Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

H ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ Y.R.E.





Οι Α.Μ.Ε. μέσα από τα κείμενα και τις πολύμορφες δραστηριότητές μας, εμψυχώνουμε με τον δικό μας ιδιαίτερο τρόπο τους Ριζοσπάστες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές. Ο τρόπος έκφρασής μας είναι αρκετά διαφορετικός από ό,τι είχε ακολουθήσει ως τακτική ο «χώρος». Είμαστε ένα νέο κρυφό σχολειό για τους συναγωνιστές μας. Ας περάσουμε όμως στο κυρίως θέμα.
Η αναφορά μας στην επιχείρηση του «κύριου» Γιαννόπουλου είναι συγκεκριμένη. Η Y.R.E. είναι γνωστή στους αντιρατσιστικούς κύκλους ως η Νεολαία που μάχεται ενάντια στον ρατσισμό στην Ευρώπη. Υπήρχε αρκετά χρόνια πριν η ροζ αριστερά κάνει καραμέλα την μάχη κατά του ρατσισμού.
Πότε άλλοτε στην μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδας, χρησιμοποιήθηκε κατ’ ανάλογο τρόπο ως έχει σήμερα η λέξη ρατσισμός; Η απάντηση είναι πολύ μα πολύ απλή. Χρησιμοποιήθηκε, μάλλον εφευρέθηκε από τους επιτήδειους ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με την αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών. Πάγια τακτική των κυρίαρχων είναι η μετατόπιση του ενδιαφέροντος από το πραγματικό πρόβλημα. Δεν θέλουν να εντοπίσουμε την πηγή του κακού και τους υπεύθυνους αυτής της εφιαλτικής κατάστασης, ούτε ποιοι επωφελούνται από αυτήν, πόσο μάλλον να τιμωρηθούν. Δεν πρόκειται για κάτι άλλο από το δουλεμπόριο των διαφόρων ανώνυμων και μη εταιρειών και των κομιστών τους που δρουν με τις ευλογίες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και έχουν ως έδρα τους διάφορες ξεχασμένες από τον πολιτισμό εξωτικές νήσους, όπου εντελώς συμπτωματικά δεν υπάρχει καμίας μορφής ανάπτυξη, αλλά το εντελώς αντίθετο. Θέλουν τους αφελείς να βλέπουν ως μισαλλόδοξους όσους εξεγείρονται για την επιβίωση της φυλής και του έθνους τους. Ξεχνούν ότι εδώ είναι Ελλάς!
Ο φιλαράκος, σύντροφος του «κύριου» Γιαννόπουλου και πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. σίγουρα μπορεί να μας πει περισσότερα επί του θέματος, καθώς έχει κατηγορηθεί ΕΠΩΝΥΜΑ από συγκεκριμένους ανθρώπους για συνεκμετάλλευση των εταιρειών στις οποίες προΐσταται ο πατέρας του, ο οποίος απεκλήθη πράκτορας της Mossad. Ο «κύριος» Τσίπρας δεν έδωσε απάντηση μέχρι σήμερα για τις καταγγελίες σε βάρος του. Συνεχίζουμε στο κυρίως θέμα.
Ο «κύριος» Γιαννόπουλος είναι ο γνωστός ψευδός γκριζομάλλης τον οποίο είχε αποκαλέσει «κυρία» ο καθηγητής Κωνσταντίνος Πλεύρης σε ζωντανό δελτίο ειδήσεων παλιότερα. Ο Γιαννόπουλος εμφανίστηκε από το πουθενά στην Ελλάδα πριν από κάποια χρόνια, δίχως να έχει πολιτική παρουσία σε κάποιον φορέα και δίχως να επαγγέλλεται το οτιδήποτε. Δεν έδωσε ποτέ εξηγήσεις δημοσίως για την δραστηριότητά του και πως ηγείται μιας δράκας ηλιθίων και από ποιο ταμείο πληρώνεται. Οι σκοτεινές διαδρομές του εισαγόμενου αντιφασισμού είναι απρόσιτες για το ευρύ κοινό. Κάποτε όλα αποκαλύπτονται.
