Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!

Σύντροφοι Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές!



Στις μέρες που διανύουμε, η κατοχή γίνεται ολοένα και πιο αισθητή στους χώρους συνευρέσεων. Τίποτα δεν μοιάζει να είναι το ίδιο με το χτες. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούνται εντατικότερα. Η αστυνομία σκέψης γίνεται ολοένα και πιο αποτελεσματική στις κατασταλτικές μεθόδους της. Οι υπηρεσίες ψάχνουν να βρουν το παραμικρό για να στοχοποιήσουν-ενοχοποιήσουν συναγωνιστές, πράξεις αντίστασης και εθνικιστικές / εθνικοσοσιαλιστικές οργανώσεις. Στο γενικότερο πλαίσιο ανόδου του κόμματος της Χρυσής Αυγής, η πολεμική εναντίον των ανένταχτων συναγωνιστών θα κλιμακωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Ίσως οι «ακραίοι» να είναι τελικώς το πρόβλημα που βολεύει τόσο το σύστημα, όσο και την ίδια τη Χρυσή Αυγή, η οποία επιχειρεί μια κάθαρση και στο εσωτερικό της, στην κατεύθυνση της απαλλαγής από το «ένοχο» εθνικοσοσιαλιστικό παρελθόν της. Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνουν οι καθημερινές δηλώσεις των εκπροσώπων της στα μέσα ενημέρωσης, όσο και εντός του κοινοβουλίου. Ο Εθνικοσοσιαλισμός αποτελεί αμαρτωλό παρελθόν για την Χρυσή Αυγή. Ας μην κρίνουν όμως εξ ιδίων τα αλλότρια!

Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. κινείται σε πλαγιομετωπική τροχιά προς την εξουσία. Λέμε πλαγιομετωπικά, διότι η δυναμική του αγγίζει μια ιλιγγιώδη ταχύτητα για τα δεδομένα της παρακρατικής αριστεράς και οι τακτικές που χρησιμοποιούν τα μέλη και τα στελέχη του μοιάζουν με τον βηματισμό ενός γίγαντα, ο οποίος τρέχει με αυτή την ταχύτητα ενώ συγχρόνως κουτσαίνει. Παριστάνουν τους τρελούς και τους φιλειρηνιστές, ωστόσο στα άμεσα σχέδιά τους είναι και η ηθική και πολιτική εξόντωση των ανένταχτων εθνικιστών, οι οποίοι αποτελούν και τον υπ' αριθμόν 1 εχθρό τους στην πράξη. Οι λόγοι πολλοί. Η κατάσταση αυτή που διαμορφώνεται βολεύει πολλούς. Ο νοών νοείτω. Να θυμάστε ότι ο υποψιασμένος ποτέ δεν βγήκε χαμένος, όπως συνηθίζει να λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Μια προσεκτική ματιά στα όσα έχουν συμβεί κατά καιρούς σε κινήματα συναγωνιστών στο εξωτερικό, φτάνει να αποδείξει το αληθές της πρότασής αυτής. Πάρτε τα μέτρα σας λοιπόν, όσοι χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το διαδίκτυο σε ευρεία βάση και για κινηματικούς σκοπούς. Το αντιρατσιστικό τμήμα της κρατικής ασφάλειας βρίσκεται εν ενεργεία. Οι αρχές της υπό κατοχή χώρας, έχουν συστήσει ειδικό σώμα σε συνεργασία με ξένες υπηρεσίες, ώστε να πατάξουν κάθε μορφή αντίστασης που ξεκινά ειδικότερα μέσα από το διαδίκτυο. Ιστοσελίδες πατριωτικού και εθνικιστικού προβληματισμού θα κυνηγηθούν ανηλεώς.

Όσο λιγότερο και πιο προσεκτικά χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο, τόσο το καλύτερο για όλους. Μην ξεχνάτε πως η αλόγιστη χρήση του, μπορεί να εμπλέξει καθοιονδήποτε τρόπο τον καθένα σας σε περιπέτειες με ανυπολόγιστες συνέπειες. Μην δίνετε τροφή στους διώκτες σας. Ηθικά οφείλουμε να σας δώσουμε ορισμένες πολύτιμες συμβουλές, τις οποίες παρακαλείσθε να ακολουθήσετε και να μην αψηφήσετε σε καμία περίπτωση.

Μην πείτε μέσα σας: «Καλά και γιατί μας τα λέτε; Ποιοι είστε εσείς;»

Είμαστε όλοι αυτοί που δεν θέλουν να δουν ή να ακούσουν από τα μέσα ή τον κοντινότερο συναγωνιστή τους ότι έστω και ένας Έλληνας συναγωνιστής υπέστη την οποιαδήποτε δίωξη για αδικήματα γνώμης, όπως θα τα αποκαλούν πλέον και στην χώρα μας.

