Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Η ΝΕΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ‘ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ’ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ

                         


                                                     '’Έν αρχά πάντων’ (Πυθαγόρας)



Πολλοί θα θυμούνται τις ενδοοικογενειακές συμπλοκές μελών αντιεξουσιαστικών στεκιών στη συμπρωτεύουσα. Ιούλιος 2012 και οι διωκτικές αρχές προχωρούν σε 25 συλλήψεις. Τα δημοσιεύματα των εφημερίδων και των δημοσιογραφικών ιστοσελίδων αναφέρουν: ‘Οι συλληφθέντες φέρονται να ενέχονται σε μεγάλο αριθμό συμπλοκών και επιθέσεων μεταξύ ατόμων του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της ‘Εγκληματικής Οργάνωσης’, ‘Εμπρησμού’, ‘Έκρηξης’, ‘Παραβάσεων σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες’, Νόμου ‘Περί Όπλων’, Βαριών σωματικών βλαβών’, Αρπαγής’, ‘Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής’. Τα μέλη της κάθε οργάνωσης, από το Φεβρουάριο έως τον Μάιο του τρέχοντος έτους, οργάνωσαν και πραγματοποίησαν περισσότερες από δέκα εκατέρωθεν απόπειρες ή τετελεσμένες βίαιες επιθέσεις. Οι συμπλοκές είχαν ως κύρια χαρακτηριστικά την άσκηση ιδιαίτερης σωματικής βίας, σε συνδυασμό με τη χρήση ‘επικίνδυνων’ αντικειμένων (αλυσίδες, κλομπ, βόμβες μολότοφ κ.α.) και πρόθεση την πρόκληση επικινδύνων ή βαριών σωματικών βλαβών. Εξακριβώθηκε επιπλέον ότι οι μεταξύ τους επιθέσεις και συμπλοκές αποσκοπούσαν στην επικράτηση και επικυριαρχία της μιας εγκληματικής οργάνωσης, έναντι της άλλης, καθώς και στην προσέλκυση και ένταξη περισσοτέρων μελών. Σημειώνεται ότι τις μεταξύ τους επιθέσεις και συμπλοκές κοινοποιούσαν στο διαδίκτυο, με σχετικές αναρτήσεις σε διάφορους ιστοχώρους, προκειμένου να υποβοηθούν την εκπλήρωση των στόχων τους’.



Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι πως όλες τις μεταξύ των επιθέσεις, δεν παρέλειπαν να τις φορτώνουν, προκειμένου να θολώνουν τα νερά, στους ‘φασίστες’, ειδικότερα στην Τ.Ο. Θεσσαλονίκης του νομίμου πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή. Οι επιθέσεις αυτές είχαν χαρακτήρα επικράτησης στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, καθότι μέσω των καταλήψεων που υποτίθεται πως ‘αδειάσανε’ στο αδειανό μυαλό του μασονοπροποτζή Δένδια, γινόταν και είναι γνωστό τοις πάσι πως γίνεται ευρεία διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, λαθρεμπόριο τσιγάρων (κατάληψη ΕΣΗΕΑ στη οδό Ζαΐμη 11 στα Εξάρχεια), υπόθαλψη εγκληματικών στοιχείων (ο φερόμενος εκτελεστής της οργανώσεως ‘Σέχτα Επαναστατών’ συνελήφθη στην κατάληψη επί της οδού Βαλτετσίου στο κέντρο των Εξαρχείων) και αποτελούν καταφύγιο για τους λαθρομετανάστες μικροπωλητές. Στη συμπρωτεύουσα πάλι, εντός του αναρχικού στεκιού Ναδίρ που εδρεύει στις φοιτητικές εστίες του Αριστοτελείου πανεπιστημίου, συνελήφθησαν δύο μέλη της διεθνούς τρομοκρατικής οργανώσεως ΣΠΦ (FAI-IRF) που φέρονται να συμμετείχαν σε πράξεις που αφορούσαν το λεγόμενο ‘Σχέδιο Φοίνικας’ και άλλες ενέργειες της ίδιας οργανώσεως.



Ας σταθούμε, όμως, στο λεγόμενο ‘Σχέδιο Φοίνικας’. Αποτελεί, άραγε, σύμπτωση, ότι η εν λόγω κωδικοποιημένη ονομασία προέρχεται από το ομώνυμο εκπονημένο σχέδιο της CIA που αφορούσε την πολιτική υπονόμευση της ηγεσίας του Βόρειου Βιετνάμ; Το 1964 λοιπόν, οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν μυστικές επιχειρήσεις, χτυπώντας αμερικανικούς και νοτιοβιετναμέζικους στόχους, ώστε αυτό ν’ αποτελέσει το πρόσχημα της επεμβάσεως στο Βόρειο Βιετνάμ. Το ‘Σχέδιο Φοίνικας’ ετέθη επί τάπητος, ως επιτυχημένη συνταγή, όταν επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η τελικώς για αγνώστους λόγους μέχρι στιγμής αναβληθείσα επέμβαση στην ‘τρομοκρατική’, σύμφωνα πάντοτε με τους εκφυλισμένους Δυτικούς που προωθούν με αποδεκατισμούς αμάχων τον πολιτιστικό εκδημοκρατισμό των χωρών, Συρία του ‘Φασίστα’ Μπασάρ αλ Άσαντ υπό το πρόσχημα της χρήσης βιολογικών όπλων, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Ιράκ του επίσης ‘φασίστα’ Σαντάμ Χουσεΐν, όπως και στην Λιβύη του ‘φασίστα’ Μουαμάρ αλ Καντάφι.



