Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΛΕΜΟΣ-ΑΣΤΡΑΠΗ…






























Οι στιγμές που διανύουμε είναι καίριας σημασίας για την έκβαση του πολέμου μας με τις παράλυτες δυνάμεις της τυραννίας. Το κράτος πραγματοποιεί μια επίθεση απελπισίας προς όλα τα μέτωπα της κοινωνίας. Επιτάσσει τους ναυτεργάτες, ρίχνει χημικά εναντίον των ομολογιούχων, χτυπάει με άνευ προηγουμένου εκδικητική μανία τους αγρότες στα μπλόκα που έχουν στήσει στις εθνικές οδούς. Πραγματοποιεί θεαματικές κατασταλτικές επιχειρήσεις, ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των αλλοτινών νοικοκυραίων. Σε ένα όργιο δημαγωγίας και επαίσχυντου λαϊκισμού στα μέσα μαζικής μαλάκυνσης εγκεφάλου, οι παραπληγικές δυνάμεις της γαλάζιας πολυκατοικίας, συνενώνονται σε καιρό όξυνσης της κρίσης στο όνομα της αναχαίτισης ή απόκρουσης της διαγαλαξιακής ασύμμετρης απειλής του κομμουνισμού που επιτίθεται από αέρος με σοβιετικά αστρόπλοια εναντίον της κάποτε παραδοσιακής Ελλάδας. Η Ελλάδα που υπερασπίζονται οι “γενναίοι” της κέντρο-άκρο-δεξιάς στην Ελλάδα δεν αντιπροσωπεύει την Ελλάδα για την οποία εμείς παλεύουμε.


Ο αγώνας μας δεν είναι και δικός τους, αλλά μόνο δικός μας. Άλλο πράγμα είναι η επιστροφή στον συντηρητισμό απόντος οιουδήποτε ιδεολογικού περιεχομένου με πρόσχημα τον αντικομμουνισμό και άλλο πράγμα είναι η ανάδυση μιας νέας ιδανικής πολιτείας μέσα από την ολική καταστροφή του παρόντος. Στην εκφυλισμένη αντιπαραδοσιακή κοινωνία μας, η καταστροφή αποτελεί μια μυσταγωγική και μεταφυσική ιερουργία προς την δόξα του ανατέλλοντος ηλίου πάνω από την Ελλάδα. Η θέληση για συντήρηση ή επιστροφή σε μια παλιά μόδα αποτελεί κοινωνική παθογένεια και άρνηση επιτάχυνσης προς τα εμπρός, θλιβερή επανάληψη ενός κοινωνικού
status quo που δεν ωφελεί κανέναν πέραν των αφεντικών και των δουλικών τους. Όσοι θεωρούν πως το εθνικό κράτος είναι η ανάσταση των βρυκολάκων, ας μας το πουν για να το γνωρίζουμε. Εμείς πιστεύουμε μονάχα σε μια πορεία προς τα εμπρός και όχι σε μια νοσταλγική και δακρύβρεχτη οπισθοδρόμηση.    
Ο γνωστός και ως “ποδαράκιας” ή “πειρατής” πρωθυπουργός της χώρας, έχοντας λάβει σαφείς εντολές από την ισραηλινή κυβέρνηση, επιδιώκει να εφαρμόσει σε καιρούς ηθικής και οικονομικής πενίας το ισραηλινής εμπνεύσεως και εφαρμοσμένο με επιτυχία στο Ισραήλ  κατασταλτικό μοντέλο της μηδενικής ανοχής υπό το πρόσχημα της διόρθωσης των λαθών του παρελθόντος.  Ο στόχος της κατοχικής κυβέρνησης είναι προφανής.  Να επιβάλει την απόλυτη υποταγή στο εξωθεσμικό και υπερβαίνον το σύνταγμα κοινωνικό-πολιτικό πλαίσιο που ορίζουν ετσιθελικά οι διάφοροι εξωθεσμικοί και μεγαλοσχήμονες νταβατζήδες της χώρας.  Οι ιθύνοντες για την κατάπτωση των ηθών, για τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων, για την αισχρή και κατάπτυστη κατάσταση στην οποίαν έχουν περιέλθει κατά βίαιο τρόπο τα εκατομμύρια των Ελλήνων, τολμούν να ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού, υποσχόμενοι κοινωνική δικαιοσύνη και πάταξη της εγκληματικότητας. Όσοι αποχαυνωμένοι ας προστρέξουν στις κάλπες. Εμείς συγχωροχάρτι στο σύστημα που οδήγησε στον όλεθρο το έθνος μας δεν πρόκειται να δώσουμε ποτέ!


