Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕ (Mε το κείμενο)





Από ιδρύσεώς μας, η οργάνωσή μας φρόντισε να δείξει τα δόντια της στους ορκισμένους εχθρούς της, μα προ πάντων στους φίλους της (με ή χωρίς εισαγωγικά). Ουκ ολίγες φορές, οι συνθήκες το επέβαλλαν, να προβούμε σε επίδειξη δυνάμεως στο πεζοδρόμιο, εκεί όπου όλοι και όλα κρίνονται και άλλοτε κάποιοι κερδίζουν δάφνες και άλλοτε κάποιοι άλλοι εισπράττουν την περιφρόνηση του πλήθους.



Το τελειωτικό χτύπημα το οποίο δώσαμε το 2011 στην πρεζοκατάληψη 'Έπαυλη Κούβελου' στο Μαρούσι, στον χώρο όπου στεγάζεται με τις ευλογίες της ελλαδικής Εκκλησίας, απενεργοποιώντας την δραστικά έως και σήμερα, είναι δεικτικό ότι έχουμε την δύναμη να υλοποιούμε τις υποσχέσεις μας σε οποιοδήποτε έδαφος και χρόνο αυτό απαιτείται.



Ουδέποτε χολοσκάσαμε για την γνώμη της μάζας. Σ' αυτήν την κατεύθυνση εξαρχής κινηθήκαμε, σ' αυτήν θα κινηθούμε και στο μέλλον, όποιο κι αν είναι αυτό.



Η οργάνωσή μας είναι το όχημα της διαφυγής μας από τον κόσμο της εθελούσιας καταδίκης σε μια ανέξοδη επιβίωση που προσήκει σε ραγιάδες.



Απευθυνόμαστε σε ΜΑΧΗΤΕΣ, απευθυνόμαστε στους Γενναίους Άνδρες και τις Θαρραλέες Γυναίκες, στους Συντρόφους και τις Συντρόφισσες που θυσιάζουν την ζωή τους στην υπεράσπιση της πατρίδος μας.



Η πατρίδα ανήκει στους ψυχωμένους Έλληνες, ΟΧΙ στους πολιτικούς χαμελαίοντες με περιβολή αμνοεριφίων.



Η Πατρίδα μας διαλύεται. Αυτό δεν αποτελεί μια συνηθισμένη 'ακροδεξιά υπερβολή', όπως θα έλεγε κάποτε ο αγελαίος συντηρητικός ψηφοφόρος ή το κομματόσκυλο του εκάστοτε κομματικού σωλήνα. Στο υποσυνείδητο της μάζας, οι πολιτικάντηδες του Καθεστώτος της Μεταπολιτεύσεως ξεπούλησαν την πατρίδα μας αντί πινακίου φακής. Η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας κατέστη μια μαύρη συνήθεια που σκεπάζει τον Ουρανό.



Τους κινδύνους που διατρέχει σήμερον η πατρίδα μας από την δυνητική αναβίωση του καθεστώτος της Δημοκρατίας-Κλεπτοκρατίας, οι εκφραστές της οποίας επιμένουν να εμφανίζονται προκλητικοί και αμετανόητοι, χρησιμοποιώντας χίλια προσωπεία λαϊκισμού, τους έχουμε εκφράσει μέσα από τις πολιτικές αναλύσεις μας.



Από θέση ευθύνης απέναντι σε αγέννητους και νεκρούς, η οργάνωσή μας αποφασίζει να παρέμβει στα πολιτικά τεκταινόμενα, αυτή τη φορά με την αποστολή ενός ξεχωριστού μηνύματος σε πολλαπλούς διαφορετικούς αποδέκτες, οι οποίοι λίαν συντόμως θα δουν τους φόβους τους να γίνονται πραγματικότητα.



Η καθεστωτική αριστερά και η δουλική δεξιά, έχοντας αμφότερες υποταχθεί στην παραφροσύνη των Μνημονιακών Συμβάσεων που αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση Εθνικής Υποτέλειας, αλλά πρωτίστως τα ψευδεπίγραφα ακρότατά τους, τόσο η υποτιθέμενη 'επαναστατική' αριστερά όσο και η 'λούμπεν' ακροδεξιά ήσαν εκείνοι που εγκαινίασαν την Άλωση της πατρίδος μας.