Το ‘Σχέδιο Φοίνικας’ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα διαρκές προβοκατόρικο σχέδιο που έχει εκπονηθεί από την CIA και τα γεράκια της Δύσης που αφορά την συντομότερη έκβαση ενός πολέμου που εξαπολύεται από μέρους τους, ώστε να τον κερδίσουν ως έναν ‘κεραυνοβόλο πόλεμο’ (blitzkrieg), όπως θα μπορούσε να αποτυπωθεί πιστότερα. Αρκεί να συνδέσετε τον φαντασμαγορικό χακτιβιστικό πόλεμο των ‘Anonymous’, υπό το πρόσχημα της ελευθερίας στο διαδίκτυο, οι οποίοι με ιδιαίτερη, ωστόσο ‘ανεξήγητη’ ευκολία χτυπούν κυβερνητικούς και όχι μόνο στόχους στηριζόμενοι σε μια υποτιθέμενη ανωνυμία που τους προσφέρει ΜΑΛΙΣΤΑ ο ίδιος ο Αμερικανικός Στρατός, την χαφιεδοκαταγγελτική ‘Operation Blitzkrieg’ εναντίον των ‘φασιστών’, με τα παραπάνω, προκειμένου να εξάγετε αβίαστα τα συμπεράσματά σας όσον αφορά τις επιδιώξεις των ουραγών αντιεξουσιαστών μέσω όλων αυτών των ενεργειών που φέρουν την σφραγίδα της CIA και άλλων υπηρεσιών με προεξάρχουσα την ισραηλινή M.O.S.A.D. Οι εξελίξεις στον τεχνολογικό τομέα μπορεί να τρέχουν ταχέως, ωστόσο η γενική ιδέα της ανωτέρω στρατηγικής παραμένει ίδια και απαράλλαχτη. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ‘Πρόγραμμα Φοίνικας’ μπορείτε να αντλήσετε απ’ το δημοσιευμένο άρθρο στο διαδίκτυο με τίτλο ‘Has the CIA's Phoenix Program been Resurrected in Syria?’.



Λαμβάνοντας υπ’ ‘όψιν μας αυτά τα ελάχιστα, μπορούμε να κάνουμε λόγο περί μιας διόλου τυχαίας συμπόρευσης-ταύτισης απόψεων και συμφερόντων των αντιεξουσιαστών και των αμερικανικών και ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών που κατευθύνουν από κοινού αυτό το ιδιότυπο θέατρο σκιών εντός των αναπτυγμένων και μη χωρών του πλανήτη. Ως αδιαίρετος κυρίαρχος Ιανός, προωθούν τις μεθοδεύσεις τους μέσω των υποτιθέμενων πολέμιών τους. Πρόκειται για ένα Δίδυμο εγκεφαλικό σύστημα, το οποίο εμφανίζει ταυτόχρονα δύο πρόσωπα. Με το στόμα του ενός καλεί την ανθρωπότητα να αποστραφεί τον ‘φασισμό’ και τη βία, ενώ με το στόμα του άλλου την καλεί σε πόλεμο εναντίων αυτών, χρησιμοποιώντας ίδιες και χειρότερες τακτικές απ’ αυτές που τύποις αποκηρύσσει. Κι όλα αυτά φυσικά στο όνομα του παγκόσμιου εκδημοκρατισμού. Μια ‘παρόμοια’ θεωρία περί εκδημοκρατισμού υποστηρίζουν και οι διάφορες think tanks, οι διάφορες μυστικές λέσχες που συνέρχονται με άκρατη μυστικότητα μακριά από τον ‘μιαρό λαό’. Στα τέλη Νοεμβρίου του 1999 το Σηάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής επιλέχτηκε ως καταλληλότερο για να πραγματοποιηθεί ο 3ος γύρος διαπραγματεύσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου για τη διεύρυνση και την επιτάχυνση της διαδικασίας της λεγόμενης οικονομικής παγκοσμιοποίησης. Η πολύχρωμη διαδήλωση ήταν αυτή, που ουσιαστικά δημιούργησε το περιβόητο ‘κίνημα ενάντια στη παγκοσμιοποίηση’, το οποίο μας προετοίμαζε για τον εφιάλτη της παράνομης μετανάστευσης που θα μετεξελισσόταν στην πολυπολιτισμικότητα του καιρού μας. Οι διαδηλωτές δημιουργώντας τα συνήθη μπάχαλα, φρόντισαν να αποκρύψουν το περιεχόμενο των συνομιλιών που διεξήχθησαν τότε, εφόσον η κοινή γνώμη δεν στάθηκε στο περιεχόμενο της Συνόδου, αλλά στις εικόνες καταστροφής που παρουσίαζαν οι δρόμοι του Σηάτλ. Το ίδιο άλλωστε συμβαίνει στα ημέτερα εδώ και 4 δεκαετίες, όσο διήρκεσε η Μεταπολίτευση, καθότι πλέον πνέει τα λοίσθια, διότι πρόκειται για ένα άταφο πτώμα που βρίσκεται σε αποσύνθεση. Μ’ άλλα λόγια, οι αντιεξουσιαστές όχι απλώς είναι συνοδοιπόροι και στυλοβάτες της εξουσίας, τουναντίον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της. Προτρέχουν στις εξελίξεις, πολλές φορές δημιουργώντας τα γεγονότα, γι’ αυτό και η πλειοψηφία των συμπολιτών μας αισθάνονται πως τα γεγονότα τους έχουν ξεπεράσει.



Υπάρχει ένα πολυδαίδαλος μηχανισμός του συστήματος που αγρυπνά για την συντήρησή του. Τα καθεστώτα στηρίζονται στους μηχανισμούς τους. Δίχως αυτούς, καταρρέουν με ιδιαίτερη ευκολία. Τα μεταπολεμικά και όχι μόνο δημοκρατικά καθεστώτα στηρίζονται από/στους μηχανισμούς κατατρομοκράτησης των υπηκόων τους. Χωρίς την πολιτική τρομοκρατία, δεν υπάρχει δημοκρατία και αντίστροφα. Όποτε απειλούνται, ανθίζει η πολιτική τρομοκρατία. Απ’ αυτό και μόνο το πολιτικό συμπέρασμα, το μίσος εναντίον της δημοκρατίας είναι ένα καρποφόρο μίσος.



