Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ





Δηλωμένοι Ριζοσπάστες, δηλωμένοι Εθνικιστές, ουδέποτε κρύψαμε τις σκοτεινές προθέσεις μας, μα περισσότερο την στράτευσή μας στην επιθετική τακτική. Πιστοί, φανατικοί στην στρατηγική επιλογή της διαρκούς λυσσασμένης επίθεσης στις δομές του εχθρού. Εργάτες του αρνητικού, εραστές της καταστροφής που εξιλεώνει αλλά πρωτίστως καθαρίζει την κοινοβουλευτική Κόπρο του Αυγεία. Πρωτότοκοι γιοί της πιο βαθιάς νύχτας για την ανθρωπότητα, στο σκοτάδι της οποίας συντελείται η βίαιη κάθαρση των συμπλεγμάτων, των ανικανοποίητων μητροπολιτικών φαντασιώσεων που παραφουσκώνουν τον πολλαπλασιαστικό εγωκεντρισμό των υποτακτικών της Δημοκρατίας, ανταμείβοντας τους με ένα αντανακλαστικό κρεσέντο χρηματιστικών ονειρώξεων.



Επιλέξαμε να μην αλλοτριωθούμε στο ελάχιστο, ερχόμενοι στην οιαδήποτε συνάφεια με το γαλανόλευκο σκυλολόι των αστών και των μικροαστών, τα μέλη του οποίου, από παρασιτική έξη επιμένουν να πλατιάζουν στην 'εθνική κενόγλωσσα' υπό την υπόκρουση εμβατηριακής μουσικής δωματίου με διάφορες φαιδρές προφάσεις που ωστόσο δεν μπορούν να αποκρύψουν το προφανές: την δειλία και την υστεροβουλία τους ενώπιον της κολοσσιαίας ευθύνης. Ουδέν κρυπτόν υπό τον πανδαμάτορα Ήλιο.



Από συστάσεώς μας αναλάβαμε την πολιτική ευθύνη των λόγων μας, μα πάνω απ' όλα των πράξεών μας. Επιλέξαμε την πρωτοπορία στον εθνικοεπαναστατικό αγώνα αντί της σιγουριάς θέσεων εν είδη μπιμπελό που εξασφαλίζουν υστεροφημία στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της ακροδεξιάς. Προτιμούμε να θαφτούμε ανώνυμοι αλλά αγωνιζόμενοι στα ερείπια της πατρίδος παρά να εξασφαλίσουμε ένα κενοτάφιο στην ιστορία ανάμεσα στους ζωντανούς νεκρούς. Η τόλμη είναι το κλειδί της όποιας επιτυχίας, τόσο στον πολιτικό στίβο όσο και αλλού και εμείς φύσει ανήκουμε στους τολμηρούς! Δεν κρύβουμε την φλογερή αντιπάθειά μας στον ανυπόστατο διαχωρισμό αριστερά-κέντρο-δεξιά. Στην περιπλάνησή μας γνωρίσαμε διεξοδικά την ακροδεξιά, την ακροαριστερά αλλά και τις υπόλοιπες ετοιμόρροπες παραφυάδες του ελλαδικού πολιτικού συστήματος. Όλα τους μια πικρή γαργάρα από πολιτικά ξερατά...



