Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: ΤΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ





“Η απάντηση στο θεμελιώδες ερώτημα τι είναι Εθνικοσοσιαλισμός, φαντάζει τόσο δύσκολη να γραφεί όσο εύκολη να κατανοηθεί”, αποφαίνεται με τρόπο υποδειγματικό η ελληνικής καταγωγής ιέρεια του Ηγέτη Adolf Hitler, Savitri Devi - Maximiani Portas. Οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια του συστήματος, οι δημοσιογράφοι έχουν διαστρεβλώσει οτιδήποτε αναφέρεται στον Εθνικοσοσιαλισμό ή εκπηγάζει απ’ αυτόν. Η βιοθεωρία-κοσμοθεωρία του διακηρύσσει την εναρμόνιση του Λευκού ανθρώπου με τους φυσικούς νόμους του. Οι Εβραίοι πάτρωνες έχουν εξαπολύσει ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι ιδέες ποινικοποιούνται, υπερήφανοι άνθρωποι διώκονται για το φρόνημά τους και στιγματίζονται ως εγκληματίες, η έκφραση οριοθετείται, οι έννοιες παραποιούνται, τα σύμβολα τίθενται στο στόχαστρο των εξουσιών και η εβραϊκή λύχνος υποτάσσει το ελληνικό φως στο αρχέγονο σκοτάδι του ιουδαϊσμού. Οι σοφιστείες που μετέρχονται οι φετιχιστές της ιδεολογίας των δυνατών φύσεων στροβιλίζονται γύρω από το dress code του Εθνικοσοσιαλισμού. Αυτό αρκεί, ώστε να μας τοποθετεί στην αντίπερα όχθη σε σχέση με τα καθιερωμένα ως τα τώρα, καθότι εμείς ζούμε μόνο για τον πόλεμο και για τίποτα άλλο.

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φάση στην ιστορία των λευκών εθνών, οι Εθνικοσοσιαλιστές καλούνται ν’ απορρίψουν συλλήβδην τις περιχαρακώσεις και τα πισωγυρίσματα που θέτει ως παγίδες το ίδιο το παρελθόν. Ο μαχητικός χαρακτήρας και η αδάμαστη θέληση αποτελούν τα εχέγγυα εφόδια του Εθνικοσοσιαλιστή. Ο Εθνικοσοσιαλιστής φύσει ανήσυχο πολιτικό ον, αναζητεί διαρκώς τον τρόπο με τον οποίο θ’ αποδώσει νόημα στο βίο το δικό του, μα προπάντων νόημα στην φυλετική κοινότητα εις την οποία ανήκει. Ο Εθνικοσοσιαλιστής αποτελεί την μοναδική εγγύηση για την πορεία της ανθρωπότητας. Τίποτα δεν χάθηκε και τίποτα δεν πρόκειται να χαθεί για τη Φυλή και τον Πολιτισμό του Λευκού ανθρώπου, όσο θ’ αναπνέει επί γης έστω κι ένας συνειδητοποιημένος Λευκός με θέληση να παλέψει μέχρις εσχάτων για την σωτηρία και την ανύψωση των ως άνω.

Θα ήταν άκαιρο να περιγράψουμε δίκην επανάληψης τι είναι Εθνικοσοσιαλισμός. Δεν είναι στις προθέσεις μας να θέσουμε νέα πλαίσια και κανόνες σχετικά με το ποιος είναι και ποιος δεν είναι Εθνικοσοσιαλιστής ή ποιος ερμηνεύει ορθότερα τον Εθνικοσοσιαλισμό. Εμείς προτιμούμε ν’ ανήκουμε στον Εθνικοσοσιαλισμό πιότερο με θαρραλέες πράξεις κι όχι με κενά λόγια! Θέτουμε την ουσία στο επίπεδο κατά πόσον αγωνίζεται κανείς για τον Εθνικοσοσιαλισμό. Απ’ τη στιγμή που κανείς θέτει εαυτόν με πνεύμα θυσίας στην υπηρεσία της υπεράσπισης της Φυλής και του Πολιτισμού του Λευκού ανθρώπου, ήδη μάχεται για τον Εθνικοσοσιαλισμό. Οι αιρέσεις και οι πάσης φύσεως φραξιονισμοί που ανάγονται στα ιστορικά έγκατα της λεγόμενης εθνικοσοσιαλιστικής ορθοδοξίας μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Ο Εθνικοσοσιαλισμός για τους Εθνικοσοσιαλιστές είναι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ!

Όποιος διατηρεί τα αντανακλαστικά του και τα αισθητήρια της ψυχής του ζωντανά στην εποχή της απόλυτης επικοινωνιακής υποταγής, της μοιρολατρίας και της δουλικότητας και των πιστοποιητικών νομιμοφροσύνης, μοιραία αναζητεί ζωτική δράση. Οι ζωντανοί ξεχωρίζουν από τους νεκροζώντανους διότι οι πρώτοι παλεύουν με λύσσα. Τα δυνατά πνεύματα που δεν συμβιβάζονται με τη μιζέρια του καιρού μας, εκείνοι που ποθούν κολασμένα την ολική ανατροπή των συσχετισμών, μοιραία θα στρατευτούν στις γραμμές μας. Αναπόδραστα θα εκφραστούν ως γνήσιοι Εθνικοσοσιαλιστές, θα δράσουν ως ακραιφνείς Εθνικοσοσιαλιστές, θα παλέψουν μέχρις εσχάτων για τον Εθνικοσοσιαλισμό!