Σε συνέχεια των ως άνω, ένα νέο δεδομένο προσετέθη στο σύνολο των έκνομων ενεργειών που συνδέονται με τους εγχώριους αλλά και τους εισαγόμενους ‘αντιεξουσιαστές’, οι οποίοι σε ρόλο νεόκοπων εκκαθαριστών ‘φασιστών’ συμπορεύονται ξεδιάντροπα με τις αδίστακτες πολιτικές μεθοδεύσεις του νεοκομμουνιστικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α., της νεοφιλελεύθερης Ν.Δ και του σταλινικού απολιθώματος του Κ.Κ.Ε. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του έγκυρου δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη που αφορά το 5απλό φονικό στην Αγία Νάπα της Κύπρου το θέρος του 2012, φονικό στο οποίο εμπλέκεται ο μοναδικός (σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές) εκτελεστής της οργανώσεως ‘Σέχτα Επαναστατών’, το όπλο τύπου Glock το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την εκτέλεση συμβολαίου των 5 σωματοφυλάκων του Κύπριου επιχειρηματία, ανήκει στον Στρατό των Η.Π.Α. Το ερώτημα που τίθεται προς απάντηση είναι το εξής: ‘Ποιοι άλλοι μπορούν να έχουν ελέω Θεού πρόσβαση σε αγορές όπλων αυτού του είδους, αν όχι κάποιοι πολύ υψηλά ιστάμενοι, τουτέστιν μέλη μυστικών υπηρεσιών;’



Ο λόγος περί του ‘νέου αντάρτικου πόλης’, ο λόγος περί της ‘νέας αναρχίας’, μονάχα στην εδραίωση μιας νεοταξικής στρατηγικής επιλογής παραπέμπουν. Η ποικιλότροπη κάλυψη που έχουν τα μέλη αυτών των οργανώσεων, οι οποίες αν μη τι άλλο εκτυλίσσονται σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον, μιλώντας ειδικότερα σε ό,τι αφορά τον ελλαδικό χώρο, έχει ουκ ολίγες φορές προκαλέσει εύλογες απορίες όσον αφορά τα ‘ανιδιοτελή’ κίνητρα των μελών των. Αρκεί να λάβουμε υπ’ όψιν μας πως ακόμα και βιβλία εκπονημένα από οργανώσεις οι οποίες είναι χαρακτηρισμένες ή κατατάσσονται ως ‘τρομοκρατικές’ (π.χ. η ΣΠΦ), οι οποίες έχουν διαπράξει δολοφονικές ενέργειες και συνεχίζουν να δρουν κατ’ αυτό τον τρόπο, οι ιδέες τους υπάρχουν νομίμως εντυπωμένες στα ράφια των μεγάλων βιβλιοπωλείων της ελληνικής επικράτειας. Επί παραδείγματι, αναφέρουμε ενδεικτικά πως το μανιφέστο ‘Το νέο αναρχικό αντάρτικο πόλης’ της ΣΠΦ, διατίθεται ελεύθερο προς πώληση, ενώ απορίας άξιον είναι πως φέρει τόσο το εν λόγω όσο και τα υπόλοιπα της σειράς τα νόμιμα τιμολόγια-παραστατικά που απαιτούνται γι’ αυτό. Πέραν αυτού, στις 7 Δεκεμβρίου 2013, το Αναρχικό στέκι Ναδίρ πρόβαλε οπτικοακουστικό υλικό από το ‘Σχέδιο Φοίνικας’, ενώ στον χώρο του στεκιού υπάρχει η διαρκής υπόνοια πως παρευρίσκονται συχνά-πυκνά καταζητούμενοι της οργανώσεως ΣΠΦ. Όλα αυτά με την αβάσταχτη ένοχη-ανοχή των αρχών που υποτίθεται πως καταδιώκουν τους τρομοκράτες συμμορφούμενες στις οδηγίες του μασονοπροποτζή Δένδια. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν απολαμβάνουν τέτοιας ασυλίας και προστασίας απ’ όσο στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι η τελευταία στα πρότυπα των Σοβιέτ δημοκρατία της Ευρώπης. Το τελευταίο προπύργιο του κομμουνισμού!



Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα στο διαδίκτυο, ο συγκατηγορούμενος του φερόμενου ως εκτελεστή της οργανώσεως ‘Σέχτα Επαναστατών’, 41χρονος Αναστάσιος Τσεχιλίδης είχε κατηγορηθεί τρεις φορές στο παρελθόν για διακίνηση κοκαΐνης. Στις δύο πρώτες δεν είχε συγκατηγορούμενο και οι υποθέσεις για τις οποίες είχε βρεθεί κατηγορούμενος θεωρούνταν ‘μικρού βεληνεκούς’. Στις 17 Ιουλίου του 2010, είχε κατηγορηθεί μαζί με άλλα 12 άτομα για την μεταφορά 83,7 κιλών κοκαΐνης από τη Βενεζουέλα, με το ιστιοπλοϊκό σκάφος ‘Dodo’ που κατέπλευσε στα Σύβοτα της Λευκάδας. Τότε, στη διάρκεια αυτών των ερευνών, η ΕΛ.ΑΣ είχε ανακαλύψει δεκάδες όπλα-ανάμεσά τους και Glock-που χρησιμοποιούσε το ίδιο κύκλωμα. Μέλη της ίδιας σπείρας είχαν συνδεθεί και με την υπόθεση μεταφοράς εξαρτημάτων υποπολυβόλων μέσω του αεροδρομίου ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’-που είχε αποκαλυφθεί τον προηγούμενο Νοέμβριο. Ο 41χρονος κατηγορούμενος για το ‘φονικό της Αγίας Νάπα’, είχε μείνει στις φυλακές Κορυδαλλού, Κομοτηνής και Θεσσαλονίκης για ένα περίπου χρόνο και απηλλάγη στην δίκη, για τα ναρκωτικά της Λευκάδας, που έγινε σε πρώτο βαθμό. Είχε συνεχείς επαφές με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και δήλωνε ότι κατά καιρούς εργαζόταν ως κηπουρός, σερβιτόρος, υπάλληλος σούπερ μάρκετ’. Ο προαναφερθείς κατηγορούμενος Αναστάσιος Τσεχιλίδης, όπως και ο Αναστάσιος Θεοφίλου, αμφότεροι σε δηλώσεις τους εξέφρασαν την πολιτική προτίμησή τους στο νεοκομμουνιστικό κόμμα της νεοτρομοκρατίας, τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πολλάκις κατά το παρελθόν, αναφερθήκαμε στην σωρηδόν υπεράσπιση από μέρους βουλευτών και άλλων παραγόντων που ανήκουν/πρόσκεινται στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., σε υποθέσεις εμπλεκομένων στις τρομοκρατικές οργανώσεις της αριστεράς, νέες και παλαιές. Όλοι τους συνδέονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με το κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τόσο από την άποψη της παροχής νομικής κάλυψης ή από την άποψη της ιδεολογικής στέγασης στον φυσικό πολιτικό χώρο τους. Είτε το ένα συμβαίνει είτε το άλλο, η φωλιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., παρουσιάζει μια ιδιότυπη ζεστασιά στους τρομοκράτες που προσπαθούν να ξεφύγουν από την παγωνιά των δολοφονιών. Πότε-πότε ανάβοντας μια πυρκαγιά σε τράπεζα της οδού Σταδίου, πότε-πότε ανάβοντας καμιά πιστολιά στο κεφάλι κανενός ανυποψίαστου εθνικιστή που κάνει το ολέθριο σφάλμα να ‘βρίσκεται στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή’.



