Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ (Aφιερωμένο στους πελάτες του Y.R.E)





Αν είναι κάτι που ξεχωρίζει έναν Εθνικιστή/Εθνικοσοσιαλιστή στα μάτια της αγέλης είναι η φυσική παρουσία του. Η πρώτη αταβιστική εντύπωση. Ο στοιχειώδης αέρας εσωτερικής αυτοπειθαρχίας μπορεί να γίνει αντιληπτός από τον καθένα. Η μάζα δεν πρόκειται ποτέ να αισθανθεί την παραμικρή έλξη για έναν χτικιάρη αντιφασίστα. Η μάζα έλκεται από τους δυνατούς και μοιραία αυτούς ακολουθεί.

Οι γελοίοι αντιφασίστες νιώθουν βαθιά μέσα τους τον φόβο που τους προκαλεί η ιδέα και μόνο της ριζοσπαστικοποίησης μεγάλων κομματιών της ελληνικής νεολαίας. Η πουτάνα του πεζοδρομίου μυρίζεται καλύτερα απ’ όλους ότι κάτι θα πάει στραβά στη δουλειά της. Έτσι κι αυτοί. Παρακολουθώντας μετά μανίας ό,τι έχει να κάνει με την δραστηριότητα των εθνικιστικών/εθνικοσοσιαλιστικών ομάδων, αντιλαμβανόμενοι ότι τα πράγματα σκουραίνουν επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια για αυτούς, προσπαθούν να συσπειρώσουν κόσμο και κοσμάκη, αλλά είναι και άτυχοι μέσα στο όλο πλαίσιο εγκεφαλικής μαλάκυνσης που τους χαρακτηρίζει. Το πάνε από δω το πάνε από κει, αλλάζουν ονόματα, υπογραφές, πάλι τρεις με το ζόρι κι ο Στάλιν μένουν. Δουλέψτε το αλάνια και κάπου θα κάτσει η καλή και για σας. Τουλάχιστον να προλάβουμε να σας θάψουμε.



Οι ντόπιοι αντιφασίστες-ντόπια κρέατα, έχουν αντιγράψει κατά γράμμα τον αντιφασισμό των αντίστοιχων επιδοτούμενων κοπριτών και τον έκαναν προώθηση στα ημέτερα. Αντίγραφο κακέκτυπο. Η εγχώρια αγορά δεν έδειξε εξαρχής ζωηρό ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα η συνέλευση των antifa collective να μην προχωρήσει. Οι ψωριάρηδες το διέλυσαν το σκηνικό και παρέμειναν στην φάση μέσω κάποιων πυρήνων  που ούτως ή άλλως αποτελούσαν και πριν την antifa collective. Μηδέν στο πηλίκο. Οι πορείες σταμάτησαν, το νταβαντούρι πήγε περίπατο και τα αντιφάκια στρώθηκαν στη δουλειά. Ξεσκίστηκαν στην παρακολούθηση, αν και είναι αποδεδειγμένα ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ακόμα και για αυτό, (περίπτωση του διαπλεκόμενου Εισαγγελέα Ιωάννη Διώτη, υπόθεση φερέλπιδων οικοδόμων γυψοσανίδων, σκατά τα έκαναν τα συντρόφια τους και εκεί! Μα εντελώς ΜΑΛΑΚΕΣ!!), έγιναν άσοι στο διαδικτυακό ρουφιανιλίκι και οι βόλτες κατά τις νυκτερινές βόλτες έδιναν και έπαιρναν. Έτσι συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Οι πυρήνες-καρέκλες που κρατούν τα καρότα και τα μαστίγια του εγχώριου αντιφασισμού και της παρακρατικής καταστολής, προσπαθούν μέσα από μια κοπιαρισμένη μιλιταριστική αντίληψη-εντελώς αντιφατική με τον δήθεν ελευθεριακό χαρακτήρα τους, να κερδίσουν το χαμένο έδαφος. Μάταια. Τα κυνήγια και οι καρπαζιές που αρπάζουν στις γειτονιές δεν περιγράφονται.




