναν την ώρα που ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, βρισκόταν στην Αθήνα για επίσημη επίσκεψη.



Χεστήκαμε κι αν αναγνωρίστηκαν και ακόμα πιο πολύ αν αναχαιτίστηκαν από τα δικά μας αεροσκάφη. Το ζήτημα είναι θεμελιώδες. Γίνεται μια επίσημη διακρατική συνάντηση μείζονος σημασίας, αν συμψηφίσουμε τον παράγοντα που λέγεται «αιφνιδιαστική και κατεπείγουσα επίσκεψη Μέρκελ».



Είναι ποτέ δυνατόν να γίνεται συζήτηση-τύποις επί ίσοις όροις-μεταξύ δύο προαιώνιων αντιπάλων όπως είναι οι δύο αυτές χώρες και να γίνεται χαλαρή συζήτηση για το πώς θα παραχωρήσουν οι πολιτικάντηδες το Αιγαίο στους Τούρκους; Είναι ποτέ δυνατόν να θέλουν να πιστέψουμε ότι η κυβέρνηση ασκεί εθνική εξωτερική πολιτική, την ίδια ώρα που ο εκπρόσωπός της δίνει άνευ όρων το κλειδί της πατρίδας μας στον Τούρκο ΥΠ.ΕΞ; Την ίδια ώρα που η Τουρκία κάνει επίδειξη ισχύος πάνω από το FIR Αθηνών;



Μάλλον θα περιμένουμε να ξύσουν τις στέγες των πολυκατοικιών μας τα αεροσκάφη του τουρκικού στόλου, προκειμένου να εξεγερθούμε ενόπλως εναντίον των προδοτών του κοινοβουλίου και όχι μόνον, εκτός αν είμαστε τόσο μαζοχιστές και θα εμείνουμε στην ενδοτική γραμμή και θα περιμένουμε και τις θραύσεις των τζαμιών των σπιτιών μας από τα διαπεραστικά G των αεροσκαφών καθώς βουλιάζουν στον αιθέρα…



Τουλάχιστον ας είναι αυτό που θα μας ξυπνήσει, γιατί την Νύχτα των Κρυστάλλων μάλλον θα την περιμένουμε πολύ σε αυτή τη χώρα… Δεν θα επεκταθούμε σε περαιτέρω αναλύσεις της τουρκικής κατοχής και τι ύπουλο ρόλο παίζει στην ευρύτερη περιοχή της βαλκανικής και της ανατολικής μεσογείου, ωστόσο θα πούμε πως επιφυλασσόμαστε να το κάνουμε στο άμεσο μέλλον, μιας και το όλον θέμα είναι υψίστης εθνικής σημασίας και ο τουρκικός επεκτατισμός παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης. Ο τουρκικός επεκτατισμός είναι συνάρτηση πολλών δεινών για την Ελλάδα, όπως και συναρτάται πολλών δεινών που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Η λαθρομετανάστευση, η διάδοση του μουσουλμανισμού, η παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, η προσβολή της πατρίδας μας ανά πάσα ώρα και στιγμή, αποτελούν μαζί με πολλά άλλα, την απειλή εξ’ ανατολών.



Θα σταθούμε σε ένα άλλο θλιβερό γεγονός. Επειδή είμαστε δίκαιοι και λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και ποτέ δεν ωραιοποιούμε καταστάσεις και γεγονότα, θα εστιαστούμε στην στάση που τήρησε ο εθνικός χώρος.



Η Χρυσή Αυγή ήταν ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΉΤΩΣ ΑΠΟΥΣΑ, όπως λέγεται στην στρατιωτική ορολογία και αν θέλει η ηγεσία της να την αντιμετωπίζουμε ως στρατιωτική μονάδα κατά τα λεγόμενά της. Το κατεξοχήν εθνικό κόμμα με εκπροσώπηση στο ελληνικό κοινοβούλιο, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ανήμερα της επισκέψεως από διάφορους εθνικούς φορείς στο μνημείο των Ιμίων.



Όμως, η ιστορικής σημασίας πρόταση νόμου για την ανακήρυξη της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης , η οποία κατετέθη από το κόμμα Χρυσή Αυγή, αποτελεί καταπραϋντικό, ωστόσο όχι συγχωροχάρτι για την μη διεξαγωγή ανοικτής εκδήλωσης στους δρόμους. Πολιτικός εμπαιγμός και υπεκφυγή μας κάνει το όλον. Ίσως δεν επιθυμούν να γίνουν περισσότερο ενοχλητικοί στο καθεστώς, κάνουν κάτι για να ξεγελάσουν τους ψηφοφόρους τους.



Το προβεβλημένο Εθνικό Μέτωπο, το οποίο όπως διαπιστούται μεταξύ άλλων, τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρισης και προβολής από το σύνολο των μέσων, θεωρούμε ότι η ηγεσία του εκμεταλλεύτηκε το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ της Χρυσής Αυγής και ενήργησαν καταλλήλως, ώστε να καπελώσουν το γεγονός. Το σημαντικό είναι πως έστω αμυδρά πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση. Αναλογιστείτε και μόνο, ο εθνικιστικός χώρος να ήταν παντελώς απών. Δεν μπορούμε να αποφανθούμε περαιτέρω, μιας και δεν μας αφορά στο κάτω-κάτω, καθώς ακολουθούμε εντελώς διαφορετικό δρόμο ΑΓΩΝΑ και είμαστε καχύποπτοι για κάθε κομματικό μηχανισμό, είτε είναι εθνικός, είτε «εθνικός».



Η πατρίδα χάνεται. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχολούμαστε με παιδιαρίσματα μεταξύ αντίπαλων μαγαζατόρων που τσακώνονται ποιος θα έχει το μονοπώλιο της γαλάζιας σημαίας. Ας σοβαρευτούν και ας συνετιστούν απαξάπαντες. Το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα ή θα σοβαρευτεί και θα κάνει αγώνα ή θα καταρρεύσει μαζί με την πατρίδα μας. Όσοι ζωντανοί γρηγορείτε…



Ο αγώνας ή θα είναι αντικαθεστωτικός ή θα είναι ένα τίποτα.



ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