Σήμερα η ακροδεξιά της αστυνομοκρατίας, της αντίδρασης, του συντηρητισμού και της νομιμοφροσύνης, μα προ πάντων της κάλπικης εθνικοφροσύνης, κάνει πολιτικά τσιμπούκια στον νεοφιλελεύθερο θιασώτη του 'Ολοκαυτώματος'. Η ακροδεξιά στην πατρίδα μας απέδειξε πως ανέκαθεν ήταν-είναι ουραγός των εξελίξεων και ουδέποτε ήταν πρωτοπορία κοινωνικών τομών. Σήμερα η ακροαριστερά των κονσερβοκουτιών του συμμοριτισμού, η οποία ως άλλη χαμηλοβλεπούσα πολιτική πουτάνα αποσκοπεί στην κατάληψη της εξουσίας αποκαλύπτεται γυμνή μπροστά σας, αποδεικνύοντας τελικώς πως τα ερυθρά τέρατα ανέκαθεν υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμα για να μας θυμίζουν τους προκατόχους των. Η αστική Δημοκρατία έχει απογυμνωθεί ανεπιστρεπτί στη συνείδηση όλων των Ελλήνων. Οι κλώνοι της πολιτικής ορθότητας, επί του συνόλου αρνούνται να παραδεχτούν την νομοτελειακή συντριβή τους. Είναι το μένος του επικυρίαρχου που τις αποθρασύνει σ' αυτό τον βαθμό. Τι μπορεί να πει κανείς για τις χλιαρές φοιτητικές παρατάξεις που μοιράζουν εισιτήρια για διορισμούς ή για τα φλύαρα παρεάκια των διανοουμενίστικων μπιστρό που δεν λένε τίποτα ή για τις χαβαλετζίδικες πολιτικές γκρούπες της κακιάς ώρας, προ πάντων για τις φρούδες ελπίδες που μοιράζουν αφέντες και αιχμάλωτοι στα θύματά τους πέραν ότι όλοι τους αυτοκατατάσσονται σε αυτό που ονομάζουμε στη ζωή μας ως 'Πόρκα μιζέρια'!




Απόλυτα ακριβείς στις τοποθετήσεις μας, δεν αφήνουμε περιθώρια για παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ουδέποτε καμουφλάραμε με ψευτιές τις πολιτικές αντιλήψεις μας, σκεπάζοντάς τες με κάποιο νεκροσέντονο πολιτικού ορθολογισμού-παραλογισμού. Τουναντίον, αυτό που επιζητούμε είναι να γιγαντώσουμε σε όλα τα επίπεδα την ιερή Υπόθεσή μας. Αυτό συνεπάγεται να συμπαρασύρουμε τους πάντες και τα πάντα στον επαναστατικό χορό μας, διότι χωρίς μισόλογα περί αυτού πρόκειται. Άνδρες και Γυναίκες, άπαντες αποφασισμένοι να δώσουν με χαρά το αίμα τους για την Ελλάδα, να παλέψουν ωσάν να μην υπάρχει αύριο για την Δικαίωση της Υπόθεσής μας, μα πάνω απ' όλα να αγωνιστούν προκειμένου να την θεριέψουν ως τα Ουράνια την φλόγα της πίστης, μετατρέποντάς την σε λυσσασμένη πυρκαγιά που θα κατακάψει τα πάντα στο πέρασμά της.




Το ζητούμενο για εμάς είναι το συνειδητό πέρασμα στην επίθεση. Ο Ριζοσπαστικός Εθνικισμός δεν θα πρέπει να σπαταλάει ενέργεια, πασχίζοντας να εμποδίσει τον εσμό των υπηκόων κατά το δημοκρατικό τελετουργικό των εκλογών αλλά, απεναντίας, να επιχειρεί μέσα από επαναστατικές πράξεις να καταδείξει ότι οποιοσδήποτε διάλογος ανάμεσα στους Ριζοσπάστες Εθνικιστές και στην Δημοκρατική εξουσία είναι φύσει αδύνατος και πολιτικά αδιέξοδος. Ό,τι δεν μεταρρυθμίζεται, όπως εν προκειμένω η Δημοκρατία και τα παράγωγά της, καταστρέφεται. Ο Ριζοσπαστικός Εθνικισμός θα πρέπει ν’ αποζητά μανιωδώς και μάλιστα από θέση την ολοκληρωτική σύγκρουση, αντί για ελπιδοφόρα κελεύσματα αποφυγής του τάδε ή του δείνα λάθος δρόμου. Στην Δημοκρατία όλες οι συνιστώμενες από τους 'ειδικούς' οδοί είναι αδιέξοδοι. Για εμάς υπάρχει μονάχα η λεωφόρος της Ελευθερίας!




