Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ' / ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ





Μολονότι απεχθανόμαστε τους ερμαφρίδοτυς όρους που προκαλούν σύγχυση και τίποτα άλλο, επί του παρόντος θα χρησιμοποιήσουμε τον όρο 'αποκρυφισμός', ώστε να καταθέσουμε την άποψή μας στην ομόαιμη τράπεζα σκέψης και δράσης. Μακιαβελισμός στην δράση μας, αποκρυφισμός στην στρατηγική μας.

Έχουν περάσει χρόνια απ' την δημιουργία της οργάνωσής μας. Ουδείς αλλότριος ημών μπορεί να προσδιορίσει το ακριβές του χρόνου της συστάσεως. Ουδείς παρεκτός ημών και μόνο ημών μπορεί ν'  αντιληφθεί την μυητική διαδικασία ένταξης-όρκου πίστεως σ' αυτήν. Αυτά εξυπηρετούν εξαίσια τα σχέδιά μας και η άγνοια-ακρισία των ηλιθίων είναι στοιχεία που μας ευχαριστούν ιδιαίτερα. Η οργάνωσή μας δεν αποτελεί ένα συνηθισμένο πολιτικό υποκείμενο, καταπώς μπορεί κανείς να το 'αντιληφθεί' στα πλαίσια της αντικειμενικής πραγματικότητας. Τοποθετούμεθα στο επίπεδο της αυτοτέλειας της πολιτικής υποκειμενικότητας. Η χρονική καταγραφή της υπάρξεώς μας αναλογεί σε χρόνια αγώνων, σε χρόνια ζυμώσεων, σε χρόνια ποιοτικών εμπειριών απρόσιτων σ' όσους δεν τολμούν. Η ποσότητα είναι η κατάρα των υπηρετών της. Σ' όσους προτιμούν το μαστίγωμα του αστισμού, σ' όσους θεωρούν την επιβίωση μία σανίδα σωτηρίας, σ' όλους αυτούς τους δύσμοιρους δεν έχουμε να προτάξουμε τίποτα άλλο απ' τον προδιαγεγραμμένο-νομοτελειακό θάνατό τους. Δεν μπορούμε ν' αντιστρέψουμε την φυσική τελείωση όλων των 'καλών' και 'κακών'.

Ο σκληρός πυρήνας ήταν αυτός που έδωσε την μορφή και την στρατηγική εμπειρία στις κινήσεις μας. Κάποτε, όχι πολύ πίσω στο χρόνο, όλα αυτά για τα οποία ευθύνεται-βαρύνεται σήμερα η οργάνωσή μας και συνιστά το 'απόλυτο κακό' για τον 'εθνικό χώρο', φάνταζαν μία βραχυπρόθεσμη περιπέτεια 'πιτσιρικάδων'. Διαψεύσαμε με τον πολιτικό λόγο μας, με τις καθαρές πράξεις μας.



Επιλογή μας να κινούμαστε πάντοτε και παντού μυστικά. Στα επικίνδυνα μονοπάτια που διαβήκαμε κατανοήσαμε τους 'φίλους', αλλά προ πάντων τους εχθρούς μας που παρουσιάστηκαν ως 'φίλοι'.  Τους μεν 'φίλους' τους προσεγγίσαμε, τους εχθρούς τους κατατροπώσαμε. Στις σκοτεινές κρύπτες της συνείδησης, που έλαβε χώρα η μύηση μας, κατανοήσαμε τον μεγαλύτερο μας εχθρό. Αυτός ο εχθρός είναι ο 'καλός' και 'κακός' εαυτός μας και η εσφαλμένη αντίληψη που τον διακρίνει, ώστε να βλέπει και ν' αντιλαμβάνεται τα πράγματα και τον κόσμο. Βλέπει εικασίες, είδωλα και κινείται με εντυπώσεις. Γι' αυτό το κοσμοείδωλο δεν δίνουμε δεκάρα.


