Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ








Δεν θα επαναλάβουμε τα αυτονόητα και τα χιλιοειπωμένα, εξάλλου τo έχουμε κάνει αρκετές φορές. Τα ανήσυχα πνεύματα ερευνούν και μοιραία βρίσκουν απαντήσεις στα ζητήματα που ορθώνονται ως απειλές στον σύγχρονο κόσμο. Όσοι ζωντανοί αγωνιούν ανιδιοτελώς για την πορεία αυτού, ενός κόσμου που έχει βυθιστεί κυριολεκτικά στην διαφθορά, δεν έχουν ανάγκη από άλλες εξηγήσεις. Ήδη γνωρίζουν τί είναι αληθές, τί όχι. Οι Εβραίοι ανέκαθεν αναζητούν τρόπους με τους οποίους θα διαφθείρουν τα κατ' αυτούς 'ακάθαρτα κτήνη' ή Γκόϊμ. Σύμφωνα με το Ταλμούδ ο Εβραίος πρέπει να πει την ημέρα Πουρίμ: '...καταραμένοι να είναι όλοι οι μη Εβραίοι, ευλογημένοι να είναι όλοι οι Εβραίοι'. (Bavli, Orach Chaim, 660, 16). 60 χρόνια μετά τις αποκαλύψεις του Αιδεσιμότατου. Ι.Β. Προναϊτη, ('Το ξεσκέπασμα του Ταλμούδ' I. B. Pranaitis) συνέβη το εξής. Ενας απ' τους εξέχοντες Ραβίνους της Αμερικής, ο Benjamin H. Freedman, βαθύς γνώστης και Διδάκτωρ του Ταλμούδ, οικονομικά ισχυρός, ασπάσθηκε τον Χριστιανισμό, ως νέος Απόστολος Παύλος. Το καταστροφικό για τους Ταλμουδιστές ήταν το γεγονός ότι όχι μόνο έγινε Χριστιανός, αλλά και ανέλαβε πύρινο και ατρόμητο αγώνα κατά των οπαδών του Αντίχριστου.


Οι Σιωνιστές διέθεσαν πολλά εκατομμύρια δολάρια για τη δολοφονία και την καταστροφή του έργου του Freedman και την ανασκευή των τρομερών του αποκαλύψεων, άνευ όμως αποτελέσματος. Η ανοιχτή επιστολή του προς τον Αρχιραβίνο της Βοστώνης Dr. David Goldstein, LL. D, της 10ης Οκτωβρίου 1954, απετέλεσαν ένα απ' τα τρομερότερα κτυπήματα το οποίο δέχθηκε ο ύπουλος εχθρός του Χριστιανισμού. Οι παρακάτω περικοπές του Ταλμούδ είναι απ' την ανοιχτή επιστολή του Freedman, ώστε να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια τι γράφουν για τον Χριστό και τους Χριστιανούς οι άνθρωποι του σκότους και του μίσους, οι Ταλμουδιστές-Σιωνιστές. Για παράδειγμα αναφέρουν στο φυλλάδιο 'Avodah Zarah' (26Β)Τ: 'Όι καλλίτεροι των Γκόϊμ (Χριστιανών) πρέπει να φονεύωνται'. Σημειωτέον ότι η λέξη 'Zara' στα εβραϊκά σημαίνει 'ξένος'. Avodah Zarah σημαίνει ξενηλασία, διωγμός-συντριβή των ξένων- Γκόϊμ. Κάντε τους συνειρμούς που προκύπτουν σε σχέση με τον ρατσισμό των Εβραίων έναντι των Ελλήνων και των υπολοίπων λαών που αντιμετωπίζουν ως 'ξένους', ώστε ν' αποδιώξουν την αντιφύση του αιώνια περιπλανώμενου Εβραίου. Η προέλευση της αλυσίδας καταστημάτων εμπορίας ρούχων 'Zara' ας μην θεωρηθεί διόλου άσχετο με την καταγωγή του 'Ισπανού' ιδιοκτήτη τους. Στην 'ανατρεπτική' λογοτεχνία μπορείτε να διαπιστώσετε πως ο 'ξένος' ως οντολογία κατέχει περίοπτη θέση. Ο 'ξένος' είναι το κοσμοπολίτικο πρότυπο του μιγάδα Εβραίου, ο οποίος ως άλλο παράσιτο εισβάλλει στον πολιτισμό για να τον διαβρώσει. Τρανό λογοτεχνικό παράδειγμα της προβολής του 'ξένου' στην συνείδηση της κοινωνίας των Γκόϊμ είναι 'Ο Ξένος' του Albert Camus.




