Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΑΠΟ ΤΙΣ 'ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ' ΣΤΑ 'FALSE FLAG' MADE IN ISRAEL









Το Ισραήλ, ως γνωστόν, ορίζει την στρατηγική και την τακτική της Δύσης. Απ' τις επιχειρήσεις μυστικών υπηρεσιών όπως η CIA, ως τις προκεχωρημένες θέσεις των επαναστατικών κομματιών του πληθυσμού της. Η Δύση διαθέτει πολυετή πείρα σε επιχειρήσεις τύπου 'False Flags' στο μέτωπο της καταστολής της παγκόσμιας τρομοκρατίας. Η μυστική επιχείρηση 'False Flags' δακτυλοδείχνει ως ένοχο, άλλον απ' τον πραγματικό ένοχο. Μ' άλλα λόγια στρέφει την ενοχή σε άλλη κατεύθυνση απ' την αρχική. Για παράδειγμα, η κυβέρνηση Σαμαρά, εφαρμόζει την ως άνω τακτική στο έπακρο. Δεν κάνει τίποτα άλλο απ' το να στρέφει διαρκώς-επικοινωνιακά-τα βέλη της κοινωνίας πάνω της, ωσάν να πλήττεται από αόρατους εχθρούς που ποτέ όμως δεν προσδιορίζονται ή ενίοτε αυτοί όταν προσωποποιούνται, ορίζονται ως το απόλυτο κακό (περίπτωση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής).


Η κυβέρνηση δείχνει ότι πλήττεται πανταχόθεν, ενώ στην πραγματικότητα αυτή πλήττει τον λαό με τα εξοντωτικά μέτρα της. Οι αναθεωρητές ιστορικοί έχουν συμβάλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εξαγωγή συμπερασμάτων πάνω σε 'άλυτους γρίφους' της σύγχρονης ιστορίας. Αμέσως παρακάτω θα εξετέσουμε διεξοδικά παραδείγματα 'False Flag' και πως εφαρμόζονται στην ημετέρα πολιτική ζωή. Προς πληρέστερη κατανόηση, δέον είναι να παρακολουθήστε την κινηματογραφική παραγωγή 'Enemy of the State' του '98. Ενσωματώστε τα συμπεράσματα σας επί του συνόλου με τις σκέψεις σας γύρω απ' την ελληνική πραγματικότητα.





Αναλυτές που ασχολούνται με την δολοφονία του Προέδρου John F. Kennedy, έχουν επανειλημένα τονίσει πως οι έρευνες κατευθύνθηκαν σκόπιμα σε άτοπο. Η έρευνα γύρω απ' τον ανεξιχνίαστο φόνο παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς η αναφορά της ανεπίσημης Επιτροπής Warren διαβεβαίωσε πως ο φερόμενος δολοφόνος Lee Harvey Oswald, ήταν ένας κοινός παρανοϊκός που έδρασε αυτοβούλως. Όσοι αμφισβητούν την εγκυρότητα της αναφοράς της ανεπίσημης Επιτροπής Warren, θεωρούν πως οι εικασίες ότι ο Oswald ήταν όργανο του Fidel Castro ή των Σοβιετικών ήταν προϊόν σκοπιμοτήτων, ώστε να συγκαλυφθούν άλλες μεγαλύτερες. Ο Oswald υποστήριξε πως ήταν απλώς εξιλαστήριο θύμα. Ένας εκ των βασικών ερευνητών της υπόθεσης, ο Peter Dale Scott, ισχυρίζεται πως η δολοφονία  του John F. Kennedy αποτέλεσε παράδειγμα συνωμοσίας με σκοπό την κάλυψη των αληθινών υποκινητών της δολοφονίας. Ο Oswald συνδέθηκε σκοπίμως απ' τους δρώντες στα παρασκήνια με τον Castro, την KGB, τον Khruschev, ώστε να στραφεί σε διαφορετική κατεύθυνση ή πουθενά η έρευνα. Άλλη εικασία υποστηρίζει πως μια ομάδα Κουβανών αντικαθεστωτικών που ήλθαν στο Σικάγο συνδέονταν εμμέσως με τον Robert Francis Kennedy. Ο Scott υποστηρίζει πως πρόκειται για μια επιχείρηση 'False Flag' που εκπονήθηκε απ΄την ισραηλινή Mossad, έως σημείου να υποδεικνύονται ως ένοχοι ακόμα και άτομα που προέρχονταν απ΄την αμερικάνικη άκρα δεξιά. Οι επιχειρήσεις 'False Flag' αποτελούν εργαλείο των Ισραηλινών από ιδρύσεως του κράτους τους.  


