Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΔΕΙΞΕ ΣΕΒΑΣΜΟ Ή ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!






Στην πραγματικότητα οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές είναι μία υπόθεση σιωπηλής αδελφότητας, είναι ένα φυλετικό τοτέμ που δεν καταλήγει και μονάχα ανεβαίνοντας επίπεδα συνειδητοποιείς πόσο τέλεια σμιλευμένο είναι. Στους κύκλους μας μιλάνε οι κοφτερές ματιές, οι φωτιές και τα αρχετυπικά σύμβολα στους τοίχους της πλήξης, η φυσική αρμονία και η ανώτερη πνευματικότητα, η ελευθερία στη δράση και τους στόχους που θέτουμε.

Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές πιστεύουμε στην ανάπτυξη της ατομικής πρωτοβουλίας όλων των πραγματικά ανεξάρτητων αγωνιστών και τον σεβασμό στην Αρχή της οργάνωσης και τους μαχητές της, διότι οι δυνατές ψυχές δεν ακολουθούν τα ασύνταχτα κοπάδια-τσουνάμια, εφόσον τα ακυβέρνητα κοπάδια δαμάζονται πολύ πιο εύκολα και ποτέ δεν δηλώνουν το παρόν την κατάλληλη στιγμή που θα απαιτηθεί. Οι ψυχές μας είναι όλες οι γειτονιές της πατρίδας σε μία, όλα τα ελεύθερα πνεύματα μαζί, υπέρ της ριζοσπαστικής εθνικιστικής έκφρασης μέσω της επαναστατικής ραδιουργίας στο διαρκές παρόν.

Στους Ανένταχτους Μαιάνδριους Εθνικιστές η παλέτα με τα ζωηρά χρώματα του ιερού φυλετικού πολέμου δεν ζωγραφίζονται σε σώματα ή σε πρόσωπα αλλά στις βάσεις των εχθρών του Έθνους μας. Στους Ανένταχτους Μαιάνδριους Εθνικιστές όσα και να είναι τα όπλα σου, όποιος και να είσαι δεν έχει σημασία. Φτάνει να έχεις συνείδηση του πως αν πας κοντά στην φωτιά θα καείς, εκτός αν είσαι αποφασισμένος να χορέψεις γύρω ή πάνω από αυτή! Αν μπεις στο κλισιοσκόπιο μας αυτό πάει να πει πως θα ναι η τελευταία σου εικόνα στον φθαρτό κόσμο των θνητών…

Εμείς είμαστε οι άνθρωποι για τους οποίους οι γονείς μας πάντα μας έλεγαν να μην κάνουμε παρέα, αλλά πάντοτε κάναμε το δικό μας!

                        

                                                ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