Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΡΑΣΕΩΣ (Μαχητικός Πυρήνας Μακεδονίας)






Πολύ συχνά τίθεται το ερώτημα εάν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τα κοινά σε μια κοινωνία όπως η σημερινή. Δηλαδή μια κοινωνία διεπόμενη από τις τωρινές «αξίες». Θα ήταν προτιμότερο να κάνει ο καθείς ότι είναι αρεστό στους οφθαλμούς του, σνομπάροντας κάθε είδους αντίσταση. Όμως όχι. Υπάρχουν και οι αδούλωτοι, ασυμβίβαστοι. Κάθε κίνημα που θέλει να έχει νόημα και λόγο ύπαρξης οφείλει να προσδιορίσει τρία βασικά πράγματα.

Α) Ιδεολογία, β) στόχο, γ) τρόπους επίτευξής του στόχου. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για την ιδεολογία. Ο στόχος είναι η διασπορά της ιδεολογίας εντός της κοινωνίας με σκοπό την μετάβαση σε μια κοινωνία κοντύτερα στις δικές μας ιδέες, που θεωρούμε, και είναι, ανώτερες και σωστές. Ο τρόπος επίτευξης είναι το πιο δύσκολο και πολυσχιδή μέρος του σχεδίου. Μία οργάνωση, πρέπει να έχουν αρχηγό, ηγετικές προσωπικότητες, επιχειρησιακό σχέδιο. Πρέπει να είναι μικρογραφία στρατιωτικής μονάδας-οργάνωσης. Κάθε στρατός έχει και εχθρούς. Στις μέρες μας, οι εχθροί δεν είναι πάντα ορατοί και αντιμετωπίσιμοι κατά μέτωπο. Το ΔΝΤ και οι σιωνιστικοί μηχανισμοί ελέγχου της χώρας, είναι γνωστοί αλλά δεν αντιμετωπίζονται ούτε από το στρατό, ο οποίος ουσιαστικά υπηρετεί αυτούς πλέον, και όχι τον ελληνικό λαό, ούτε από τους προδότες δημοκράτες πολιτικούς. Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, σε διάφορα μυστικά αρχηγεία αναρχικών, πρακτόρων, στρατευμένων μονάδων μεταναστών και παρακρατικών, καταστρώνονται σχέδια ελέγχου και αποσταθεροποίησης της ελληνικής κοινωνίας.


Η αποσταθεροποίηση γίνεται με άπειρους τρόπους οι οποίοι δεν θα αναλυθούν εδώ. Το θέμα είναι ότι οι εχθροί είναι πολλοί, έχουν καταχθόνια σχέδια, παρακολουθούν τους πάντες. Είμαστε σε πόλεμο! Οπότε δεν τίθεται θέμα υιοθέτησης ή μη, τρομοκρατικών τακτικών. Ο σιωπηλός ακήρυκτος πόλεμος απαιτεί την υιοθέτηση βάναυσων μεθόδων καταστροφής των εχθρών. Το επιχείρημα «δεν θα γίνουμε σαν τους αναρχικούς που καταστρέφουν την πατρίδα», είναι άτοπο. Οι τακτικές που πρέπει να ακολουθηθούν είναι απλές. Τίποτα λιγότερο από απάντηση στη φωτιά με φωτιά. Χρησιμοποιούν ολοκληρωτική δημοκρατία εναντίον των εθνικιστών; Τότε θα έχουν παρόμοιες απαντήσεις. Σε κάθε πλήγμα που δεχόμαστε από το κράτος και τα σκυλιά του, να απαντάμε με τη διπλάσια ορμή. Είναι σκληρό, όμως αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι το δίλημμα «ή εμείς ή αυτοί».


Δεν υπάρχει θέση στην «πλουραλιστική δημοκρατία» για τους εθνικιστές. Θα τους καταστρέψουμε χρησιμοποιώντας τις ίδιες και πιο αδίστακτες τακτικές. Όσοι δυνατοί και γενναίοι εθνικιστές θεωρούν ότι μπορούν να υπηρετήσουν αυτόν τον σκοπό, ας το πράξουν. Θα είναι η αρχή του τέλους των λαμόγιων κάθε είδους. Τα «καλόπαιδα» έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους στο σύστημα, γι’ αυτό απολαμβάνουν την ασυλία που τους παρέχει απλόχερα το «ελληνικό» κράτος και η Ε.Ε. . ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ...


Για κάθε έναν πολίτη, υπάρχουν τρεις κατάσκοποι πράκτορες. Για κάθε τρεις πράκτορες, υπάρχουν 10 παρακρατικοί στρατιωτικοί σύνδεσμοί πρακτόρων και στρατολογημένων αλλοδαπών μαζί με Νατοϊκούς, οι οποίοι γνωρίζουν κάθε σπιθαμή των πόλεων και μπορούν να τις κάψουν αν λάβουν εντολή, και να εξαρθρώσουν την ελληνική πολεμική μηχανή.  Οι χρήσιμοι ηλίθιοι (βλέπε antifa) τα γνωρίζουν από πρώτο χέρι, έχοντας και αυτοί μερίδιο συμμετοχής στα ανθελληνικά σχέδια, πέραν της γλοιώδους «ιδεολογίας» τους. Τα κόμματα το ίδιο. Όπως γίνεται αντιληπτό, η Ελλάς βρίσκεται υπό πολλαπλή κατοχή, κι όχι απλώς υπό «οικονομική επιτήρηση». Προσφάτως απειληθήκαμε ανοικτά με ενεργειακό και εδαφικό ακρωτηριασμό, επίσημα, από το state department, σε περίπτωση στροφής προς τη Ρωσία, το οποίο αποσιωπήθηκε από τους αμερικανολάγνους και τους αριστεριστές. Η αλήθεια είναι πως όποτε θέλουν, μας τελειώνουν. Ή έτσι νομίζουν...


                                                         ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ

                                                      ΚΡΑΤΟΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

                                                         ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