Οι ντόπιοι πιτσιρικάδες στις πλατείες, τα σχολεία, τα νεολαιίστικα στέκια, δεν τους βλέπουν καν. Τα αντιφάκια τα βρήκαν ζόρικα όπου και όποτε έκαναν το λάθος να κάνουν περίπατο σε γειτονιές όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Τα παρακρατικά καθίκια ξυλοκοπήθηκαν, σε άλλες περιπτώσεις έχασαν τα μηχανάκια τους, διάφορα πολύτιμα για μας προσωπικά στοιχεία τους καθώς και τα υλικά με τα οποία βρωμίζουν τις γειτονιές μας. Το συμπέρασμα είναι ένα και αποδεκτό σήμερα απ’ όλους. Οι αντιφασίστες είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στις γειτονιές.



Οι ενεργοί πυρήνες τους, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα και Ξάνθη αντίστοιχα, αποτελούνται από ελάχιστα άτομα, στους οποίους συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων Αλβανοί, Αφγανοί και Τούρκοι λαθρομετανάστες. Ο ακτιβισμός που θέλουν να περάσουν στην απολίτικη νεολαία είναι τραγελαφικός. Απευθύνονται σε άτομα χωρίς την παραμικρή πολιτική αντίληψη ή θέληση. Τους θέλουν στουρνάρια για να τους δίνουν εντολές. Οι αντιφασίστες όποια προβιά κι αν φορέσουν, τον σταλινισμό δεν μπορούν να τον αποβάλλουν. Ο ακτιβισμός τους είναι ανθελληνικός. Δεν έχει πολιτικό σκοπό. Υπάρχουν μόνο επειδή είναι ανθέλληνες. «Χύνω το ανθελληνικό δηλητήριο μου, άρα υπάρχω». Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι περί αυτού πρόκειται.



Αυτό που προέχει για μας ως Εθνικιστές/Εθνικοσοσιαλιστές είναι η μαχητικότητα στον δικό μας ακτιβισμό. Θέλουμε όλο και περισσότερες αυτόνομες ομάδες να περάσουν στην ενεργό δράση, απορρίπτοντας τους καθαρολόγους, τα πάσης φύσεως μαγαζάκια και τους «αυτόνομους» του πληκτρολογίου. Μας προκαλεί αηδία και γέλιο συγχρόνως, όταν βλέπουμε ένα σωρό αρρωστημένα ανθρωπάκια, παρασυρμένα στον μικρόκοσμο του διαδικτύου σπαταλώντας όλο τον χρόνο τους προκειμένου να στήνουν πλασματικές ιστοσελίδες και να σκαρφίζονται πως θα κοροϊδέψουν τον συναγωνιστή τους. Ιστοσελίδες στις οποίες διαφαίνεται η ψυχική και ιδεολογική σύγχυση, όπως και σε μεγάλο βαθμό η δολιότητα μέσα από το γενικότερο προφίλ που προάγουν.

Αυτό ισχύει τόσο για τους αντιφασίστες ερυθρού και μελανού χρώματος (αντιεξουσιαστές και αριστεριστές) όσο και για τους γαλάζιους αντιφασίστες (μπατσολάγνοι, «φανατικοί» ορθόδοξοι, anti-nazi).



Επειδή δεν θα παίξουμε για πολύ ακόμα την γάτα με το ποντίκι, να πούμε στους διάφορους αντιφασίστες που ασχολούνται μαζί μας, ότι ισχύει το παλιό καλό παιδικό παιχνίδι. Ψάξε με δεν θα κρυφτώ, άμα σε πετύχω σε γαμώ. Φανήκατε τυχεροί μέχρι τώρα. Όχι το ίδιο στο μέλλον.



Οι τοίχοι είχαν τη δική τους ιστορία. Κάποιος αντιφασίστας άρπαξε μια καρπαζιά.



Άνθρωπος άπλυτος-ξύλο στους antifa! Antifa hahahahahahahahahaha!



ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ




Α.Μ.Ε.