Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΜΑΥΡΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΡΟΖ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ


Η εμφάνιση ενός Κενυάτη λαθρομετανάστη, ο οποίος μετέχει - κατά τους αντιφυσικούς αντιρατσιστές - της ημετέρας παιδείας, όπως και τόσοι άλλοι με το ζόρι “Έλληνες” (π.χ ο καμερουνέζος Σοφοκλής Σχορτσιανίτης), στο Channel 4 και οι αστείες δηλώσεις του σ’ αυτό, μονάχα σαν εξτραδάκι πριμοδότηση από τον ουρανό προς τους φαλιρισμένους αριστερούς μπορεί να ιδωθεί. Ο Κενυάτης, πολιτογραφημένος “Έλληνας”, υποστήριξε ότι ανήκει στους “Μαύρους Πάνθηρες”. Μπορεί ν’ ανήκει όπου επιθυμεί, ακόμα και στους ροζ πάνθηρες των κινούμενων σχεδίων, αλλά αυτό δεν μας αφορά σε καμία περίπτωση. Τα μέσα άδραξαν την ευκαιρία προκειμένου να περιπλέξουν ένα σενάριο τρόμου γύρω από αυτούς. Τα πάντα γίνονται για την κατατρομοκράτηση των Ελλήνων.

Μα, είναι ποτέ δυνατόν να πάρουμε στα σοβαρά έναν νέγρο, ο οποίος την ίδια ώρα που απειλεί τους ψηφοφόρους του κοινοβουλευτικού κόμματος Χρυσή Αυγή και τους Έλληνες που εκφράζουν “ξενοφοβικές” απόψεις κατ’ αυτόν με αντίποινα βίας, δηλώνει πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στην γενέτειρά του εξαιτίας της ανασφάλειας που νοιώθει στην πατρίδα μας;

Τα συστημικά μέσα προπαγάνδας πέρα από αναξιόπιστα είναι και ανεπαρκή σ’ αυτό που κάνουν, όπως το κάνουν.

Τελικά ποιοι είναι αυτοί οι “Μαύροι Πάνθηρες” που μας παρουσιάζουν εντέχνως τα συστημικά μέσα, τους οποίους αυτά μεταχειρίστηκαν ως απειλή προκειμένου να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα τρόμου αναφορικά με τις επιθετικές διαθέσεις των λιμοκτονούντων Αφρικανών λαθρομεταναστών κατά των εξίσου λιμοκτονούντων Ελλήνων, αν όχι για να κατατρομοκρατήσουν αποκλειστικά τους Έλληνες;

Βασικά, το λεγόμενο “Κόμμα των Μαύρων Πανθήρων” ήταν μία επαναστατική, αφροαμερικανική, αριστερή οργάνωση, που έδρασε στις Η.Π.Α από το 1968 ως το 1982. Έχει σημασία το γεγονός της πολιτικής ταυτότητάς τους, καθότι ως γνωστόν στην Ελλάδα, οι κοινότητες των αφρικανών και όχι μόνο, καθοδηγούνται από τον κύριο Πέτρο Κωνσταντίνου και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις-σφραγίδες του. Επομένως, η πολεμική του Κενυάτη κομήτη δημοσιότητας κατά του κοινοβουλευτικού κόμματος Χρυσή Αυγή και των Ελλήνων εν γένει, υπεισέρχεται σε μια πολιτική εκμετάλλευση που υπαγορεύεται από τον δειλό χώρο της άκρας αριστεράς. Οι “Μαύροι Πάνθηρες” ήταν μια εθνικιστική (μαοϊκή) γκρούπα των νέγρων της Αμερικής. Ποια πολιτική συνάφεια μπορεί να υπάρξει με την ημετέρα πολιτική πραγματικότητα; Καμία, παρά μονάχα αν δούμε τις κοινωνίες μας μέσα από φυλετικούς μη παραμορφωτικούς φακούς…

Ενδιαφέρον έχουν τα Δέκα σημεία του προγράμματός τους, αλλά και πολλά στοιχεία που αφορούν την πολιτική ταυτότητά τους. Περισσότερα εδώ:

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1_%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CF%89%CE%BD_%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%BD

Οι “Μαύροι Πάνθηρες” συγκροτήθηκαν ως αντίδραση στην δολοφονία του νέγρου ειρηνιστή παπά Martin Luther King το 1968, ο οποίος διακήρυττε την ισότητα και την ενσωμάτωση των μαύρων στον αμερικάνικο καπιταλισμό από το F.B.I.

Περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό το χρονικό εδώ: http://www.ks-ee.org/?q=node/56

Η αλήθεια είναι ότι οι “Μαύροι Πάνθηρες” δεν είχαν σχέση με το πνεύμα του πασιφιστή Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ. Ήταν πολύ εξτρεμιστές για τα δεδομένα της εποχής τους για να ικανοποιηθούν μ’ ένα νωχελικό “yesterday I had a dream”.

