Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Μαχητικός Πυρήνας Πάτρας: Αγωνίσου για ότι σου αξίξει - Πάλεψε και Αντιστάσου






Παρακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις μέσα από μια άλλη γωνία του ελεύθερου μυαλού μας,πολλές οι σκέψεις που μας κατακλύζουν. Σκέψεις οργής για το πρόσωπο του δεξιού ψευτοεθνικισμου όλο υποσχέσεις..


Ο Εθνικοσοσιαλισμός κύριοι δεν πέθανε ποτέ. Ζει βασιλεύει και θεριεύει στις αγνές ψυχές κάποιων από εμάς ή σαν εμάς που απαρνηθήκαμε τα σακάκια και τις γραβάτες. Γιατί μέσα στον γυάλινο υλικό σας κόσμο των θνητών κάποιοι πήραν το βάπτισμα από το Βασίλειο του Ήλιου. Δεν μάθετε ακόμα από μια σπουδαία φράση του μέγα Πατέρα του Εθνικοσοσιαλισμού."Σαν πιστός Χριστιανός δεν έχω καμία υποχρέωση να εξαπατηθώ,έχω ιερό καθήκον να μάχομαι για το ΔΙΚΑΙΟ και την ΑΛΉΘΕΙΑ.Ποιά από αυτά τα δύο σας βαραίνουν περισσότερο στην συνείδηση σας;

Σαν ΑΜΕ μας κυνηγάτε χρόνια όπως και άλλες οργανώσεις.Δεν φοβόμαστε,δεν λυγιζουμε όσο και να μας κυνηγάτε με υπόγειους τρόπους που μας προκαλούν εμετικές τάσεις τρίτου βαθμού. Σας το λέμε ευθαρσώς στα μούτρα. Στην Εθνική δεξιά ψευτοενότητα σας είμαστε προδότες. Και μην έχετε την οποιαδήποτε ονειροπόλα σκέψη πως ίσως γίνει κι εδώ Ουκρανία. Το 95% σας θα εξαφανιστεί χωρίς σκέψη για αγώνα. Γιατί πετάξετε τους μάχημους σαν σκουπίδια χρησιμοποιείτε ανθρώπους για τους σκοπούς σας.Δεν είμαστε κριτές σας.Κριτής σας θα είναι ο κόσμος και όχι εμείς. Μας διαχωρίζουν αστρικά χάσματα στον χώρο ιδεολογίας και συμπεριφοράς μαζί σας.

Είμαστε πολεμιστές,ελεύθεροι πέρα από κάθε κοινό που μας περιτριγυρίζει. Μέσα μας νιώθουμε να μας κυριεύει η οργή,εσείς θα πνιγείτε στο ίδιο σας το αίμα. Σκατά σε κράτος και αντίφα κάθε πόλης,κάθε νόμου και κάθε ηλίθιου μαλακισμενου νέομπασταρδοέλληνα που θεωρεί αδέρφια του τους πάκι και τους Αυστραλόπιθήκους κάθε είδους που ήρθε να βιάσει κατά εξακολούθηση την ήδη πονεμένη μας Πατρίδα. Αδερφές που νομίζουν ότι επειδή τα έκαναν πλακάκια με κομμούνια του κώλου,τους συριζαίους που ο μπαμπάς τους είναι ιατρός βγάζοντας λεφτά από πονεμένες ψυχές έχει την εντύπωση πως θα νικήσει. Που όταν τα πάνε στο τμήμα με 2 χαστούκια τα έχουν ξεράσει όλα και τρέχουν οι εύποροι γονείς τους να τα βγάλουν. Σκατά και θάνατο σε κάθε ανθέλληνα. Θάνατο σε δικαστές που εμπορεύονται την δικαιοσύνη με όποιο κόμμα τους τάξει τα περισσότερα.

Θάνατο σε όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης συνειδήσεων που γεμίζουν τους λογαριασμούς τους στο εξωτερικό και σπέρνουν τρόμο σε κάθε σπίτι και σε κάθε γειτονιά απλού Έλληνα εργάτη ή κάθε Έλληνα άνεργου που του στερεί τα όνειρα για ζωή.


Η Γη μας έχει σύνορα,έχει Σημαία έχει ιστορία. Όπου πατάμε θα κείτονται τα σάπια κουφάρια σας. Είδατε μια μικρή δόση από την ''θέα των όπλων''. Δεν θα ηρεμήσουμε εάν δεν κοκκινίσει το χώμα από το σκατόζουμο που έχετε στις φλέβες σας.Όσο και να μας κυνηγάτε,εμείς θα ξεφυτρώνουμε μέσα στα σκοτάδια σας σκιές. Θα γίνουμε η κατάρα που θας σας ακολουθεί. Ο λαός της Ουκρανίας μπροστά στον εξευτελισμό και στον αφανισμό,προέβαλε αντίσταση σε ένα σάπιο καθεστώς που τους μόλυνε για χρόνια. Βάλτε φωτιά στις τηλεοράσεις,φωτιά στους καναπέδες. Αφήστε την ψυχή σας να γεμίσει μίσος σε όσα σας έκαναν τόσα έτη. Ακολουθήστε τον δρόμο που χάραξαν οι αλησμόνητοι και άξιοι πρόγονοι μας. Αφήστε την λύσσα να ρέει στις φλέβες σας και όχι αίμα υποτακτικού.



Σκλάβοι δεν ελευθερώνουν σκλάβους ενός πρωτόγνωρου αηδιαστικού καθεστώτος,που όλοι υπέγραψαν με το δικό σου αίμα και το αίμα των παιδιών σου την απόφαση του αφανισμού σου. Ανατρίχιασε το μοναδικό καθαρό σου αίμα εις τους αιώνας.



Αγωνίσου για ότι σου αξίζει. Πάλεψε και αντιστάσου. Αυτός ο τόπος γέννησε Ήρωες.Ψηλά το κεφάλι και με φωνή θεριού ελεύθερου: Ζητώ το ελεύθερο πνεύμα.



                                                                              

                                                                             Ζητώ ο Εθνικοσοσιαλισμός.