Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΛΙΑΝΑ Η «ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ»

-ΔΕΛΤΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ, νο2-






Η Λιάνα η ρουφιάνα είναι γνωστή για τις προτιμήσεις της στο γυναικείο φύλο. Λεσβία, πως το λέτε στο χωριό σας; Η Λιάνα ανήλθε στο προσκήνιο από την ασημαντότητα καθώς ήταν η  πρώτη γυναίκα που παρουσίασε δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση (1973). Ο Καραμάν-Αλής ήταν ο αργυρώνητος πολιτικάντης  που την ανέδειξε στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας. Έτρεφε να δεις μια ειδωλολατρική αγάπη για την Λιάνα. Η Λιάνα είχε καταφέρει το ακατόρθωτο. Ξεσήκωνε την λίμπιντο του πορνόγερου και από τότε μέχρι σήμερα την τρώμε στη μάπα. Η Λιάνα αντάμειψε τον Μασόνο κωλόγερο της Δημοκρατίας με το παραπάνω. Μπασμένη μέσα στις ίντριγκες των δημοσιογραφικών κύκλων,  δεν άργησε ως ότου βραβεύτηκε για την κοινωνική(;) και αντιρατσιστική της δράση από πολλούς συλλόγους και οργανώσεις, ενώ μεταξύ άλλων τιμήθηκε και με το Βραβείο τουρκολαγνείας Ιπεκτσί. Αυτή είναι η Λιάνα η Τουρκολάγνα. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, βρίσκει κανείς ότι η Λιάνα δηλώνει κάτοικος ΕΚΑΛΗΣ. Η Λιάνα πιάνει στο στόμα της τα δικαιώματα των εργαζομένων και των λαθρομεταναστών. Αυτή είναι η Λιάνα η Λαθρολάγνα.
Από το 2000 ως σήμερα εκλέγεται βουλευτής με το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, το Κ.Κ.Ε. Άλλωστε, ο Καραμάν-αλής που την ανέδειξε δεν ήταν αυτός που απενοχοποίησε το Κ.Κ.Ε. και το κατέστησε νόμιμο;

Η Λιάνα, άτομο εκκεντρικό, αρέσκεται στους διαπληκτισμούς και τις αντιδικίες με άλλα πρόσωπα του πολιτικού κατεστημένου. Είναι γνωστές οι δηλώσεις διαφόρων πολιτικών ομοτράπεζων σκουπιδιών για το πρόσωπο της. Ο λαϊκιστής Βαγγέλης Γιαννόπουλος ως Υπουργός Δικαιοσύνης τότε την είχε αποκαλέσει «πατσαβούρα». Ο ίδιος είχε αποκαλέσει «πολιτιστικά κέντρα» τα σκυλάδικα. Σπασμωδικά η Λιάνα έχει τύχει θερμής υποδοχής με γιαούρτια και καφέδες ουκ ολίγες φορές σε λαϊκές κινητοποιήσεις. Ο εμετικός πολιτικά διαπλεκόμενος πούστης Γρηγόρης Βαλιανάτος είχε αναφερθεί στη Λιάνα σχετικά: «Μου κάνει κατάπληξη πώς μιά λεσβία βουλευτής σε μιά Ευρωπαική χώρα μπορεί να είναι τόσο προκλητικά αντιδραστική σε θέματα σεξουαλικότητας όταν σε κάθε άλλο μέτωπο "όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει"!»

Ο καλός ο μύλος τ’ αλέθει όλα και η Λιάνα το 1997 εξέδωσε το περιοδικό Nemesis. Το περιοδικό αυτό φέρεται να έχει έναν light πατριωτικό αντιιμπεριαλιστικό χαρακτήρα. Περισσότερο για αριστερή παγίδευση αφελών πατριωτών κάνει, παρά για υγιή προσπάθεια.
Η αλλοπρόσαλλη Λιάνα, αντιφατική και ανοργασμική ως προς το άλλο φύλο, εκμεταλλευόμενη τη θέση και την ασυλία της, εν έτει 2005 υποχρεώθηκε δικαστικώς σε πρόστιμο 30.000 ευρώ για υποκλοπή και δημοσίευση προσωπικών επιστολών της Μαργαρίτας Παπανδρέου. Η Λιάνα σε ρόλο Μπόνι και Κλάιντ.