Ενδιαφέροντα στοιχεία εδώ: http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=2901

Μια από τις προσωπικότητες που σχετίστηκαν με το κίνημα των Μαύρων Πανθήρων ήταν και ο γνωστός στο ευρύ κοινό Malcolm X. Το πραγματικό του όνομα ήταν Malcolm Little, ενώ ήταν γνωστός επίσης ως Ελ-Χατζ Μαλίκ Ελ-Σαμπάζ. Εχθρός της Λευκής Αμερικής και κατά τους επικριτές του υπόλογος για ρατσιστικό κήρυγμα, την υποστήριξη του στη μαύρη υπεροχή, τον αντισημιτισμό και τη βία. Θεωρητικά και το κίνημα των Μαύρων Πανθήρων συνολικά κατατάσσεται στον πολιτικό χάρτη στην κατηγορία των αντισημιτικών κινημάτων.  Ενόσω ο ίδιος ήταν φυλακισμένος για μικροκλοπές, έγινε μέλος της ακραίας τάσης του ισλαμισμού των νέγρων, του κινήματος “Έθνος του Ισλάμ” στο οποίο έχουμε αναφερθεί και σε άλλα κείμενά μας. Για δώδεκα χρόνια ο Malcolm X αποτέλεσε τον δημόσιο εκπρόσωπο του Έθνους του Ισλάμ, αλλά απογοητευμένος με τον ηγέτη του κινήματος Elijah Muhammad (*1) εγκατέλειψε την ομάδα τον Μάρτιο του 1964. Μετά από μια περίοδο ταξιδιού στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή, επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ίδρυσε τις οργανώσεις Μουσουλμανικό Τέμενος (Muslim Mosque, Inc.) και Οργάνωση της αφρο-Αμερικανικής Ενότητας (Organization of Afro-American Unity - OAAU). Τον Φεβρουάριο του 1965, λιγότερο από ένα χρόνο από την αποχώρηση του από το “Έθνος του Ισλάμ”, δολοφονήθηκε από τρία μέλη της ομάδας.  Ως εκπρόσωπος του Έθνους του Ισλάμ δίδαξε τη μαύρη υπεροχή και τάχθηκε υπέρ του διαχωρισμού μαύρων και λευκών Αμερικανών - σε αντίθεση με την δράση των κινημάτων πολιτικών δικαιωμάτων για την ένταξη. Μετά τη ρήξη με το “Έθνος του Ισλάμ” το 1964, υποστήριξε πως υπήρξε «...ένα ζόμπι τότε ... στραμμένο προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση και έχοντας εντολή να βαδίσει...» και έγινε Σουνίτης, αποκήρυξε τον ρατσισμό και εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί με τους ηγέτες των κινημάτων για τα πολιτικά δικαιώματα, αν και εξακολούθησε να δίνει έμφαση στην μαύρη αυτοδιάθεση.

Περισσότερα στοιχεία για τον Malcolm X  εδώ:

http://tvxs.gr/news/%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B1/%CE%BF-%CF%86%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CE%BB%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BC-%CF%87

http://www.sek-ist.gr/EA/Papers/658/13.htm

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AC%CE%BB%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BC_%CE%A7

Ένας επιβεβαιωμένος “Μαύρος Πάνθηρας” ήταν ο Mumia Abu-Jamal. Έγινε ευρέως γνωστός καθότι το 1981 συνελήφθη κατηγορούμενος ότι δολοφόνησε έναν αστυνομικό. Ο Mumia Abu-Jamal ήταν ένας βραβευμένος νέγρος-πολιτογραφημένος “Aμερικανός” δημοσιογράφος, πρόεδρος της Ένωσης Αφροαμερικανών Ρεπόρτερ στην πολιτεία Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α. Ύστερα από 32 χρόνια παραμονής στην πτέρυγα μελλοθανάτων αποτελεί σύμβολο του παγκόσμιου αντιρατσιστικού κινήματος για απονομή δικαιοσύνης και κατάργηση της θανατικής ποινής.

Περισσότερα για την μούμια τον Mumia Abu-Jamal εδώ:

http://rwf-archive.gr/episode1-new.php?id=73
και
https://en.wikipedia.org/wiki/Mumia_Abu-Jamal

Μια άλλη περίπτωση είναι και ο Eldridge Cleaver. Αφροαμερικανός πολιτικός ακτιβιστής και συγγραφέας, ηγετικό στέλεχος του “Κόμματος των Μαύρων  Πανθήρων”, εξτρεμιστής που όμως στο τέλος του βίου του κατέληξε θρησκόληπτος συντηρητικός. Το 1966, ενώ ήδη το ίνδαλμά του Malcolm X είχε δολοφονηθεί πιθανόν από μέλη του κινήματος «Έθνος του Ισλάμ” και ο  Eldridge Cleaver είχε αποτάξει τον Ισλαμισμό, πήρε αναστολή για το υπόλοιπο της ποινής του μετά από 8ετή  παραμονή στις φυλακές (με την βοήθεια της λευκής δικηγόρου(!) Beverly Axelrod, που τον είχε ερωτευθεί)  και τον Οκτώβριο προσχώρησε στην οργάνωση των “Μαύρων Πανθήρων”, που είχαν ιδρύσει στο  Ώκλαντ (Oakland) της Καλιφόρνια οι Χιού Π. Νιούτον (Huey P. Newton, 1942 - 1989) και Μπόμπυ Σήλ  (Robert George “Bobby” Seale, 1936 -) και πήρε το αξίωμα του “υπουργού Πληροφόρησης” (“Μinister  of Ιnformation”).  Ο  εν λόγω νέγρος είχε συγγράψει το δοκίμιο “Ψυχή στον Πάγο” (“Soul on Ice”) (*2),  το οποίο εκδόθηκε τον Φεβρουάριο του 1968, και έγινε ένα κλασικό ανάγνωσμα όχι μόνο για τους  Αφροαμερικανούς επαναστάτες αλλά και για όλη την Νέα Αριστερά (*3) και αναδείχθηκε σε μία άτυπη  “Βίβλο” των μαύρων ριζοσπαστών.

