Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Δράση κατά του παραεμπορίου των λαθρομεταναστών στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας



Το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών πλήττει βαριά την εθνική οικονομία και παράλληλα γεμίζει με παράνομο κέρδος τις τσέπες των ιδίων και των κρατικών εργολάβων που τους προστατεύουν ως κόρην οφθαλμού.Το παραεμπόριο αποτελεί μια βαθιά πληγή για την εθνική οικονομία της πατρίδα μας. Οι Έλληνες φορολογούμενοι δεν απολαμβάνουν καμίας ανοχής από το ανθελληνικό κράτος, ενώ την ίδια ώρα οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες εντελώς ασύδοτοι κερδοσκοπούν την ίδια ώρα που οι ελληνικές επιχειρήσεις οδηγούνται στο κλείσιμο λόγω των αβάσταχτων οφειλών τις οποίες δεν μπορούν να καλύψουν.

Αντίθετα, οι λαθρομετανάστες επωφελούνται των προνομίων μιας επιλεκτικής φορολόγησης, εκμεταλλευόμενοι την σκόπιμη αναλγησία των αρμόδιων κρατικών ελεγκτικών οργάνων, τα οποία κωλυσιεργούν στην διεξαγωγή ουσιαστικών ελέγχων όσον αφορά το καθεστώς υπό το οποίο λειτουργούν οι επιχειρήσεις των λαθρομεταναστών. Την ώρα που οι πάντες σφυρίζουν αδιάφορα και κυνικά αποκρύπτουν την αλήθεια γύρω από τα συμφέροντα που διακυβεύονται για τα αφεντικά από την ανεξέλεγκτη δραστηριότητα του παραεμπορίου, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και περνάμε στην λυσσαλέα επίθεση. Δεν θα αφήσουμε την πατρίδα μας να καταστεί μια θλιβερή ανάμνηση.

Οι ΑΜΕ είμαστε μια οργάνωση που μάχεται τον κόσμο της υποκρισίας και ως μαχητές μιας τέτοιας οργάνωσης θα συνεχίσουμε να δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους Έλληνες. Όπου κι όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Ή θα σβήσουμε στα ερείπιά της ή θα πεθάνουμε πολεμώντας την κρατική σαπίλα.Έλληνα πολέμα πριν είναι πολύ αργά, η ζωή σου χάνεται, πάει! Νίκη ή θάνατος!

ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