Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

'ΧΕΙΡΩΝΙΟΣ ΛΑΒΗ', Πράξη 6η / 'Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων'









Απ' την πρώτη πράξη του σχεδίου μας καταστήσαμε σαφές πως θα ρίξουμε όλο το βάρος στην σημειολογία των στόχων μας. Αυτή τη φορά επισκεφτήκαμε μια 'νόμιμη' αριστερή γιάφκα που παίζει μπάλα σε φαινομενικά άδειο γήπεδο στους Αμπελόκηπους. Ο 'Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων' είναι η έδρα των παρακρατικών αντιφασιστών που καλύπτονται κάτω απ' την ποδιά των ανθελληνικών σχηματισμών Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α, ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, Y.R.E. Η έδρα του είναι στη συμβολή των οδών Σεβαστοπούλου 30 & Ζαλίκη. Το απόλυτο σκοτάδι που επικρατεί στην περιοχή μας χάρισε ευελιξία στις κινήσεις μας και αφήσαμε την υπογραφή μας (ΑΜΕ) και όχι μόνο σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους κατοίκους της περιοχής που ανέχονται την ύπαρξη αυτής της συμμορίας που υποστηρίζεται απ' τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α του 7ου Δημοτικού Διαμερίσματος.

Πριν κάποια χρόνια, ο 'σύλλογος' είχε πρωτοστατήσει στην δικαστική δίωξη δεκάδων εθνικιστών (Αυτόνομο Δίκτυο Εθνικιστών). Η αλληλεγγύη σε κάθε συναγωνιστή απ' το καθεστώς της αριστεράς που καταδιώκει οποιονδήποτε επιμένει εθνικιστικά, επιβάλει την μνήμη. Εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ, κανέναν διώκτη συναγωνιστών μας και την κατάλληλη στιγμή θα τους τσακίσουμε με κάθε τρόπο. Το ίδιο κάναμε και σε άλλες περιπτώσεις και το ίδιο θα κάνουμε όποτε και όπου αλλού χρειαστεί. Οι εθνικιστές δεν πρέπει να αισθάνονται μόνοι τους. Η φρουρά του κινήματος έχει μάτια και αυτιά παντού και θα επεμβαίνει για το δίκαιο τους.

Πρακτικά σπάμε πλάκα μαζί τους. Δεν τους θεωρούμε καν αντίπαλους στον πολιτικό αγώνα μας. Τις μουτζούρες που τους αφήνουμε, σπεύδουν να τις παρουσιάσουν με ολόκληρα παραληρηματικά κατεβατά ως 'επιθέσεις' που τους αφήνουν κάθε φορά 'άστεγους'. Εξάλλου, στέγη έχουν, μάλιστα είναι καθαρά πολιτική και βρίσκεται στην πλατεία Κουμουνδούρου. Οι παράνομοι μετανάστες δεν γίνονται δεκτοί εκεί, γιατί πολύ απλά εκεί βρίσκουν σε 'ανθρωπιστικό' τείχος. Οι καραγκιόζηδες της Κουμουνδούρου ενδιαφέρονται για τις ψήφους των παράνομων μεταναστών που τους χειραγωγούν στους διάφορους 'συλλόγους'. Ο 'σύλλογος' στον οποίο συχνάζουν αντιφασίστες της περιοχής και όχι μόνο, δεν έχει επιδείξει στα χρόνια λειτουργίας του οποιαδήποτε θετική δραστηριότητα όσον αφορά τα προβλήματα της περιοχής.

Οι Αμπελόκηποι είναι μια συνοικία όπου ζουν άνθρωποι κυρίως της πρώην μεσαίας τάξης, άνθρωποι όλων των επαγγελμάτων και πολλοί άνεργοι, κατά κύριο λόγο Έλληνες και μετανάστες απ' την (βρωμό)Αλβανία. Για την εγκληματικότητα δεν χρειάζεται να ειπωθεί οτιδήποτε, γνωστά πράγματα, ωστόσο αδιάφορα για τους 'ιδιοκτήτες' του συλλόγου. Συνεπείς στην παράδοση της αριστεράς, κάνουν τουμπεκί στα κοινωνικά προβλήματα, ώστε να επικαρπωθούν το όποιο πολιτικό ώφελος, υποσχόμενοι φύκια και μεταξωτές κορδέλες στη νεολαία.

Τα σχολεία και οι πλατείες της περιοχής έχουν γίνει αποδέκτες της αντιφασιστικής τρομοκρατίας. Αντιεξουσιαστές που έρχονται συχνά από άλλες περιοχές τραμπουκίζουν τα ελληνόπουλα κατ' εξακολούθηση και καθ' υπόδειξη.

Πουλάτε ιδεολογία για να έχετε ασυλία! Αυτά προς το παρόν. Έπονται 'άλλα' και σύντομα δυνατότερα και φωτεινότερα...