Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΣΕ ΖΟΦΕΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ…






«Ένας πολεμιστής του φωτός δείχνει προσοχή στα μάτια ενός παιδιού. Γιατί αυτά τα μάτια ξέρουν να βλέπουν τον κόσμο χωρίς πικρία. Όταν επιθυμεί να μάθει να μάθει αν αυτό που βρίσκεται στο πλευρό του είναι άξιος εμπιστοσύνης, προσπαθεί να δει τον τρόπο με τον οποίο θα τον κοίταζε ένα παιδί», αναφέρει μεταξύ άλλων στο «Το εγχειρίδιο του πολεμιστή του φωτός» ο καθηγητής
Paulo Coelho.


Τι γίνεται όταν όμως το σκοτάδι επικρατεί καθολικά και οι απελπισμένοι αναζητούν λίγες αχτίδες φωτός;

Τι γίνεται όταν η πιο βαθιά απαισιοδοξία κάνει κατάληψη στην ψυχή των ανθρώπων και η ελπίδα τρεμοπαίζει σαν την φλόγα του κεριού που σβήνει και μαζί του χάνονται όλα στην ολική αβεβαιότητα του σκοταδιού;


Οι τελευταίως υπερδραστήριοι νυκτερινοί επισκέπτες, καθοδηγούμενοι από τους σκοτεινούς παρακρατικούς μηχανισμούς του αριστερού βόθρου καλύπτουν φαινομενικά το σκόπιμο κενό ουσίας που υπάρχει στην πολιτική ζωή του τόπου. Θολώνουν τη σκέψη και αναστέλλουν την όποια δραστηριότητα των απλών καθημερινών ανθρώπων μέσω της βίας που χρησιμοποιούν στηριζόμενοι στις πλάτες των γνωστών μηχανισμών που τους καλύπτουν. Οι περισσότεροι άνθρωποι εφησυχάζουν όταν κάποιοι άλλοι αναλαμβάνουν το “σωτήριο έργο για λογαριασμό τους”.

Σ’ αυτό το τρικ βασίζεται και όλο το οικοδόμημα της Δημοκρατίας. Στην αντιπροσώπευση. Οι μηχανισμοί αυτοί το γνωρίζουν καλά και δρουν αναλόγως. Το βαθύτερο κίνητρο τους είναι να γεμίσουν τους πολίτες με αισθήματα αόριστης δυσαρέσκειας και αβεβαιότητας, ενόσω εκείνοι σπέρνουν ένα καλά μεθοδευμένο κλίμα ανομίας και ατιμωρησίας με το οποίο προσπαθούν να φέρουν μια γενικότερη σύγχυση στην κοινωνία, ώστε να εμφυσήσουν στους πολίτες πάλι τον πιο ύπουλο φόβο στην ψυχή. Αν ο φόβος φωλιάσει μια φορά στην ψυχή, εφεξής ο φόβος είναι ο κυβερνήτης του νου. Τα φοβισμένα ανθρωπάκια δεν δρουν, παρά μονάχα αντιδρούν. Αφετέρου γίνονται υποχείρια σε υπερθετικό βαθμό. Αυτό είναι και το ζητούμενο για τους εξουσιαστές, αλλά και για τους “αντιεξουσιαστές”. Να καταστείλουν οποιαδήποτε εστία εξέγερσης των υπόδουλων Ελλήνων. Οι δυνάστες τους εμφανίζονται ως ελευθερωτές…


Όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα γίνονται αποδέκτες της βίας των “αντιεξουσιαστών”, παρεκτός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τα κομματικά γραφεία της νεοφιλελεύθερης Ν.Δ, του πρώην σοσιαλιστικού ΠΑ.ΣΟ.Κ, του “αντικαπιταλιστικού” Κ.Κ.Ε, της “συνεπούς” ΔΗΜ.ΑΡ, δέχονται εμπρηστικές και κάθε άλλου είδους επιθέσεις σε καθημερινή βάση και σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Αναντίρρητα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατέχει το ρεκόρ έναντι όλων αυτών. Είναι διαρκώς αποδέκτης τέτοιων επιθέσεων αλλά επιπλέον και δεκάδων ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ, από τις οποίες από καθαρή τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα.


