Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ!




Ο προβοκάτορας μπορεί να είναι επί πληρωμή ή άνευ πληρωμής στρατολογημένος από τους εχθρούς του Έθνους μας. Λειτουργία του είναι να διεισδύσει, να διαταράξει, και/ή να καταστρέψει.Όπως ένας Δούρειος Ίππος, ο προβοκάτορας εργάζεται για να καταστρέψει τις Εθνικές κοινότητές μας από μέσα προς τα έξω. Απο την πρώτη κι όλας στιγμή το προσπαθεί κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την οικειότητα των ατόμων που έχει βάλει ως στόχο.

Υπάρχουν δύο είδη προβοκατόρων: ο "μαλακός" προβοκάτορας και ο "σκληρός" προβοκάτορας. Και οι δύο είναι το ίδιο επικίνδυνοι για τη Φυλή μας, για αυτό να είστε πάντα σε επιφυλακή.Ο "μαλακός" προβοκάτορας είναι ειδικός στα τρία είδη καταστροφής: Διχόνοια, απόσπαση της προσοχής, και διαταραχή. Το οπλοστάσιο του περιλαμβάνει ψευδείς κατασκευές, διαστρεβλώσεις, παραποιήσεις και παραπληροφόρηση. Προσπαθεί πάντα να σπέρνει μια διαρκή συκοφαντία, συστηματικά και πανούργα, η οποία έχει ως σκοπό να υπονομεύσει την εκάστοτε ηγεσία, και, συνεπώς, να την αποσπάσει απο το κοινό της. Φυτεύει το σπόρο της αμφιβολίας με την ιδιότητα της αποστροφής του κοινού κόσμου μακριά από κάθε Εθνική δραστηριότητα, και αντ 'αυτού να στρέφει τους πάντες ενάντια στον ίδιο τους τον εαυτό. Τρόπος λειτουργίας του φυσικά είναι το: διαίρει και βασίλευε! Ο "σκληρός" προβοκάτορας είναι πιο άμεσο ζώο, και ως εκ τούτου είναι ευκολότερο στο να εντοπιστεί και να περιοριστεί. Ο ίδιος παρουσιάζεται ως ένας άνθρωπος της δράσης, και με συνέπεια προσπαθεί να παρασύρει τους άλλους σε παράνομες ενέργειες. Αφήνει πάντα να εννοηθεί ότι αν δεν ακολουθούν οι υπόλοιποι τα σχέδιά του περί ελλείψεως νομιμότητας, τότε θα είναι άτομα χωρίς πνεύμα ή αφοσίωση. Χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο του εκφοβισμού και της αμοιβαίας πίεσης, για να παγιδέψει τις λαϊκές μάζες διά της συμμετοχής σε παράνομες δραστηριότητες οι οποίες θα είναι καταδικασμένες σε αποτυχία, και έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εκφυλίσουν την Εθνική μας κοινότητα.

Είναι επιτακτική ανάγκη για την εκάστοτε ηγεσία να αναλάβει αποφασιστική δράση εναντίον των όποιων υπόπτων που δρούν προβοκατόρικα. Κατά πόσον ένα άτομο είναι απλά ένας κουτσομπόλης ή ένας πραγματικός προβοκάτορας είναι αδιάφορο εάν, μετά από επανειλημμένες προειδοποιήσεις της ηγεσίας παραμένει στο χώρο, και η ζημία που προξενεί είναι πραγματική. Όσον αφορά τους "σκληρούς" προβοκάτορες, η κατάσταση απαιτεί αποφασιστική δράση απο την ηγεσία για την άμεση απομάκρυνση τους.

Οι Εθνικές κοινότητες πρέπει να θεσπίσουν τις κατευθυντήριες γραμμές τους, τόσο στο εσωτερικό τους, όσο και μεταξύ τους. Η εσωτερική τους συνεργασία είναι απολύτως απαραίτητη για την πρόληψη των "ρουφιάνων" από το να ταξιδεύουν από τη μία κοινότητα/ ομάδα στην άλλη.