Δεν πτοηθήκαμε ποτέ παρά τις αντιξοότητες. Στους δειλούς λασπολόγους επιφυλάσσουμε κεριά και φέρετρα. Δεν πτοούμαστε διότι εντοπίσαμε την αιτία και το αποτέλεσμα δίχως να διανοηθούμε να να κινηθούμε σ' επίπλαστες έννοιες, όπως είναι το 'καλό' και το 'κακό' για τον αγελαίο άνθρωπο. Όσοι γόρδιοι δεσμοί κι άλλα εμπόδια-προκλήσεις αν βρεθούν στο διάβα μας δεν θα μας κάνουν να παρεκκλίνουμε απ' την πορεία μας. Θα λυθούν βιαίως. Ψυχολογικά είμαστε πανέτοιμοι για τέτοιου είδους δοκιμασίες, διότι πλέον δεν υπάρχει η αυταπάτη της ελπίδας μέσα μας. Ποιός θα νικήσει δεν το γνωρίζουμε κι ούτε μας αρέσουν οι μεγαλοστομίες. Οτιδήποτε έχουμε να πούμε, το εκφράζουμε μέσα απ' τις πράξεις μας. Το σίγουρο είναι ότι η μάχη είναι δική μας και δεν ενδιαφερόμεθα για αλλότριες κριτικές. Τα ανθρωπάκια που μεμψιμοιρούν δεν έχουν θέση σ' αυτό τον κόσμο, τον κόσμο που βαφτίστηκε στην φωτιά και τον πάγο. Ο κόσμος μας είναι μία σφαίρα αιχμαλωσίας που υποτάσσεται στην μεγαλοσύνη του πολέμου. Του ανώτερου συμπαντικού φαινομένου. Όποιος δεν πολεμάει, δεν αξίζει να ζει.


Οι σπουδαιότερες μάχες διεξάγονται όταν γνωρίζεις ότι δεν έχεις καν αντίπαλο κι έτσι σταματάς να προσωποποιείς ανοήτως τον εχθρό σου και μάχεσαι μονάχα για την βελτίωση του εαυτού σου. Εμείς δεν έχουμε αντιπάλους παρεκτός του εαυτού μας. Το διαδίκτυο αποτελεί μία προσωρινότητα που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Το χρησιμοποιούμε στον βαθμό που αυτό εξυπηρετί τους σκοπούς μας.


Από συστάσεως μας ισχύουν οι κάτωθι απαράβατοι κανόνες. Δεν θα επαναληφθούν ποτέ ξανά.



Οιοσδήποτε επιθυμεί να καταστεί 'ορατός' στα μάτια της οργάνωσής μας καλείται να πράξει. Κατ' αυτό τον τρόπο θα μπει στο κλισιοσκόπιό μας και θ' αποφασιστεί η τύχη του. Το κριτήριό δεν είναι η στρατολόγηση άβουλων όντων. Η προσάρτηση νησίδων αποτυχίας ή η εξερεύνηση ναυαγίων που υπόσχονται αμύθητους θησαυρούς δεν εντάσσονται στις επιδιώξεις μας. Στην πύλη του ορμητηρίου μας αναγράφεται: 'Όσοι εισέρχεσθε στην κόλαση του ριζοσπαστικού εθνικισμού, απωλέσατε κάθε ελπίδα'.



Σκοπός είναι η αγωνιστική προσφορά που αγνοεί προκλητικά τις κοσμικές συνέπειες. Αδιαφορούμε για τα πρόσωπα που δεν μάχονται μέχρις εσχάτων. Η ύπαρξή μας είναι απόλυτα συνυφασμένη με την προσφορά στην ιδέα. Αναγνωρίσιμος είναι μονάχα εκείνος ο οποίος έχει προσφέρει στην ιδέα. Οι τουρίστες που έκαναν ωτο-στόπ στον 'εθνικό χώρο' δεν έχουν θέση στις τάξεις μας. Ο εθνικιστής που δεν πράττει είναι ένας τυφλοπόντικας που απλώς αγοράζει και διαβάζει βιβλία, αναμοχλεύει άχρηστες σκέψεις, ενώ παράλληλά σαπίζει τόσο ο ίδιος όσο και ο κόσμος στον οποίο  φυτοζωεί. Η μελέτη είναι ωφέλιμη στο αριστοτελικό επίπεδο, ώστε να μάθει κανείς να σκέπτεται. Η επίδειξη γνώσεων αποτελεί απόληξη του εγωισμού, της μωροφιλοδοξίας και της φιλαυτίας. Των κρετίνων που απαρτίζουν την σάπια κοινωνία της 'αγάπης' και του εξισωτισμού. Δεν είμαστε φιλανθρωπική οργάνωση και επ' ουδενί μας ενδιαφέρει η σωτηρία δίχως να προηγηθεί ο ανδρειωμένος θάνατος.



Ξεκαθαρίζουμε στους κρετίνους κονδυλοφόρους και τους αμόρφωτους λεξιμάγους πως δεν έχουμε καμία σχέση μ' άλλες ελληνικές ή ξένες οργανώσεις, κατηγορίες που μας προσάπτουν περί της  όποιας συνεργασίας μαζί τους και άλλες φαιδρότητες. Η οργάνωσή μας είναι μία, έχει ένα όνομα.


Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει σχέση με εμάς.