Το ενδιαφέρον του Ισραήλ να επέμβει στα εσωτερικά των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν και είναι ζωτικό. Στον πόλεμο των '6 Ημερών' του '67, το ερευνητικό πλοίο 'U.S.S. Liberty' των Ηνωμέων Πολιτειών δέχτηκε συντονισμένη επίθεση από αέρος και θαλάσσης από ισραηλινές δυνάμεις. Σε άλλη περίπτωση αμερικανικό αναγνωριστικό που πραγματοποιούσε πτήση στον εναέριο χώρο πάνω απ' τις εγκαταστάσεις όπου οι Ισραηλινοί κατασκεύαζαν μυστικά πυρηνική βόμβα, δέχτηκε πάλι τα πυρά τους. Το Ισραήλ, στην περίπτωση του U.S.S Liberty, επιχείρησε να επιρρίψει την ευθύνη στις ένοπλες δυνάμεις της Αιγύπτου, ενώ οι ίδιοι προέβαλαν την εικόνα πως οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν στο πλευρό τους. Στην περίπτωση του βρετανικού ωκεανογραφικού 'RMS Lusitania', το οποίο τορπιλίστηκε από ένα γερμανικό U-boat και κατόπιν βυθίστηκε στον Ατλαντικό ωκεανό, το συμβάν  αυτό αποτέλεσε αιτία εισόδου των Ηνωμένων Πολιτειών στον Α' Π.Π. Η ασυδοσία του Ισραήλ που ανέπτυσσε μυστικό πυρηνικό πρόγραμμα, είχε οδηγήσει τον Πρόεδρο Kennedy σε έναν ακήρυχτο μυστικό πόλεμο με το Ισραήλ, κάτι που τελικώς του κόστισε τη ίδια την ζωή.





Τον Ιούλιο του '54, μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων έλαβαν χώρα στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Μεταξύ των στόχων ήσαν και τα αρχεία πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην πραγματικότητα, οι βομβιστικές επιθέσεις διεπράχθησαν απ΄την στρατιωτική υπηρεσία του Ισραήλ. Απώτερος σκοπός τους ήταν ο κόσμος και συνάμα ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Nasser, ότι οι επιθέσεις προέρχονταν από Αιγύπτιους Μουσουλμάνους φονταμενταλιστές που ήσαν οργισμένοι με την 'φιλοδυτική' ατζέντα του Nasser. Η εν εξελίξει μυστική επιχείρηση είχε την κωδική ονομασία 'Susannah'. Στόχος των ισραηλινών ήταν να αποσταθεροποιήσουν τις σχέσεις του Nasser με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Βρετανία και να υποχρεώσουν τους Βρετανούς σε αποχώρηση από τις βάσεις τους που βρίσκονταν στην Διώρυγα του Σουέζ (στην πραγματικότητα, κανένας βρετανικός στόχος δεν επλήγη παρά το αρχικό σχέδιο).



Ο Υπουργός Αμύνης του Ισραήλ  Pinchas Lavon είχε καταστρώσει το σχέδιο το οποίο είχε επιτελικό σκοπό να διαρρήξει τους δεσμούς του ισχύοντος καθεστώτος της Αιγύπτου με την Δύση. Οι 'τυφλές' βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν βάσει του εν λόγω σχεδίου εστράφησαν εναντίον στόχων βρετανικών αμερικανικών, αιγυπτιακών συμφερόντων. Σύμφωνα με το 'False Flag' της περίστασης, αυτές απεδίδοντο στην Μουσουλμανική Αδελφότητα, στους Αιγύπτιους Κομμουνιστές, σε Αιγύπτιους Εθνικιστές. Μολονότι δεν υπήρξαν θύματα, τα μέλη της επιχειρησιακής ομάδας 'αυτοκτόνησαν' μετά το πέρας της αποστολής τους. Οι επιθέσεις αυτές προκάλεσαν κύμα συλλήψεων, διαδηλώσεις, ταραχές και αισθήματα αντεκδίκησης. Οι βομβιστές ήταν Εβραίοι έποικοι της Αιγύπτου που δρούσαν για λογαριασμό των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών. Οι αρχές ασφαλείας της Αιγύπτου αποκάλυψαν την συνωμοσία σε βάρος τους και 11 άτομα τέθηκαν υπό κράτηση. Δύο εξ αυτών εκτελέστηκαν. Οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν στις φυλακές με μεγάλες ποινές κάθειρξης. Η εμπλοκή του Ισραήλ κατέστη γνωστή στην κοινή γνώμη και το Ισραήλ αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου. Παρ' όλα αυτά το Ισραήλ έστρεψε τα πυρά εναντίον των θυμάτων του. Αμέσως παραθέτουμε μερικές υποθέσεις στις οποίες το Ισραήλ χρησιμοποίησε την τακτική 'False Flag'.





