Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ




Το σκοτάδι πέφτει στην Πλατεία Αμερικής… Ληστείες, βιασμοί, ληστείες,φέρμες, τραμπουκισμοί, εκβιασμοί. Ο νόμος της ζούγκλας επικρατεί. Ο νόμοι της ισλαμικής σαρία και το άγραφο δίκαιο των πολυφυλετικών συμμοριών επιβάλουν την θέλησή τους.

Η πανταχού απούσα πολιτεία κλείνει το μάτι στα κυκλώματα της νύχτας, στα κυκλώματα της πρέζας που πουλιέται σαν αλεύρι γύρω από την πλατεία Αμερικής, στην πορνεία και το εμπόριο λευκής και μαύρης σαρκός που γίνεται κάτω από τα άγρυπνα βλέμματα της αστυνομίας στους γύρω δρόμους.

Κοινό μυστικό για τους λιγοστούς θαρραλέους Έλληνες πολίτες της περιοχής η ένοχη σιωπή του τοπικού αστυνομικού τμήματος που απέχει λίγα μόλις μέτρα μακριά από το βασικό κέντρο της διακίνησης ναρκωτικών στις γύρω περιοχές.

Φαίνεται πως το κράτος άτυπα συναινεί στην υποβάθμιση της περιοχής αυτής και στην γενοκτονία που πραγματοποιείται καθημερινά. Τα λευκά παιδιά μας, τα ελληνόπουλα, δεν κυκλοφορούν χωρίς συνοδεία ημών των μεγαλυτέρων. Όπου κι αν περπατήσει κανείς στην περιοχή μας, κοιτάζει διαρκώς ξωπίσω του υπό τον ανέκφραστο φόβο της πολυπληθούς παρουσίας των αλλοδαπών εγκληματιών στα στενά γύρω από την πλατεία όπου παραμονεύουν μόλις πέσει το σούρουπο.

Καταντήσαμε όμηροι στην γειτονία που

μεγαλώσαμε.



Στα της γειτονιάς μας τώρα. Η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης διαδραματίζεται εδώ και πολλά χρόνια στην ευρύτερη περιοχή. Η γειτονική Κυψέλη αρχικά έγινε μια μικρή αποικία των Αφρικανών, ενώ λίγο αργότερα κατηφόρισε το πρόβλημα και προς τη γειτονιά μάς. Οι Αφρικανοί μετέφεραν τα πόστα της διακίνησης ναρκωτικών και στους δρόμους γύρω από την άλλοτε λαμπερή Πλατεία Αμερικής, ενώ το έργο συνεχίστηκε και με το άνοιγμα των καταστημάτων. Το εμπόριο της πρέζας διεξάγεται κυρίως μέσα από τα μαγαζιά-βιτρίνες των λαθρομεταναστών.

Καμία κρατική αρχή δεν πραγματοποιεί τον παραμικρό έλεγχο σ’ αυτά. Τι πωλείται σ’ αυτά, από ποιους πωλούνται, αν φέρουν τα σχετικά νόμιμα έγγραφα λειτουργίας, αν κόβουν αποδείξεις, κάτω υπό ποιο νομικό καθεστώς λειτουργούν και ποια η προέλευση των προϊόντων που πωλούνται σ’ αυτά.



Για την πολιτεία από ό,τι φαίνεται περισσεύουν μόνο οι Έλληνες. Όλοι οι λαθραίοι έποικοι της περιοχής μας τυγχάνουν μιας ιδιότυπης ασυλίας. Η αστυνομία σκοπεύει να επεμβαίνει μονάχα όταν χυθεί ελληνικό αίμα και όταν θα θρηνήσουμε κάποιον ακόμη Έλληνα συμπολίτη μας. Τότε θα είναι πολύ αργά. Η οργή θα έχει θεριέψει και δεν θα καταλαγιάζει με τίποτα. Όσο η πολιτεία απέχει συνειδητά και υπερασπίζεται το δίκαιο του λαθρομετανάστη, οι Έλληνες πολίτες θα είμαστε εκεί, προκειμένου να κάνουμε και πάλι τις περιοχές μας ελληνικές. Πόλεμος ενάντια στο φόβο της νέας τάξης πραγμάτων.


Κάτοικοι από την άλλοτε ελληνική Πλατεία Αμερικής