Ένα τεχνητό “εμφυλιακό κλίμα” δημιουργείται. Τα κίνητρα πολλά. Πλέον τα προαναφερθέντα κόμματα δέχονται και καταλήψεις των κεντρικών γραφείων τους στο φως της ημέρας. Η νύκτα των “αντιεξουσιαστών” θέλουν να επικρατήσει στο φως της ημέρας. Η ανομία και η παρανομία να επικρατήσουν έναντι της τάξης.



Στ’ αλήθεια, τι είναι αυτό που κοντρολάρει τους “αντιεξουσιαστές” ώστε να κινούνται άλλοτε πολύ και άλλοτε λίγο στις δραστηριότητές τους, αν αυτό δεν είναι ένα μακρύ συστημικό “αόρατο χέρι σαν αυτό της οικονομίας”; Όποτε το κράτος γίνεται αποδέκτης πιθανών κοινωνικών πιέσεων, οι “αντιεξουσιαστές” αναλαμβάνουν να παρουσιαστούν και να ενεργήσουν δήθεν ως κοινωνικοί αγωνιστές στο πλευρό των καταπιεσμένων. Όμως, οι “αντιεξουσιαστές” αναλαμβάνουν υπηρεσία πριν τα γεγονότα έρθουν στο φως για την πλειοψηφία του κόσμου. Με λίγα λόγια ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ, όπως ίσως οι περισσότεροι από σας πιστεύετε.





 Το γεγονός πως η πλειοψηφία των Ελλήνων διακατέχεται από ένα τέτοιο αίσθημα, του θεραπεύειν αντί του προλαμβάνειν, ενώ οι “αντιεξουσιαστές”  κινούνται εκτός των ορίων της κοινής λογικής, δεν μπορεί  παρά να μας βάζει σε υποψίες. Μπορεί να γίνει έστω και ελάχιστα πιστευτό ότι ο υποτιθέμενος εχθρός του κράτους έχει καλύτερη ενημέρωση ή βρίσκεται κοντύτερα στον κρατικό μηχανισμό από ότι ένας απλός νομιμόφρων πολίτης; Κι όμως ΝΑΙ! Στην Ελλάδα του 2013, ο λαθρομετανάστης και ο “αντιεξουσιαστής”, χωρίς κανείς τους να έχει προσφέρει στο κράτος το παραμικρό, παρά μόνο ζημιώνοντάς το, απολαμβάνουν τα προνόμια του και τυγχάνουν της ασυλίας του. Οξύμωρο σχήμα, ωστόσο καθόλου τυχαίο, όπως όλοι σας γνωρίζετε...


Οι “αντιεξουσιαστές” είναι ένα απλό εργαλείο στα χέρια των εξουσιαστών. Για αυτό και δεν υπάρχουν πραγματικοί “αντιεξουσιαστές” υπό καμία έννοια. Υπάρχει μονάχα ένας διαρκής ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ! Τίποτε άλλο! Εξάλλου στον πόλεμο για την κατάκτηση της εξουσίας όλα τα μέσα αγιάζονται και τίποτα δεν απαγορεύεται. Καμία εξουσία δεν αφέθηκε να νικήσει στην ιστορία επειδή έγινε προέγκριση των μέσων που μετήλθε προκειμένου να ανέλθει στην εξουσία. Σημασία έχει η Νίκη και τίποτα άλλο! Για αυτό βροντοφωνάζουμε το θρυλικό εθνικοσοσιαλιστικό σύνθημα «Ζήτω η Νίκη». Για κανέναν άλλον λόγο. Μόνο στη Νίκη πιστεύουμε και μόνο σε αυτήν πρέπει να πιστεύουμε!


Σε μια κοινωνία όπου ο κανών είναι το «Αμαία την Αζησίαν μετήλθε», όπου όλα έχουν παραλύσει σε κάθε κλίμακα, τι είναι αυτό που δικαιολογεί τα τόσο καλά κοινωνικά αντανακλαστικά των υποτιθέμενων “περιθωριακών αντιεξουσιαστών”, ώστε να λειτουργούν απτόητοι, ακμαίοι και με τέτοια ένταση στις ενέργειές τους; Πως γνωρίζουν τις διευθύνσεις τόσων κρατικών υπαλλήλων, τόσων δημοσιογράφων, ώστε να δρουν με τέτοια αμεσότητα; Πως πραγματοποιούν θεαματικά τρομοκρατικά χτυπήματα μέσα στο κέντρο της πρωτεύουσας, όταν είναι γνωστό σε όλους μας ότι τα πάντα εποπτεύονται από κάμερες, κρυφές και φανερές; Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι στην Ελλάδα γίνονται χτυπήματα με πλοκή Χόλυγουντ…


