Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ…ΠΡΟΒΕ​Σ ΠΟΛΕΜΟΥ





Ενόσω σύσσωμος η άκρα αριστερά της υπόγειας επιδότησής της από το καθεστώς των Εβραίων νάνων και της χολερικής σχέσης της με την εγχώρια τρομοκρατία που εκπορεύεται από τα κέντρα των ξένων μυστικών υπηρεσιών θα παραμένει στην φορμόλη για όσο θα διατηρούνται στην εξουσία οι “αόρατοι” πολιτικοί υποκινητές της, οι ασπόνδυλοι φορείς της ΔΕΝ θα τολμούν να πιάνουν καν στο στόμα τους την ριζοσπαστική έκφραση του εθνικισμού στην πατρίδα μας, τους Α.Μ.Ε. Οι επαγγελματίες “επαναστάτες” της, όντας αρνητές αστράτευτοι στην πλειοψηφία τους και προκλητικά απαίδευτοι ή καλύτερα ανεπίδεκτοι μαθήσεως στα επαναστατικά όπλα, τόσο της ίδιας της κριτικής όσο και αυτής των πραγματικών μέσων, επιμένουν να εκθέτουν τους εντολείς τους, διότι αποδεικνύονται διαρκώς κατώτεροι των περιστάσεων στην κατασκευή “ανατρεπτικών” καταστάσεων. Το φανερώνουν οι αστείες προκηρύξεις των διάφορων νεοσύστατων συνιστωσών της εν είδη ομάδων προλεταριακής “αυτοάμυνας”, οι οποίες είναι κενές περιεχομένου όσον αφορά τον κοινωνικό λόγο που τόσο επικαλούνται ψευδεπίγραφα στο σύνολο τους.

Μπορούμε να σας χτυπήσουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή, απευθείας με ένα πάρθιο μολυσμένο βέλος στην γερασμένη καρδιά σας, ωστόσο από θέση προτιμούμε να σας τσακίσουμε τμηματικά το γερασμένο σώμα που υποστηρίζεται μηχανικά από το καθεστώς της ''Δημοκρατίας'', όπως συμβαίνει με το χτυπημένο από την ανίατη ασθένεια σώμα που υποκύπτει από τα απανωτά επιμέρους χτυπήματα που δέχεται. Είμαστε το καρκίνωμα που θα σας εξοντώσει σε μια νυχτιά.

Αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι το αιώνιο ΚΟΥΣΟΥΡΙ να καπηλεύεστε με άθλιες πομφόλυγες και αδειάζοντας ή αραδιάζοντας προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε μέσο ολόκληρα ερμάρια γεμάτα ιδεολογικές αράχνες, ώστε να (παρ) ερμηνεύσετε την οικονομική κρίση. Απώτερος σκοπός σας είναι να συσκοτίσετε, να παραπλανήσετε, να αποδώσετε εσφαλμένα, να μπερδέψετε και να καλύψετε τον βρώμικο ρόλο σας. Εσείς οι οποίοι, εξ ορισμού, είστε υπόλογοι για την πολύτροπη κατάντια του λαού μας. Η περίφημη κρίση υπακούει πιστά στις άκαιρες και αρνούμενες την ιστορία ηλιθιότητές σας.

Η γενιά της κρίσης, λέτε, ότι θα γίνει η γενιά της επανάστασης. Εμείς λέμε, ότι η γενιά της κρίσης σας, θα γίνει η γενιά της συντριβής σας! Εμείς είμαστε η κρίση σας!

Πέραν αυτού, είναι η ιστορική σας τύφλωση ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, η οποία σας οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερα ατοπήματα. Όντας, χρεωκοπημένοι ιδεολογικά, πολιτικά, κοινωνικά, επιμένετε να ονειροπολείτε τις ημέρες του πολιτικού σκότους της μεταπολίτευσης μέσα από το οποίο καλύπτατε τα ίχνη σας μέσω νεφών αριστερίστικης ρητορείας. Οι καιροί αλλάζουν και ο ιστορικός ρόλος σας στην υπηρεσία του πρακτορισμού για λογαριασμό των ξένων σε βάρος της πατρίδας μας τέλειωσε ανεπιστρεπτί. Φύσει εκδικητικοί δεν ανέχεστε στον εγωισμό σας ότι κρεμαστήκατε από μόνοι σας με το σχοινί που προορίζατε για όλους εμάς, τους “άλλους”…

Μπορούμε να σας συντρίψουμε ό,τι ώρα και όποτε το θελήσουμε σε οποιοδήποτε έδαφος και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Εντολές παίρνουμε από την συνείδησή μας και το έθνος μας. Εσείς μπορείτε να εκτελείτε εντολές ξένων υπηρεσιών ως μίσθαρνα όργανα που ήσαστε ιστορικά και συνεχίζετε να είστε.

Εμείς ανήκουμε στην γενιά εκείνη που τα μέλη της κουβαλούν φωτιά μες στις καρδιές τους, εθνικιστική λύσσα μες στα μυαλά τους και αμέτρητες εξεγερσιακές πράξεις στα χέρια τους. Η δική μας γενιά δεν λησμονεί αυτούς που την οδήγησαν στο σημείο μηδέν.

Τους ευχαριστούμε διότι ασυναίσθητα μας οδήγησαν εκεί που ούτως ή άλλως πρέπει να κατευθυνθεί από μόνος του ο κάθε εθνικός επαναστάτης που σέβεται τον εαυτό του και την ιστορική αποστολή που αναλαμβάνει στο όνομα της ευημερίας του έθνους του. Βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν, απ’ όπου όλα αρχίζουν και όλα εκεί κάπου ή κάπως τελειώνουν. Είμαστε τυχεροί διότι περιπλανιόμαστε γύρω από το μηδέν και αναγεννιόμαστε διαρκώς μέσα από αυτό…

Η απάντησή μας σχετικά με την “μεσημεριανή συντριβή” μας από τους ερμαφρόδιτους ιδεολογικούς κλάστες (=κόκκοι Πετρωμάτων μειόκαινου) που περνιούνται για ριζοσπάστες είναι μια: Θα μας κλάσετε τ' αρχίδια και θα'ναι ντάλα μεσημέρι!

Διότι, ανόητοι και ημιμαθείς, πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως στα χέρια μας κάθε εργαλείο γίνεται όπλο που στρέφεται αποδοτικά εναντίον σας ανάλογα με τις κολασμένες επιδιώξεις μας.



ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ!



                                                         ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ



                                                                          ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