Συνεπώς, οι τρομοκράτες όχι μόνο είναι οικείοι των αρχών, τουναντίον αποτελούν εντολοδόχους των, υπηρέτες των, διατεταγμένα όργανα των. Οι αληθινοί τρομοκράτες δεν φορούν κουκούλες, αντιθέτως φορούν κοστούμια. Δεν συχνάζουν στις πιάτσες, μήτε στα κοινόβια των Εξαρχείων. Πωλούν ναρκωτικά και ζουν σε βίλες, πηγαίνουν σε δεξιώσεις και δεν τρώνε απ’ τα αποφάγια των ‘προλετάριων’. Τα δεδομένα που έχουμε στην διάθεσή μας είναι πολλά. Ωστόσο, επιφυλασσόμαστε ν’ αποκαλύψουμε όσα γνωρίζουμε, ενώ θ’ αρκεστούμε να μιλήσουμε μονάχα βάσει στοιχείων στα οποία μπορεί να έχει πρόσβαση ο κάθε Έλληνας πολίτης, αποφεύγοντας πάσης φύσεως εικασίες περί της προελεύσεώς τους. Η ρητορική των αναρχικών της νέας φουρνιάς παρουσιάζει ένα χαρακτηριστικό, το οποίο επικυρώνει κατηγορηματικά τα ως άνω λεχθέντα. Τα μέλη των νέων τρομοκρατικών οργανώσεων δεν χάνουν ευκαιρία να επιτεθούν μέσα απ’ τα γραπτά κείμενά τους στους παλιούς ‘μίζερους αναρχικούς’, τους οποίους κατονομάζουν ως ‘χίπηδες των Εξαρχείων’ και ως αντεπαναστάτες. Ως εδώ σωστά πράττουν και τους καταδικάζουν. Το ίδιο οφείλουμε να πράττουμε και εμείς στα ημέτερα. Όμως, η χρονική συγκυρία που αίφνης και εθελούσια ‘ξύπνησαν’ από τον χρόνιο λήθαργο της ναρκοκουλτούρας προξενεί ποικίλα ερωτηματικά περί του αγαθού των προθέσεών τους. Η αστραπιαία επιχειρησιακή αναβάθμισή τους, η διαρκής προμήθειά τους σε υλικοτεχνικό οπλισμό, η τεχνογνωσία που δεν αποκτάται εν μια νυκτί, η εκπαίδευσή τους σε συνθήκες αντάρτικου πόλεων, το πως και το γιατί ξύπνησαν ή μάλλον γιατί κάποιοι τους ‘ξύπνησαν’ και τους εναντίωσαν ασύμμετρα κατά πάντων, μετατρέποντάς τους από τους ιδεολόγους πειρατές αναρχοκομμουνιστές των καταλήψεων σε βίαιους αναρχομηδενιστές που μοιράζουν θάνατο, αρκούν ώστε να κάνουν καχύποπτο τον καθένα περί των σκοπιμοτήτων που διακυβεύονται. Τα μέλη των νέων τρομοκρατικών οργανώσεων του αντιεξουσιαστικού χώρου αυτοαποκαλούνται ‘αναρχικοί της πράξης’. Σε μια από τις προκηρύξεις τους αναφέρουν: ‘Όλοι αυτοί οι βετεράνοι αναρχοπατέρες θέλουν να φτιάξουν μία ωραία βιτρίνα για το προϊόν της ‘αναρχίας’ που πουλάνε και να κρατήσουν τους ‘πελάτες’ τους μακριά από το ‘ζην επικινδύνως’ της νέας αναρχίας’.