Αν επιμένετε ν' αμφιβάλλετε για πολλά άλλα που συμβαίνουν, είστε σίγουρα στο σωστό δρόμο. Η αμφισβήτηση είναι η μητέρα των συμπερασμάτων. Ενόσω το FBI μας έχει παραμυθιάσει με τις δραστηριότητες της σικελικής mafia που είναι γνωστή με το όνομα 'Cosa Nostra', μας αποκρύπτει την πλέον οργανωμένη των τελευταίων δεκαετιών, την 'ρωσική' mafia, την επονομαζόμενη 'Kosher Nostra'. Σημειωτέον πως η λέξη 'Koza' σημαίνει 'αίγα' στα σέρβικα. Η λέξη 'Kosher' δεν χρήζει άλλης αναλύσεως πέραν αυτής που όλοι γνωρίζετε. Η διεξαγωγή του παγκόσμιου δουλεμπορίου, της παιδικής πορνογραφίας, της επιμειξίας, του οργανωμένου εγκλήματος, της τρομοκρατίας έλκουν τις ρίζες τους στην αντιφύση των νομάδων Εβραίων. Τους τελευταίους μήνες, η πολιτική επικαιρότητα είναι στραμμένη στις εξελίξεις στην Ουκρανία, σε μία Ουκρανία όπου η ανομία καλά κρατεί επί δεκαετίες και ξάφνου η 'ρωσική αρκούδα' ξύπνησε για να επιβάλει την τάξη. Ήδη απ' την εποχή της Σοβιετικής Ενώσεως, έως την εικονική διάλυσή της, έως τις μέρες μας, ο εβραϊκός παράγων είναι τοποτηρητής, ώστε να εκμαυλίσει τον ρωσικό λαό με διάφορες μεθοδεύσεις. Ό,τι γνωρίζουμε με τον όρο 'οργανωμένο έγκλημα' στην Ρωσία σήμερα είναι η ιδεολογικοποιημένη μετάλλαξη των απόκληρων-ξένων της τσαρικής κοινωνίας. Το ποιοι ήταν οι απόκληροι-'ξένοι' στην τσαρική κοινωνία δεν χρειάζεται καν να ειπωθεί. Ας μπούμε όμως στην ουσία του παρόντος.




Στις 28 Απριλίου του 2002, ένα στρατιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε στο νότιο τμήμα της περιοχής Krasnoyarsk της Σιβηρίας. Σ' αυτό επέβαινε ο Ρώσος Στρατηγός Alexander Lebed, ανώτατος άρχων της περιοχής. Ο Leled βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο τύπος φρόντισε να διαδώσει ότι η πυκνή ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή ήταν η αιτία της πτώσης του ελικοπτέρου. Η στρατιωτική κοινότητα δεν πείστηκε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε τυχαία, αλλά αυτός ήταν έργο της ιουδαϊκής mafia που λυμαίνεται την ρωσική κοινωνία και ελέγχει την οικονομία της. Αυτά για την 'ρωσική αρκούδα' που ξύπνησε ο αντιφασίστας Πρόεδρος Putin. Ένα γεγονός που αποσιωπήθηκε τις πρώτες ημέρες της ουκρανικής κρίσεως ήταν η εν ψυχρώ δολοφονία με πολλαπλές ριπές αυτόματου τυφεκίου σε ενέδρα 'αγνώστων' τεσσάρων γνωστών Ρώσων Εθνικοσοσιαλιστών που πιθανότατα θα ενίσχυαν τους Ουκρανούς Εθνικοσοσιαλιστές. Το ακραίο γεγονός δεν 'παίχτηκε' ιδιαίτερα στα ρωσικά media. Ο Lebed επιχειρούσε, όντας δημοφιλής στις τάξεις της ρωσικής κοινωνίας, να οικοδομήσει μία εθνικοσοσιαλιστικού χαρακτήρα αυτοκρατορία. Ο Leled είχε εξασφαλίσει την ουδετερότητα της Κίνας και θα προχωρούσε απτόητος στην εκμετάλλευση των πετρελαϊκών κοιτασμάτων και του ορυκτού πλούτου προς όφελος των Ρώσων και της Ρωσίας. Οι Ρώσοι πολίτες είναι πεπεισμένοι για την εμπλοκή της ιουδαϊκής mafia στην συγκάλυψη του γεγονότος, καθότι διαφέρουν κατά πολύ απ' τους αντίστοιχους μαφιόζους της ιταλικής. Είναι πλούσιοι, ώστε να μπορούν να εξαγοράσουν τους διαχειριστές των media, έχουν διεθνή εμβέλεια και είναι πολύ βίαιοι και αδίστακτοι. Δολοφονούν μικρά παιδιά, αστυνομικούς, τις οικογένειές τους με χαρακτηριστική ευκολία.




