Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Σ/Κ"





Απαντώντας στα καθεστωτικά μέσα και στους πληρωμένους κονδυλοφόρους τους, θεωρούμε πως αναλισκώμαστε σε κοινοτοπίες. Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά σίγουρα ούτε και η τελευταία κατά την οποία η οργάνωσή μας γίνεται αποδέκτης της λάσπης τους. Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος και τα όργανα του επιτίθενται με κάθε ευκαιρία στην οργάνωσή μας. Τα νήματα της πολιτικής διαπλοκής των δημοσιογράφων ξεκινούν από την χειραγώγηση που εκπορεύεται από τον ουρανό της εξουσίας, ενώ τα χέρια τους φτάνουν μέχρι τα παχυλά ταμεία των διαφόρων κομμάτων και αποκομμάτων όλου του πολιτικού φάσματος, δεξιού και αριστερού.

Οι μεγαλοεργολάβοι νταβατζήδες των Ελλήνων διαμορφώνουν την κοινή γνώμη μέσω προβοκατόρικων δημοσιευμάτων που προκαλούν σύγχυση και τίποτα παραπάνω. Στο επίπεδο του δημοσιογραφικού ρεπορτάζ της εφημερίδας “Τα Νέα του Σ/Κ” θεωρούμε πως η πένα του υπογράφοντος δημοσιογραφίσκου βρίθει ανακριβειών. Στην παρούσα φάση δεν θα υπεισέλθουμε στο γεγονός ότι τα στοιχεία του είναι ολοφάνερα ελλιπή, ενώ υποτίθεται πως για να καταλήξει κανείς να συντάξει μια ζητηθείσα έκθεση προϋποθέτει μια τουλάχιστον επιμελημένη μελέτη. Το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να εξάγει κανείς από αυτήν την ατημέλητη και πρόχειρη παρουσίαση είναι ότι η κάποια ανώτατη αρχή, όπως είναι επί παραδείγματι η αστυνομία υπαγορεύει τι θα γραφτεί και τι δεν θα γραφτεί.

Απευθυνόμενοι στον εν λόγω δημοσιογράφο, θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε,μιας και η αναφορά του επικεντρώθηκε στην οργάνωσή μας,για τα εξής:

Α) Έχουμε καταστήσει απόλυτα σαφές ότι δεν συνδεόμαστε καθοιονδήποτε τρόπο με την Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που εξέλεξε ο ελληνικός λαός με νόμιμες δημοκρατικές διαδικασίες. Η Χρυσή Αυγή Διεξάγει τον δικό της νόμιμο πολιτικό αγώνα και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως. Ωστόσο, ο δικός μας αγώνας είναι φύσει διαφορετικός και πάνω απ’ όλα ριζοσπαστικός και αντικοινοβουλευτικός. Επομένως, οποιαδήποτε επιμονή περί υπόγειας διασύνδεσής μας με το εν λόγω κόμμα είναι ασφαλώς εκ του πονηρού και μόνον, ώστε να υποχρεωθούμε σε δηλώσεις “μετανοίας” που θα πλήξουν τη Χρυσή Αυγή. Κουφάλες δημοσιογράφοι και λοιπά μαντρόσκυλα του συστήματος σας το λέμε και βάλτε το καλά στο μυαλό σας: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ! Δεν θα κάνουμε το χατίρι κανενός δημοσιογράφου ή μεγαλοεργολάβου, μιας και απώτερος σκοπός τους είναι η πρόκληση ενός ιδιότυπου εμφυλίου στις τάξεις των εθνικιστών. Σας απαντούμε για πρώτη και τελευταία φορά ότι δεν θα γίνουμε σαν τα μούτρα σας. 

Β) Ο υβριστικός χαρακτηρισμός που αποδίδεται στην οργάνωσή μας ότι είμαστε “ακροδεξιοί” προδίδει ολοφάνερα πως οι δημοσιογράφοι της εν λόγω εφημερίδας μας λασπολογούν δίχως να έχουν διαβάσει καν την αρθρογραφία μας, δίχως να έχουν μελετήσει στο ελάχιστο τις δραστηριότητές μας και δίχως να έχουν πολιτική πείρα, ώστε να διατυπώσουν βάσιμα συμπεράσματα και χαρακτηρισμούς. Ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση προς συμμόρφωση και επιμόρφωση. Είμαστε Ριζοσπάστες Εθνικιστές – Εθνικοσοσιαλιστές και πάνω απ’ όλα Έλληνες που δεν συναινούμε στη Δημοκρατία και την Ξενοκρατία.