Αμφότεροι ορθάνοιξαν την Κερκόπορτα στους τριτοκοσμικούς και όχι μόνο εισβολείς αλλά και στους πάσης φύσεως επιβουλείς της. Δεν είναι ψέμα πως οι παθητικοί υπήκοοι του νεοελληνικού αυτού εκτρώματος φέρουν με τη σειρά τους το ανάλογο μερίδιο ευθύνης, εξαιτίας της αδιαφορίας ή χειρότερα της συναινέσεώς τους στην Δημοκρατία και την Φαυλοκρατία.



Η οργάνωσή μας με αυτό το μήνυμα κηρύσσει επίσημα τον πόλεμο στο σκιάχτρο που ονομάζεται 'ελληνικό κράτος' και με ακόμα μεγαλύτερο πάθος στα ενεργούμενά του.



Στην πολύχρονη πορεία μας στον πολιτικό αγώνα, κερδίσαμε πολλές μάχες, ωστόσο όχι και τον πόλεμο.



Με επίγνωση των δυνατοτήτων μας, έχοντας συνείδηση των μέσων που διαθέτουμε εν αντιθέσει με τους χρήσιμους κολαούζους του μισελληνισμού, δηλώνουμε πως δεν κάνουμε βήμα πίσω στους στόχους μας.



Για τους περισσότερους Έλληνες και Ελληνίδες, η απελευθέρωση της πατρίδος μας φαντάζει μια υπόθεση που εκτυλίσσεται στα πλαίσια της Δημοκρατίας. Δεν ισχύει το ίδιο για εμάς που έχουμε επιλέξει τον αντάρτικο αγώνα.



Η οργάνωσή μας επέτυχε να ξυπνήσει υπνωτισμένες συνειδήσεις, να πυρώσει ακόμα περισσότερες στο διάβα της, να συμπαρασύρει στον πολεμικό χορό της εκλεκτούς αγωνιστές, να συσπειρώσει υγιείς εθνικές δυνάμεις, να αποτελέσει το αγωνιστικό πρότυπο για τις νέες γενεές, να ωθήσει στην ριζοσπαστική σκέψη και δράση μια ολόκληρη κοινότητα ανθρώπων.



Χρειάστηκε να δώσουμε μάχες που κανείς δεν δύναται να φανταστεί. Μάχες σε ολόκληρη την επικράτεια της πατρίδος μας και ακόμα παραπέρα. Οι Άνδρες έγιναν από Έφηβοι, Ήρωες και οι Γυναίκες από Νοικοκυρές, Αμαζόνες. Οι πολύμορφες μάχες μας, μας έκαναν δυνατότερους, μας γαλούχησαν ακόμα βαθύτερα στο πνεύμα του πολέμου.



Η Δημοκρατία υπνωτίζει το ποίμνιο της με το μύθευμα πως η πολιτική είναι η συνέχιση του πολέμου με άλλα μέσα. Αντίθετα εμείς πυρώνουμε τις συνειδήσεις με το αληθές 'ο πόλεμος αποτελεί την μοναδική υγιή πολιτική έκφραση'.



Σε πείσμα όλων στεκόμαστε όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων ιδεολογίας και καθημερινής ζωής, σε έναν κόσμο αριστερών και δεξιών καραγκιόζηδων, καθυστερημένων αριστεριστών και ακροδεξιών φετιχιστών.



Οι φύσει κατώτεροι αντίπαλοί μας, οι κάθε λογής αρλεκίνοι που παριστάνουν τους Επαναστάτες έχουν μετατραπεί σε αυτό που ανέκαθεν και τίποτα άλλο ήσαν παρεκτός μιας αναβαθμισμένης αντανάκλασης του ηλεκτρονικού υπολογιστή τους. Στο γενικότερο κλίμα ατιμωρησίας που επικρατεί στην πατρίδα μας, βασιλεύουν οι επιτήδειοι κάθε λογής. Όταν βυθίζεται το καράβι (δηλαδή η πατρίδα), αυτοί που το εγκαταλείπουν πρώτοι είναι τα ποντίκια (δηλαδή τα κοινωνικά παράσιτα).