Την δραστηριότητα της ιουδαϊκής mafia αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Robert I. Friedman που πέθανε λόγω μίας 'τροπικής ασθένειας'. Προηγουμένως ο Friedman είχε πάρει κάποιες συνεντεύξεις από εξέχοντα πρόσωπα που συνδέονται με το κύκλωμα. Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του, οι θιγόμενοι δεν παρέλειψαν να τον δωροδοκήσουν. Η 'ρωσική' mafia μπορεί να δολοφονήσει με ευκολία και να τύχει του καθεστώτος ατιμωρησίας λόγω των σχέσεών της με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές, με τις διάφορες μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής και της Ευρώπης, ενώ θα διωχθεί μόνο 'στα χαρτιά'. Το βιβλίο του 'Red Mafiya: How the Russian Mob Has Invaded America' κόβει την ανάσα σχετικά το δίκτυο της 'ρώσικης' mafia και πως έχει εξαπλωθεί σ' όλο τον κόσμο. Σ' αυτό ο Friedman δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ό,τι γνωρίζουμε ως 'ρώσικη' mafia δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κατασκευασμένο αποπροσανατολιστικό προκάλυμμα στην ολότητά του, καθώς αποτελείται από Ιουδαίους που δολοφονούν αδιακρίτως χωρίς να υπόκεινται στις διατάξεις της νομοθεσίας. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι να αποκρύπτεται η καταγωγή των μελών της mafia. Επίσης δεν δίστασε ν' αποκαλύψει πως οι χρηματικές απολαβές της mafia απ΄το σύνολο των εγκληματικών δραστηριοτήτων τους συγκεντρώνονται στα ταμεία της διεθνούς οργανώσεως 'Anti-Defamation League', σκοπός της οποίας είναι η καταπολέμηση του αντισημιτισμού. Για λόγους που απορρέουν απ' την εγκληματική αντιφύση του Εβραίου, το οργανωμένο έγκλημα θεωρείται ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ιουδαϊκού τρόπου ζωής. Οι εβραϊκές οργανώσεις ανά τον κόσμο έχουν ποδηγετήσει την δικαιοσύνη εντός των εθνών-κρατών, ώστε οι ομόφυλοί τους και οι υπάλληλοί τους να επιδίδονται ανενόχλητοι στην διεξαγωγή του. Η επιβεβαίωση ήλθε δια στόματος του Σιωνιστή Michael Chertoff, ο οποίος όντας επικεφαλής των υποθέσεων Εσωτερικής Ασφάλειας της Αμερικής, ότι δίδεται όλο το βάρος στην δίωξη της ιταλικής mafia, ώστε να καλυφθούν τα ίχνη της ιουδαϊκής. Καθ' όλα αληθές το γεγονός, αν σκεφτεί πως σε πολλές κινηματογραφικές παραγωγές, οι Ιταλοί μαφιόζοι καταφέρονται πολύ συχνά εναντίον των Εβραίων.



