Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση Ολική Αντίσταση: Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ








Ο Adolf Hitler είχε πει ότι ο Ιουδαϊσμός είναι μία Σατανική Δύναμη. Ο Σοβιετικός συγγραφέας, εβραϊκής καταγωγής, Llya Ehrenburg έγράψε: 'Σκοτώστε τους Γερμανούς, οπουδήποτε τους βρείτε! Κάθε Γερμανός είναι ένας εχθρός της ηθικής μας. Μην δείξετε έλεος στις γυναίκες, τα παιδιά, ή τους ηλικιωμένους! Σκοτώστε κάθε Γερμανό-εξοντώστε τους!'. Ο Εβραίος ακαδημαϊκός Α. Kulischer, έγραψε τον Οκτώβριο του 1937: 'Η Γερμανία αποτελεί έναν εχθρό του Ιουδαϊσμού και πρέπει να εξαλειφθεί με θανάσιμο μίσος. Ο στόχος του Ιουδαϊσμού σήμερα είναι: Η διεξαγωγή μίας ανελέητης εκστρατείας εναντίον όλων των γερμανόφωνων λαών κι η πλήρης καταστροφή του γερμανικού έθνους. Αξιώνουμε έναν ολοκληρωτικό εμπορικό αποκλεισμό, το πάγωμα της εισαγωγής πρώτων υλών, η επιβολή αντιποίνων προς κάθε Γερμανό, προς γυναίκες και παιδιά'. Αλλού αναφέρονται τα εξής: 'Η Γερμανία πρέπει να μετατραπεί σε μία πατρίδα ερειπίων, όπως συνέβη στην διάρκεια του τριαντακονταετούς πολέμου (1618–1648)'. Ο Hitler είχε τελικά δίκιο; Θα το αποφανθούν σίγουρα οι επόμενες γενιές που θα έχουν μία πολύ πιο κρυστάλλινη εικόνα της πραγματικότητας. Στην παρούσα φάση της ιστορία, συλλέγουμε παρατηρήσεις κι ερμηνεύουμε τα γεγονότα βάσει αυτών. Οι επόμενες γενιές θ' αποτιμήσουν τα δεδομένα των προηγούμενων γενεών σε συνδυασμό με γεγονότα παγκοσμιότητας που θα έχουν πάρει μορφή ιστορίας. Προς στιγμή, όπως φαίνεται, οι εξελίξεις μας έχουν ξεπεράσει. Γι' αυτό χρησιμοποιούμε την λέξη 'παρατηρήσεις'.





Οι Ισραηλίτες σ' ολόκληρο τον κόσμο συνασπίστηκαν, ώστε να εξαπολύσουν έναν εξοντωτικό οικονομικό πόλεμο εναντίον της Γερμανίας. Ουδείς μπορεί να το αρνηθεί. 14 εκατομμύρια Εβραίοι ενώθηκαν σαν μία γροθιά, ώστε να κηρύξουν τον πόλεμο εναντίον της Γερμανίας. Η Daily Express της 24ης Μαρτίου του 1933, αναφέρει χαρακτηριστικά: 'Οι Εβραίοι χονδρέμποροι εγκατέλειψαν τις εταιρείες τους, οι τραπεζίτες τα χρηματιστήρια τους, οι έμποροι το εμπόριο τους κι οι άποροι τα υπόστεγα τους, προκειμένου να ενώσουν τις δυνάμεις τους σ' έναν ιερό πόλεμο εναντίον του λαού του Hitler. Κάτι ανάλογο του Τζιχάντ των Ισλαμιστών. 'Ο αγώνας εναντίον της Γερμανίας έχει εξαπολυθεί εδώ και αρκετούς μήνες από κάθε ισραηλιτική κοινότητα, από κάθε συνέδριο, απ' όλα τα εργατικά συνδικάτα κι από κάθε Εβραίο στον κόσμο. Συντρέχουν λόγοι για τους οποίους συμφωνήσαμε σε μία κοινή βάση συμφερόντων κι οι οποίοι είναι γενικής σημασίας. Θα ξεκινήσουμε έναν πνευματικό κι έναν υλικό πόλεμο όλου του κόσμου εναντίον της Γερμανίας. Η Γερμανία προσπαθεί να καταστεί και πάλι ένα μεγάλο έθνος και να ανακτήσει τα χαμένα εδάφη της, καθώς και τις αποικίες της. Ωστόσο, τα εβραϊκά συμφέροντά, μας καλούν να συνασπιστούμε στην βάση της πλήρους καταστροφής της Γερμανίας'. Αυτά τα λόγια ανήκουν στον Σιωνιστή ακτιβιστή και συγγραφέα Ze'ev (Vladimir) Jabotinsky. Είναι λόγια εβραϊκού μίσους, εν έτει 1934.





