Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΑΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ…





Η εγχώρια ακροδεξιά κεκαλυμμένη τον τριμμένο επαναστατικό χιτώνα της καλεί τους Έλληνες πολίτες, αλλά και τους αυτόνομους Εθνικιστές να κατέβουν στους δρόμους αύριο Τρίτη 9/10.  Αφορμή η επίσκεψη της σιδηράς κυρίας Angela Merkel. Καμία αντίρρηση επ’ αυτού.  Ας δούμε καρέ-καρέ τι συνεπάγεται το όλον.

Θα κάνουμε ορισμένες υποδείξεις και διαπιστώσεις σε ό,τι αφορά την προτροπή αυτή.
Το κείμενο απευθύνεται σε όσους προτρέπουν τον κόσμο να συμμετάσχει στο θέατρο σκιών του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και της άτυπης κομπανίας του

Όταν καλείς τον κόσμο και ειδικότερα τους αυτόνομους Εθνικιστές να κατέβουν στο δρόμο, οφείλεις αν μη τι άλλο να είσαι προεξάρχων. Αν λείπεις, τότε είσαι δειλός ή ρουφιάνος. Γνωστά πράγματα.
Όταν καλείς τον κόσμο να κατέβουν σε μια διαμαρτυρία που έχει τη βούλα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. είναι σαν να ενισχύεις τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Και μη μας πεις ότι δεν το στήνει ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Εκτός αν ζούμε σε άλλη χώρα, να μας το πεις κι αυτό. Μην μπερδεύεις τον Proxy Server με την πραγματικότητα.
Όταν καλείς τους εθνικιστές να κατέβουν σε μια στημένη κατάσταση , εύκολη βορά των κρατικών όρνεων σε μια αστυνομοκρατούμενη πλατεία Συντάγματος και όχι μόνο, τότε τι άλλο να υποθέσουμε από το ότι μπορεί να παίζεις ένα ύπουλο επικοινωνιακό παιχνίδι προς ίδιον όφελος και όχι μόνο. 
Όταν καλείς τους εθνικιστές να κατέβουν σε ένα θλιβερό αντιγερμανικό παραλλήρημα το μόνο που πετυχαίνεις είναι να τροφοδοτήσεις τους ασκούς του Αιόλου της άκρας αριστεράς. Οι εθνικιστές δεν έχουν θέση στο καλοστημένο θέατρο της αριστεράς και απ’ ότι φαίνεται και της παρακρατικής ακροδεξιάς.


Όταν καλείς τους εθνικιστές να κατέβουν στο δρόμο δίπλα-δίπλα με τους οπαδούς του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., τους βάζεις σε κίνδυνο συμπλοκών. Είναι γνωστό ότι οι εθνικιστές είναι σαν την μύγα μες στο γάλα ανάμεσα στους χιλιάδες φερέλπιδες φασιστοφάγους. Η αριθμητική αναντιστοιχία είναι παροιμιώδης. Εκτός κι αν είσαι ο Λεωνίδας και μας αποκρύπτεις τους 300 πολεμιστές σου και δεν το γνωρίζουμε… Ή μήπως δεν είναι έτσι;


 Όταν καλείς τους εθνικιστές να κατέβουν στο μαυροκόκκινο τσίρκο που θυμίζει αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος, πρέπει να φροντίσεις να τους εξοπλίσεις καταλλήλως και να έχουν παρουσία επώνυμη στα επεισόδια. Αλλιώς πως θα τους παρουσιάσεις; Μια φωτογραφία δεν κάνει την άνοιξη. Αν θέλεις φωτογραφίες από τα επεισόδια μπορείς να βρεις οπουδήποτε. Δεν επιβεβαιώνουν την φυσική παρουσία σου. Επομένως, όταν καλείς να θυμάσαι ότι το μπλοκ των εθνικιστών πρέπει να έχει ομάδα περιφρούρησης, τον στοιχειώδη εξοπλισμό σε κράνη και κοντάρια σημαιών, πανό, ντουντούκες όπου θα αναμεταδίδονται  εθνικιστικά συνθήματα, φυλλάδια που θα μοιράζονται στους συμπολίτες μας και επίσημη φωνή αν και εφόσον προσκληθείς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ώστε να παρουσιάσεις τον φορέα σου. Αυτό κάνουν όσοι συμμετέχουν σε διαδηλώσεις ή δημόσιες δραστηριότητες. Αν δεν το κάνεις, αυτοκατατάσσεσαι στους ανώνυμους κουκουλοφόρους που δεν δίνουν λογαριασμό για τίποτα. Με λίγα λόγια σε αυτό που αποκαλεί ο λαός ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.


Άσε, ξέρω. Δεν δίνεις συνεντεύξεις στη ZOG και μισείς το σύστημα. Τότε κύριε είσαι αναρχικό στοιχείο και διασπαστής. Απ’ όλα αυτά βγάζω το συμπέρασμα πως δεν είσαι παρά ένας εθνικιστής του πληκτρολογίου. Γι’ αυτό κάνε στην μπάντα να μην σε πατήσω…
Θυμάμαι τους Εθνικιστές που κατέβαιναν στους και καλά αγανακτισμένους. Θυμάμαι τι αντιφασιστικές μαλακίες αράδιαζαν κάθε λίγο και λιγάκι, πως βαράγανε τις κατσαρόλες και παίζανε με τα laser. Θυμάμαι και το άλλο. Πως οι γαλάζιοι αντιφασίστες που εσύ αποκαλείς «πατριώτες» έκαναν χώρο για να τρώνε κατραπακιές από τις ορδές των αναρχικών όσοι σκόρπιοι και ανυπεράσπιστοι αυτόνομοι εθνικιστές ήταν εκεί.