Όπως ειπώθηκε πρωτύτερα, οι ρίζες του εβραϊκού οργανωμένου εγκλήματος ανάγονται στην αυτοκρατορική περίοδο της διακυβέρνησης των Τσάρων. Τα οργανωμένα εβραϊκά συνδικάτα του εγκλήματος είχαν αναμειχθεί με τις ληστρικές συμμορίες που διηύθυνε ο Εβραίος Lenin, ώστε να προκαλέσουν χάος, σύγχυση και δυσφορία στον ρώσικο λαό που πένετο εξαιτίας αυτών, ώστε να προκληθεί η 'Οκτωβριανή Επανάσταση'. Ό,τι κάνουν και σήμερα οι αναρχικές συμμορίες, αυτά τα πιστά αντίγραφα-απόγονοι των ημετέρων μπολσεβίκων του συμμοριτοπολέμου, βαπτίζοντας τις ληστρικές επιδρομές τους 'επαναστατικές πράξεις' για την 'χρηματοδότηση του αγώνος' τους. Ο Δρ. Αριστείδης Ανδρόνικος μας μεταφέρει στο 'Κίνδυνος Εν Όψει' τι επικρατούσε: ''Αλλά το γενικόν μαρτύριον, το οποίο εφηρμόσθη επί όλου σχεδόν του Ρωσικούού είναι η τεχνητή πείνα, την οποίαν εδημιούργησαν οι 'κομμουνισταί' κατά το 1918-20 διά να δαμάσουν την παθητικήν αντίδρασιν των τε εργατών και χωρικών. Μόνον η πείνα του 1920-21 της περιφέρειας του Βόλγα και της Νοτίου Ρωσσίας, ήτο αποτέλεσμα της ξηρασίας. Η πείνα του Βόλγα, όπως την ωνόμαζον, θα αφήση εν τη ιστορία της ανθρωπότητος ανεξάλειπτον μνήμην. Αι φρικώδεις σκηναί της ανθρωποφαγίας συνεπληρώθησαν με τα απάνθρωπα μέτρα των σημερινών συνωμοτών κατά της, ανθρώποτητος 'Κομμουνιστών'. Οι κάτοικοι του Βόλγα, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, διέτρεχον τας απεράντους εκτάσεις, ζητούντες σωτηρίαν από την πείναν. Ήσαν σκιαί ανθρώπων και ουχί άνθρωποι. Και τι νομίζετε ότι έπραξαν αυτοί οι δήθεν προστάται των εργατών και των χωρικών; Περιεκύκλωσαν όλην την περιοχήν του Βόλγα με αποσπάσματα της Τσέκας και απηγόρευον πάσαν προέλασιν, καταδικάζοντας τους χωρικούς και εργάτας να υποστούν τον φοβερώτερον των θανάτων, τον της πείνης. Πάς επιχειρών να διέλθη, την ζώνην, έπιπτε υπό τα βλήματα των κακούργων της Τσέκας. Πολλοί νέοι σιδηρόδρομοι υπάλληλοι, οίτινες είδον το σπαραξικάρδιον αυτό θέαμα, επέστρεψαν μετ' ολίγας ημέρας, κατάλευκοι εκ της προξενηθείσης εις αυτούς φρίκης, άλλοι δε παραφρόνησαν'' (σελ.64).




Στα χρόνια του Leonid Brezhnev οι συμμορίες πήραν νέα ώθηση. Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1970, η ρωσική οικονομία εξαρτιόταν οργανικά απ' την κυκλοφορία του μαύρου χρήματος, το οποίο προερχόταν από παράνομες δραστηριότητες. Στην πραγματικότητα, η ρωσική 'σοσιαλιστική' οικονομία θα είχε καταρρεύσει νωρίτερα, αν δεν στηριζόταν στην εκτεταμένη παραοικονομία. Ό,τι συμβαίνει και σήμερα στην πατρίδα μας, όπου το μαύρο χρήμα της αλβανικής mafia ρυθμίζει κατά τον ίδιο τρόπο την ελληνική οικονομία. Οι άρχοντες της μαύρης αγοράς έγιναν τόσο ισχυροί, έως σημείου είναι σε θέση να σχηματίσουν τα δικά τους 'λαϊκά δικαστήρια', απονέμοντας 'ανεξάρτητη δικαιοσύνη', ενώ το σοβιετικό κράτος έμενε έξω απ' αυτές τις υποθέσεις. Οι περισσότεροι εξ αυτών προέρχονταν απ' τα Gulag που περιέγραψε ο Aleksandr Solzhenitsyn  στο έργο του 'Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ' για ειδεχθείς πράξεις καταληστεύσεως του ρωσικού λαού. Η πολύχρονη εμπειρία στα Gulag τους κατέστησαν μαέστρους-επαγγελματίες του εγκλήματος, καθώς όσοι επεβίωσαν στις συνθήκες που επικρατούσαν σ' αυτά, είχαν σκληραγωγηθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε ήταν φυσικό κι επόμενο να κυλίσουν στα ίδια και χειρότερα.  Η μαύρη αγορά λειτούργησε ως δικλείδα ασφαλείας για το σοβιετικό κράτος επί πολλές δεκαετίες, κάνοντας όλες τις εκτιμήσεις της αντοχής της Σοβιετικής οικονομίας ένα στείρο αντικείμενο κερδοσκοπίας και όχι παραγωγικής προόδου. Ο μαρξιστικός όρος 'σπέκουλα' αυτό σημαίνει. Κερδοσκοπία, 'σοδισμός' κάθε είδους. Στα Gulag σχηματίστηκαν ιουδαϊκές αδελφότητες εγκληματιών για κερδοσκοπικούς σκοπούς και όχι μόνο, στις τάξεις των οποίων θεωρείται πως δεν μπορεί ουδείς μη Εβραίος στην καταγωγή να διεισδύσει.  Ο γερουσιαστής Henry Jackson εισήγαγε μία νέα νομοθεσία, τον περίφημο νόμο 'Jackson-Vanick', βάσει του οποίου συνδέονταν άμεσα το σοβιετικό εμπόριο με την βοήθεια προς τους Σοβιετικούς Εβραίους, πολλοί εκ των οποίων είχαν εκτοπισθεί απ' την επικράτεια της τσαρικής Ρωσίας.



