Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πέτρος ο Σαχλαμάρας - Πέτρος ο ''Φασιστοφάγος''

Αίμα στάζει το μάτι του


                       QUIZ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ (ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ) ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ...



Για του λόγου το αληθές, ο εικονιζόμενος σαχλαμάρας στην φωτογραφία αρχείου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ένα πράγμα σας λέμε. Λέγεται Πέτρος Κωνσταντίνου. Στις πακιστανικές κοινότητες τον αποκαλούν "Πέτρα".

Η παρουσία του στην αριστερά χρονολογείται και χρονολογείται. Παλιός βαμμένος τρενατζής της ΟΣΕ και σεσημασμένος ρουφιάνος εθνικιστών. Τα σχοινιά της απλώστρας των ρούχων στο σπίτι του είναι επεξεργασμένες ίνες κρέατος από σουβλισμένους φασίστες. Οι δολοφονημένοι της Μαρφίν που μας βλέπουν από εκεί ψηλά θα είχαν σίγουρα να πουν περισσότερα επί του θέματος. Η φωτογραφία του μπετόβλακα είναι παρμένη από την cult εκπομπή "Made in Greece" της Σεμίνας Διγενή που ως κύριο θέμα της είχε τους Έλληνες νεοναζί της εποχής.

Εκείνοι, σύμφωνα με το καρακίτς ρεπορτάζ, ολημερίς και αποβραδίς έπιναν αίμα μεταναστών και αναρχικών όταν διψούσαν και όταν πεινούσαν κατανάλωναν αξιόλογες ποσότητες εντοσθίων και εντέρων. Τα νεοναζιστικά ζόμπι έβγαιναν για σαφάρι, ώστε να ικανοποιήσουν ηδονικές γαστριμαργικές ορέξεις. Αν αληθεύουν οι φήμες που κατά καιρούς έχουν φτάσει στα αυτιά μας, οι συναγωνιστές είχαν μια ιδιαίτερη προτίμηση σε σάπιο κρέας που χρονολογείται από την εποχή του συμμοριτοπολέμου. Από Γράμμο, Βίτσι και από τα μεσσηνιακά αγαπημένα του Μαγγανά μεριά.


Στο video της εκπομπής που υπάρχει στον δίαυλο Youtube παρουσιάζονται πολλές ακόμα cult φιγούρες του εγχώριου νεοναζισμού και της σάπιας ακροδεξιάς της μεταπολίτευσης. Τι απ' όλα τονίζεται σκόπιμα μέσα από αυτή την εκπομπή δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Να είναι ο τζάμπα και βερεσέ εθνικός ψευτοτσαμπουκάς πασπαλισμένος με περισσή δημοσιογραφική ειρωνία; Να είναι η πρώιμη αθωότητα των πρωταγωνιστών εκείνων των χρόνων; Να είναι ο εθνικός παροξυσμός των ημερών και η πολιτική ιλαροτραγωδία που εκτιλισόταν εντός και εκτός εθνικιστικού κινήματος;

Δυστυχώς, θεωρούμε βέβαιο πως όλα αυτά και πολλά άλλα ακόμα μας καταδυναστεύουν ως βρυκόλακες μέχρι σήμερα. Στο video παρουσιάζονται μερικοί από τους ύπουλους συκοφάντες μας. Μέσα στο συνολικό παπάτζιλίκι του video ξεχωρίσαμε και κάποια ψήγματα αλήθειας. Ποτέ δεν είναι αργά να το σκεφτείτε. Οι λαοπλάνοι στοχεύουν στο σώμα μας, όμως πάντοτε χτυπούν το μυαλό μας. Είμαστε επικίνδυνοι για έναν και μόνον λόγο. Διότι, σε πείσμα κάθε συνομωσιολογίας, επιμένουμε να είμαστε σκεπτόμενα όντα σε μια εποχή ακρισίας και ανοησίας και να αγνοούμε επιδεικτικά τους πλειοψηφούντες ηλιθίους και ξερόλες αυτής της κοινωνίας...