Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΧΕΙΡΩΝΙΟΣ ΛΑΒΗ – ΠΡΑΞΗ 5Η / Εφ.Κόντρα


Δυστυχώς κακός φωτισμός








Αγαθουπόλεως 65. Πλατεία Αμερικής. Αντιφασιστικές μοτοπορείες. Εφημερίδα Κόντρα. Πρόκειται για την πρώην Σ.Α.Κ.Ε που εξέδιδε την χασαποεφημερίδα ‘Οχτώβρης’. Καμία σχέση με το γνωστό αφέψημα Σάκε το οποίο παράγεται και καταναλώνεται στην Ιαπωνία και προέρχεται από ζυμωμένο ρύζι. Φήμες αναφέρουν πως κατόπιν επισκέψεως αντιπροσωπείας τους στην αναρχομάνα Αλβανία, έφεραν πίσω μια σακούλα χώμα, προκειμένου να το θάψουν στα γραφεία τους. Μετά την πτώση του αμαρτωλού καθεστώτος, ο σταλινοζαχαριαδισμός μπήκε στο σεντούκι και η Σ.Α.Κ.Ε μετονομάστηκε σε ‘Ένωση για την Επαναστατική Ανατροπή’. Αξεπέραστο μείγμα ευρωκομμουνισμού-μπολσεβικισμού, αντιρατσισμού-αντεθνισμού, ρόζ αναρχίας και αυτονομίας. Η Σ.Α.Κ.Ε (Συνεπής Αριστερή Κίνηση Ελλάδας) μαζί με την Ο.Κ.ΜΛ.Ε (“Οργάνωση Κομμουνιστών Μαρξιστών-Λενινιστών Ελλάδας”), είναι μακράν οι πιο Αλβανόφιλες-Χοτζικές οργανώσεις της άκρας αριστεράς. Αν φανταστεί κανείς πως κατηγορούσε η μία την άλλη για οππορτουνισμό και αντιχοτζισμό, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα.

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις ανθρώπινες σκατοσακούλες που παριστάνουν τους επαναστάτες. Όσο γελοίοι και τιποτένιοι είναι τα μαοϊκά καθάρματα της 17ης Νοέμβρη, άλλο τόσο είναι οι συνοδοιπόροι τους. Η διαρκής υπερασπιστική γραμμή της “Κόντρα” σε όλο το φάσμα των τρομοκρατών στην Ελλάδα, δεν αφήνει περιθώρια για συζητήσεις και παρεξηγήσεις. Ανθελληνικά, ξενόδουλα, ξενοκίνητα αποβράσματα μέχρι το κόκκαλο.

Η συναγωνίζουσα την ΣΑΚΕ στον βαθμό αφοσίωσης στον “μεγάλο μαρξιστή λενινιστή, δάσκαλο και καθοδηγητή του παγκόσμιου προλεταριάτου” εβραϊκής καταγωγής Ενβέρ Χότζα, Ο.ΚΜΛ.Ε, έφτανε σε σημείο να αποκαλεί το δικτατορικό μόρφωμα της Αλβανίας “ηρωικό Κόμμα Εργασίας Αλβανίας”! Η Ο.Κ.ΜΛ.Ε εξέδιδε την εφημερίδα ‘Επανάσταση’. Η διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ Σ.Α.Κ.Ε και Ο.Κ.ΜΛ.Ε, κορυφώθηκε μέσα από τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς της δεύτερης κατά της πρώτης, κατηγορώντας την για “μικροαστική οπορτουνιστική καθοδήγηση” και “αντιμαρξιστική-αντιαλβανική γραμμή”.



Αυτή είναι η αριστερά και οι φαιδρές διασπάσεις της σε οργανώσεις και κομματίδια. Μια διαρκής προσπάθεια αμφισβήτησης της ελληνικότητας. Όσο πιο ανθέλληνας είναι κανείς τόσο πιο συνεπής ως αριστερός. Το άλλοθι της αριστεράς είναι η φιλελεύθερη δεξιά. Και οι δύο προδίδουν το Έθνος. Σκατά λοιπόν σε αριστερά και δεξιά!



Ο Σαπίλ Ονίλ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α (πρώην οπαδοί του Τσαουσέσκου) Γλέζος που ζητάει την ψήφο του ελληνικού λαουτζίκου ανήκει στην ίδια χοτζική κουστωδία. Παριστάμενος τον Απρίλιο του 1985 στην κηδεία του διώκτη του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού Ενβέρ Χότζα, ύψωσε την αριστερή γροθιά του για να τον τιμήσει. Αυτή την ασπρομάλλα βουβουζέλα της Τρούμπας που κραύγαζε στα νιάτα της “Ζήτω η Διχτατορία του προλεταριάτου στην Αλβανία εξέλεξε ο ταλαίπωρος ελληνικός λαός.



Είμαστε περήφανοι εχθροί της Δημοκρατίας που υποτάσσει τον Δήμο στον Δείμο! Όσο υπάρχουμε εμείς, ανθέλληνες και λοιποί προδότες θα ζουν στην τυραννία της εκδίκησής μας!



ΥΓ: Κοντρίτες-κοπρίτες μην κλαίτε, λίγες είναι οι ώρες σας. Η βία φέρνει βία και ο διάλογος έχει πεθάνει...