Μπορείτε να ερμηνεύσετε τα κατοπινά γεγονότα και πως εμπλέκονται οι Εβραίοι, όχι ως θύματα, αλλά ως θύτες οι οποίοι προκάλεσαν ένα παγκόσμιο μακελειό που εξυπηρετούσε-σε βάρος του γερμανικού κι όχι μόνο λαού-τους εθνικούς στόχους τους. Το ίδιο πράττουν έως σήμερα. Δεν τους πτοεί πόσο αίμα θα χυθεί μέσω των πολέμων που οι ίδιοι υποκινούν, αρκεί αυτοί να τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στους σατανικούς στόχους τους. Προσδιορίζουμε τους στόχους των Εβραίων ως 'σατανικούς' για τον λόγο ότι αποσκοπούν στην κυριαρχία τους επί της Γης, όπου ο παρ' ελπίδα άρχων της είναι ο Σατανάς. Οι Εβραίοι αποβλέπουν στην υλική επικράτηση τους, καθώς έχουν απορριφθεί απ' την βασιλεία των Ουρανών. Τους είναι φύσει αδύνατον να επιθυμούν την επίτευξη πνευματικών σκοπών.  Ο Εβραίος συγγραφέας Pierre Creange στο βιβλίο του 'Επιστολές προς τους Εβραίους' του 1938, αναφέρει: 'Ο αγώνας μας εναντίον της Γερμανίας, οφείλει να φτάσει έως τις μέγιστες των δυνατοτήτων του. Το Ισραήλ έχει δεχθεί μία επίθεση. Αφήστε μας, πριν απ' όλα, να υπερασπιστούμε το Ισραήλ! Εναντίον της αφυπνισμένης Γερμανίας, ν' αντιπαρατάξουμε το αφυπνισμένο Ισραήλ. Κι ο ολόκληρος ο κόσμος θα μας υπερασπιστεί'. Η εβραϊκή εφημερίδα 'Central Blad Voor Israeliten in Nederland' στο φύλλο της 13ης Σεπτεμβρίου του 1939, γράφει: 'Τα εκατομμύρια των Εβραίων της Αμερικής, της Αγγλίας και της Γαλλίας, της Βορείου και Νοτίου Αφρικής, και, ας μην παραλείψουμε εκείνους της Παλαιστίνης, είναι αποφασισμένοι να περατώσουν το έργο του αφανισμού της Γερμανίας, έως τις έσχατες συνέπειες του'. Τα λόγια είναι περιττά. Το μίσος των Εβραίων δεν εξαντλήθηκε σ' έναν οικονομικό πόλεμο εναντίον της αναγεννημένης Γερμανίας του Hitler. Το άσβεστο μίσος τους εκδηλώνεται σε κάθε αιματοχυσία και κάθε οικονομική καταστροφή που λαμβάνει χώρα στον πλανήτη. Πίσω απ' την δυστυχία και τη μιζέρια που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία, πίσω απ' τον οικονομικό κι αξιακό πόλεμο εναντίον των Ελλήνων βρίσκονται οι ίδιοι κι απαράλλαχτοι αιώνιοι Εβραίοι, τα μιάσματα της ανθρωπότητας που πανηγυρίζουν για οποιαδήποτε εθνική δυστυχία αφορά μη-Εβραίους.





Ας είμαστε ειλικρινείς και συνεπείς. Οι Εβραίοι στον παρόντα χρόνο, δεδομένου ότι κυριάρχησαν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στην παγκόσμια οικονομία, απορροφώντας τις εθνικές οικονομίες μέσω του τραπεζιτικού συστήματος που οι ίδιοι κατέχουν-διοικούν, δεν αισθάνονται ν' απειλούνται από έναν υπαρκτό κίνδυνο. Όσοι εξ υμών τρέφετε αυταπάτες πως τους προκαλεί τρόμο η άνοδος των λεγόμενων εθνικιστικών κομμάτων, καλό είναι να το σκεφτείτε ξανά. Η λεπενική ακροδεξιά το αποδεικνύει καθημερινά, όπως και τα υπόλοιπα εθνικιστικά κόμματα που δεν τηρούν μία αυστηρή φυλετική πολιτική. Οι καταγγελίες για μη-Λευκούς υποψήφιους στους συνδυασμούς κομμάτων που προβάλονται ως εθνικιστικά-εναλλακτικά στην παγκοσμιοποίηση, διαδέχονται η μία την άλλη.





Λιγότερη 'Αριοσοφία' ή περισσότερη δράση επιτάσσουν καιροί 'ου μενετοί'. Ο Εθνικοσοσιαλισμός θα γίνει επικίνδυνος και κυρίαρχος ως κοσμοθεωρία και ιδεολογία της πατρίδας μονάχα όταν κι εφόσον οι πιστοί οπαδοί της θρησκείας του αποβάλουν απ' το λεξιλόγιο τους, την αισθητική τους και την έκφρασή τους κάθε στοιχείο φετιχισμού. Έως τότε, 'Hasta La Vista Antifascista'.