Η γαλλική Direct Action κατηγορήθηκε για την επίθεση στο εστιατόριο Goldenberg's στο Παρίσι στις 9 Αυγούστου του '82. Έξη άνθρωποι σκοτώθηκαν και 22 τραυματίστηκαν. Ο αντάρτης πόλης Jean-Marc Rouillan δρούσε στην Μεσόγειο με το κωδικό όνομα 'Sebas' και φερόταν να συνδέεται με την Mossad. Όλες οι αναφορές που υπήρχαν σχετικά με τον Rouillan και τον ενέπλεκαν με την Mossad σβήστηκαν απ' οποιαδήποτε πηγή. Η αλγερινή εθνική υπηρεσία ειδήσεων που είχε πληροφορίες απ΄τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες υποστήριξε πως ο Rouillan είχε άμεση σχέση με την Mossad. Έξαλλοι οι Γάλλοι αξιωματούχοι για την διαρροή πληροφοριών στους Αλγερινούς. Πολλοί αξιωματούχοι δήλωσαν παραίτηση εξαιτίας της συγκάλυψης της σχέσης του Rouillan με την Mossad. Το εν λόγω αποτελεί ένα δεικτικό παράδειγμα 'False Flag' εντός του γαλλικού εδάφους. Στις 3 Οκτωβρίου του '80, μια εβραϊκή συναγωγή δέχτηκε βομβιστική επίθεση στο Παρίσι. Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και εννέα τραυματίστηκαν. Αρχικώς, οι υποψίες έπεσαν στους 'ακροδεξιούς'.





Κατόπιν ωρίμου σκέψεως στα ανώτατα κλιμάκια των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, οι υποψίες στράφηκαν προς την Mossad. Στις 6 Απριλίου του '79, ο ίδιος πυρήνας της Mossad ανατίναξε τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας CNIM (Constructions navales et industrielles de la Méditerranée), η οποία εδράζετο στην νοτιοανατολική Γαλλία, καθώς είχε ανατεθεί σε μια κοινοπραξία γαλλικών επιχειρήσεων η κατασκευή ενός πυρηνικού αντιδραστήρα για το Ιράκ. Η Mossad έστρεψε τις υποψίες προς άλλη κατεύθυνση, μέσω 'ενδείξεων ή πειστηρίων' κατόπιν ανώνυμου τηλεφωνήματος στην αστυνομία που υποδήλωνε ότι η εν λόγω ενέργεια ήταν έργο μιας περιβαλλοντολογικής ομάδας. Στις 28 Ιουνίου του '78, Ισραηλινοί πράκτορες πραγματοποίησαν βομβιστική επίθεση σε όχημα στην Rue Saint Anne, σκοτώνοντας τον Mohammed Boudia, στέλεχος του μετώπου 'Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης' (PLO). Αμέσως η γαλλική αστυνομία έλαβε ανώνυμο τηλεφώνημα στο οποίο ο άγνωστος κατηγόρησε τον Boudia ως εμπλεκόμενο σε εμπόριο ναρκωτικών και ότι ο θάνατός του προήλθε από συμβόλαιο του υπόκοσμου της Κορσικής




