Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΕΛΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, ΜΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ

Δάφνη




Η πρωτότυπη μη παραφρασμένη έκφραση ξεγυμνώνει όλους όσοι επαίρονται ότι είναι τάχα έξυπνοι, καπάτσοι και κουτοπόνηροι, ωστόσο άθελά τους ή εξαιτίας της βλακείας τους, ξεσκεπάζουν από μόνοι τους, άθελα τους, τις μπαγαποντιές που έχουν κάνει. Αυτή είναι η φύση της αριστεράς. Συνώνυμη του εγκλήματος και της εθνικής προδοσίας. Είναι η ξενοκίνητη παράταξη του εθνικού διχασμού, της διασποράς του μίσους απέναντι σε κάθε τι ελληνικό ή εθνικό.

Είναι η παράταξη που μονίμως εποφθαλμιά στην εγκαθίδρυση του άνομου βασιλείου της δικτατορίας του προλεταριάτου, διά του μυθεύματος του υπαρκτού σοσιαλισμού σε κάθε πατρίδα. Είναι η παράταξη που σφυρίζει αδιάφορα στα εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων, είναι η παράταξη της κατάχρησης και της ασυδοσίας. Είναι η παράταξη που οδηγεί από επιτηδειότητα τον λαό στην εξαθλίωση, ώστε να αδράξει τα πολιτικά οφέλη που προκύπτουν, τις ελευθερίες του οποίου υποκριτικά υπερασπίζεται στα λόγια, αλλά ποτέ με φωτεινά έργα.


Όπως οι εβραϊκής καταγωγής προκάτοχοί τους στη Σοβιετική Ένωση, οδήγησαν τον λαό στην πείνα, ώστε να του παρουσιαστούν οι ίδιοι μετέπειτα ως οι μπολσεβίκοι απελευθερωτές του, καταπώς το ίδιο πράττουν και οι ιδεολογικοί απόγονοί τους στον παρόντα χρόνο στην Ελλάδα. Το προκάλυμμα της δολιότητας είναι η κοινωνική πολιτική εν ονόματι της ισότητας προς τα κάτω και του θεωρητικού ανθρωπισμού που έχουν για σημαία τους. Οι επικαλούμενοι τα κονσερβοκούτια και τις πηγάδες, οι θιασώτες του παιδομαζώματος, οι συμμορίτες, αυτοί οι τρισάθλιοι άθεοι υλιστές, προτάσσουν μια επίπλαστη κοινωνικότητα, απολύτως ανεφάρμοστη από τους επιτήδειους πάτρωνες της λαϊκής θέλησης. Διότι, τέτοιοι ήσαν πάντοτε και τέτοιοι παραμένουν και ποτέ τους δεν θα αλλάξουν, όσες μάσκες κι αν χρησιμοποιήσουν. Ο καιρός που δρούσαν ασύδοτοι, παραπλανώντας τον λαό μας, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Είναι καιρός να νιώσουν καλά στο πετσί τους ότι το διαρκές έγκλημα σε βάρος των Ελλήνων δεν θα συγχωρείται για κανένα λόγο. Μια νέα αυγή ξημερώνει για την Ελλάδα, το Έθνος και τον Πολιτισμό μας…

ΥΓ: Η ανθελληνική ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α του κ. Πέτρου Κωνσταντίνου δεν χάνει ευκαιρία για ευκαιρία, ώστε να εκδηλώνει το ανθελληνικό μίσος της. Από τον εμπρησμό της Μαρφίν έως το πρόσφατο λιντσάρισμα αστυνομικού στη Δάφνη. Ο επικεφαλής της, όσο και τα αόρατα μέλη της, όντες γνήσιοι παρακρατικοί προβοκάτορες θα συνεχίσουν να δρουν ανενόχλητοι. Όσον αφορά την παρακρατική ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, συνιστούμε στον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ, να μην την θέσει εκτός νόμου, διότι ήταν πάντοτε εκτός νόμου.

A.M.E.

Σύντροφοι και συντρόφισσες