Κατά τη γνώμη μας, το μείζον ζήτημα αυτή τη στιγμή στην πατρίδα μας, αλλά αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, εδώ και τέσσερις τουλάχιστον δεκαετίες, είναι η υποδούλωση σε όλα τα επίπεδα και φυσικά η οριστική απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας επί των ίδιων των εδαφών μας. Η μεταπολίτευση ισχυροποίησε την υποτέλεια και την αμερικανική επιρροή στην πατρίδα μας σε αισχρό βαθμό. Τα “σοσιαλιστικά” σκουλήκια έπιναν τον καφέ τους στο Παρίσι δήθεν ως πολιτικοί εξορισμένοι από το καθεστώς της Επταετίας και έπειτα παριστάνοντας τους απελευθερωτές της Ελλάδας από τον “γύψο της επαράτου επταετίας”. Πως το επέτυχαν; Τρομοκρατώντας από θέση εξουσίας τους υπηκόους τους. Ως φερέλπιδες τρομοκράτες κατέλαβαν την εξουσία διά της τρομοκρατίας, επέβαλα την δικιά τους δικτατορία του προλεταριάτου (χωρίς το προλεταριάτο) και τελικώς έγιναν αυτό που εξαρχής επιδίωκαν. Να γίνουν εξουσιαστές τρομοκράτες και να τρομοκρατούν από θέση εξουσίας. Από τόσο “χαμηλά” ξεκίνησαν και τόσο “ψηλά” έφτασαν…

Ο αντιαμερικανισμός ως κοινωνική τάση συνεχίστηκε και συνεχίζεται ως σήμερα μέσα από έναν διαρκή πόλεμο χαμηλής έντασης-τρομοκρατία, όπου τα αμερικάνικα συμφέροντα δέχονταν και δέχονται φαινομενικά χτυπήματα, ανεξάρτητα από το γεγονός πως η πατρίδα μας βρίσκεται όσο διαρκεί η μεταπολίτευση υπό την δυτική επιρροή, με την Αμερική να παραμένει κράτος εν κράτει. Πως αλλιώς όμως θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν το έγκλημα που συνειδητά διέπραξαν σε βάρος του ελληνικού λαού; Κι όμως ο ελληνικός λαός, συνεχίζει ακόμα και σήμερα να πιστεύει ότι η γενιά του Πολυτεχνείου, κυβερνώσα ως σήμερα την πατρίδα μας, αποτελούταν από “Έλληνες”…


Η σκλαβιά σε ατομικό επίπεδο είναι πρωτίστως ηθικό και ψυχολογικό ζήτημα και είναι κάτι ανεξάρτητο από το ισχύον καθεστώς. Όμως, όταν σε συλλογικό επίπεδο είναι το αποτέλεσμα της συνισταμένης των σκλαβωμένων ατομικοτήτων, τότε μοιραία μιλάμε για έναν λαό αποτελούμενο από υποταγμένες συνειδήσεις, οπότε δεν μπορεί παρά να μιλάμε για ένα καθεστώς καθολικής ανελευθερίας. Δεν είναι ηθικά δίκαιο να κάνει ο οποιοδήποτε φορέας ή οποιοδήποτε κόμμα, σημαία ευκαιρίας με σκοπό την ψηφοθηρία, τα τεράστιας εθνικής και κοινωνικής σημασίας που είναι η πάταξη της εγκληματικότητας και η καταπολέμηση της μετανάστευσης, ενώ να σηκώνει ομπρέλα μπροστά στο ζήτημα της υποταγής της κοινωνίας στους διεθνείς και εγχώριους τοκογλύφους που απομυζούν τον εθνικό μας πλούτο.


Σε μια κοινωνική κατάσταση όπου δεν διαφαίνεται η παραμικρή ικμάδα ζωντάνιας και διάθεσης για ανατροπή της τυραννίας, σε μια κοινωνία όπου τα ανθρώπινα γνωρίσματα και τα κοινωνικά συστατικά της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας τείνουν να εξαφανιστούν, οι λύκοι ανασαίνουν σκόπιμα ελαφριά ανάμεσα στα πρόβατα, ώστε να μας δοθεί το περιθώριο να αναγνωρίσουμε τους ομοίους μας.


