Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Αρχείο 71, Terminal 119 και λοιπά ανθελληνικά αποβράσματα...




Το Αρχείο 71 εδρεύει σε παρανόμως κατειλημμένο κτήριο, συγκεκριμένα σε ένα παλιό νεοκλασικό στη συμβολή Καλλιδρομίου και Ζωσιμάδων στην καρδιά των Εξαρχείων. Οι καταληψίες ειρωνεύονται τους νόμιμους ιδιοκτήτες του, προτρέποντάς τους να τους δώσουν συχαρίκια επειδή δεν μετέτρεψαν, λέει, τον χώρο του οικήματός τους σε άλλη μια καφετέρια, από τις πολλές που άλλοτε υπήρχαν επί της οδού Καλλιδρομίου. Στον χώρο του κτηρίου έχουν βρει πολιτική στέγη διάφορες ομάδες, υποστηρικτές της αυτονομίας. Η Μιγάδα, μια ομάδα φεμινιστριών της αυτονομίας, οι αυτόνομοι "σκακιστές" ΣΑΧ και οι μητροπολιτάνοι Metro tools.

Επειδή όμως, όπου κλάψα κι αντιφασισμός σπεύδουν οι antifa πρώτοι, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και άλλες "αγαπημένες" φράξιες από την όλη φάση. Τα μεταμφιεσμένα τσιράκια των πρώην Terminal 119 (ελληνικό παράρτημα του γερμανικού Café Morgenland) συνεχίζουν να χύνουν ανενόχλητοι το ανθελληνικό δηλητήριό τους μέσα από τις φιέστες που διοργανώνουν κατά καιρούς σ' αυτό το χώρο. Η εξύμνηση του "ολοκαυτώματος" κατέχει ιδιαίτερη θέση στην ατζέντα τους.

Στις φιέστες αυτές ενίοτε συμμετέχει και η ΕΒΡΑΙΑ και όχι Ελληνίδα όπως κάκιστα και σκοπίμως την αναφέρει το Wikipedia, ιστορικός Ρένα Μόλχο. Η ίδια, όντας πρώην μέλος των Terminal 119 και συνάμα πανούργα Εβραία διαχώρισε την θέση της, έπειτα από παροιμιώδεις διαπληκτισμούς με τους πρώην συνεργούς της, επιδιώκοντας να κοινοποιήσει το πόσο μεγάλη αγάπη έχουν οι Εβραίοι για τους Έλληνες, τονίζοντας μάλιστα πως η Ελλάδα ήταν πάντοτε μια πατρίδα στην οποία οι Εβραίοι μπορούσαν να βρίσκουν άσυλο και στοργή, όταν "άδικα καταδιώκονταν" στην ιστορία. Αναλυτικά όσα η ίδια έγραψε τότε μπορείτε να διαβάσετε και να αηδιάσετε εδώ:


και εδώ ένα ανάλογο δείγμα γραφής της...



Η εκδήλωση "Αντισημιτισμός μετά το 1945" και οι διάφορες άλλες που έχουν πραγματοποιηθεί στον εν λόγω χώρο, προδιαθέτουν τους περίεργους, ωστόσο όχι εντελώς ανυποψίαστους επισκέπτες του ότι "απαγορεύεται δια ροπάλου η είσοδος σε αντισημίτες". Αντιλαμβάνεστε τον δογματισμό-σκοταδισμό που κυριαρχεί στις τάξεις αυτών των ανθρωποειδών και καταπώς αντιλαμβάνονται την ελευθερία της έκφρασης στους υπολοίπους. Δεν αντέχουν καν τον διάλογο, όπως ούτε καν την διατύπωση ερωτημάτων. Αλλά τι μπορεί κανείς να περιμένει από τους φιδόμορφους σταυρωτές του ίδιου του Χριστού!



Κάνοντας στο σημείο αυτό μια παρένθεση, ας πούμε δυο λόγια σχετικά με το περίφημο "ολοκαύτωμα" από μια διαφορετική οπτική γωνία. Στα περίφημα ολοκαυτώματα της αρχαιότητας ολόκληρο το ζώο προσφερόταν στο θεό και καιγόταν. Τέτοιου είδους θυσίες προσφέρονταν στη λατρεία των ηρώων και των νεκρών. Το αίμα του ζώου δεν το δεχόταν ο
βωμός, αλλά ένα χαμηλότερο θυσιαστήριο, η εσχάρα. Άλλες φορές το αίμα χυνόταν πάνω στο χώμα ή στον τάφο ή στον τύμβο. Οι όροι που χρησιμοποιούσαν για τέτοιου είδους θυσίες ήταν σφαγιάζειν και εναγίζειν κι όχι θύειν όπως στις θυσίες για τους θεούς.



Το ολοκαύτωμα υπήρξε μια βάναυση και ανατριχιαστική ιερατική τελετουργία στην οποία επιδίδονταν από πάρα πολύ παλιά οι Εβραίοι συμφώνως προς τα ιερατικά τους καθήκοντα. Επομένως, το πραγματικό ολοκαύτωμα υπήρχε πολύ πριν το κατασκευασμένο “ολοκαύτωμα”. Στο πρώτο μάλιστα, γίνονταν θυσίες νηπίων και ζώων. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ:


Όταν οι Εβραίοι κοπανάνε τις καλυμμένες με τα κακέκτυπα μαύρα καουμπόικα καπέλα κεφάλες τους μυξοκλαίγοντας μπροστά στο τείχος των δακρύων της Ιερουσαλήμ, μόνο και μόνο επειδή ο Θεός δεν τους προτίμησε, ώστε να είναι αυτοί οι εκλεκτοί του, αυτό ακριβώς αποδεικνύουν. Την εμμονή τους στην παραπλάνηση και την λατρεία του ψεύδους ανά τους αιώνας. Ακόμη κι όταν βρίσκονται καμπουριαστοί σιμά στο τείχος και προσκυνούν, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να εκλιπαρούν ή και να κατηγορούν τον Θεό, ώστε να τους δίνει δύναμη να συνεχίζουν τα εγκλήματά τους! Εξ ου και ο χαρακτηρισμός “αιώνιος Εβραίος”…

Εξίσου χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως αντιμετωπίζονταν οι Εβραίοι εξαιτίας της γλοιώδους αυτής αντιφύσης τους είναι το πώς αποτυπώνονταν στις προπαγανδιστικές αφίσες των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών, όταν επρόκειτο να απεικονιστεί το χαρακτηριστικού δείγμα του Υπανθρώπου. Μια κλασική εβραϊκή φιγούρα αρκούσε, όπως μπορείτε να δείτε ιδίοις όμμασι με μια απλή αναζήτηση στην λέξη Untermensch. Όλοι οι τύποι που προσιδιάζουν στο μοντέλο του Υπανθρώπου, δίχως την παραμικρή αμφιβολία είναι κρυπτοεβραίοι.
Εβραίοι υπάνθρωποι, μην ξεχνάτε ποτέ τι έλεγε ο Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στα χρόνια της ελληνικής επανάστασης. Βάλτε το καλά στο αρρωστημένο μυαλό σας. “Έλληνες, ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για την ελευθερία της Ελλάδος και δεν την παίρνει πίσω”…