Ο Τάκης Γιαννόπουλος είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. Επειδή στην νεοελληνική υπάρχει μια καταχρηστική χρήση των εννοιών που χρησιμοποιούμε στο καθημερινό λεξιλόγιό μας, θα αποσαφηνίσουμε το αυτονόητο.
Δεν είναι επαγγελματίας στον αντιρατσισμό. Επαγγελματίας μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε στο αντικείμενό του. Εδώ πρόκειται για κάτι διαφορετικό. Το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ του είναι ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.
Γνωρίζετε εσείς κάποιο κρατικό ταμείο που να είναι αρμόδιο για την πληρωμή των αντιρατσιστών; Όχι, για τον απλό λόγο ότι το ταμείο από το οποίο πληρώνεται αδρά ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Τάκης Γιαννόπουλος ή ο ΚΑΤ’ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ «κύριος» είναι υπερκρατικό.
Η Y.R.E. αποτελεί παράπηγμα μιας διεθνούς αντιφασιστικής/αντιρατσιστικής κομπανίας περιφερόμενων κλόουν της antifa, τα μέλη της οποίας καταχρώνται δημόσιο χρήμα το οποίο πηγαίνει στις τσέπες τους μέσω των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που χρηματοδοτεί ο κύριος Soros.
Το ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ που ονομάζεται Τάκης Γιαννόπουλος περιφέρεται στις γειτονιές του κέντρου, παλιότερα φορώντας μια κραυγαλέα μπλούζα στην οποία απεικονίζονταν μια διαγραμμένη σβάστικα, ουρλιάζοντας ως άλλος φυλετικός αδελφός του νέγρος της Ζιμπάμπουε που του πατάνε το νύχι για τον κίνδυνο του φασισμού, κτλ. Ουκ ολίγες φορές εισέπραξε τα ανάλογα που αρμόζουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Το πάρτι δεν τελειώνει ποτέ.
Η Y.R.E. εδρεύει κατά τους τύπους σε κάποια φτωχογειτονιά των Κάτω Πατησίων, όπου ο φιλεύσπλαχνος Γιαννόπουλος συντρώγει με άλλους ομόγλωσσους και ομότροπους του, προερχόμενοι από τις χώρες της Αφρικής.
Είναι απορίας άξιον γιατί ο «κύριος» αυτός δεν έχει μετακομίσει στην αγαπημένη του Αφρική. Η απάντηση είναι για ακόμα μια φορά εξίσου απλή. Μετέφερε το όνειρό του στη γειτονιά όπου κι ο ίδιος ζει. Τα Κάτω Πατήσια είναι η Κένυα, η Ζάμπια, η Αιθιοπία του κέντρου των Αθηνών. Αισθάνεται σαν στο σπίτι του. Δικαίως.
Τα γραφεία της Y.R.E., λειτουργούν ως ορμητήριο, αλλά και καταφύγιο για διάφορα σκουπίδια του σιναφιού του, πριν και μετά από επεισόδια και εμπρηστικές επιθέσεις που πραγματοποιούν τις νυκτερινές ώρες. Είναι μια ΓΙΑΦΚΑ εγκληματιών, οι οποίοι έχουν μια ιδιότυπη ασυλία από τις κρατικές αρχές και οι ίδιοι θεωρούν εντελώς προκλητικά πως κανένας δεν έχει αρμοδιότητα να ασχολείται μαζί τους και μπορούν ανενόχλητοι να παίζουν το ρόλο των αντιρατσιστών νταβάδων στις γειτονιές του κέντρου.
Ο Τάκης Γιαννόπουλος καταδίδει με τη βοήθεια της παρακρατικής συμμορίας του σε συστηματική βάση στους αντιφασίστες και στους λαθρομετανάστες τους Έλληνες των περιοχών που αντιδρούν στη λαθρομετανάστευση, συνεργάζεται συστηματικά με τις αρχές που άλλοτε δήθεν καταγγέλλει, διοργανώνει κάμπινγκ στα οποία γίνεται διακίνηση και ελεύθερη χρήση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, σεξουαλικά όργια και κάθε είδους ανωμαλία μπορεί να βάλετε με το μυαλό σας. Όλα αυτά είναι γνωστά στις αρχές, κι όμως δεν τον έχουν ενοχλήσει ποτέ τον εν λόγω «κύριο».