Το ‘Σχέδιο Φοίνικας’ που εκπονήθηκε και εξετελέσθη από την τρομοκρατική οργάνωση ΣΠΦ (FAI-IRF), αφορά ένα παγκόσμιο μέτωπο που απλώνεται από την Ελλάδα έως την Ινδονησία, από την Ρωσία έως και την Χιλή. Βάσει δεδομένων, το ‘Σχέδιο Φοίνικας’ μέχρι στιγμής απαρτίζεται από τις εξής πράξεις: 1η στην Ελλάδα (7η Ιούνη 2013), 2η στην Ελλάδα (12η Ιούνη 2013), 3η στην Ινδονησία (26η Ιούνη 2013), 4η στην Ελλάδα (3η Ιουλίου 2013), 5η στην Ινδονησία (24η Αυγούστου 2013), 6η στην Ελλάδα (1η Σεπτεμβρίου 2013), 7η στη Ρωσία (2η Οκτώβρη 2013), 8η στην Χιλή (16η Νοέμβρη 2013). Η 3η πράξη έγινε στην Τζακάρτα της Ινδονησίας , συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Σέρατον, στην ίδια πόλη που συμπτωματικά είχε βρεθεί νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι ο Έλληνας έμπορος όπλων Βλάσσης Καμπούρογλου, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από τις τουρκικές αρχές ως ‘χορηγός’ του Αμντουλάχ Οτζαλάν. Μια ακόμα όμως ανεξιχνίαστη δολοφονία που συνδέεται με την προμήθεια όπλων θέτει στο φως ο αστυνομικός ρεπόρτερ Βασίλειος Λαμπρόπουλος σε αντίστοιχα δημοσιεύματά του στο ‘Βήμα’, τα οποία αφορούν την εισαγωγή ποσοτήτων όπλων από την Φιλανδία (πράξη στην οποία φυσικά δεν μπορεί να προβεί δίχως κριτήρια οιοσδήποτε ιδιώτης) με την οποία συνδέεται ο περίεργο θάνατος ενός ατόμου που φέρεται να γνώριζε τις δραστηριότητες του κυκλώματος. Αλλά το κουβάρι της διαπλοκής δεν σταματάει εδώ. Ο ίδιος έγκριτος δημοσιογράφος σε άλλο δημοσίευμά του αναφέρει χαρακτηριστικά: ‘Μια εταιρεία security από τα Χανιά, η οποία είχε αναλάβει παλαιότερα τη φύλαξη του αεροδρομίου της πόλης, νοσηλευτικών ιδρυμάτων και άλλων δημοσίων κτιρίων, εμφανίζεται αιφνιδιαστικά στην υπόθεση όπλων που φέρεται να κατέληξαν μέσω Φινλανδίας σε μέλη της οργάνωσης ‘Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς’. Η εταιρεία μετέφερε στην πορεία την έδρα της στον Πειραιά, όπου φαίνεται να ασχολήθηκε με την πώληση συστημάτων ασφαλείας. ‘Κλειδί’ στην υπόθεση των όπλων θεωρείται και η εξαφάνιση ενός 39χρονου ξυλουργού, επίσης από την Κρήτη, τα ίχνη του οποίου ‘έσβησαν’ στις 24 Απριλίου 2010 στα Φλογητά Χαλκιδικής’. Μελετώντας τα σχετικά δημοσιεύματα, θα διαπιστώσετε πως οι αρχές επιτηρούσαν από απόσταση ασφαλείας, ‘παροπλισμένες’ τις δραστηριότητες του εν λόγω χώρου.

Μια εθελούσια, διόλου ύποπτη και αποσιωπηθείσα από το σύνολο των ΜΜΕ, παράδοση στις διωκτικές αρχές έλαβε χώρα πρόσφατα. Πρόκειται για τον φερόμενο ως ληστή τραπεζών Δημήτρη Βαρβαρέσο από την Πάτρα, ο οποίος πέραν από οπαδός μεγάλου αθλητικού σωματείου της χώρας και αθλητής κατά δήλωσή του, δήλωσε αντιεξουσιαστής, ενώ κατηγορείται για την διπλή δολοφονία των Κώστα Φράγκου και Βασίλη Σινούρη που έλαβε χώρα έξω από νυχτερινό κλαμπ της Πάτρας. Μαζί με τον 28χρονο συγκατηγορούμενό του, για την ίδια υπόθεση, Θεμιστοκλή Δήμου, κατηγορούνται για σωρεία ληστειών και τραπεζών σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Η εθελούσια παράδοσή του, το video της δολοφονίας της Πάτρας, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Βαρβαρέσος έσπευσε να πει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την αιματηρή επίθεση στο Νέο Ηράκλειο, όλα αυτά εγείρουν ερωτηματικά στις διωκτικές αρχές. Το αναρτημένο μήνυμα που φέρεται ν’ απέστειλε ο Βαρβαρέσος πριν την παράδοσή του σε ειδησεογραφικά sites, συγκλίνει προς τον συσχετισμό του με δραστηριότητες που εμπίπτουν στην λογική των τρομοκρατών. Τα κοινά των δύο στυγερών εγκλημάτων, τα οποία φαινομενικά μοιάζουν ασύνδετα, είναι τόσο η χαριστική βολή που δόθηκε στα ισάριθμα θύματα των φαινομενικά ασύνδετων περιστατικών από τον στυγερό δολοφόνο όσο και η χαρακτηριστική ψυχραιμία του, γεγονότα που από εγκληματολογικής απόψεως φανερώνουν επανειλημμένη δολοφονική δραστηριότητα από μέρους του και όχι τόσο την μεγάλη εμπειρία του, όπως πολλάκις και εσφαλμένως διατυπώθηκε από τα αχρεία μέσα εξημερώσεως.



Από μέρους μας οφείλουμε ν’ αναφέρουμε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που έχουμε, καθότι το μείζον συμπέρασμα που πρέπει να εξαχθεί απ’ το πολιτικό και κοινωνικό ζήτημα που έχει ανακύψει τους τελευταίους μήνες στην παραπαίουσα και ασθμαίνουσα νεοελληνική κοινωνία των αλλεπάλληλων μνημονίων απ’ το σύνολο της παραβατικής δραστηριότητας, όποιον μανδύα και αν αυτή μετέρχεται, δεν είναι άλλο απ’ το ότι το έγκλημα αποτελεί ένα ενιαίο όλο, μια εκδικητική Λερναία Ύδρα που ταλανίζει την πατρίδα μας. Η διαφθορά της πολιτικής και κοινωνικής ζωής έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, διότι ολάκερη η πραγματικότητα της πατρίδος μας είναι ένα σκάνδαλο. Όσα κεφάλια κι αν της κόβει φαινομενικά το σύστημα, άλλα τόσα κάθε λίγο ξεπετάγονται, όπως συμβαίνει και με τα μέλη της οργανώσεως ΣΠΦ. Δεν χωρά αμφιβολία πως η ρίζα του προβλήματος είναι αμιγώς πολιτική. Προφανώς και δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να λυθούν τα μείζονα προβλήματα της πατρίδος μας, ώστε επί παραδείγματι να εξαλειφτεί μια και καλή το κοινό ποινικό έγκλημα, διότι περί αυτού ακριβώς πρόκειται, ανεξάρτητα απ’ τον αριστερό ή άλλο ιδεολογικό μανδύα που αυτό μετέρχεται , ώστε οι εκάστοτε φορείς του να ‘πέφτουν στα χαμηλά’ όταν έρχονται αντιμέτωποι με την ‘ανεξάρτητη δικαιοσύνη’, καθώς όποιον φάκελο ποινικού κι αν σηκώσει κανείς, έναν διαπλεκόμενο δημόσιο λειτουργό, δημοσιογράφο, δικηγόρο, πολιτικό, κατά πάσα πιθανότητα θα βρει από κάτω.