. Η έρευνα απέδειξε λίγο αργότερα πως και σ' αυτή την περίπτωση η Mossad είχε οπλίσει τους εκτελεστές. Τον Οκτώβριο του '76, ο ίδιος εγκληματικός πυρήνας απήγαγε δύο δυτικογερμανούς σπουδαστές στο Παρίσι. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα απέδιδε την απαγωγή σε νεοναζιστική ομάδα, τα μέλη της οποίας προέρχονταν απ' το αυτόνομο κρατίδιο της Βαυαρίας. Στην πραγματικότητα, οι γαλλικές αρχές εξακρίβωσαν ότι τα δύο θύματα είχαν ταξιδέψει με άγνωστο τρόπο στο Ισραήλ. Όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών, βασανίστηκαν, ενώ εξαναγκάστηκαν σε ψεύτικη ομολογία συνενοχής σε δραστηριότητες της PLO. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε φυλακή του Ισραήλ. Τον Φεβρουάριο του '77, ένας γερμανικής καταγωγής, ωστόσο Αμερικανός πολίτης ταξίδεψε στο Παρίσι για μυστικές επαγγελματικές συναντήσεις. Πολύ σύντομα εξαφανίστηκε. Η αστυνομία πληροφορήθηκε πως είχε εμπλοκή σε μια νοτιοκορεατική υπόθεση δωροδοκίας, ενώ 'πήρε ό,τι του αναλογούσε' όταν η διαπραγμάτευση ναυάγησε. Η γαλλική υπηρεσία ασφαλείας 'Sdece' έκρινε ότι πίσω και απ' αυτήν την εξαφάνισή κρυβόταν η Mossad, εξαιτίας ότι θεωρούσαν ότι πωλούσε μυστικές πληροφορίες στο καθεστώς της Λιβύης. Η 'Sdece' ενημερώθηκε πως η CIA, πρώην εργοδότης του εξαφανισμένου 'τουρίστα', ήταν υπεύθυνη για την υπόδειξή του στην Mossad.


Ο Λίβυος Muamar Qaddafi ήταν ένας απ' τους μεγαλύτερους εχθρούς του Ισραήλ. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του  Ronald Reagan, τα αμερικάνικα μέσα ξεκίνησαν την διάδοση μιας φημολογίας, σύμφωνα με το σενάριο της οποίας, μια ομάδα Λίβυων ανταρτών σχεδίαζαν την δολοφονία του Reagan. Ξάφνου, ανακάλυψαν πως η πηγή της φημολογίας αυτής ήταν ο Manucher Ghorbanifar, Ιρανός πρώην πράκτορας της μυστικής αστυνομίας Savak που είχε στενές επαφές με την Mossad. Στην πραγματικότητα, η Mossad είχε δώσει πιστοποιητικά αξιοπιστίας για τον Ghorbanifar στην Washington, ώστε να μπορεί ανενόχλητος να διαδίδει ψευδείς πληροφορίες, ώστε βαθμιαία να προκαλέσει μια τεχνητή ρήξη στις σχέσεις Ηνωμένων Πολιτειών και Λιβύης, ώστε να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη στο ενδεχόμενο μιας, ιμπεριαλιστικής εν τοις πράγμασι, επίθεσης. Το τέχνασμα της Mossad ήταν να κατηγορήσει ευθέως την Λιβύη για τις δικές της ψευδείς πληροφορίες μεταχειριζόμενη ένα 'False Flag', ο πράκτορας της Savak, ώστε τελικώς να επιρρίψει αλλού την ευθύνη, με ένα ακόμα 'False Flag', στην Λιβύη.




Η Mossad ήταν υπεύθυνη και για την βομβιστική επίθεση στην ντισκοτέκ 'La Belle' στο Δυτικό Βερολίνο στις 5 Απριλίου του '86, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας Αμερικανός στρατιώτης. Οι ισχυρισμοί που διατυπώθηκαν, απέδιδαν την επίθεση, εκ νέου, σε Λίβυους αντάρτες. Οι Γερμανοί αξιωματούχοι ήταν πεπεισμένοι πως ήταν έργο της Mossad που ήθελε να ανακινήσει το ζήτημα. Στις 18 Απριλίου του '86, ένας 32 χρονος πολίτης απ' την Ιορδανία συνελήφθη στο Λονδίνο απ' τις αρχές ασφαλείας. Προηγουμένως είχε συλληφθεί μια κοπέλα που ταξίδευε με πτήση προς την Ιερουσαλήμ καθώς στον διπλό πάτο των αποσκευών της εντοπίστηκε ποσότητα πλαστικού εκρηκτικού, ενώ σχυρίστηκε πως ο 32χρονος    της είχε χορηγήσει επί χρήμασι τον πυροκροτητή. Οι φήμες που διέρευσαν έκαναν λόγο ότι ο εν λόγω είχε μισθωθεί απ' τον Στρατηγό της διευθυντή πληροφοριών της αεροπορίας της Συρίας, Mohammed Al-Khouli. Οι φήμες ενέπλεξαν και την πρεσβεία της Συρίας στο Λονδίνο.