Ο Τάκης Γιαννόπουλος έχει πολύ σκληρό ωράριο και για αυτό μάχεται νυχθημερόν για τα δίκαια των εργαζόμενων. Ο ίδιος συνειδητά ΑΕΡΓΟΣ, σηκώνεται το πρωί συνήθως αν όχι το απογευματάκι, πίνει τον καφέ του ή ό,τι τέλος πάντων μπορεί να καταπιεί κανείς με τα χαρακτηριστικά ενός τέτοιου φυλετικού σκουπιδιού, όντας χαλαρός παίρνει τηλέφωνο τα φιλαράκια του-λευκά φυλετικά σκουπίδια ή μελαμψά καθωσπρέπει σκουπίδια-πηγαίνουν απ’ έξω από τα σχολεία του κέντρου, κολλούν παρανόμως τις πολύχρωμες αφίσες τους, προσβάλλουν την αισθητική μας καθώς μας υποχρεώνουν να βλέπουμε τους αραπάδες που απεικονίζονται αλαλάζοντες σε αυτές, μοιράζουν την κωλοφυλλάδα τους και τις εμετικές προκηρύξεις της παρακρατικής παρέας του, βγάζουν όλο το μίσος τους εναντίον της Ελλάδας και το βράδυ κάνουν εξορμήσεις, κυρίως καταστρέφουν οποιαδήποτε εθνικιστική προπαγάνδα στους δρόμους και πολλά άλλα συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων στις έκνομες συμπεριφορές τους.
Η υπογραφή τους είναι antifa. Όχι Y.R.E. όπως είναι λογικό. Το γιατί αναρωτηθείτε το μόνοι σας.
Ο Τάκης Γιαννόπουλος ήταν παρών σε όλα τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, όπου κατά καιρούς εμφανιζόταν ως ο απόλυτος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των μουσουλμάνων. Τα τελευταία χρόνια εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την πιάτσα. Ένα νέο αστέρι του αντιρατσιστικού πενταγράμμου αναδύθηκε. Πιότρ Κωνσταντίνου.
Μήπως ένας ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ αντικατέστησε έναν άλλον πράκτορα; Γνωρίζουμε τα πραγματικά ονόματα των «κύριων» Γιαννόπουλου και Κωνσταντίνου;
Διαθέτουν έκαστος πολλές ιστοσελίδες και ισάριθμες οργανώσεις-σφραγίδες που λειτουργούν κάτω από ένα ιδιότυπο καθεστώς ασυλίας για το τι δημοσιοποιούν σε αυτές και τους πολίτες που παρανόμως στοχοποιούν μέσα από τα λιβελογραφήματα τους, στοιχεία παραδειγματικής ανομίας για τα οποία δεν τους γίνεται κανένας απολύτως έλεγχος περί την εύρυθμη/σύννομη λειτουργία τους ή μη.
Ο μέσος Έλληνας αδυνατεί να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του. Πως είναι δυνατόν άνθρωποι που δεν εργάστηκαν ποτέ τους και δεν έχουν καμία επίσημη επαγγελματική ιδιότητα να χειρίζονται τόσες άτυπες επιχειρήσεις; Διότι, περί επιχειρήσεων πρόκειται και τίποτα παραπέρα. Ας μας το εξηγήσουν.
Ένα quiz για επαγγελματίες λύτες…
Τι συνέβη άραγε στον Τάκη Γιαννόπουλο και δεν τολμάει να ξεμυτίσει από το χαμόσπιτό του και έχει περιοριστεί να γράφει που και που καμιά βρωμιά για τους κακούς φασίστες κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους; Τέλειωσαν τα λεφτά της επιδότησης ή κάτι άλλο;


Το αίνιγμα παραμένει άλυτο…


Για κάθε πουσταρά Γιαννόπουλο ΠΕΙΝΑΕΙ ένα ελληνόπουλο!
Για κάθε πουσταρά Πέτρο Κωνσταντίνου ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ χαράτσι στον Παπακωνσταντίνου!
ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