Στο όνομα του ‘μαχητικού αντιφασισμού’ εξισώνονται ειδεχθή εγκλήματα, εξομοιώνονται πρόσωπα και καταστάσεις, κοινώς στη δημοκρατία όλα μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. Βάσει των ως άνω, μπορεί, άραγε, να μας εξηγήσει έκαστος (ο) αντιεξουσιαστής στις δολοφονίες, σε τι οφείλεται η ομοιογένεια των πρακτικών του δημοκρατικού καθεστώτος και των αντιεξουσιαστών, πως αυτά συνάδουν με την επαναστατική πρακτική τους, η οποία τύποις καταφέρεται σ’ αυτό, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως το μακρύ χέρι του, αλλά και ως μακρύ χέρι της κατασταλτικής πολιτικής του κράτους;



Οι διωκτικές αρχές προσανατολίζονται σε κάποιες οργανώσεις-σφραγίδα που φαινομενικά είχαν απενεργοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να εξιχνιάσουν την αποτρόπαιη διπλή δολοφονία του Νέου Ηρακλείου. Εξ όσων δημοσιεύονται, στο μικροσκόπιο έχει μπει η οργάνωση ‘Επαναστατική Ταξιαρχία’ που έδρασε γύρω στο 2006. Η εναρκτήρια αναφορά των πρωτοεμφανιζόμενων ‘Μαχόμενων Λαϊκών Επαναστατικών Δυνάμεων’ στον Ισπανό αναρχικό Μπουεναβεντούρα Ντουρρούτι και την οργισμένη ταξιαρχία του, προσιδιάζουν στα ιδεολογικά χαρακτηριστικά της οργανώσεως ‘Επαναστατική Ταξιαρχία’, ενώ η δράση της εκπορεύεται από άτομο μεγάλης ηλικίας που κινείται ως ‘αναρχοπατέρας’ στην περιοχή των Εξαρχείων και προφανώς είναι ιδιαίτερα γνωστός στις διωκτικές αρχές. Μια ακόμη παράμετρος που πρέπει να μας προβληματίσει είναι η ακρότητα των ενεργειών των νέων οργανώσεων που αναζητούν απεγνωσμένα λαϊκό έρεισμα, δίχως παρά ταύτα να τα καταφέρνουν. Το υλικό που τροφοδοτεί τις νέες τρομοκρατικές οργανώσεις σουλατσάρει στις κερκίδες των γηπέδων.



Εκεί γίνεται η στρατολόγηση. Ο οπαδικός χώρος έχοντας μπει σε καλούπια που δεν ευνοούν την έκρυθμη συμπεριφορά, αποτελεί την κοινωνική δεξαμενή που μπορεί να τροφοδοτήσει τους επιτήδειους με τα εναπομείναντα παραβατικά στοιχεία που διψούν για δράση και χρήμα. Ο αντιεξουσιαστικός χώρος τα προσφέρει αμφότερα. Χρήμα αφειδώς μέσω των καθ’ υπόδειξη ληστειών, ετοιμοπαράδοτα καθαρά όπλα μέσω των κατάλληλων διόδων, αλληλεγγύη, κάλυψη, καλοπέραση για τους επιρρεπείς, ασυδοσία σε όλα τα επίπεδα, φαινομενική ελευθερία και συγκινήσεις για τους πιο δραστήριους. Θέλετε κι αποδείξεις; Οι περισσότεροι εκ των συλληφθέντων για συμμετοχή στις τρομοκρατικές οργανώσεις ήσαν προ της συλλήψεώς τους οργανωμένοι οπαδοί συγκεκριμένων αθλητικών σωματείων.



Για τον λόγο ότι τα μέλη των οργανώσεων της νεοτρομοκρατίας έχουν υποστεί πλήγματα από τις διαδοχικές συλλήψεις των μελών τους, υποχρεούνται ν’ αποβάλλουν κάθε ασφαλίτικη συκοφαντία ή υπόνοια τους περιβάλλει περί χειραγωγήσεως από υπηρεσίες ή ακόμα και συνεπικουρία στο κατασταλτικό έργο της εξουσίας, τυχόν τους προσάπτεται. Συνεπώς, μονάχα μέσα από ακραίες ενέργειες μπορούν να έχουν ελπίδες ούτως ώστε να στρατολογήσουν νέα μέλη. Το ίδιο και η εξουσία. Μονάχα μέσα από ακραίες ενέργειες είναι εφικτό να παταχθεί ο εφιάλτης μιας μη ελεγχόμενης τρομοκρατίας και η διαρκής απειλή μιας ελεγχόμενης από την ίδια.



