Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΟΙ Α.Μ.Ε. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ''ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ''





Ο φαρισαϊσμός της αριστεράς σ’ όλο του το μεγαλείο. Τολμούν οι χειροκροτητές των κονσερβοκουτιών να επαίρονται για πράξεις ανθρωπισμού και να ομιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα, όταν οι ίδιοι αποτελούν ιστορικώς τους πρώτους καταπατητές τους στο όνομα της δικτατορίας του προλεταριάτου. Έχουν το θράσος να θεωρούν πως το μονοπώλιο στη βία τους ανήκει, παριστάνοντας τις αθώες περιστερές οπόταν οποιαδήποτε μορφή βίας στρέφεται εναντίον τους,  όταν μάλιστα οι ίδιοι αποτελούν τους κατεξοχήν θιασώτες της. Όλα αυτά συμβαίνουν, ενόσω η ένοπλη προλεταριακή πάλη και η οργανωμένη βία εναντίον της αστικής κοινωνίας, του κράτους και των θεσμών αποτελούν τα επίσημα εφαλτήρια ιδεολογίας για κείνη και ξεχωριστούς τίτλους τιμής όταν οι συμμορίτες της απολογούνται για τις πράξεις τους ενώπιον των αστικών δικαστηρίων…



Ο ατσαλάκωτος κορμός των αγελαίων υποκριτών της αριστεράς διαμαρτύρεται για τη βία οποτεδήποτε ασκείται εναντίον του. Όταν μιλούν για βία, σαφώς υπονοούν οποιαδήποτε πράξη αντεκδίκησης στην πρωταρχική και γενεσιουργό κοινωνική βία που ασκεί η ίδια εναντίον Ελλήνων πολιτών, καθότι ως γνωστόν οι εθνικιστές ασκούν εθνική βία κι ύστερα κοινωνική.


Αυτή η αριστερής απόχρωσης κοινωνική βία περιλαμβάνει στα τεφτέρια της αναρίθμητους “ιδεολογικοποιημένους” φόνους ΑΘΩΩΝ Ελλήνων πολιτών (περίπτωση Μαρφίν, θύματα της τρομοκρατικής δράσης των ενόπλων οργανώσεων της αριστεράς, συμμοριτοπόλεμος 1946-1949), υλικές καταστροφές, πρόκληση οργανωμένων επεισοδίων σε διαδηλώσεις και λαϊκές διαμαρτυρίες, κοινωνική διαπόμπευση με βάση το φρόνημα, διασυρμούς προσωπικοτήτων, πάσης φύσεως χαφιεδισμούς, συστηματική καταρράκωση του εθνικού φρονήματος των Ελλήνων, εμπρησμούς εναντίον πάσης φύσεως στόχων, συστηματικούς ξυλοδαρμούς σε βάρος ανώνυμων και μη πολιτών, προβοκάτσιες με σκοπό την στοχοποίηση των ιδεολογικών τους αντιπάλων, άνανδρες επιθέσεις σε συνεχή βάση από πολυπληθέστερες μάζες εναντίον μεμονωμένων ατόμων που δεν πληρούν τις στιλιστικές και ιδεολογικές προϋποθέσεις που θέτουν οι απάτριδες προλετάριοι των αντιφασιστικών συμμοριών, καθώς και επίδειξη μηδενικής ανοχής στην διαφορετική άποψη όπως αυτή εκφράζεται μέσω των εμπρηστικών και όχι μόνο επιθέσεων εναντίον εκδοτικών οίκων εθνικού προβληματισμού και αντίπαλων φορέων, είτε πρόκειται για εφημερίδες, είτε για πολιτικά γραφεία κομμάτων.



Οι απόλυτοι συμμορίτες της αριστεράς βαφτίζουν συμμορίες τις εθνικιστικές και εθνικοσοσιαλιστικές οργανώσεις με μοναδικό απώτερο σκοπό να αφαιρέσουν δόλια κάθε πολιτικό περίβλημα και κάθε πολιτική χροιά και νομιμοποίηση του δίκαιου αγώνα τους στη συνείδηση των Ελλήνων. Τέτοιοι ελεεινοί ήταν πάντα και θα είναι οι τρισάθλιοι λακέδες και τζάμπα μάγκες της αριστεράς, αυτοί οι θηλυπρεπείς καθεστωτικοί μυστακοφόροι που προσπαθούν κατ’ αυτόν τον τρόπο να κρύψουν την υφέρπουσα ομοφυλοφιλία τους κάτω από πράξεις επαναστατικού “ανδρισμού”. Λιποτάκτες, συμμορίτες, άνανδροι, χαφιέδες και τσανακογλείφτες της εξουσίας…



