Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Οι αγώνες μας παίρνουν σάρκα και οστά





Στις ημέρες της βύθισης της νεοελληνικής Πομπηίας ο διακαής πόθος των ριζοσπαστών εθνικιστών δικαιώνεται. Οι αγώνες μας παίρνουν σάρκα και οστά. Καμιά ψευδεπίγραφη αναπτυξιακή προοπτική στο πλαίσιο της αστικής νομιμότητας δεν μπορεί να μας ξεγελάσει. Βαδίζουμε αγέρωχοι στα χνάρια του ιερού πολέμου και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Μέσα στο αίμα μας υπάρχει μια φωνή που λέει “όλα για τον πόλεμό” μας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Ο καιρός που όλα θα κερδίζονται με το σπαθί μας έφτασε.

Ο καιρός της αναβολής και της συμφιλίωσης με την pax romana που επέβαλε το σύστημα μέσα από τα ενεργούμενά του παρήλθε οριστικά. Πλέον, οι ριζοσπάστες εθνικιστές της πράξης έχουν το λόγο. Ενάντια σε συμβιβασμένους καιροσκόπους και συνένοχους στο αίσχος του καιρού μας. Αποκλειστικά σε μας εναποτίθεται όλο το φορτίο του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνος και σε κανέναν άλλον. Μέσα από τις οπλισμένες επιλογές μας καθορίζονται οι τύχες όλων μας, μα προπάντων του λαού και του έθνους μας.

Προδότες κάθε απόχρωσης ερχόμαστε να σπείρουμε εφιάλτες και να δικαιώσουμε τις “δυσοίωνες” προβλέψεις σας για το μέλλον. Το μέλλον ανήκει σε μας γιατί μονάχα εμείς γνωρίζουμε πως ο μόνος δρόμος για την όποια κατάκτηση περνάει μέσα από την λυσσασμένη επίθεση στις γραμμές του συστήματος.

Στην πατρίδα μας όλα καταρρέουν. Οι θεσμοί, τα πρόσωπα, οι political correct ιδέες, οι ελπίδες και οι προβλέψεις. Η επιβεβλημένη παθητικότητα φτάνει στο τέλος της. Οι πάγοι λιώνουν καθόσον ο ήλιος της Ελλάδας ανατέλλει. Όχι άλλα λόγια. Περνάμε ανεπιστρεπτί στην αληθινή δράση που αποφέρει κοινωνική δικαιοσύνη.

Δόξα στην επίθεση που δεν τελειώνει ποτέ! Στ’ αλήθεια, δεν υπάρχει ποτέ τέλος, τουναντίον υπάρχει μονάχα μια αρχή που πάντοτε μας καλεί να ξεκινήσουμε! Θα συναντήσουμε τους όμοιούς μας μέσα στις πύρινες λοξοδρομήσεις της συνείδησής μας. Όλα ή τίποτα! Θα αναγεννηθούμε μέσα από την απόδρασή μας για την επαναστατική περιπέτεια!