Το καθεστώς δημιουργεί τους πολέμιούς του, πριν εκείνοι δημιουργηθούν από μόνοι τους. Οι νεοεισερχόμενοι στρατολογούνται σε οργανώσεις που αποτελούν δημιουργήματα του ίδιου του κράτους. Αλίμονο στους αφελείς που εξαπατώνται! Συν τοις άλλοις, η αύξηση της έντασης (η λεγόμενη στρατηγική της έντασης ή η πολωτική θεωρία των δύο άκρων) συνεπικουρεί στην νομιμοποίηση της ‘δημοκρατικής μεσότητας’ απ’ την όποια κυβέρνηση, ενώ απομακρύνει εύκολα τους αντιφρονούντες από μια πιθανή μεταπήδησή τους απ’ την άοπλη αριστερίστικη διαμαρτυρία στον ένοπλο αναρχομηδενιστικό αγώνα κατά του δημοκρατικού καθεστώτος. Επιπρόσθετα, ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την εμπέδωση της κουλτούρας της καταστολής και την επιβολή του αστυνομικού κράτους. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τα παιχνίδια των μυστικών υπηρεσιών με την τρομοκρατία, ειδικά στην Ελλάδα, απαριθμούν αποδεδειγμένα την υπόθεση του σεσημασμένου πράκτορα Ντάνου Κρυστάλλη με τις περίφημες αναφορές για τοποθέτηση βομβών, ύστερα από εντολές μυστικών υπηρεσιών (1985) , την δημοσίευση πλαστής προκήρυξης της 17ης Νοέμβρη από την ΕΛ.ΑΣ. και την ΕΥΠ το 1990, προκειμένου κατά τα λεγόμενά τους να ‘δημιουργηθεί σύγχυση στην ένοπλη οργάνωση’, αλλά και την περιβόητη επιχείρηση ‘Παρθένος Μαρία’ που αφορούσε την προώθηση ‘σημαδεμένων όπλων’, προσδοκώντας πως θα κατέληγαν στα χέρια των εγχώριων ένοπλων οργανώσεων (1998).



Μια διαβολική συμβολιστική ομοιότητα που συνηγορεί στα ως άνω είναι η νέα εκφορά του προγράμματος ‘Φοίνικας’, υπό την κωδικοποιημένη ονομασία ‘Monarch 2012’, το οποίο αφορά τον έλεγχο του νου και τα λεγόμενα ψυχοτρονικά όπλα που βάλλουν κατά του νευρικού συστήματος των ανθρώπων. Άκρως κατατοπιστικό είναι το σχετικό άρθρο με τίτλο ‘Monarch 2012 : The New Phoenix Program Mind Control and Psychotronic Weapons’ που υπάρχει στο διαδίκτυο. Το σύμβολο του προγράμματος αναπαριστά την λεγόμενη ‘Γαλαξιακή πεταλούδα’, η οποία αποτελεί ένα αρχαίο σύμβολο των Μάγια που συμβολίζει τον Hun Nab Ku, δηλαδή τον ‘Ένα και αληθινό Θεό’. Πρόκειται για ένα σύμβολο της λεγόμενης Χρυσής Εποχής της Γαίας (Golden Age of Gaia), το οποίο αφορά ένα ασαφές σχέδιο για την δημιουργία μιας νέας ανθρωπότητας στη Νέα Εποχή. Συνεπώς, υπάρχει μυστικιστικό υπόβαθρό πίσω από την όλη δραστηριότητα. Ο Άγγελος του θανάτου Γιόζεφ Μέγκελε, είχε πει το εξής ευρηματικό: ‘Όσα περισσότερα σου κάνουμε, τόσο λιγότερο φαίνεται να πιστεύεις ότι σου τα κάνουμε!’ Το ‘Πρόγραμμα Φοίνικας’ γνώρισε επισήμως τρείς φάσεις. Η 1η διήρκεσε από το 1948 έως το 1968 και αφορούσε την τεχνολογία Stealth, η 2η διήρκεσε από το 1969 έως το 1983 και αφορούσε τον βιοχημικό πόλεμο, η 3η λειτούργησε παράλληλα με την 2η και διήρκεσε από το 1971 έως το 1983 και αφορούσε τα λεγόμενα ψιονικά ή ψυχοτρονικά όπλα. Στην αρχαία Ελλάδα, η πεταλούδα σχετίζονταν με τον Θεό Ερμή ως Ψυχοπομπό. Ο Τρίπτυχος (Τρισμέγιστος) Θεός Ερμής εμφανίζεται με τρεις ιδιότητες/επίπεδα, που μπορούν να σχετιστούν με τα τρία στάδια της ύπαρξης της πεταλούδας. Μεταξύ άλλων είναι ο Προστάτης των εμπόρων, των ταξιδευτών και των κλεφτών. Αυτή είναι η πλέον υλιστική και ‘ρηχή’ πτυχή του Ερμή. Ομοίως, το πρώτο στάδιο της πεταλούδας είναι η αχόρταγη κάμπια, που το μόνο που κάνει είναι να τρώει διαρκώς.



Επιγραμματικά να αναφέρουμε πως τα ‘ψυχοτρονικά όπλα’ εμφανίζονται ως επί τω πλείστον τα τελευταία 25 έτη, ενώ τα ίδια συστήματα αναφέρονται και με άλλες ονομασίες όπως ‘ηλεκτρομαγνητικά όπλα’ ή ‘μη θανατηφόρα όπλα’. Τα λεγόμενα όπλα ‘Κβαντικού Δυναμικού’ (Quantum Potential) τα κατέχουν σήμερα μονάχα τρία έθνη: η Ρωσία (στα χέρια της πρώην KGB και νυν FSB), η αναπτυσσόμενη Βραζιλία, και η Βόρεια Κορέα). Η Κόκκινη Κίνα μπορεί να εργάζεται πάνω σε αυτά, αλλά βρίσκεται μόνο στην αρχή. Ο τελικός στόχος τους είναι ένας: ο απόλυτος έλεγχος του ανθρώπινου νου, της θέλησης και της συμπεριφοράς, δηλαδή ο απόλυτος έλεγχος του ανθρώπου! Oι έρευνες για τη δημιουργία και την ανάπτυξή τους έφτασαν στο αποκορύφωμά τους την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου (Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Σοβιετική Ένωση), ενώ χώρες όπως η Mεγάλη Bρετανία, η Γαλλία, η Iαπωνία και το Iσραήλ έκαναν τις δικές τους προσπάθειες στον τομέα της ανάπτυξης αυτών των συστημάτων. Η παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω απ’ αυτά οφείλεται κυρίως σε ανώνυμες στρατιωτικές πηγές (απόστρατους αξιωματικούς, κυρίως πρώην υπαλλήλους Mυστικών Yπηρεσιών) και από επιστήμονες-ερευνητές που βρίσκονται συνήθως στο ακαδημαϊκό περιθώριο. Με τον τρόπο αυτό, ο χαρακτηρισμός των πληροφοριών που έρχονται στο φως ως ‘αναξιόπιστων’, ωφελεί διπλά την εξουσία που ακυρώνει την όποια συζήτηση γύρω απ’ αυτά. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως οι βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν στο ανθρώπινο νευρικό και όχι μόνο σύστημα είναι τύπου ‘να μπορούν να μετατρέπουν τους ανθρώπους σε ελεγχόμενα ζόμπι’.



