Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ, Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ… Ο ΑΛΕΞΗΣ ΖΕΙ;





Το νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ. του ζωντανού Αλέξη Τσίπρα έσωσε το θεσμικό μπουγιουρντί του Πολυτεχνείου και φέτος. Πανό, γκλομπιές από κουκουλοφόρους, τσίπουρα και πανέρια με λελούδια για τις ευαίσθητες κυρίες της νεόκοπης ανανεωτικής αριστεράς. Άλλωστε, μόνο αυτοί έχουν μείνει να το θυμούνται. Ουδείς άλλος. Είναι το στοίχημα που έχουν θέσει οι επιστήμονες όσον αφορά στην εγκεφαλική μαλάκυνση. Τελικώς προέρχεται από το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου.


Ο ζωντανός Αλέξης Τσίπρας το παλεύει με όλα τα μέσα. Ή τώρα ή ποτέ. Ή τα μαστόρια του θα γίνουν εξουσία ή θα κατηφορίσουν για την καταβόθρα που τρώει τ’ αριστερά παιδιά της. Αφού δεν έχουν πολιτικές θέσεις, σκέφτηκαν να το παίξουνε ρώσικη ρουλέτα με τις μικροαστικές ανέσεις. Πιστό αντίγραφο του παλαιού και μονάκριβου αμερικανόδουλου ΠΑ.ΣΟ.Κ. Για τους «συντρόφους» οι διορισμοί θα είναι με το τσουβάλι, για τους υπολοίπους οι αυξήσεις θα είναι με το κιάλι.
Αφού ξέθαψαν και ανάστησαν, κάνοντας τους μάλιστα σημαία στην πολιτική τακτική τους, όλα τα αντιφασιστικά βουκολικά, τους χιλιάδες βρυκόλακες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που βγήκαν από τα μνήματα και κυνηγούν τους άπιστους

συντρόφους τους, τον 13ο πίθηκο τον Μανώλη τον Γλέζο, τον σαδομαζοχιστή το Μίκη το Θοδωράκη, τις σπίθες και τα κωλοπριτσίνια της εξωκοινοβουλευτικής, κάνανε και ένα προλεταριακό τακίμιασμα με τους ανάρχες της μοτοπορείας και το γλυκάκι έδεσε. Όλοι μαζί ενάντια στον ιδεατό φασισμό! Ποιόν φασισμό εννοούν οι ποιητές της αριστεράς; Αυτό είναι κάτι στο οποίο μόνον ειδικοί μπορούν να εκδώσουν τα ανάλογα πορίσματα.
Είδαμε το εξής μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες. «Σύντροφοι» και «Σύντροφοι» να αλληλοχειροκροτούνται χάσκοντες μπροστά από το Πολυτεχνείο. Το ξέραμε από πριν ότι όσοι υιοθετούν αριστερές απόψεις ανέκαθεν συναγελάζονταν παρόμοια άρρωστα ψυχάκια, αλλά τώρα μας το σέρβιραν στο πιάτο και με οπτικοακουστικό ντοκουμέντο. Πάλι θα μας ζαλίσουν τα κανάλια με την απίστευτη παπάτζα που κάνουν κάθε χρόνο με τα κομμουνιστικά γαρύφαλλα που πετάνε στην μογγολική κάρα του φανταστικού υπερήρωα φοιτητή. Το μαρτύριο θα τελειώσει μόλις εκπνεύσει και ο τελευταίος κομμουνιστής επί γης.


Ο ζωντανός Αλέξης Τσίπρας όντας ο ανανεωτικός κομματάρχης του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., επιδιώκει δήθεν να βγάλει την χώρα από την κρίση αξιοπιστίας των άλλων καθεστωτικών κομματικών συμμοριών, για να εγκαθιδρύσει ευθύς αμέσως το δικό του καθεστώς της μονοκομματικής συμμορίας των ανθελληνικών συνιστωσών. Ότι θα την πάρει την εξουσία, θα την πάρει. Όλα κι όλα. Μάλλον του την έχουν δώσει ήδη. Το έδαφος στρώθηκε ιδεολογικά από την προδοτική Νέα Δημοκρατία, ενώ δίχως δεύτερο σχολιασμό είναι ηλίου φαεινότερο ότι το χρίσμα δόθηκε απ’ έξω. Τα υπόλοιπα είναι λίγο ως πολύ γνωστά. Για αυτό είναι τόσο “Cool” ο ζωντανός Αλέξης Τσίπρας. Άλλοι είναι εκείνοι που θα πιούν “Cool” τον καφέ, εντός και εκτός Βουλής.

