Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ









Υπάρχει η εκδοχή πως αμφότεροι οι αυτόχθονες πληθυσμοί και οι μετανάστες έποικοι των χωρών, παίζουν 'άθελα και εν αγνοία τους' τον ρόλο του κομπάρσου παρατηρητή των εξελίξεων που συντελούνται χωρίς αυτούς, ωστόσο γι' αυτούς, απ' άλλους μη ορατούς σ' αυτούς. Θύτες και σκηνοθέτες μαζί, οι πολιτικές ελίτ που διοικούν σε autoplay mode με τους τραπεζίτες των μεγάλων οικονομικών καρτέλ. Οι απρόσιτοι αρλεκίνοι για τους οποίους έχουν διατυπωθεί μύριες θεωρίες συνωμοσιολογίας (η αλήθεια βρίσκεται στην απλούστερη εκδοχή), προκαλούν τρομακτικό πόνο και θλίψη σε τεράστιες μάζες ανθρώπων, δίχως τύψεις συνείδησης, δηλαδή ψυχοπαθείς σύμφωνα με την επικρατούσα άποψη. Ελάχιστοι ψυχοπαθείς προχωρούν αβίαστα σε δολοφονικές πράξεις. Έχουν την ικανότητα να εξαπατούν άλλους, εξαιτίας της συναισθηματικής ευαισθησίας που τους διακρίνει, ώστε να φέρουν εις πέρας την βρώμικη δουλειά για λογαριασμό τους. Η εκδοχή αυτή μπορεί να θεωρηθεί 'έγκυρη' αν και εφόσον δεχτούμε πως άπαντες ζούμε σε ένα περιβάλλον επί του οποίου δεν μπορούμε να παρέμβουμε σε οιοδήποτε επίπεδο. Κάτι τέτοιο θα συνεπαγόταν πως οι κινήσεις μας είναι μηχανικές, ακολουθώντας υπαγορευμένες εντολές, με άλλα λόγια δεν θα ήμαστε άνθρωποι, τουναντίον κάτι άλλο, διαφορετικό.


Η κοινή λογική απορρίπτει μια τέτοια πρόχειρη εξήγηση. Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε το προφανές. Οι κυρίαρχοι έχουν διαποτίσει την ψυχή με ανασφάλεια, άπλετο φόβο, συσκοτίζοντας την ανθρώπινη ύπαρξη, μετατρέποντας τις ανθρώπινες μάζες σε δεξαμενές φοβικών ανθρώπων που υποτάσσονται με την θέλησή τους στις σοφές ελίτ. Τα χειρότερα, ουδέποτε έρχονται ως μάννα εξ ουρανού, τουναντίον αποτελούν προϊόν και συνεπαγόμενο συγκεκριμένων επιλογών. Οι μικρές και μεγάλες ταραχές δεν αποτελούν παρά απλές καθημερινές πράξεις εκβιασμού των μαζών για την διατήρηση της τυραννικής κυριαρχίας επί των ανθρώπων. Ο φόβος εμπεδώνεται καλύτερα όταν γίνεται οικείος μέσω της επανάληψης. Οι ψυχοπαθείς κατά γενική ομολογία δεν διακάτεχονται από κάποια εμπάθεια και επισταμμένο ενδιαφέρον επί των άλλων ανθρώπων. Πρόκειται για μια κλινική περίπτωση, κατά την οποία ο εμπρόσθιος λοβος του εγκέφαλου λείπει, στερώντας την βασική νευροφυσιολογική καλωδίωση που επιτρέπει στους ανθρώπους να ενδιαφέρονται φυσιολογικά για τον συνάνθρωπό τους.