Στην Αμερική, ερευνητές εργάζονται πάνω στα ψυχοτρονικά φαινόμενα και μελετούν διάφορα ανατολικά ψυχοφυσικά συστήματα και μεθόδους όπως είναι ο υπνωτισμός, ο νευρογλωσσολογικός προγραμματισμός, οι ψυχοτεχνολογίες με την χρήση υπολογιστών κ.ά. Ψάχνουν κάθε εκδοχή που θα τους επιτρέψει να χειραγωγήσουν (χαρτογραφήσουν) την ανθρώπινη συμπεριφορά’! Iσραηλινοί επιστήμονες ερευνητές εφαρμόζουν ανάλογες μελέτες προκειμένου να ανακαλύψουν νέες ανθρώπινες δυνατότητες μέσω αυτοελέγχου, αλλάζοντας το συνειδητό και βελτιώνοντας το φυσικό τους σώμα και το δυναμικό του, ειδικά όσον αφορά τους αθλητές τους (ψυχοτρονικό ντόπινγκ). Εξελίσσουν μυστικές τεχνολογίες και μεθόδους για τον προγραμματισμό της ανθρώπινης συμπεριφοράς που βασίζονται πάνω στη μαθηματική διέγερση των συμβολισμών της Kαμπάλα! H Aκαδημία των Eθνικών Aμυντικών Δυνάμεων της Iαπωνίας (η αντίστοιχη Σχολή Ευελπίδων της Ιαπωνίας) μελετάει τη χρήση παραψυχολογικών φαινόμενων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν πρακτικά από την ανθρώπινη νοημοσύνη. Στην Bόρειο Kορέα, η Yπηρεσία Aσφαλείας και Eλέγχου της Eξωτερικής Πολιτικής πραγματοποιεί πειράματα με ειδικούς ταλαντωτές που μπορούν να προκαλέσουν μεταβολές ή βλάβες στη λειτουργία των ανθρώπινων οργάνων. Oι Mυστικές Yπηρεσίες του Πακιστάν χρησιμοποιούν μία συσκευή που προκαλεί εξ αποστάσεως δυσλειτουργίες των ανθρώπινων οργάνων και των διάφορων συστημάτων του οργανισμού που μπορεί να επιφέρει ακόμα και τον θάνατο! Oι Mυστικές Yπηρεσίες της Iσπανίας χρηματοδοτούν έρευνες πάνω στα αποτελέσματα της χρήσης φυσικών παραγόντων στα ανθρώπινα όργανα και τον εγκέφαλο, με σκοπό την κατασκευή συσκευών ικανών να προκαλέσουν δυσλειτουργίες σε αυτά και ψυχολογικές διαταραχές. Όλα αυτά δεν αποτελούν απλούς πειραματισμούς, αλλά πρακτικές εφαρμογές τεχνολογιών που εξυπηρετούν διάφορους πολιτικούς ή στρατιωτικούς σκοπούς. Οι τεχνολογίες αυτές τελειοποιούνται συνεχώς, χάρη στις νέες επιστημονικές ανακαλύψεις! Εξαιρετικά ενδιαφέρον γύρω απ’ τα ψυχοτρονικά όπλα είναι το αποκαλυπτικό άρθρο του γνωστού ερευνητή και συγγραφέως Γιώργου Στάμκου με τίτλο ‘Ψυχοτρονική-Psychotronics-ESP-SRI International’.



Στην εποχή της εσωτερίκευσης ρόλων υπακοής χρήζει ιδιαίτερης προσοχής το πείραμα του Μιλγκραμ (The Milgram Experiment), το οποίο ήταν μια σειρά πειραμάτων κοινωνικής ψυχολογίας που διενεργήθηκαν απ’ τον ψυχολόγο του Πανεπιστημίου του Yale της Αμερικής, Stanley Milgram. Σ’ αυτά μετρήθηκε η προθυμία των συμμετεχόντων στο να υπακούν ένα πρόσωπο (Επιστήμονα) που συμβολίζει εξουσία και αυθεντία, όταν αυτός τους ζητούσε να κάνουν πράγματα που αντιτίθενται στην συνείδησή τους. Τα πειράματα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 1961, τρεις μήνες μετά την έναρξη της δίκης του Γερμανού Ναζιστή Adolf Eichmann που αφορούσε το ‘Ολοκαύτωμα’. Το πείραμα έπρεπε να απαντήσει στο ερώτημα: "Ο Eichmann και οι συνεργοί του, είχαν κοινό σκοπό τουλάχιστον ως αναφορά το σκοπό του Ολοκαυτώματος;". Τα πειράματα του Milgram έδειξαν ότι είναι δυνατόν εκατομμύρια συνεργοί απλά ν’ ακολουθούν τις εντολές τους, ακόμα κι αν αυτές παραβιάζουν τις βαθύτερες ηθικές αρχές τους.



                                     Άντε και καλά μυαλά και προ πάντων καλή λευτεριά σε όλους!