Ο νόμος αυτός προωθήθηκε κάτω απ' την πίεση των ιουδαϊκών οργανώσεων της Αμερικής.  Οι μη-Εβραίοι δεν μπορούσαν να μεταναστεύσουν απ' την Ρωσία στην Αμερική, οι Εβραίοι μ' αυτό τον νόμο, ΩΣ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ, μπορούσαν, ώστε να επεκτείνουν τις εγκληματικές δραστηριότητές τους ανενόχλητοι. Η τότε ισχυρή KGB, άδραξε την ευκαιρία ν' απαλλαγεί απ' τους εγκληματίες αυτούς εκτοπίζοντας τους στην Αμερική, ενόσω οι συντηρητικοί Ρώσοι αφελώς πίστευαν πως ήταν ένα πλήγμα κατά της Σοβιετικής Ενώσεως. Οι Εβραίοι μαφιόζοι διείσδυσαν κατ' αυτό τον τρόπο, συνεπικουρούμενοι οικονομικά απ' την ADL και την HAS. Μεγάλο μέρος των χρημάτων απ' τις παράνομες δραστηριότητες, προορίζονται για την χρηματοδότηση της εποικήσεως του Ισραήλ, το οποίο συγκεντρώνουν τα μέλη της ιουδαϊκής mafia που διευθύνουν οι Εβραίοι της Νέας Υόρκης (βλέπε τι συμβαίνει σήμερα με το κράτος εν κράτει της Wall Street). Η Νέα Υόρκη ονομάζεται απ' τους Εβραίους και 'Νέα Γη της Επαγγελίας'. Ο Marat Balagula ήτο ένας απ' τους πρωτοπόρους. Αγόρασε ένα εστιατόριο στην τοποθεσία Brighton Beach του Brooklyn, το οποίο  ονόμασε 'Οδησσός', το οποίο και μετέτρεψε σε βάση για την πρόσληψη μαφιόζων. Μέσα από εκεί ισχυροποίησαν την πολιτική επιρροή τους, ενώ δημιούργησαν και τα 'λαϊκά δικαστήριά' τους. Οι οργανώσεις των Ιταλών μαφιόζων δεν μπορούσαν να κατανοήσουν τι ήταν αυτό που τάραξε την 'γαλήνη' των δραστηριοτήτων τους και ξάφνου άρχισαν τα προβλήματά τους. Δημόσιες εκτελέσεις  και βασανιστήρια λάμβαναν χώρα με το φως το ημέρας. Ενώ οι Ιταλοί κι οι Ιρλανδοί ανέκαθεν ήσαν προσεκτικοί στις ενέργειές τους, πλέον οι 'άγνωστοι' που είχαν μπει στο παιχνίδι του ελέγχου του οργανωμένου εγκλήματος, προέβαιναν σε προκλητικές ενέργειες, μην αφήνοντας περιθώριο επικρατήσεως. Ο Yuri Brokhin μαζί με τον Marat Balagula είχαν γίνει 'ονομαστοί' καθώς έκλεβαν διαμάντια απ' τα καταστήματα κοσμημάτων, αντικαθιστώντας τα με φτηνά προϊόντα-απομιμήσεις. Οι δυό τους συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο του Σικάγο με 175.000 δολάρια στην κατοχή τους. Τους δύο αντελήφθη ένας Εβραίος φύλακας που παρατήρησε την χασιδική αμφίεσή τους, ενόψει του  Yom Kippur, όπου σύμφωνα με την παράδοσή τους, απαγορεύεται να ταξιδεύουν. Μολονότι καταδικάστηκαν, δεν φυλακίστηκαν εξαιτίας της βοήθειας που έλαβαν απ' τις εβραϊκές οργανώσεις.