Οι ψυχασθενείς της οικογένειας Rothchild κρατούν σε δεσμά σκλαβιάς την ανθρωπότητα, καθώς μετέρχονται την μεγαλύτερη νομισματική απάτη όλων των εποχών. Ανεξαρτήτως της φυλετικής καταγωγής, το ποσοστό ψυχοπάθειας αυξάνεται αλματωδώς σε παγκόσμια κλίμακα. Δημιουργούν ισχυρές ψευδαισθήσεις στους πληθυσμούς, τους διαταράσσουν ψυχικά, αντικαθιστώντας επίπλαστα την μια πραγματικότητα με την μια πλάνη που έχουν δημιουργήσει αντί της πραγματικότητας. Το ανεξήγητο για πολλούς φαινόμενο της διαρκούς μετακίνησης πληθυσμών, εξαιτίας των τεχνητών οικονομικών αιδεξόδων που οι ίδιοι δημιουργούν και αποτέλεσε την έναρξη της πορείας προς την πανθρησκεία του Γιαχβέ την οποία κολακευτικά ονόμασαν 'παγκοσμιοποίηση' δεν είναι μια νέα εφεύρεση. Στα χρόνια της ΕΣΣΔ, ο λαοπλάνος Στάλιν ξερίζωσε πληθυσμούς, εκτοπίζοντάς τους σε άλλες περιοχές, προκειμένου να αποτελέσουν τις πλημμυρίδες των εποίκων για τον εκάστοτε γηγενή πληθυσμό, καταστρέφοντας εκ των έσω τον ιδιαίτερο πολιτισμό του. Το αδιαμφισβήτητο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα της αλλότριας κατάστασης εναπόκειται στο να απωλέσουν οι ιθαγενείς πληθυσμοί την εσωτερική συνοχή τους, να απωλέσουν οιαδήποτε ελπίδα για ζωή και τελικώς να δεθούν πρόθυμα απ' τις εξαρτήσεις που θα τους τεθούν απ' τους κυρίαρχους.


Οι κυρίαρχοι δημιουργούν μια τεχνητή οικονομική ύφεση και μια ταυτόχρονη υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των γηγενών πληθυσμών, ώστε να τους εξωθήσουν στην απελπισία, την μιζέρια, την ελεημοσύνη, ενώ φροντίζουν να παρουσιάσουν τους εξαθλιωμένους, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα κατά κόρον, ως επαγγελματίες και κατ' επιλογίν τους τεμπέληδες που δεν επιθυμούν να εργασθούν. Η κουστωδία της Μέρκελ παρουσίασε τους Έλληνες ως τέτοιους. Αυτό το ψεύδος δημιουργεί δυσαρέσκεια και τελικά μια αόριστη πολιτική αναταραχή, η οποία είναι προμελετημένη απ' τους δημιουργούς των κρίσεων στις κοινωνίες. Ο ελληνικός λαός έχει την ψευδή αίσθηση, διότι έχει απωλέσει την ικανότητα αντίληψης, δηλαδή την συν-αίσθηση της κατάστασης στην οποία  έχει οδηγηθεί δια της αυτοχειρίας του και αυταπατάται πως το όλον μεταρρυθμίζεται δια της εκλογικής διαδικασίες, αν εκλεγεί το ένα ή το άλλο κόμμα, δίχως να υπάρξει αλλαγή στο πλαίσιο του ίδιου πολιτειακού και θρησκευτικού συστήματος, ότι θα επανακάμψει υπό την ανάκρουση του 'και ξανά προς την δόξα τραβά'...


Ορισμένοι αριστερίζοντες, κατά δήλωσίν τους 'εχθροί' ή 'μάρτυρες' της Νέας Τάξης Πραγμάτων υποστηρίζουν πως αυτή η νοσηρή κατάσταση ευθύνεται αποκλειστικά για την πρόκληση φυλετικού μίσους εντός των διαβρωμένων κοινωνιών. Υπ' αυτήν την πολιτική φαντασίωση διακηρύσσουν ανερυθρίαστοι πως 'ο αντιφασισμός είναι η υγεία του κόσμου', 'ο ρατσισμός ρίχνει τα μεροκάματα'. Φτάνουν στο σημείο να πιστεύουν πως ο Θεός διαιρεί τους ανθρώπους για να βασιλεύει και να κυριαρχεί επ' αυτών. Οι κυρίαρχοι προκαλούν μια τεχνητή οργή δίχως δυνατότητα εστίασης στην πηγή του προβλήματος και εν γένει στο ίδιο το πρόβλημα. Τρανό παράδειγμα αυτού, η στείρα απολίτικη εναντίωση στην αστυνομία της Δημοκρατίας, η οποία προκύπτει από την κυριαρχία μιας θολής κουλτούρας εξαιτίας της κυριαρχίας των εικόνων καταστολής που κυριαρχούν κι αυτές με τη σειρά τους. Η νεολαία δεν αμφισβητεί την Δημοκρατία, τουναντίον εμμένει να εναντιώνεται στο επιμέρους, την πολιτοφυλακή της και όχι στην καθθεαυτή Δημοκρατία που μετέρχεται τέτοια μέσα για την διατήρησή της. Η Δημοκρατία τηρεί στάση επίθεσης, μολονότι αυτοπροβάλλεται ως  άμυνα 'έναντι των ύπουλων εχθρών της'. Η εκάστοτε κυβέρνηση ωφελείται απ' την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που καλείται κάθε φορά να επιβάλει, στην πραγματικότητα αυτή αποτελεί τον θεμελιώδη κανόνα λειτουργίας της Δημοκρατίας (εξ ου η καραμέλα της 'λαϊκής αυτοάμυνας'). Η Δημοκρατία απογυμνώνεται-εκφυλίζεται κατ' άλλους σε αστυνομικό κράτος, η αστυνομοκρατία αποτελεί την εγγύηση της ομαλής λειτουργίας του, την υγεία του.