Προσέχετε όλους τους αγνώστους. Ιστορικά, η αντίσταση στην τυραννία έχει λάβει τη μορφή μικρές αυτόνομες ομάδες των οποίων τα μέλη γνωρίζουν και εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον από την πολύχρονη εμπειρία. Αυτές οι ομάδες ενώνονται μέσω κοινών ενδιαφερόντων, κοινών στόχων και κοινού φιλολογικού κώδικα. Αλλά, μια αυστηρή ιεραρχία σύντομα θα σπάσει από τους πράκτορες των τυράννων.

Προσοχή στον άνθρωπο που δείχνει "υπερβολικά τέλειος." Λέει υποτίθεται όλα τα σωστά πράγματα, χρειάζεται λίγη πειθώ, και παρέχει τα απαραίτητα χρήματα. Οι πλούσιοι είναι συνήθως στο κρεβάτι με τον τύραννο, και είναι οι τελευταίοι που θα αντιταχθούν στο δεσποτισμό.

Να είστε πάντοτε πονηρεμένοι προς κάθε ξένο ο οποίος σας προτείνει παράνομες δραστηριότητες. Σύντομα θα τον βρείτε να καταθέτει εναντίον σας σε κάποιο ομοσπονδιακό δικαστήριο.

Προσοχή σε όσους έχουν πολλά "πάρε-δώσε" με τον εχθρό. Είναι πολύ πιθανό να έχουν διαιρεμένες πεποιθήσεις/συμφέροντα σε σχέση με εσάς. Είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο να καταστρέψει το θηρίο από το οποίο ταυτόχρονα ο ίδιος θηλάζει.

Αποφύγετε μεθυσμένους, χρήστες ναρκωτικών, και οποιονδήποτε ασταθή χαρακτήρα. Πάντα επιλέγετε την ποιότητα έναντι της ποσότητας.

Αναγνωρίστε την τακτική των μέσων ενημέρωσης, και μην αντιδράτε στις ψεύτικες ειδήσεις "βόμβες." Θρησκευτικοί αυτονομιστές, Λευκοί αυτονομιστές, αντιτιθέμενοι στην απόδοση φορολογίας και άλλες ομάδες που κατονομάζονται ως φυλετιστές, μισαλλόδοξοι, Ναζί, και με άλλες τέτοιες λέξεις που ο κοινός κόσμος μισεί θανάσιμα, καλό είναι να αποφεύγονται. Αφού τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν πλέον ολοκληρώσει το διαβολικό στόχο τους, όπως και σε Waco, Τέξας, κλπ. η κυβέρνηση είναι ελεύθερη να δολοφονήσει πλέον κατά βούληση. Διερωτηθείτε, "Είναι δηλαδή λάθος,οι άνθρωποι να θέλουν να διατηρήσουν τη θρησκεία τους, τη φυλή τους, ή τελικά να αντισταθούν σε μια καταπιεστική φορολογία;"

Προσοχή σε κάποιον του οποίου η διάνοια, η εκπαίδευση, και το φόντο φαίνονται διαφορετικά από εκείνους με τους οποίους επιχειρεί να κάνει διασυνδέσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι μεταξύ τους, σχετίζονται με όσους έχουν τα ίδια συμφέροντα και πνευματικά υπόβαθρα.

Διερευνείτε πάντοτε. Κάντε μια μικρή έρευνα. Για να είμαστε σίγουροι, οι ομοσπονδιακοί πράκτορες μπορεί να δημιουργήσουν πολύ καλή κάλυψη. Αλλά, αυτό συμβαίνει σπάνια, διότι μέχρι τώρα οι εκάστοτε ομάδες αντίστασης δεν είχαν σχεδόν ποτέ την αντίληψη να ελέγξουν το υπόβαθρο των συνεργατών τους.

Αναγνωρίστε τη σκληρότητα των τυράννων, και να ενεργήσετε αναλόγως. Μια κυβέρνηση η οποία θα επιφέρει στο μέλλον τη μαζική δολοφονία αθώων γυναικών και παιδιών, δεν πρόκειται να παίξει ποτέ δίκαια μαζί σας.



(δημοσιεύτηκε στο Omerta Terrormachine, τεύχος 23ο)