Η οργάνωσή μας σέβεται τον Έλληνα και την Ελληνίδα στο αίμα, τους βαριά φορολογούμενους που αποτελούν τα μεγαλύτερα θύματα της εξοντωτικής κρατικής πολιτικής.
Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η οργάνωσή μας δεν επιδίδεται σε εμπρησμούς κτηρίων οργανισμών δημόσιας ωφέλειας ή κοινωφελών δημοσίων υπηρεσιών, παρά μονάχα στρέφεται εναντίον των κατειλημμένων δημοσίων κτηρίων από τις παρακρατικές αναρχικές συμμορίες τα οποία επί του συνόλου τους έχουν καταλάβει ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ και ασκούν τις παράνομες δραστηριότητές τους ανενόχλητοι μέσα απ’ αυτά με την ΑΝΟΧΗ των κρατικών αρχών, καθώς και εναντίον άλλων ιδιωτών και πολιτικών κομμάτων που καλύπτουν τις δραστηριότητες των παρακρατικών συμμοριών μέσα από την νομιμοφάνεια ενός πολιτικού μανδύα.


Ο σκοπός μας δεν είναι η παρακώλυση των συμπολιτών μας, πολύ δε μάλλον η περεταίρω καταταλαιπώρηση τους μέσω αναμενόμενων (εξαιτίας των προκληθέντων υλικών ζημιών) αναβολών στις καθημερινές υποχρεώσεις τους, ασχέτως των αντιρρήσεων που έχουμε για αυτές από θέση.


Η οργάνωσή μας πραγματοποιεί έναν αντάρτικο πολιτικό αγώνα για τα αναφαίρετα δίκαια των Ελλήνων και μόνον. Δεν απολογούμαστε σε κανέναν πολιτικό μειοδότη ή ανδρείκελο οργανωμένων συμφερόντων, δεν νομιμοποιούμε καθοιονδήποτε τρόπο το αντεθνικό κράτος της σαπίλας, δεν αναγνωρίζουμε καμία άλλη εξουσία πέραν της εξουσίας που πηγάζει από την ακλόνητη πίστη μας στο Έθνος των Ελλήνων, δεν ζητούμε αποδοχή ή δάφνες δόξης από κανέναν, δεν συναινούμε και δεν θα συναινέσουμε ποτέ στην απατηλή ειρήνη της δημοκρατίας, δεν επιζητούμε την αναγνώριση του αγώνα μας, πράττουμε απαρεγκλίτως κατά συνείδηση, μα προπάντων δεν συγχωρούμε όσους προδίδουν την Ελλάδα. Θα μας βρουν από πάνω τους κι όχι απέναντί τους…


Εν κατακλείδι, συνιστούμε στους γνωστούς παρακρατικούς του αναρχοαριστερού χώρου να σκεφτούν πολλές φορές τις μελλοντικές κινήσεις τους, καθώς δεν θα τους επιτρέψουμε να διαλύσουν την πατρίδα μας όπως το έκαναν ανενόχλητοι τον Δεκέμβρη του 2008. Αν τολμήσουν να προκαλέσουν ζημία σε βάρος των ηθικά και οικονομικά εξουθενωμένων Ελλήνων, θα τους συντρίψουμε δίχως οίκτο.
Σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή περισσότερο από τον καθέναν που την επικαλείται για ιδιοτελείς σκοπούς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δίνουμε συγχωροχάρτι στους εγκληματίες. Μπορείτε να λάβετε την δέσμευσή μας όπως επιθυμείτε.


Υγ: Χαιρετίζουμε τις ανένταχτες ομάδων ριζοσπαστών εθνικιστών / εθνικοσοσιαλιστών που δίνουν καθημερινά άνισες αριθμητικά, ωστόσο νικηφόρες μάχες στο πεζοδρόμιο και απορρίπτουν στην πράξη τους ανύπαρκτους καραγκιόζηδες των πληκτρολογίων που ρεζιλεύουν την Ιδέα! Σύντομα θα τελειώσουμε άπαξ δια παντός και με δαύτους…
ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ… ΩΣ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!