Οι γαλλικές αρχές προειδοποίησαν τον Βρετανό Πρωθυπουργό πως η εμπλοκή του Ισραήλ στην υπόθεση ήταν δεδομένη. To '70, ο βασιλιάς Hussein της Ιορδανίας έλαβε παραπλανητικές πληροφορίες ότι η 'Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης' (PLO) προτίθετο να τον δολοφονήσει, ώστε ν' αποκτήσει τον έλεγχο του Έθνους του. Εξοργισμένος, εξαπέλυσε τον περίφημο 'Μαύρο Σεπτέμβρη' εναντίον της PLO, ο οποίος έμεινε χαραγμένος στην ιστορία ως ο ιορδανικός εμφύλιος πόλεμος. Χιλιάδες Παλαιστίνιοι που διέμεναν στην Ιορδανία συνελήφθησαν, ορισμένοι εκ των ηγετών τους βασανίστηκαν, ενώ τα καραβάνια των προσφύγων κατευθύνθηκαν απ' την Ιορδανία στον Λίβανο. Τα νέα δεδομένα που ήλθαν στην επιφάνεια, κατόπιν της δολοφονίας δύο πρακτόρων της Mossad στην Κύπρο, αποκάλυψαν πως το όλο ήταν μια μυστική επιχείρηση οργανωθείσα απ' την Mossad,     επικεφαλής του σχεδίου ήταν η Sylvia Roxburgh η οποία είχε προσεταιρισθεί τον Hussein, ώστε να τον πείσει ότι ο κίνδυνος της δολοφονίας του ήταν υπαρκτός. Απώτερος του σχεδίου της και κατ' επέκταση της ίδιας της Mossad ήταν να υπονομεύσουν τον αραβικό κόσμο.


Το 1982, οπόταν η PLO απέστειλε μήνυμα για κατάπαυση του πυρός στην περιοχή, η Mossad έσπευσε να διαδώσει ψευδείς πληροφορίες περί επικείμενων τρομοκρατικών επιθέσεων σε ισραηλινές ζώνες στα βόρεια σύνορα, ώστε να δικαιολογήσει μια ενδεχόμενη στρατιωτική εισβολή-επέμβαση στο Λίβανο. Κατόπιν ετών, ο διατελέσας Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Abba Eban παραδέχτηκε πως αυτή η φημολογία εκπορεύτηκε απ' την Mossad. Η απόπειρα δολοφονίας κατά του ισραηλινού πρέσβη Shlomo Argov στο Λονδίνο, η ευθύνη της οποίας επιρρίφθηκε στην PLO, ήταν ένα σχέδιο εκπονημένο απ' την Mossad. Τι καλύτερο απ' το να κατασκευαστούν οι ένοχοι, οι οποίοι βρέθηκαν να έχουν πάνω τους μια λίστα υποψηφίων προς εκτέλεση με τ' όνομα του πρέσβη στις πρώτες θέσεις, ενώ περιείχε και την διεύθυνση του συνδέσμου της PLO στο Λονδίνο! Στην περίπτωση αυτή το 'False Flag' είχε διττό σκοπό: i) εξάλειψη οιουδήποτε φιλικού αισθήματος προς τους Παλαιστίνιους, ii) να χρεώσουν ένα επιπρόσθετο έγκλημα στην PLO.