Οι εχθροί μας υποφέρουν από τον σταλινικό δογματισμό του Σοβιετικού Λυσένκο που υποστήριξε ότι τα κληρονομικά χαρακτηριστικά των έμβιων οργανισμών αποκτώνται λόγω της αλληλεπιδράσεως με το περιβάλλον. Τα επίκτητα χαρακτηριστικά φυσικά δεν κληρονομούνται, καταπώς το αποφάσισε η φύση και διαφορετικά δεν μπορεί να το αποφασίσει η ιστορία. Το ίδιο συμβαίνει και με τους εχθρούς μας. Ο μισελληνισμός ανέκαθεν είναι μια Λερναία Ύδρα. Χρειάζεται πάντοτε ο Έλληνας Ηρακλής που θα την αποτελειώσει.



Στην νεοελληνική κοινωνία η συνοχή αποτελεί παρελθόν. Τραγική ειρωνεία της ιστορίας οι νεοφιλελεύθεροι της εθνοπροδοτικής δεξιάς που μέμφονται τους νεοκομμουνιστές της εθνοπροδοτικής αριστεράς περί ελλείμματος πατριωτισμού. Η κατά το δοκούν μεταπρατική χρήση της πατρίδας και του πατριωτισμού από τον εκάστοτε καιροσκόπο δεν μπορεί να αναστρέψει την πραγματικότητα.



Και ποια είναι αυτή η πραγματικότητα; Ότι σήμερα δεν υπάρχει πατρίδα! Αντιθέτως, υπάρχει μια τυραννική κρατική υπόσταση που παρέχει στους προδότες το άλλοθι της προδοσίας τους έναντι του ελληνικού λαού. Το μισελληνικό Κράτος είναι ο υπ' αριθμόν 1 εχθρός μας.



Ο Εθνικισμός μας είναι αρχέγονος, ηρωικός, μαιανδρικός, αντικρατικός. Η Εθνική Αναγέννηση μπορεί ν' ανατείλει μονάχα στα συντρίμμια του νεοελληνικού προτεκτοράτου και πουθενά αλλού.



Ο Αλβανικός σωβινισμός καιροφυλακτεί, ώστε να εκμεταλλευτεί την διαλελυμένη πατρίδα μας. Με τις ευλογίες των ανθελληνικών κύκλων, οι οποίοι υποβοηθούν με κάθε μέσο την ενδυνάμωση του μισελληνισμού περιμετρικά των ελληνικών συνόρων, ο αλβανικός γκανγκστερισμός έχει καταστεί καταλυτικής σημασίας για τις διεργασίες του εσωτερικού εχθρού, τροφοδοτώντας τον διαρκώς με τα όπλα εκείνα με την βοήθεια των οποίων θα στρέψει την ένοπλη κριτική ενάντια στον ελληνικό λαό, προκειμένου να εξυπηρετήσει με τη σειρά του τα μοχθηρά σχέδιά του.



Κάποτε όλα φάνταζαν μια δυσοίωνη προφητεία που άγγιζε τα όρια της μικροαστικής υπερβολής. Σήμερα δεν φαντάζουν τίποτα διαφορετικό από μια εφιαλτική πραγματικότητα που αποτυπώνεται σε λίγες λέξεις.



Η Πατρίδα ετούτη είναι ελληνική, έχει ποτιστεί με αίμα Ελλήνων. Την πατρίδα ετούτη δεν είμαστε διατεθειμένοι να την παραδώσουμε ποτέ στον Εχθρό. Θα χρειαστεί να την ποτίσουμε με το αίμα μας το ευλογημένο. Από το αίμα των Ηρώων ποτίζεται το δέντρο της λευτεριάς της. Τίποτα δεν τέλειωσε και τίποτα δεν θα τελειώσει. Αγωνιζόμαστε για την Ματωμένη Αυγή! ΝΕΚΡΟΙ; AME! ΔΟΥΛΟΙ; ΠΟΤΕ!