Γ) Όσον αφορά τον 24χρονο αγωνιστή “Νέρωνα” που βρίσκεται φυλακισμένος βάσει χαλκευμένων κατηγοριών που του αποδόθηκαν από τις αρχές, θεωρούμε ηθικό χρέος μας να του συμπαρασταθούμε στον Γολγοθά που βιώνει. Η όποια “ενοχή” του θα αποδειχτεί και θα προκύψει από συγκεκριμένη διαδικασία την ευθύνη της οποίας έχει η ελληνική δικαιοσύνη και κανένας άλλος εθελούσιος λαϊκός δικαστής. Η αλληλεγγύη μας στον εν λόγω εθνικιστή αγωνιστή είναι δεδομένη, ανεξάρτητα από το αν ήταν υποστηρικτής της οργάνωσής μας. Το ίδιο θα συμβεί και με κάθε άλλο αγωνιστή του εθνικισμού που διώκεται από το ανθελληνικό κράτος.


Δ) Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές τασσόμαστε ολόθερμα στο πλευρό του πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής και αξιότιμου συναγωνιστή Αντώνιου (Περίανδρου) Ανδρουτσόπουλου για τον λόγο που αναφέραμε ως άνω. Ο Περίανδρος εξεδιώχθη από ένα σύμπλεγμα υπόγειων δυνάμεων, οι οποίες σε αγαστή συνεργασία μεταξύ τους φρόντισαν να τον εξοντώσουν πολιτικά μέσα από ένα καλοστημένο επεισόδιο βίας. Για όλους εμάς ο εν λόγω συναγωνιστής αποτελεί και θα αποτελεί ες αεί ένα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ και ΕΝΑ ΚΑΣΤΡΟ ΙΔΕΩΝ για τον ελληνικό εθνικισμό και εθνικοσοσιαλισμό και θα συνεχίσουμε να τον υποστηρίξουμε με όλα τα μέσα. Η μνήμη είναι ο καλύτερος εχθρός της λήθης. Κι εμείς την έννοια “λήθη” την έχουμε προ πολλού διαγράψει από το λεξιλόγιό μας. Όσον αφορά τους αγωνιστές που μάτωσαν για την Ιδέα μας, εμείς εν αντιθέσει με πολλούς άλλους φαινομενικώς όμορους δεν τους ξεχνούμε ποτέ και πολύ περισσότερο δεν τους προδίδουμε μέσα από την αστική απάθεια και την μικροαστική δειλία που διακατέχει, δυστυχώς, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι Ελλήνων ''πατριωτών''.

Ε) Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές είμαστε μια ριζοσπαστική εθνικιστική - εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση που αποτελείται από δεκάδες αυτόνομους πυρήνες σε πανελλαδική κλίμακα και από διακριτή κεντρική διοίκηση, αποτελούμενη από τον Αρχηγό της οργάνωσης και τους δύο υπαρχηγούς. Ο τομέας ιδεολογικού πολέμου αποτελείται από συγκεκριμένη ομάδα μελών της οργάνωσής μας, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με το ιδιαίτερα ευαίσθητο αυτό έργο. Υποστηρικτές μας υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, από τον ακριτικό Έβρο μέχρι την Ήπειρο κι από την Θεσσαλία μέχρι την Κρήτη και τη μαρτυρική μεγαλόνησο Κύπρο. Επομένως, η οργάνωσή μας δεν έχει τρείς ως επικεφαλής, όπως γράφεται ανακριβώς στα “Νέα”. Υπάρχει διακριτή ιεραρχία και οργανωτική πειθαρχία. Αν ο ερασιτέχνης δημοσιογράφος είχε διαβάσει την Πολιτική Ταυτότητα της οργάνωσής μας και τι εμείς νοούμε ως Ριζοσπαστικό Εθνικισμό και Μαχητική Αυτονομία, θα ήταν κατά πολύ πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς του, συνειδητοποιώντας ότι εκτίθεται ανεπανόρθωτα στους εργοδότες του, στο αναγνωστικό κοινό της εφημερίδας και στην κριτική μας.

Προσοχή λοιπόν δημοσιογράφοι της παχυλής τσέπης στο τι γράφετε. Αν θέλετε να λέγεστε επαγγελματίες κι όχι απλοί κειμενογράφοι μετρίου επιπέδου, τουλάχιστον να κοπιάσετε φιλότιμα γι’ αυτό. Επί του παρόντος, το μόνο που διαπιστούται είναι πως στερείσθε στοιχειώδους ελληνικής παιδείας και υπολείπεσθε βασικών δημοσιογραφικών ικανοτήτων. Προσοχή!

Yγ. Μην μας ταυτίζετε με Ε/Σ persones που είναι πίσω απο ένα pc και μιλάνε για αγώνες που ούτε καν έχουν δει δεν χύσανε μια σταγόνα αίμα για την Ιδέα,μην μας ταυτίζετε με γερασμένα ημίτρελα ''είδωλα'', μην μας ταυτίζετε με γραφικά ανθρωπάκια που έχουν κάνει την Ιδέα εμπόριο, μην μας ταυτίζετε με αμόρφωτα πρωην κομματόσκυλα που επειδή δεν τους έκατσε μια καρέκλα το παίζουν φυρερίσκοι,μην μας ταυτίζετε με ανθρώπους που δεν ξέρουν τις φυλετικές διαφορές των λαών και γενικά μην μας ταυτίζετε με κανέναν...
                    ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ / ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