Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ






Ο «κύριος» Μπουτάρης, γνωστός και ως Κεμάλ Μπουτάρ, λόγω της τουρκολαγνείας του, αποτελεί βραχνά και αγκάθι για τη Θεσσαλονίκη και γενικότερα για τη Μακεδονία. Ο Κεμάλ Μπουτάρ λοιπόν, απ’ όταν ανέλαβε το πόστο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ένα ταλαιπωρημένο πόστο, έως και σήμερα, δεν σταμάτησε να δείχνει του ύπουλο και βρώμικο ανθελληνισμό του. Πρόσφατα μάλιστα, ισχυρίστηκε πως δεν έχει κάτι με τους Έλληνες, αυτοί έχουν πρόβλημα μαζί τους.

Ασφαλώς η τοποθέτηση αυτή του Μπουτάρ εύκολα δικαιολογείται υπό το πρίσμα του διεθνισμού του. Σαν διεθνιστής, δεν ξεχωρίζει λαούς και φυλές. Βεβαίως, έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε Εβραίους, Τούρκους, Αλβανούς, Βουλγάρους και φυσικά, στους «Μακεδόνες»! Ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν νοιώθει μόνο Έλληνας (πάλι καλά που νοιώθει έστω ΚΑΙ Έλληνας...), αλλά και Τούρκος, Εβραίος και «Μακεδόνας», έχοντας τέτοιους στο σόι του. Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη...


Ο κύριος αυτός, ενάντιο στο αίσθημα της πλειοψηφίας των Θεσσαλονικέων, μετά την επιθυμία του για μετατροπή της πλατείας Ελευθερίας σε εβραϊκή πλατεία «μνήμης», το σχέδιο για τοποθέτηση αγάλματος του Κεμάλ στην Πλατεία Αριστοτέλους, ως «άξιο τέκνο» της πόλης, την πεζοδρόμηση της οδού Αγίας Σοφίας, για να έχουν οι ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι είναι αποδέκτες προνομιακής μεταχείρισης, το επίσημο «στέκι» τους, την ασυλία των αναρχικών, το γλείψιμο σε Βούλγαρους και εβραίους, τις συνεχείς ύβρεις και υποτιμητικές δηλώσεις σχετικά με την ελληνικότητα της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, την γενική προσβολή του εθνικού αισθήματος, την επαναλειτουργία παλαιού εβραιοτουρκικού τζαμιού, δημιούργησε επιτροπή «ένταξης» μεταναστών. Όλες οι ανωτέρω πράξεις και προθέσεις του είναι εμετικές, αλλά αυτή είναι η πιο επικίνδυνη.


 Ως γνωστόν, οι εβραίοι ονειρεύονται μια επανεβραιοποιημένη Θεσσαλονίκη, και ως επίσημο κράτος και ως επιχειρηματικοί κύκλοι. Αυτός είναι και ο απώτερος στόχος του Μπουτάρ. Η ανεξαρτητοποίηση Θεσσαλονίκης ή/ και Μακεδονίας, σε ημιαυτόνομο ή ενοποιημένο «Μακεδονικό» καθεστώς, υπό την εβραϊκή εξουσία... Αυτό δεν μπορεί να γίνει ακόμα. Για να γίνει, θα πρέπει η Θεσσαλονίκη να φτάσει σε οικονομικό επίπεδο Σκοπίων, με εκατομμύρια ελληνοποιημένους μετανάστες, δεδομένου ότι θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο σύριζα όταν γίνει κυβέρνηση, με έντονο αίσθημα αποσχίσεως, ίσως και με εβραίους φερμένους από το Ισραήλ. Τέτοιο σχέδιο υπάρχει. Δηλαδή η μεταφορά 200.000 ισραηλινών, στην Θεσσαλονίκη, με το πρόσχημα της «κοσμοπολίτικης» της ιστορίας, την εκ νέου διεθνοποίηση της και την παλαιά ισχυρή παρουσία εβραίων στην πόλη! Στο ίδιο πλαίσιο είναι και η δημιουργία απευθείας πτήσεων από και προς το Ισραήλ. Με το πρόσχημα του τουρισμού και της κερδοφορίας, κάνει άλλο ένα βήμα προς την προσέγγιση της πόλης από εβραϊκά συμφέροντα. Σε μια τέτοια κατάσταση, θα είναι πανεύκολο για τους Σιωνιστές να διεισδύσουν στην Θεσσαλονίκη, υπό τα στίφη και των Τουρκοσκοπιανών, και να επιτύχουν μια ανεξαρτητοποίηση.

Ο ελληνοβλαχοβούλγαρος Μπουτάρης, έχει σίγουρο καταφύγιο για τα «στερνά» του. Έχει εργοστάσιο στο Καβαντάρσκι της ΠΓΔΜ, έχει σπίτι στο Κρούσεβο, απ’ όπου και κατάγεται... αλλά πριν αυτού, οφείλει να πράξει το ανθελληνικό και το ξενολάγνο του καθήκον. Να ξαναμετατρέψει τη Θεσσαλονίκη, γιατί όχι και τη Μακεδονία, σε τσιφλίκι λαθρομεταναστών, Τούρκων, Βουλγάρων, «Μακεδόνων» και φυσικά, Εβραίων! Μάλιστα προσφάτως κάλεσε τον «φίλο» μας τον πορνοΣόρος να μας «βοηθήσει» οικονομικά με τις επενδύσεις του! Από την πίσω πόρτα, βάζει τον εβραίο στο παιχνίδι, γνωστό υποστηρικτή της «Μακεδονίας»! Δυστυχώς, λόγω της αποτυχίας επιλογής άλλου ικανού δημάρχου, οι Θεσσαλονικείς αναγκάστηκαν να επιλέξουν τον φιλοκίναιδο ξενολάγνο μπεκρή, με τις συνέπειες να φαντάζουν ολέθριες, αν ο Έλληνας δεν αλλάξει. Από τουρκοκρατίας, πολλοί έλεγαν «της Ελλάδος η ελευθερία είναι για με φτωχεία...», «Αχ, η πατρίδα δεν μου φέρεται καλά».. .Ας πάω με τον Σόρος λοιπόν! Αυτός είναι ο Νεοελλην ραγιάς, δυστυχώς... Ας φάει τον Σόρος στη μάπα. Εμείς οι υπόλοιποι και η Ελλάδα, πού φταίμε όμως; Φταίμε που δεν τους έχουμε πετάξει ακόμα στο Θερμαϊκό, αυτούς τους ξενόδουλους «ανθρωπιστές» της δεκάρας...

                                                  ΚΕΜΑΛ ΜΠΟΥΤΑΡ, ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!


                                                                Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!

                                          Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!


                                                   ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