Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ο ΜΑΡΙΑΝ ΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

                                 



Ο Αλβανός είναι το μεγαλύτερο ΠΑΡΑΣΙΤΟ που πάτησε ποτέ το πόδι του στην Ελλάδα μας. Αχάριστος, εγκληματίας και αγύρτης από τα γενοφάσκια του, κατσαπλιάς, λήσταρχος, μα πάνω απ' όλα ασεβής προς τον λαό και τον τόπο που τον ανέχτηκε και δυστυχώς τον έκανε πλούσιο από ξυπόλυτο που ήταν. Η αλβανική πινέζα στον χάρτη των Βαλκανίων, η μαοϊκή κουράδα της Κίνας και νυν η χώρα προτεκτοράτο της Αμερικής γέμισε όλο τον κόσμο με αλβανικά αποβράσματα. Οπουδήποτε κι αν αυτοί εγκαταστάθηκαν, εξεδήλωσαν με κάθε τρόπο την εγκληματική φύση τους. Στην πατρίδα μας δε εξεδήλωσαν τα πρωτόγονα ένστικτά τους δολοφονώντας εν ειρήνη χιλιάδες Έλληνες.

Ο Αλβανός από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην πατρίδα μας δεν αρκέστηκε στο να κλέβει και να δολοφονεί αθώους Έλληνες. Θέλησε να πάρει εκδίκηση για την συντριβή των προγόνων του στην ίδια περιοχή που οι Τσάμηδες γνώρισαν την απόλυτη συντριβή από τον ΕΔΕΣ, όπως το ίδιο συνέβη και στο σήμερα οπόταν το συμμορίτικο πρωτοπαλίκαρο τους Μαριάν Κόλα συνάντησε την μοίρα που θα έχει οποιοσδήποτε της κωλοφάρας του τολμήσει να σηκώσει όπλο εναντίον Ελλήνων. Ο "ταλαίπωρος" Αλβανός όχι μόνον μας έδειξε ξεκάθαρα τις επεκτατικές και αλυτρωτικές τάσεις του, τουναντίον θέλησε να μας εκδικηθει. Μέσα από τις λεωφορειοπειρατείες, τις αμέτρητες δολοφονίες Ελλήνων, τους εκβιασμούς και τις ληστρικές επιθέσεις του σε βάρος άοπλων νοικοκυραίων, αλλά κυρίως μέσα από τους ψευτοτσαμπουκάδες του εναντίον αυτών που τον ανέχτηκαν στην ίδια τους την πατρίδα.

 Δεν είμαστε οι τελευταίοι των Ελλήνων που παραιτούνται, είμαστε οι πρώτοι των ψυχωμένων Ελλήνων που έρχονται και θα τρέμει η γη κάτω απ' τα πόδια τους. Τίποτα δεν θα' ναι ίδιο με το χτες.
Ο Μαριάν Κόλα είναι μόνο η αρχή. Δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, σκουλήκια Αλβανοί!