Η μοναδική πραγματικά αξιοπρεπής απάντηση απέναντι στην γενικότερη εξαθλίωση είναι η λυσσασμένη εθνικιστική επίθεση στις πολλαπλές μορφές του μισανθρωπικού Συστήματος. Η εθνικιστική επίθεση ευλογεί τον εμπρησμό και την καταστροφή του μικρόκοσμου κάθε υπανθρώπου με κάθε μέσο. Ο εμπρησμός αυτός καθαυτός, τα ίδια τα χέρια τον κάνουν πράξη, η δύναμη της θελήσεως, όσων μάχονται μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός τους με τα ελάχιστα μέσα που έχουν στην διάθεσή τους και όσα τα ίδια χέρια απαλλοτριώνουν από τον εχθρό. Λυσσωδώς να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον εχθρό. Αυτό το πνεύμα επεκτείνεται πανελλαδικά σαν θεραπευτική πανώλη, πυροδοτώντας άμεσα τις επιθυμίες μας να πορευτούμε παραπέρα, κάνοντας το μεγάλο άλμα προς την Ελευθερία.





-Είμαστε Ανένταχτοι διότι γουστάρουμε εκείνους που τα παίζουν όλα για όλα μια παρτίδα σκάκι στη ζωή τους, εκείνους που έχουν τα κότσια να νοηματοδοτήσουν την ζωή τους, εκείνους που τα πάντα γύρω τους κρέμονται από μια κλωστή, εκείνους που παίρνουν την ευθύνη σ' ό,τι κάνουν. Είμαστε Ανένταχτοι διότι γαλουχηθήκαμε στο Μοναστήρι του Θελήματος, διότι επιθυμούμε να ορίζουμε την ζωή μας θεληματικά.




-Είμαστε Εθνικιστές διότι γουστάρουμε εκείνους που τα έπαιξαν όλα για όλα για μια πατρίδα στη ζωή τους, εκείνους που είχαν τα κότσια να θυσιάσουν την ζωή τους αντί να βολευτούν ωσάν ραγιάδες στην σκλαβιά, εκείνους που αγάπησαν το Γένος αντί της πολιτικής καταξιώσεώς τους, όλους εκείνους που είχαν τ' αρχίδια να πάρουν στην πλάτη τους την μεγάλη ευθύνη, κατακεραυνώνοντας Νενέκους και Προσκυνημένους. Είμαστε Εθνικιστές διότι ανδρωθήκαμε στο Πανεπιστήμιο του πολιτικού ρεαλισμού του Ελληνικού Πολιτισμού, διότι ορίζουμε την ζωή μας με άξονα το Ελληνικό Έθνος.



-Είμαστε Ριζοσπάστες διότι γουστάρουμε εκείνους που ρισκάρουν δίχως να έχουν πλάτες γνωρίζοντας πως μπορεί ν' αφανιστούν στην δίνη του χρόνου, εκείνους που έχουν τα κότσια να πληρώνουν το τίμημα γι' αυτό, εκείνους που αγαπούν την θυσία και την ταλαιπωρία, εκείνους που δεν συμβιβάζονται με την πεπατημένη της πλειοψηφίας. Είμαστε Ριζοσπάστες διότι γεννηθήκαμε Επαναστάτες και τέτοιοι θα παραμείνουμε μέχρι το τέλος!




Απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς που δεν υποτάσσονται ούτε καν όταν βρεθούν μεσα στο στόμα του λύκου, σε όλους αυτούς που βεβαιώνουν τις κολασμένες προθέσεις  τους ακόμα και μπροστά στον δήμιό τους. Όσοι και για όσο θα ασπάζεστε τα ως άνω, ως θεωρία που μετουσιώνεται σε πύρινη πράξη, θα έχετε τον ειλικρινή σεβασμό μας και προ πάντων την αμέριστη συνενοχή μας. Οι υπόλοιποι, καλύτερα, φάτε κόλυβα! Είμαστε Μαιάνδριοι!