Μέσα στον κυκεώνα ψεμάτων και λάσπης για τους Έλληνες Εθνικιστές, μέσα στην κυριαρχία του φαρισαϊσμού και των υποκριτικών εξαγγελιών για την καταπολέμηση των δεινών της κοινωνίας από τους υπαίτιους αυτών, άσπονδοι εχθροί τους είμαστε εμείς. Σε μια απονεκρωμένη κοινωνία η οποία μεταβαίνει βιαίως από την υλική αφθονία του ώριμου καπιταλισμού στο νέο μοντέλο του άυλου και ολοκληρωτικού ελέγχου της έκφρασης, του πολιτικώς ορθού και της ανθρώπινης δραστηριότητας εν γένει, ορθώνουμε το ανάστημα μας εμείς.


Είμαστε όλοι αυτοί που δεν έπεσαν στην παγίδα του άρτου και των θεαμάτων, όλοι αυτοί που δεν εξαγόρασαν την υποταγή τους με τίτλους ιδιοκτησίας και μετοχές στους ναούς του χρήματος. Είμαστε όλοι αυτοί που μάχονται για ένα καλύτερο αύριο, χωρίς να ζητούμε ανταλλάγματα. Για μας υπάρχουν ηθικές υποχρεώσεις και έπειτα δικαιώματα.
Σ’ ένα περιβάλλον που ασφυκτιά από πάσης φύσεως ρύπους, τουναντίον το μόνο που κάνει είναι να ενισχύει τον εκμηδενισμό των πάντων, την απομυθοποίηση των αγώνων και την συμπόρευση με ένα αβίωτο παρόν εναρμονισμένο με τις αόρατες αλυσίδες της μισθωτής σκλαβιάς και των κοινωνικών κάτεργων της δημοκρατίας.


Εμείς παραμένουμε ατίθασοι, πρωτόγονα άγριοι, πρωτόλειοι, πνευματικά αμόλυντοι, ανυπότακτοι, πιστοί στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα που ξεκινήσαμε πριν κάποια χρόνια, αμετακίνητοι στις πολιτικές θέσεις μας και ιδανικά ευέλικτοι στις τακτικές μας. Τα απαρχαιωμένα μοντέλα συμβατικής οργάνωσης έχουν ξεπεραστεί από την ίδια την ιστορία και την καθολικότητα του Μεγάλου Αδελφού. Εμείς είμαστε αντάρτες και μόνο αντάρτικα δρούμε. Μόνο αντάρτες θέλουμε στο πλευρό μας κι όχι κομπάρσους κακόγουστης θεατρικής παράστασης. Εμείς θέλουμε τους πρωταγωνιστές και όχι αυτούς που αρέσκονται να ξεκουράζονται στα ανήλιαγα χαρακώματα, ενώ οι σύντροφοί τους πολεμούν. Επιδιώκουμε με όλο μας το είναι την ακύρωση κάθε συνθηκολόγησης με τον εχθρό. Πιστεύουμε πως μόνο μέσα από μια πυρετώδη και διαρκή πολεμική φτάνουμε προς την ιδανική κατάσταση, όπου οι πολεμιστές γίνονται οι άριστοι οι οποίοι δικαίως πρέπει να ηγούνται μιας άρτιας φυλετικά κάστας.

 Είμαστε η ματωμένη ελπίδα της εθνικής, κοινωνικής και προπάντων της ψυχικής ανάτασης αυτού του λαού! Για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο ιδεώδες του ανειρήνευτου επαναστατικού ανταρτοπολέμου εναντίον του καθεστώτος προαπαιτούμενο είναι να αποβάλουμε τις κίβδηλες αμεσοδημοκρατικές απάτες, κοινοβουλευτικές και μη. Ο μόνος δρόμος που περνάει μέσα από το άντρο των αποφάσεων που ευθύνονται για την καταδίκη μας να ζούμε σε μια κοινωνική κόλαση είναι αυτός που θα ανοίξουν με την δίκαιη επαναστατική βία τους οι εξεγερμένοι, άλλοι επιβαίνοντες σε τεθωρακισμένα άρματα μάχης και άλλοι πεζοί εξοντώνοντας τον εχθρό μέσα στην ίδια του την φωλιά. Η ώρα αυτή είναι πιο κοντά από ό,τι νομίζετε και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει σε έναν πόλεμο-αστραπή!



₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
ΑΣΤΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ
ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ - ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ
ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