Τα στοιχεία που προσκομίστηκαν είναι ενδεικτικά της δράσης της Mossad, της εγκληματικής αυτής οργάνωσης και προστάτιδος της εβραϊκής διασποράς. Πέραν της δολοφονίας του Προέδρου John F. Kennedy περί ενός εκπονημένου, για τους λόγους που αναφέραμε επιγραμματικά, σχεδίου απ' την Mossad, ανάλογες ερμηνείες διατυπώνονται και για την βομβιστική επίθεση στο  Oklahoma City, αλλά και την 11η Σεπτεμβρίου. Ποικίλα τα σενάρια που διατυπώνονται βάσει των στοιχείων. Ορισμένοι εκφράζουν την βεβαιότητα πως επρόκειτο για σκηνοθετημένες επιχειρήσεις 'False Flag' τύπου με κοινό παρoνομαστή την Mossad. Όσον αφορά αυτές τις δύο περιπτώσεις, θα τηρήσουμε βάσιμες επιφυλάξεις, καθότι η εξάλειψη οιασδήποτε αντίστασης στον πλανήτη Γη, αποτελεί από μόνο του ένα 'False Flag' που αποσκοπεί στην εξάλειψη οιασδήπορε αντίστασης. Επιστρέφοντας στην περίπτωση της δολοφονίας Kennedy, διατυπώνονται κάποια σενάρια που συνδέουν, όπως προαναφέραμε, τον Oswald με τον Castro. H εβραϊκή κοινότητα της Κούβας, αφ ης  ανήλθε ο Castro στην εξουσία, 'εκτοπίστηκαν' στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών. Έπειτα αποτέλεσαν τους 'εξόριστους' αντικαθεστωτικούς της Κούβας. Στα 'False Flag' των συνωμοσιολόγων αναλυτών, συγκαταλέγονται η αφορμή για την εισβολή της Γερμανίας στην Πολωνία, αλλά και ο εμπρησμός του Reichstag, ακόμα και το κύμα των βομβιστικών επιθέσεων που καταλογίζουν οι Ρώσοι στους Τσετσένους αυτονομιστές. Ο απελθών Πρωθυπουργός της Ινδονησίας είχε παραδεχτεί πως ήταν εις γνώση του το κύμα των βομβιστικών επιθέσεων που συγκλόνισαν το Bali to '05. Ο κατάλογος είναι μακρύς. Ας έχουμε άπαντες τα μάτια και τα αυτιά μας ανοικτά, πριν διατυπώσουμε για οιοδήποτε πολιτικό-κοινωνικό ζήτημα αβίαστα, αστήρικτα συμπεράσματα, εξαιτίας λειψής και πλυντηριακής ενημέρωσης.




ΥΓ1. Ο σκοπός των κειμένων μας είναι διδακτικός, ώστε ν' ανοίξουν τις πύλες της πολιτικής αντίληψης. Δεν κατέχουμε κάποια υπέρτατη αλήθεια. Ο δογματισμός είναι για άλλους...




ΥΓ2. Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις επιβεβαιώνουν την πάγια θέση μας. Οι ιδεολογικοπληξίες, οι φαντασιωτικές καταστάσεις κατάληψης της εξουσίας με δημοκρατικά μέσα ταλαιπώρησαν, έφθειραν, απογοήτευσαν και τελικώς απομάκρυναν απ' τον ριζοσπαστισμό πολλούς αγωνιστές της εθνικής ιδέας. Μάγκες και μάγκισσες, ας γίνει ό,τι και στο NSDAP για να μην μπερδεύουμε την βούτσα με την πούτσα. Δεν αρκεί κανείς να δηλώσει Έλληνας ή 'Πατριώτης', πρέπει και να είναι φυλετικά Έλληνας και γενεαλογικά Πατριώτης. Πατριώτης όμως δεν μπορεί να καταστεί όστις, έως πρότινος ψήφιζε ΠΑ.ΣΟ.Κ, Ν.Δ, ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΛΑΟΣ, ορμώμενος απ' την επιλογή του να διαλέξει το ατομικό συμφέρον-την Δημοκρατία αντί το λαϊκό συμφέρον-την Πατρίδα. Όλα κι όλοι κρίνονται στην αρένα με τα λιοντάρια. Do it στο μπορντέλο του Συντάγματος. Kill someone στα σαλόνια, στις δεξιώσεις των Προαστίων. Αριστερός, δεξιός, κεντρώος και πατριώτης είναι τσίκλες χωρίς φούσκα.Πατριώτης είναι ο έχων αμιγώς πολιτικά κριτήρια για την θέση του στην κοινωνία. Συνοικέσια με τους πολιτικάντηδες; Ούτε με σφαίρες!




ΥΓ3. Η δολοφονία του Φύσσα στο Κερατσίνι, όπως και εκείνη των Φουντούλη και Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο, αμφότερες τελέστηκαν υπό ομιχλώδεις συνθήκες. Στην δεύτερη περίπτωση υπήρξε και προκήρυξη ανάληψης ευθύνης που δεν εντυπωσίασε. Οι θέσεις μας περί εμπλοκής ξένων υπηρεσιών που έδρασαν αδίστακτα, δολοφονώντας Έλληνες και στις δύο περιπτώσεις, ανεξαρτήτως κομματικής ταμπέλας ή άλλης ταυτότητας, επιβεβαιώθηκαν και πάλι. Μήπως πρόκειται για την ωμή παρέμβαση της Mossad στο εσωτερικό της πατρίδας μας; Μήπως το 'False Flag' λειτούργησε καταλυτικά προς όλες τις κατευθύνσεις;

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ /ΑΜΕ