Το Πολυτεχνείο είναι ένα ίδρυμα που η δραστηριότητά του μόνο επιζήμια αποδεικνύεται για την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου, εφόσον αυτή αρχίζει και τελειώνει στο ότι αποτελεί τον κατεξοχήν ελευθεριακό χώρο συγκέντρωσης των πλέον ελεεινών υποκειμένων της ελληνικής κοινωνίας, οι οποίοι ζώντας παρασιτικά σε βάρος του κοινωνικού συνόλου έχουν εγκαθιδρύσει μια άτυπη ομηρία-δικτατορία του φοιτητικού προλεταριάτου εντός και εκτός του ιδρύματος με την ανοχή των αριστερών καθηγητών, ώστε μέσα στον χώρο αυτού να πίνουν καθημερινά τον καφέ τους οι αναρχικοί και οι σάπιοι αριστερογκαβούλιακες και να κλειδαμπαρώνονται μέσα σ’ αυτό όποτε αυτοί γουστάρουνε, όπως επίσης να ρίχνουν και κανά βόλι που και που για επαναστατική γυμναστική στις διμοιρίες της ΥΜΕΤ και να βάζουν και να βγάζουν τις πρίζες στο δωματιάκι του Athens Indymedia, όποτε αυτό απαιτηθεί. Όσον αφορά στους «φυσιολογικούς» φοιτητές, αυτοί χάνονται στην φοιτητική όαση των ελευθεριακών απολαύσεων. Αυτό το ίδρυμα αποτελεί τον κατεξοχήν επιστημονικό, επικοινωνιακό και ιδεολογικό πυλώνα της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας. Μαζί με το πακέτο Άσυλο-Πολυτεχνείο-Άσυλο πηγαίνει περίπατο μια και καλή το κίβδηλο ιδεολόγημα της αστικής δημοκρατίας. Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο πηγαίνει στο διάολο και ολόκληρο το οικοδόμημα της δημοκρατίας. Το να είναι κανείς φοιτητής στον ελλαδικό χώρο, ισοδυναμεί πλέον με αυτό που αποφαίνεται κοροϊδευτικά ο λαός μας «αιώνιος φοιτητής». Κοινώς, σημαίνει τον κοπρίτη, τον αχαΐρευτο, τον μαστουριάρη, τον τεμπέλη, αυτόν που υπεξαιρεί βιαίως και δολίως και επί μακρόν χρηματικά ποσά από τους ταλαίπωρους γονείς του με την πρόφαση των μακροχρόνιων και επίπονων σπουδών του. Τα λαμόγια της δημοκρατίας ανήλθαν στην πολιτική εξουσία εξαιτίας της ιδιότητας τους ως φοιτητές.
Ο φοιτητής είναι το αθλιότερο κοινωνικό υποκείμενο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική κοινωνία.
Οι μήνες που έρχονται θα είναι καυτοί και ριζοσπαστικοί από κάθε άποψη, ενώ θα ικανοποιηθούν όλα τα γούστα. Αλλά μιας και έρχεται Δεκέμβρης, μήνας αλανιάρης για όλες τις ιστορικές περιόδους, μήπως να συλλογιστούμε πάνω σε κάτι;


Φέτος πέρα από την καθιερωμένη πορεία των μουτζούρηδων για την επέτειο από την αποφράδα νύκτα κατά την οποία η Δημοκρατία αναγεννήθηκε από τις στάχτες της, συμβολικώς συμπληρώνονται ακριβώς 4 χρόνια από την δολοφονία του συνονόματου του ζωντανού Αλέξη Τσίπρα νεκρού από σφαίρες μπάτσου Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Μήπως ο νεκρός Αλέξης Γρηγορόπουλος ήταν αυτός που τελικώς εξέλεξε άθελα μέσα από τον απρόσμενο θάνατό του τον ζωντανό Αλέξη Τσίπρα;
Τελικώς είναι να απορεί κανείς με όλα αυτά. Ποιος μπορεί να αποφανθεί με επιχειρήματα σχετικά με το ποιος είναι ο πολιτικός Σκαπανεύς σε αυτή την ιστορική συγκυρία; Ο νεκροθάφτης Αλέξης Τσίπρας που οικοδόμησε, καταστρέφοντας συγχρόνως, με το σκαπανικό του το τερατούργημα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. πάνω στα συντρίμμια της οικογένειας του αποθανόντος Αλέξη Γρηγορόπουλου για να ανέλθει δημαγωγικά στην εξουσία; Ή μήπως ο αποθανών Αλέξης Γρηγορόπουλος ήταν αυτός που έθεσε τον θεμέλιο λίθο ή την ταφόπλακα για την ολοκληρωτική καταστροφή της μεταπολιτευτικής Ελλάδος;
Η απάντηση στα καίρια αυτά ερωτήματα αποτελεί και το κλειδί της εισόδου στην νεοκομμουνιστική άβυσσο που απλώνεται σταδιακά αλλά σταθερά στην πατρίδα μας.


Οι καιροί απαιτούν θυσίες και αγωνιστική εγρήγορση. Κάντε επαναστατική γυμναστική!

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