Οι Brokhin και Balagula ήταν εγκληματίες στην Σοβιετική Ένωση και ήταν σε θέση να μεταφέρουν τον πλούτο τους στην Αμερική μέσω των σιωνιστικών και άλλων 'φιλανθρωπικών' οργανώσεων των Εβραίων. Κύριος συνδετικός κρίκος της πολιτικής εξουσίας της Αμερικής και των Εβραίων ήτο ο Ραβίνος Ronald Greenwald, ο οποίος ήτο εξέχων παράγοντας στην επιτροπή 'Creep', για την επανεκλογή του Richard Nixon το 1972. Ο Greenwald χρησιμοποιήθηκε απ' τον Nixon και τους Ρεπουμπλικάνους ως μεσάζων στην υποστήριξη που θα λάμβαναν μέσω των ψήφων της εβραϊκής κοινότητος της Νέας Υόρκης. Ανάλογες ενέργειες έγιναν στο παρελθόν απ' τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης, εκβιάζοντας τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Ο Greenwald έγινε σύμβουλος του Nixon στα 'Εβραϊκά Προγράμματα για την Καταπολέμηση της Φτώχειας'. Ο Greenwald χρησιμοποίησε την εξουσία του, ώστε να προστατεύσει την mafia (μέσω της επιρροής στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες υγείας) από πιθανές εξιχνιάσεις δολοφονιών. Ο Greenwald μπορούσε να προστατεύσει τους δικούς του, παρεμποδίζοντας παράλληλα τις έρευνες του FBI. O ίδιος συνέβαλε στην προστασία του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Marc Rich που ήτο με τη σειρά του παράγοντας στην εκστρατεία για την εκλογή του Clinton. Οι Εβραίοι πήραν σταδιακά τον έλεγχο του Las Vegas. Πολλοί από εσάς θα έχετε παρακολουθήσει την κινηματογραφική παραγωγή 'Casino' με τον γνωστό ηθοποιό Εβραίο Robert DeNiro στο ρόλο του Εβραίου (και στο έργο) Sam 'Ace' Rothstein να παρουσιάζεται σαν ένας συμπαθής επιχειρηματίας, εν αντιθέσει με τον Joe Pesci που υποκρίνεται τον αυθάδη Ιταλό μαφιόζο. Στην παραγωγή ο Rothstein φτάνει στο Las Vegas για να διευθύνει ένα καζίνο για λογαριασμό της mafia.Ο Εβραίος Balagula προτού εμπλακεί στις δραστηριότητες της mafia στην Αμερική, ήτο πληροφοριοδότης της KGB, η οποία τον είχε πριμοδοτήσει ως απεσταλμένο της στην Ουκρανία, ώστε να ελέγχει και να ενημερώνει παράλληλα για την κυκλοφορία του μαύρου χρήματος. Στα τέλη του Ψυχρού Πολέμου, τα στελέχη της KGB είδαν ν' ανοίγεται μπροστά τους μία ευκαιρία για την δημιουργία μίας ελεγχόμενης παραοικονομίας απ' τους ίδιους. Ο Greenwald είχε εξασφαλίσει την κάλυψη της αμερικάνικης εξουσίας, όπως το ίδιο και οι διεφθαρμένοι μηχανισμοί της Σοβιετικής Ενώσεως.