-Η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των κινητών τηλεφώνων να γίνεται με μεγάλη σύνεση, μεγάλη μυστικότητα στις πληροφορίες που διακινούνται σ’ αυτά και όχι για πλάκα και ψυχαγωγία. Ο εχθρός καραδοκεί και μπορεί πολύ εύκολα να σας παρακολουθεί. Τα συστήματα παρακολούθησης επιτρέπουν ό,τι μπορείτε να βάλετε με το μυαλό σας. Γρηγορείτε πριν να είναι πολύ αργά! Χρησιμοποιείτε κωδικοποιημένα μηνύματα και κωδικοποιημένη φρασεολογία σε οποιαδήποτε συνομιλία σας. Μπορούμε και πρέπει να μπερδέψουμε τον εχθρό! Σκεφτείτε πολεμικά, είμαστε υπό κατοχή!

-Μην χρησιμοποιείτε επιτραπέζιους υπολογιστές. Οι φορητοί υπολογιστές μετακινούνται ευκολότερα δίχως να δίνετε στίγμα ύποπτων κινήσεων στους διπλανούς σας. Αν χρησιμοποιείτε κινητό τηλέφωνο αυστηρά για το διαδίκτυο και όχι για διαπροσωπικές επαφές σας, τόσο το καλύτερο. Κυκλοφορούν χιλιάδες πλαστές κάρτες SIM και όλα είναι δυνατά. Ψαχτείτε και θα την βρείτε την άκρη. Ας γίνουμε ένας στρατός φαντασμάτων για τον εχθρό.

-Μεταδίδετε ψεύτικες πληροφορίες στον εχθρό. Οι συναντήσεις να γίνονται κατόπιν προφορικής ή προ-συνεννοημένης επικοινωνίας και όχι δια τηλεφώνου (κινητού ή σταθερού). Μην εκτίθεστε σε δημόσια θέα. Καμουφλάρετε τον εαυτό σας όπου κι αν βρίσκεστε όταν η κίνησή σας αφορά κινηματική δραστηριότητα. Οι ρουφιάνοι είναι παντού. Οι τοίχοι έχουν αυτιά και οι δρόμοι μάτια. Απαιτείται μεγάλη προσοχή!

-Μην μετακινείστε με το ίδιο μέσο μεταφοράς. Χρησιμοποιείτε διαρκώς διαφορετικά μέσα μετακίνησης. Μην πραγματοποιείτε το ίδιο δρομολόγιο σε οποιαδήποτε μετακίνησή σας. Μην συχνάζετε στα ίδια μέρη. Μην πιάνετε κουβέντα με αγνώστους. Μην δίνετε στοιχεία σε αγνώστους, τόσο εξ αποστάσεως (δια τηλεφώνου ή διαδικτύου) ή από κοντά στο δρόμο. Κυκλοφορούν επιτήδειοι πάσης φύσεως.

-Μην διατηρείτε παράνομα αντικείμενα τα οποία ενδέχεται να αποτελέσουν αιτία ποινικής δίωξής σας σε πιθανή έφοδο στην οικεία σας. Ψαχτείτε, βρείτε που και πως θα τα μεταφέρετε σε ασφαλές μέρος. Οτιδήποτε ταιριάζει στο προφίλ ατόμου που αρνείται την υποταγή στο σύστημα, μπορεί να κινήσει υποψίες στις διωκτικές αρχές. Τι μπορεί να είναι αυτό; Οτιδήποτε κατατάσσει κάποιον στον ιδεολογικό χώρο του εθνικισμού / εθνικοσοσιαλισμού.

-Χρησιμοποιείτε πλαστά στοιχεία σε κάθε συναλλαγή σας, σε κάθε μεθοδολογία σας, σε κάθε χρήση των τεχνολογικών μέσων. Δεν χρειάζεται να φανερώνετε τίποτα από τον παλαιό εαυτό σας. Υπάρχει ένας αόρατος εχθρός που μας περιβάλλει και μια διωκτική αρχή που δεν θα μας χαριστεί. Μια νέα εφιαλτική πραγματικότητα ανατέλλει και ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας μπορεί να αποτελέσει τον αυριανό εθνικιστή αντάρτη ή τον μεγαλύτερο διώκτη σας.

Ελπίζουμε να σας κάναμε έστω και λίγο περισσότερο υποψιασμένους μέσα από τις γραμμές αυτές. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Σκεφτείτε πολεμικά! Το πνεύμα των 15χρονων Λυκανθρώπων του μπαρουτοκαπνισμένου Βερολίνου μας οδηγεί! Νίκη ή Θάνατος στην χώρα των ρουφιάνων.

Εξεγερθείτε! Και μην ξεχνάτε… «Οι μπάτσοι είναι φίλοι μας»…

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Α.Μ.Ε.