Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

'ΧΕΙΡΩΝΙΟΣ ΛΑΒΗ', ΠΡΑΞΗ 4η

                                   





Το μήνυμα του Αρχηγού της οργάνωσής μας δεν άφησε τίποτα αδιευκρίνιστο. Από την 1η Πράξη, η Χειρώνιος Λαβή έδωσε στα αριστερά αποβράσματα να καταλάβουν πως τίποτα δεν θα παραμείνει ίδιο στον ριζοσπαστικό αγώνα, κατά τον τρόπο που αρέσκονται να τον παρουσιάζουν.

Το 'Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου' εδράζεται σε ισόγειο χώρο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Τραυλαντώνη και Καλλιστράτου 28-30. Στον χώρο των υπερευαίσθητων αριστερούληδων, και υπό την κάλυψη της ενασχόλησης με τα προβλήματα της περιοχής, διεξάγεται μια απεχθής μπίζνα την οποία συντονίζει ο αριστεριστής καραγκιόζης Πέτρος Κωνσταντίνου. Η ψηλόλιγνη αυτή αριστερή πουτάνα με τα γυαλιά έχει την ευθύνη για την παρέμβαση που πραγματοποίησαν τα μέλη της οργάνωσής μας.

Ο κύριος αυτός, πραγματοποιεί διανοουμενίστικα συμπόσια κατασπαταλώντας τα χρήματα του ελληνικού λαού, πραγματοποιώντας διαλέξεις για τον αντιφασιστικό αγώνα του. Πρόσφατα, στον προαναφερθέντα χώρο, συγκέντρωσε ένα πασπαρτού από πακιστανούς και αγάμητους αριστερούς υπανθρώπους με αφορμή τον θάνατο του Πακιστανού ποδηλάτη-ορειβάτη Σεχζάτ Λουκμάν!

Πριν λίγους μόλις μήνες πρωτοστάτησε στην αντιφασιστική ρητορική που επιζητούσε εκδίκηση με αφορμή την δολοφονία Φύσσα. Αποτέλεσμα αυτής της αντιφασιστικής λύσσας ήταν η υποκινημένη δολοφονία των συναγωνιστών μας Φουντούλη και Καπελώνη αλλά και ο βαρύς τραυματισμός του Αλέξανδρου Γέροντα!

Καλούμε το 'Κίνημα στην πόλη του Ζωγράφου' να μηνύσει ως υπαίτιο των φθορών τον Πέτρο Κωνσταντίνου, καθότι οπουδήποτε εμφανίζεται, συγκεντρώνει τα πυρά των εθνικιστών. Πέτρο, 'λεφτά υπάρχουν'!