Η εβραϊκή συνωμοσία που παρέμενε εν κρυπτώ στους λαούς, διαθέτει έναν ολόκληρο στόλο από πετρελαιοφόρα, βυτιοφόρα, πρατήρια βενζίνης και αντιπροσωπείες που ανήκουν στους Εβραίους που ήσαν πιστοί στον Balagula και έχουν δημιουργήσει μία τεράστια αυτοκρατορία που εκτείνετο απ' την Βόρεια Αφρική ως την Σαουδική Αραβία και απ' την Βενεζουέλα στο Brooklyn. H Mossad έχει άμεση σύνδεση με την mafia. Το όνομα του Semion Mogilevich που γεννήθηκε το 1946, παραμένει άγνωστο λόγω των ισχυρών διασυνδέσεών του με τον διεθνή Σιωνισμό. Ο Mogilevich απέκτησε την ουγγρική υπηκοότητα έπειτα απ' το σχόλιο ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στο Ισραήλ είναι ότι υπάρχουν 'πάρα πολλοί Εβραίοι εκεί'. Ο εν λόγω διευθύνει όλα τα μπορντέλα του Ισραήλ, στα οποία παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες κοπέλες απ' την Ρωσία και την Ουκρανία. Η πορνεία απαγορεύεται με νόμο για τους Εβραίους στο Ισραήλ. Δεν απαγορεύεται ν' αποκτηνώσουν όσους προέρχονται όμως από άλλες χώρες. Το όνομά του παραμένει στην αφάνεια σε σχέση με όλα όσα συμβαίνουν στην Αμερική, το Ισραήλ και την Ουκρανία. Ο Mogilevich ελέγχει το εμπόριο της vodka απ' την Ρωσία στην Κεντρική Ευρώπη, ενώ έχει αποκτήσει τον έλεγχο των στρατιωτικών εξοπλισμών της Ουγγαρίας. Διαθέτει έναν δικό του ιδιωτικό στρατό, πυροβολικό, μηχανοκίνητο πεζικό, αντιαεροπορικά πυροβόλα και πυραύλους όλων των τύπων. Το NATO έχει αναφερθεί σ΄αυτόν, κάνοντας λόγο για άτομο που μπορεί να απειλήσει την σταθερότητα της Ευρώπης, παρ' όλο που το όνομά του παραμένει στην αφάνεια. Διαθέτει πυρηνικά όπλα απ' τις χώρες του πρώην Συμφώνου της Βαρσοβίας και σήμερα συναλλάσσεται με διάφορες κυβερνήσεις όσον αφορά την παροχή πυρηνικής τεχνολογίας. Διαθέτει πράκτορες σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, ενώ είναι ενήμερος για οποιαδήποτε κίνηση εναντίον του, ώστε να την ακυρώσει απ' την πρώτη στιγμή.



Οι γερμανικές και οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες έχουν παραδεχτεί ανοικτά την συνεννόηση τους μαζί του, ενώ οι σχέσεις του με την Mossad τον βοήθησαν στην καταστροφή του φακέλου του που αφορά τις εγκληματικές δραστηριότητές του. Ελέγχει την μαύρη αγορά απ' την Κεντρική Ευρώπη έως την Ρωσία. Ο ίδιος συνδέεται άμεσα με τους Rockefeller, καθώς ο Igor Fisherman με τον οποίο διατηρεί στενές επαγγελματικές σχέσεις είναι οικονομικός σύμβουλός της 'Chase Manhattan Bank'. Ο Friedman αναφέρθηκε στις σχέσεις της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Αμερικής με τον Mogilevich: ''Μολονότι η τράπεζα δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για οποιοδήποτε οικονομικό αδίκημα, ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν βάσιμα πως το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δεν θα μπορούσε να συντελεστεί, αν οι ανώτεροι υπάλληλοι των τραπεζών δεν είχαν εξαγοραστεί ή εμπλακεί κατά κάποιο τρόπο σ' αυτό. Όταν το Υπουργείο Δικαιοσύνης ξεκίνησε μία ποινική έρευνα για τον Mogilevich (που δεν οδήγησε πουθενά), κατηγόρησε το Τμήμα για 'αντισημιτική συνωμοσία' σε βάρος του''.