Αυτό που προκαλεί σπασμωδικό γέλιο είναι το εξής: Η Λιάνα Κανέλλη ήταν η πρώτη μεταπολιτευτική βουλευτής του ΚΚΕ που ορκίσθηκε στο Ευαγγέλιο στην καθιερωμένη ορκωμοσία της Βουλής, κάτι που ξεφεύγει από τη συνήθη πρακτική των μελών του ΚΚΕ. Είχε επίσης συνταχθεί με την θέση του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο ζήτημα των ταυτοτήτων, ο οποίος καλούσε σε «προάσπιση της Ορθοδοξίας έναντι της Νέας Τάξης Πραγμάτων που την απειλεί»
Αυτή είναι η Λιάνα η νεόκοπη «νέο-ορθόδοξη», συντασσόμενη στο ομόκεντρο τόξο ατόμων σαν τον Ζουράρη, τον Τσακαλία και τον Καραμπελιά. Όλοι τους ημίτρελοι Λούμπεν αριστεροί, φετιχιστές και κάπηλοι του ελληνοκεντρικού συναισθήματος.

Το περιοδικό «Νέμεσις» που εκδίδει δημοσίευσε, μη εξακριβώσιμο για τη γνησιότητά του, απόσπασμα ομιλίας του πρώην υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρυ Κίσινγκερ, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος είχε δηλώσει πως «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες».  Ουδέποτε αποδείχτηκε η γνησιότητα ή μη της ομιλίας, ενώ διαψεύστηκε γραπτώς από τον Κίσινγκερ. Ο Κίσινγκερ έμμεσος συνεργάτης του Καραμάν-αλή, ήταν εκείνος που προσυπέγραψε την κατάληψη της Βορείου Κύπρου. Η Λιάνα ήταν πνευματικό παιδί του αρχιπροδότη Καραμάν-αλή.
Συνοψίζουμε στους εξής μέχρι τώρα δικαιολογημένα αποδοθέντες χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο της Λιάνας.
Α. Τουρκολάγνα Β. Λαθρολάγνα Γ. Λεσβία  Δ. Ανακριβή Ε. Κλεπταποδόχος ΣΤ. Ρουφιάνα.
Το ζωντανό χαστούκισμα της σε τηλεοπτικό πάνελ από τον βουλευτή του κόμματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κ. Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσε εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπο του βουλευτή. Φαίνεται πως το μεταπολιτευτικό δόγμα του «ΣΟΚ ΔΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΚΑΣΕ» δεν επενεργεί πια στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Η αριστερή κλασομπανιέρα ξεχείλισε και τα βρώμικα νερά της προκαλούν οργή στους Έλληνες πολίτες. Αντί των προσδοκώμενων αποδοκιμασιών με αφορμή ένα χαστούκι, το οποίο ανήγαγαν τα μέσα σε θέμα ύψιστης πολιτικής σημασίας, οι Έλληνες πολίτες επιδοκίμασαν την πράξη του βουλευτή. Κανείς δεν στενοχωρήθηκε για την τσαλακωμένη μουτσούνα της Λιάνας. Το αντίθετο μάλιστα!
Στην τελευταία δήλωση που έκανε η ίδια σε ζωντανή συνέντευξή της για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΡΙΚ1, χαρακτήρισε «ΜΥΓΑ» τον βουλευτή κ. Ηλία Κασιδιάρη. Από το ιστορικό χαστούκι και έπειτα η Λιάνα δεν αναφέρει τον βουλευτή καν με το όνομά του. Αυτόν που αποκαλεί «ΜΥΓΑ», είναι εκείνος που έριξε το χαστούκι που τόσο χρειαζόταν το γόητρο του ένοχου πολιτικού κατεστημένου.  Ένας νέος πολιτικός έσυρε το χορό της αμφισβήτησης του ίδιου του ρόλου του. Το σύστημα τρέφεται από τις σάρκες του και αυτοκαταστρέφεται από τα ίδια του τα μέλη. Αυτό αποδείχτηκε σε αυτήν την περίπτωση.
Επομένως Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, στην Λιάνα που κατακρίνει αυτόν που ΕΣΠΑΣΕ τον καθρέφτη στον οποίο αντανακλούσε το άστρο της πολιτικής προδοσίας, αποκαλώντας τον «ΜΥΓΑ» εξαιτίας της χαρακτηριστικής φυσιογνωμίας του βουλευτή που φορά γυαλιά ηλίου, δεν μπορούμε παρά να της απονείμουμε τα δέοντα. 
Απονέμεται το βραβείο ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑΣ επί τιμή στην απροσδιορίστου φύλου  Λιάνα Φερετζέ Κανέλλη.

Εις υγεία! Και εις άλλα με Κανέλλη!

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
Α.Μ.Ε.