Η κουλτούρα του κοινωνικού χιπισμού προέρχεται απ' τα δόγματα που διατυπώθηκαν στην κλινική ψυχικής υγείας Tavistock στο Λονδίνο, την σχολή κριτικής θεωρίας της Φρανκφούρτης κατά κύριο λόγο. Οι άνθρωποι έχουν καταστεί αδαείς και αφελείς χάρη στις ερμαφρόδιτες θέσεις, τις κάλπικες αντιθέσεις στις εσφαλμένες θέσεις που παρουσιάζονται ακλόνητοι βράχοι βεβαιότητας απ' τους επιτήδειους του διαλεκτικού υλισμού. Ζούμε στο καθεστώς της εταιριοκρατίας. Μας υποχρεώνουν να ψηφίζουμε εμετικά κόμματα που μοιράζουν εύκολες λύσεις, ωστόσο η ατζέντα που κρύβεται πίσω απ' όλα αυτά υπακούει σε μια κοινή αρχή. Την υποταγή στον Ένα και μοναδικό Αφέντη του Κόσμου. Τον Μαμωνά. Τον Γιαχβέ.


Η Δημοκρατία όταν χάνει το λεγόμενο λαϊκό έρεισμα που την διατηρεί στο τιμόνι της καθοδήγησης των μαζών εκφυλίζεται σε τυφλή Τρομοκρατία. Σε χώρες αποικιοκρατικές, όπως είναι οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία, είχαμε τις πλέον θεαματικές και πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ετών. Στις 7 Ιουλίου του 2005, η Μεγάλη Βρετανία δέχθηκε τη μεγαλύτερη πολύνεκρη επίθεση στο σύστημα μεταφορών της, με τις συντονισμένες εκρήξεις σε 3 τρένα και 1 λεωφορείο του Λονδίνου. Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, οι ΗΠΑ δέχτηκαν ένα απ' τα πιο πολύνεκρα και θεαματικά τρομοκρατικά χτυπήματα που έγιναν στην ιστορία τους, στην καρδιά του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.