Σε έναν ομογενοποιημένο κόσμο πλήξης που μοιάζει με μια ισόβια και απέραντη φυλακή δίχως κάγκελα που να διαχωρίζουν το πλήθος, ο Εθνικοσοσιαλιστής καλείται από την εσώτερη φωνή του αίματος και της τιμής του να παλέψει ασυμβίβαστα για την ελευθερία του. Ο Εθνικοσοσιαλιστής ζει κι αναπνέει σ’ αυτό τον μάταιο κόσμο για να θυσιαστεί για όλα όσα πρεσβεύει. Δεν αντιμετωπίζει την ζωή με την ματεριαλιστική ματαιοδοξία. Η ζωή γι’ αυτόν είναι ένα πύρινο πέρασμα απ’ αυτό τον φθαρτό και εφήμερο κόσμο, ένα φαντασιακό ταξίδι, μια θυελλώδης περιπέτεια, όπου δίνει εξετάσεις καθημερινά απέναντι στον ίδιο τον εαυτό του και απέναντι στην ικανότητα για την διάχυση της Υγείας, της Δύναμης, της Ομορφιάς, της Πνευματικότητας σ’ ολόκληρο τον λευκό κόσμο. Στον ίδιο τον Εθνικοσοσιαλισμό!

Άτεγκτος κριτής του Εθνικοσοσιαλιστή είναι ο ίδιος ο Εθνικοσοσιαλισμός! Αυτή είναι η Θρησκεία του, αυτός είναι ο Θεός του! Αυτή είναι η κοσμική μάχη του, αυτός είναι ο ιερός πόλεμος του! Για τον Εθνικοσοσιαλιστή, ο πόλεμος αυτός είναι εσωτερικός-προσωπικός και εκδηλώνεται εξωτερικά διά της πολεμικής του ενάντια σ’ αυτό τον κόσμο.

Ο Εθνικοσοσιαλιστής είναι αμείλικτος εχθρός εκείνων που έκλεψαν την υγεία, την δύναμη, την ομορφιά, την πνευματικότητα, την αισθητική, την φιλοσοφία της λαϊκής κοινότητας της Φυλής του.

Στις μέρες της διαρκούς κρίσης που βιώνει ο Εθνικοσοσιαλιστής ως τα δικά του, αλλά και της Φυλής του τα Έσχατα χρόνια, καλείται να δηλώσει παρών στο πολεμικό κάλεσμα. Το κάλεσμα αυτό αποτελεί μια διαρκή υποχρέωση για αγώνα και θυσία για την σωτηρία τη δική του αλλά και της Φυλής του.

Εθνικοσοσιαλιστής είναι αυτός που μάχεται συνειδητά και δεν αποσπάται από εξωτερικές εκδηλώσεις νεωτερικότητας. Άπαξ και δρα είναι ζωντανός. Άπαξ και εφησυχάσει είναι ήδη νεκρός. Το μονοπάτι του είναι απολύτως μοναχικό στην ουσία του, ανεξάρτητα απ’ το αν πλαισιώνεται από άλλους ανθρώπους. Η αποστολή του είναι μια προσωπική υπόθεση. Το πώς θα ανταποκριθεί σ’ αυτήν αποτελεί το μέσο για την επίτευξη του σκοπού του κι όχι το προαπαιτούμενο.

Ο Εθνικοσοσιαλιστής πρέπει να συμβιβαστεί μονάχα με ένα πράγμα για την ολοκληρωτική μάχη του. Πως ό,τι αγάπησε σ’ αυτό τον κόσμο, ήταν ανέκαθεν ενάντια σ’ αυτόν.

Στις σκοτεινές ημέρες που διανύουμε, ό,τι είναι η ανθρακιά για τη φλόγα, είναι και ο Εθνικοσοσιαλισμός για τον σκοπό της ελευθερίας του Λευκού ανθρώπου.

Διαχειριστείτε την οργή σας, διοχετεύστε την καταλλήλως και μαχητικώς, συμφώνως προς την πίστη την Αγία του Εθνικοσοσιαλισμού, παλέψτε ωσάν να μην υπάρχει μέλλον, ωσάν να μην υπάρχουν εγγυήσεις και προσδοκίες. Μην λησμονείτε πως θα κριθούμε για την Πίστη μας κι η πίστη μας είναι δυνατότερη κι από τη φωτιά! Σημασία όμως έχει να παλεύει κανείς ανεξάρτητα απ’ αυτό που υπολογίζει ή μη ότι μπορεί να επιτύχει. Διότι…

Στον Εθνικοσοσιαλισμό ίσως να μην φτάσουμε ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ βάσει του ρευστού συμπαντικού χρόνου. Προς τον Εθνικοσοσιαλισμό όμως θα πορευόμαστε σήμερα, αύριο και για πάντα! Ζήτω η Νίκη! Δεν θα χάσουμε ποτέ…

ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