Πως είναι “αντιεξουσιαστές” από την στιγμή που υπεραμύνονται της στρατηγικής που ακολουθεί το κράτος του Ισραήλ; Έχουν κάνει έστω και μια ενέργεια εναντίον του κράτους αυτού; Ως γνωστόν και εξ ορισμού, “αντιεξουσιαστής” σημαίνει ότι δεν αποδέχομαι την ύπαρξη εθνών και κρατών. Στην περίπτωση του Ισραήλ, αμφότερα το Έθνος και το Κράτος είναι σχεδόν αποδεκτά από την κάστα των λαοπρόβλητων “αντιεξουσιαστών”.


Η απάντηση είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ σε αυτό το καίριο ερώτημα. Οι πληροφορίες δίνονται κατά κόρον από ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. Η κάστα των δικηγόρων στην Ελλάδα έχει παίξει πολύ ύπουλο ρόλο στα δημόσια δρώμενα, όπως και στα παρασκήνια, καλύπτοντας με το αζημίωτο τα διάφορα κυκλώματα.


Οι επιθέσεις αυτού του είδους θα ενταθούν για έναν απλό λόγο. Διότι, οι εξουσιαστές έχουν μονάχα ένα τελευταίο χαρτί στα χέρια τους. Οι αριστεροί εξουσιαστές ηγούνται αυτής της κοινωνίας και εντοπίζονται σε κάθε οργανική θέση του κράτους, είτε αυτό αφορά την δικαστική είτε την εκτελεστική εξουσία. Έχουν και το μαχαίρι, αλλά και το πεπόνι.


Ο μόνος τρόπος αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα, αλλά και ο μόνος τρόπος να κλέψουν την παράσταση από τους Εθνικιστές είναι να κυριαρχήσουν οι ίδιοι στην επικαιρότητα, ώστε να απομονώσουν πολιτικά τους Εθνικιστές. Όταν η τρέχουσα επικαιρότητα αποκλείει ένα πρόσωπο, αυτομάτως αποκλείεται από το συλλογικό μνημονικό. Είναι ο καλύτερος τρόπος να σβηστεί ένα πρόσωπο ή ένα γεγονός από την καθημερινότητα. Όταν κάτι δεν “παίζει” στην γλώσσα του θεάματος, τότε είναι ήδη νεκρό, επομένως άχρηστο για το σύστημα. Ουδείς ασχολείται σήμερα με το μνημόνιο και το πρόβλημα επιβίωσης του λαού μας και αντ’ αυτού από έλασσον έγινε μείζον το ζήτημα μιας πρεζοκατάληψης. Αστειότητες και φαινομενικότητες!


Η Νέα Δημοκρατία σημαδεύει, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α εκτελεί! Η κατασταλτική μεθόδευση της κυβερνώσας Ν.Δ σκοπεύει στην ενδυνάμωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και όχι το αντίθετο, όπως οι περισσότεροι θέλουν να πιστεύουν. Πρέπει να υπάρξουν τα αναγκαία προσχήματα για κοινωνική “εμφυλιοπολεμική” αναταραχή, ακόμα κι αν αυτά στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν, επιβεβαιώνοντας περίτρανα τους ισχυρισμούς μας στην αρχή του κειμένου περί την τεχνητή δημιουργία αυτού του κλίματος.


Ας κάνουμε τη διαφορά, αγωνιζόμενοι με πίστη και συνέπεια για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τα διάφορα αρπακτικά που την επιβουλεύονται παντοιοτρόπως. Να μην αφήσουμε χώρο στους αριστερούς λακέδες της εξουσίας, ώστε να μονοπωλούν την καθημερινότητα με τους ανούσιους θεατρινισμούς. Καμία συνταύτιση με την εξουσιαστική λογική. Στόχος μας είναι η κατάληψη της εξουσίας. Είναι ο μόνος ρεαλιστικός στόχος σε μια χώρα αρλεκίνων που εμπαίζουν το λαό μας με τον πιο μαφιόζικο τρόπο.
Ας στραφούμε ενάντια στις συμμορίες του καθεστώτος. Ας διαλύσουμε όλα τα στηρίγματα που έχει αυτό το κράτος. Είναι η μόνη οδός, ώστε αυτό να καταρρεύσει συθέμελα.


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!


Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές

http://maiandrioi.blogspot.gr/2013/01/blog-post_21.html