Οι κυρίαρχοι διαιρούν επί σκοπώ τους ανθρώπους, αναμειγνύοντάς τους σε πολυπολιτισμικά τερατουργήματα που έχουν αντικαταστήσει τις άλλοτε ομοιογενείς φυλετικές κοινότητες. Με το ψεύδος του πολυπολιτισμού μολύνουν τους πληθυσμούς. Όπως το δηλητήριο του ποντικού είναι κατά 90% γλυκής υφής και κατά το υπόλοιπο 10% θανατηφόρο. Με τις απολαύσει ξεγελούν τους πληθυσμούς στο 90%, ενώ απ' το κρυφό 10% υφίστανται την ζημία που δεν αντιλαμβάνονται. Οι υπαίτιοι του κοσμικού εφιάλτη γνωρίζουν πολύ καλά πως οι λεγόμενοι οικονομικοί μετανάστες αποτελούν το βάζο με το μέλι για τους τυχοδιώκτες ψυχοπαθείς εγκληματίες ομοεθνείς τους που τους ακολουθούν μιμητικά. Ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τον εχθρό μας, τους ηλιθίους ψυχοπαθείς που κυβερνούν είναι διότι δεν μπορούμε να τους αναγνωρίσουμε. Οι ψυχοπαθείς που έχουν καταλάβει θέσεις-κλειδιά στην διαχείριση του παρόντος συστήματος δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν, διότι η εκθαμβωτική θωριά τους εξαπατά. Ο λαός βλέπει ορισμένους κουστουμαρισμένους ανθρώπους με τίτλους επιτυχημένης σταδιοδρομίας και θεωρεί πως πρόκειται για ανθρώπους που είναι ψυχικά υγιείς. Τα φαινόμενα όμως απατούν. Οι ψυχοπαθείς έχουν χαμηλό δείκτη ευφυίας, ως εκ τούτου όταν βρεθούν σε θέσεις ισχύος, γι' αυτό είναι πράγματι αδίστακτοι. Οι ψυχοπαθείς προκαλούν την αταξία με τις πράξεις τους, έχουν το προνόμιο ν' αναγνωρίζονται. Προκαλούν πανωλεθρία γύρω τους με κάθε τους πράξη, ως ένδειξη της δύναμής τους. Στόχος τους να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα δυσπιστίας μεταξύ ανιδιοτελών ατόμων, να τους διαβάλουν, να τους χειραγωγήσουν. Όταν οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο, αυτό τους δημιουργεί άγχος που σύμφωνα με την φροϋδική θεωρία είναι αποτέλεσμα βαθύτερου φόβου. Οι ψυχοπαθείς που κυβερνούν τον πλανήτη, δη την πατρίδα μας, στηρίζονται στην μη ανταποδοτική συμπεριφορά των υπηκόων τους. Ο άπληστος Στάλιν δημιούργησε μια ατμόσφαιρα απόλυτου τρόμου, όπου το ίδιο το περιβάλλον του τρόμου δημιούργησε τις ανάλογες συνθήκες κάτω απ' τις οποίες απλοί πολίτες προέβησαν σε πρωτοφανείς φρικαλεότητες δίχως οιοδήποτε ίχνος αναστολής. Πολλοί εκ των αξιωματούχων δεν ήταν φυσικά ψυχοπαθείς. Αντίθετα, ψυχοπαθείς του συρμού Στάλιν έχουν την μοναδική ικανότητα να διαφθείρουν ανυποψίαστους πολίτες έως σημείου να διεισδύουν στην άρρωστο ψυχικό κόσμο του πομπού, κάνοντας τον κτήμα τους. Ο Στάλιν ήταν πέραν οιασδήποτε αμφιβολίας ένα αδίστακτο τέρας με προβιά ανθρώπου. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε καθ' οιονδήποτε τρόπο να εξοντώσει εκατομμύρια ανθρώπων μόνος του, αν δεν είχε διαφθείρει τυπολατρικά τα εκτελεστικά όργανα της εξουσίας του, να το κάνουν αγόγγυστα αντί γι' αυτόν. Το ισοπεδωτικό  τσουβάλιασμα αποτελεί μια συστημική τακτική που ζυμώνεται στις διάφορες λέσχες κοινωνικών συναναστροφών. Οι κυρίαρχοι πρώτα κατηγοριοποιούν, διαιρώντας τους υπηκόους σε ποίμνια και ύστερα τους χειραγωγούν ευκολότερα. Κάθε υπόνοια αντίστασης μπορεί να τσακιστεί μονομιάς. Βασική προϋπόθεση για την ουσιαστική αντίσταση σε οποιαδήποτε τυραννική εξουσία είναι τα άτομα να επανακτήσουν τον εγωισμό τους και να μπορούν να πατούν σε στέρεο έδαφος.


Στον ανθρώπινο εγκέφαλο υπάρχει ένα σημείο που βρίσκεται στο κέντρο του λοβού, σκοτεινό και εμφανίζεται ως μία μαύρη μάζα. Η σκοτεινή μάζα στο πρόσθιο μέρος του εγκεφάλου,  εμφανίζεται σε όλες τις ακτινογραφίες των ανθρώπων που έχουν καταγραφεί στα αρχεία μας για εγκλήματα και βία. Η ανακάλυψη αυτή επαληθεύει το ότι υπάρχει γενετική προδιάθεση για τη βία. Η ψυχοπάθεια αποτελεί διαταραχή της προσωπικότητας που εκφράζεται από ρηχά συναισθήματα, έλλειψη φόβου και συμπόνιας, εγωκεντρισμός, ανευθυνότητα, παρορμητικότητα, εγκληματικότητα, αντικοινωνική συμπεριφορά και έλλειψη τύψεων.


Μοναδικό όπλο των ανθρώπων είναι η ατομική συνειδητοποίηση, η διαρκής προετοιμασία στο επίπεδο υπέρβασης των δυνατοτήτων τους, η αποφυγή των 'έξυπνων παγίδων'που προβάλει το σύστημα στο διάβα τους. Ο φανατισμός, η βαθιά ριζωμένη πίστη ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν απ'τα χέρια μας, στηριζόμενοι στην πνευματική διαύγεια που κατακτούμε μέσω της άσκησης, αυτά είναι τα όπλα μας, σε αυτά στηριζόμαστε για να πολεμήσουμε το κτήνος. Πόλεμος για τον πόλεμο, μάχη για την μάχη, αίμα για το αίμα!


Σύντροφοι και Συντρόφισσες από Ξάνθη