Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ

                                          


ΜΙΑ ΕΜΕΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ''


Έχουμε ήδη κάνει αναφορά σε προηγούμενο άρθρο μας για τις ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, αντιρατσιστικές, αντιναζιστικές, αντιφασιστικές (κι όλα τα προοδευτικά «αντί-» φληναφήματα που επικαλούνται) επιτροπές κατοίκων που έχουν κατακλύσει τις συνοικίες της Ελλάδος. Μια από τις πιο ανθελληνικές και επονείδιστες, είναι αυτής της Τούμπας Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς, η συνοικία αυτή, στη θέση αρχαίου μυκηναϊκού και μακεδονικού οικισμού, η σύγχρονη λαϊκή περιοχή των προσφύγων των αλησμόνητων πατρίδων, άλλοτε κάστρο του βόρειου και προσφυγικού ελληνισμού, εδώ και χρόνια αποτελεί κάστρο  αριστερών, αναρχικών και γενικά του παρακμιακού χώρου. (κατάληψη «φάμπρικα υφανέτ», «ορφανοτροφείο», επιτροπή κατοίκων, αντιφασιστική επιτροπή, λαϊκή επιτροπή, κλπ. Κλπ.)   Στην εμετική αυτή αφίσα (υπάρχουν και πολύ χειρότερες), φανερώνουν για άλλη μια φορά το άθλιο αναρχοκομμουνιστικό και πάνω απ’ όλα ανθελληνικό τους πρόσωπο.

Οι οπαδοί της κόκκινης ανωμαλίας, της διαστροφής του Έθνους, μα κυρίως της Αλήθειας και της Φύσης, κάνουν λόγο για «φαιά πανούκλα», τοποθετώντας τον Εθνικισμό, μαζί με το Φασισμό και τον Εθνικοσοσιαλισμό, σαν να εμφανίστηκε πρώτη φορά στη διάρκεια του λεγομένου Μεσοπολέμου. Μια ζωή ψέμα και επιτήδεια προπαγάνδα... Το γελοιότερο όλων, η αναφορά της «συμμαχίας» του Εθνικισμού με τον Καπιταλισμό. Μιλάνε αυτοί, τα γεννήματα του Καπιταλισμού, κατά τον Μπακούνιν. Αλήθεια, γνωρίζουν αυτά τα «καλόπαιδα» τη γνώμη του Μαρξ και του Κροπότκιν για τους εβραίους;;; Είναι πασίδηλο πως αυτοί οι «απολιτικοί» κοινωνικοί αγωνιστές, οι «κάτοικοι» χωρίς ταυτότητα, οι «προερχόμενοι από ετερόκλητα πολιτικά μέρη, με σαφή αντί-ιεραρχική τοποθέτηση», σύμμαχοι των λαθρομεταναστών, των αντιφάδων και κάθε εχθρού της Ελλάδος, είναι κόκκινοι μέχρι το μεδούλι.

Σκυλιά του Σιωνιστικού «σοσιαλισμού». Και ασφαλώς, η «κοινωνική απελευθέρωση» είναι τα εβραιοαναρχοκομμουνιστικά κινήματα τύπου Ρωσσίας, Ισπανίας, κλπ. Μπορούμε δε, να υποθέσουμε με άνεση πως συμπεριλαμβάνουν και την αιματοβαμένη Σταλινική περίοδο, στο όλο «κοινωνικοαπελευθερωτικό» κίνημα...Όπως ο Ρίτσος, στο ποίημα του για τα Σοβιετικα τάνκς που σουλατσάρουν στην Πράγα... Ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα και η πραγματική πανούκλα!

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ, ΤΡΟΤΣΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΙ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ «ΚΑΤΟΙΚΟΙ»,
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

                                                Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

                                               ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