Ο μέντορας του George W. Bush, Natan Sharansky, διατηρεί δεσμούς με το οργανωμένο έγκλημα. Το Κογκρέσο, το State Department και η CIA έχουν στην διάθεσή τους φακέλους που αφορούν τον Sharansky, ο οποίος λειτούργησε ως γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και των εβραϊκών μαφιόζων με παρόμοιο τρόπο με τον Greenwald. Ο Sharansky γνωρίζοντας τη δύναμή του, αρνήθηκε να διακόψει τους δεσμούς του με το οργανωμένο έγκλημα, στρώνοντας το έδαφος για την ιουδαϊκή mafia, ώστε να διεισδύσει στα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης Bush.   Το κόλπο των Εβραίων είναι να παρουσιάσουν τους Ρεπουμπλικάνους ως 'αντικομμουνιστές'. Ό,τι κάνουν και στην Ελλάδα με την Νέα Δημοκρατία. Η Ν.Δ είναι ο ακροδεξιός συνεργάτης των Εβραίων. Ο μανδύας του 'Συντηρητικού Κόμματος' τους απαλλάσσει από πιθανές κατηγορίες περί παράνομων δραστηριοτήτων. Η CIA έχει αποφανθεί επισήμως πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ. Το Ισραήλ δεν ακολουθεί καμία οδηγία για την καταστολή των μαφιόζων. Εξαίρεση αυτού ο Yitzhak Rabin, ο οποίος συναντήθηκε με την Mossad, την Shin Bet (ή Shabak) και την αντίστοιχη υπηρεσία του FBI στο Ισραήλ, ώστε να περιορίσει το οργανωμένο έγκλημα, πιστεύοντας αφελώς πως κάτι τέτοιο ήτο κίνδυνος αποσταθεροποιήσεως του Ισραήλ. Μέσα σε λίγες μέρες, δολοφονήθηκε. Ο Shimon Peres τον διαδέχτηκε, αφήνοντας τις εκθέσεις του Rabin να τις 'τρώει η σκόνη'.



Πριν από λίγες δεκαετίες, η πλειοψηφία των ανθρώπων γνώριζε για την ιταλική mafia. Στις μέρες μας, οι Ισπανοί, οι Τσετσένοι και οι Αλβανοί έχουν εξαπλώσει τις δραστηριότητές τους σ' ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο, όσον αφορά την ιουδαϊκή mafia ελάχιστα είναι γνωστά. Δεν θα υπεισέλθουμε στο τι κρύβεται πίσω απ΄τους ανερχόμενους κλάδους του οργανωμένου εγκλήματος, καθότι όποια πέτρα κι αν σηκώσει κανείς τελικά, Εβραίους θα βρει από κάτω. Στις υπηρεσίες FBI, CIA και DEA, ελάχιστοι ομιλούν εβραϊκά, εν αντιθέσει με τους Ιουδαίους κακοποιούς που ομιλούν αρκετές άλλες γλώσσες για να εξαπατούν τα θύματά τους και να παραμένουν στην αφάνεια. Σε αντίθεση με τους Ιταλούς μαφιόζους που συνήθως δολοφονούσαν τους ανταγωνιστές τους, οι Ιουδαίοι δολοφονούν με ιδιαίτερη σκληρότητα οποιονδήποτε θεωρήσουν πως μπορεί να τους κλέψει τα πρωτεία. Στην κυριαρχία της ιουδαϊκής mafia διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ. Η πορνογραφία και η εμπορία ναρκωτικών δεν λογίζονται ως ειδεχθή εγκλήματα στο Ισραήλ, απ' την στιγμή που δεν εμπλέκονται σ' αυτά Εβραίοι. Το κράτος του Ισραήλ δεν εκδίδει τους πολίτες του σε μη-εβραϊκές χώρες και ως εκ τούτου οι Εβραίοι δολοφόνοι μπορούν αρκετά εύκολα να ξεφύγουν απ' την τιμωρία αν και εφόσον καταφέρουν να διαφύγουν στο Ισραήλ. Οι Εβραίοι διείσδυσαν στην σοβιετική γραφειοκρατία και μπόρεσαν να αποκτήσουν τον έλεγχο κρίσιμων υπηρεσιών, καλύπτοντας τις δραστηριότητες της mafia. Έχοντας κυριαρχήσει στο λαθρεμπόριο σε ζοφερές περιόδους της ιστορίας, ήταν 'έτοιμοι' στην κρίση που ξέσπασε στα μέσα της δεκαετίας του 1980. Για τον Friedman εικάζεται πως τον δηλητηρίασαν. Ο Friedman ήτο εβραϊκής καταγωγής, ενώ είχε δυσφημιστεί και δεχτεί βάναυσες επιθέσεις. Προειδοποίησε το FBI για την επίθεση του 1993 στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και τις απειλές που δεχόταν συχνά για την ζωή του, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη συμβολαίου θανάτου για τον ίδιο με ποσό 100.000 δολάρια.