Περισσότερα για τον εν λόγω νέγρο εδώ: http://www.rassias.gr/1087CLEAVER.html

Ένα ακόμα πρόσωπο θεωρείται ισάξιο των προαναφερθέντων από τους λοβοτομημένους ημεδαπούς αντιρατσιστές που δεν ξέρουν στην πραγματικότητα απολύτως τι τους γίνεται. Ο συμπαντικός γαλλοαλγερινός νέγρος Μαρξιστής Frantz Fanon γεννήθηκε στο νησί Martinique (ελληνικά Μαρτινίκα) που βρίσκεται στις “γαλλικές” Μικρές Αντίλλες, μεταξύ της Καραϊβικής Θάλασσας και του Ατλαντικού Ωκεανού. Έχει συγγράψει δύο πολύ γνωστά βιβλία: “Της γης οι Κολασμένοι” (The Wretched of the Earth )και “Μαύρο Δέρμα, Λευκές Μάσκες” (Black Skin, White Masks).


Περισσότερα εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Frantz_Fanon

Εν τέλει, πέραν ότι ο Κενυάτης πρέπει να ευχαριστεί τον Θεό στον οποίο πιστεύει-αν πιστεύει-για την μέχρι τώρα ξέγνοιαστη παράνομη παραμονή του στην πατρίδα μας με τις ευλογίες του ανθελληνικού κράτους, φαντάζει εντελώς αστείος στο να μας προκαλέσει την οποιαδήποτε ανησυχία. Τώρα αν είναι “Μαύρος Πάνθηρας” ή Ροζ Γατάκι, αυτό φαντάζει άσχετο με το πολιτικό ζήτημά μας. Τέτοια θρασύτατα αποβράσματα δεν έχουν ούτε ένα λόγο ύπαρξης στην πατρίδα μας. Χνουδωτά νεγροειδή τσουλάτε για τις καλύβες σας!

(*1) Ο Elijah Muhammad ήταν ηγέτης του κινήματος “Έθνος του Ισλάμ” (NOI: Nation of Islam), σε πολιτική εκδήλωση του οποίου παρέστη o Διοικητής George Lincoln Rockwell, στην Uline Arena  της Ουάσινγκτον το 1961 συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος (ANP: American Nazi Party). Εξ ου και η γνωστή φωτογραφία στην οποία εικονίζονται τα μέλη του Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος πλάι σε αριθμητικά υπέρτερους νέγρους.
Για το εν λόγω γεγονός, μπορείτε να διαβάσετε στα αγγλικά τα αξιόλογα άρθρα που υπάρχουν εδώ:

http://www.anthonyflood.com/rockwellelijah.htm

http://www.anthonyflood.com/rockwellelijah.htm

(*2) Το αηδιαστικό βιβλίο “Ψυχή στον Πάγο” του Eldridge Cleaver έχει κυκλοφορήσει παλιότερα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Πάπυρος (1971). Παρ’ ότι αποτελεί ένα βιβλίο, συγγραφέας του οποίου είναι ένας νέγρος, σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Οι προτροπές του σε βία κατά λευκών γυναικών και λευκών ανθρώπων είναι χαρακτηριστικά του.  Είναι ένα βιβλίο το οποίο θα σας κάνει αυτό που υποσυνείδητα πάντοτε ήσαστε. Φυλετιστές!

(*3) Περισσότερα και πιο κατατοπιστικά σχετικά με το σχετικά νεοεμφανισθέν κίνημα της Νέας Αριστεράς (New Left) εδώ:
http://redskywarning.blogspot.gr/2012/11/new-left.html και https://en.wikipedia.org/wiki/New_Left

Και κάτι για το τέλος. Το λογότυπο του “Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων” απεικονίζει έναν μαύρο πάνθηρα σε στάση επίθεσης. Σήμερα, όλως συμπτωματικά και ύστερα από δεκαετίες ως από υποταγή στο σάλπισμα αλλότριων φυλετικών φωνών, τα “ημεδαπά” σκουπίδια του ελευθεριακού πρεζοστεκιού Πικροδάφνη χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο λογότυπο επίσης. Μαύρη πέτρα ξέμαυρη κι από τον νέγρο ακόμα πιο κατάμαυρη και από τις “ομάδες αυτοάμυνας” των νέγρων ακόμα πιο κατράμι…


                                             ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