Συλλογίσου πάνω στα ζητήματα οργάνωσης πρώτα και μετά κατέβα και στο δρόμο.
Από το πληκτρολόγιο δουλειά δεν γίνεται. Στανταράκι.
Εγώ σ’ αυτό το έργο θα απέχω συνειδητά. Ξέρεις μάγκα μου, δεν είμαι αντεπαναστάτης. Το αντίθετο. Δεν θέλω να είμαι κορόιδο και να κάνω πλάτες στους αντεπαναστάτες. Να αλλάξουμε ρότα επιτέλους. Να σταματήσουμε να είμαστε τα θύματα στα οποία βασίζουν τα κόμματα τις ελπίδες τους.
Με τους αγανακτισμένους τι έγινε, θυμάσαι; Θα σου θυμίσω εγώ εν τάχει. Μετά από όλο το θεατράκι της χαρτογράφησης των συμπεριφορών, την ανθρωπογεωγραφία των εξεγερμένων, την κατανομή τους σε ιδεολογικές δεξαμενές, το ασφαλιτομάνι της πάνω πλατείας (η κάτω είχε οργάνωση και υποστήριξη από φορέα αν θυμάσαι), σιγά-σιγά, ο κοσμάκης έσπαγε. Ξέρεις γιατί; Γιατί το έργο ήτανε στημένο από κόμμα;


Θέλεις να μάθεις από ποιό; ΣΥ.ΡΙΖΑ., μάγκα μου. Σου θυμίζει τίποτα η αυριανή φάση με τη κυρία Μέρκελ; Εμένα πολλά. Δεν θέλω να ξαναδώ το ίδιο έργο. Βαρετό.
Το άλλο το θυμάσαι; Αφού σταμάτησαν οι κατσαρόλες και τα κλαπατσίμπαλα, ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., άρχισε να ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Στις τελευταίες εκλογές, είδες τι ποσοστό έλαβε ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., ο οποίος πριν την φιέστα της πλατείας Συντάγματος κινδύνευε να μείνει εκτός Βουλής; Γνωστά όλα, υποθέτω… Τώρα φλερτάρει με την κυβερνητική καρέκλα… Πως αλλάζουν οι καιροί!


Εγώ δεν στηρίζω τα τερτίπια της κόκκινης ομοβροντίας. Τι θα κάνεις είναι δικαίωμά σου. Από την στιγμή που κάποιοι καλούν τον κόσμο να κατέβει στην ποσοτική αντίδραση-μετάφραση σε ψήφους στον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., πρέπει να πάρω θέση και να soy πω την αλήθεια. Αν διαφωνείς με επιχειρήματα, τότε να καταθέσεις την άποψή σου με στοιχεία και παραδείγματα και όχι με αοριστίες. Αν δεν το κάνεις, τότε θα πιστέψω ότι δεν είσαι τίποτα άλλο παρά ένας γαλάζιος αντιφασίστας. Τότε, πάει πάσο. Να ξέρουμε ποιος είναι τι.


Εν κατακλείδι, τι θα πετύχεις με το να προτρέψεις τους εθνικιστές σε μια εκ των προτέρων μάχη; Πολύ απλά να επιβεβαιώσεις όσα αναφέρω παραπάνω. Έχεις τα μέσα για να συγκρουστείς; Αν ναι, τότε μπορείς να μας διαψεύσεις στην πράξη. Στην βράση κολλάει το σίδερο. Αν όχι, μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις με τα στρατιωτάκια σου. Εξάλλου είναι το μόνο ακίνδυνο.    
Η συμμετοχή σε κινητοποιήσεις μη εθνικού ενδιαφέροντος είναι συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε εθνικιστές. Είναι τουλάχιστον ντροπή να στηρίζουμε εμμέσως την εκλογική πελατεία του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και δευτερευόντως του Π.Α.ΜΕ., οι οπαδοί των οποίων έχουν κάθε νομική υποστήριξη πέραν των άλλων.


Κάθε επιτυχία του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. είναι ένα καρφί στο φέρετρο της πατρίδας μας.
Αύριο ο Τσίπρας και η κουστωδία του θα νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες. Τότε τι θα μας πεις; Ότι κατέβαινες στις πορτοκαλί εξεγέρσεις του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.;  
Πριν δράσεις σκέψου, αλλά σε κάθε περίπτωση δράσε επαναστατικά κι όχι αντιδραστικά. Αλλιώς σκάσε σε κάθε περίπτωση. 
Ως Α.Μ.Ε., όποτε ανακοινώσαμε ότι θα κατέβουμε στο δρόμο πήραμε την ευθύνη, κατεβήκαμε με ελληνικές και όχι κομματικές σημαίες και εκτεθήκαμε στην κριτική. Αν δεν θυμάσαι, σου αναφέρω: Άγιος Παντελεήμονας, Σχολικό συγκρότημα Γκράβας, Πειραϊκή Πατραϊκή, Σύνταγμα. Είχαμε επίσημη παρουσία. Κάτι επί τούτου;

Εσύ που ήσουν; Εμείς πάντα στον αγώνα για την πατρίδα και το λαό.  


ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