Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ 'ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ' ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ + ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΖΟΦΩΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ





'Την συνταγή της ανατροπής του κόσμου δεν την αναζητήσαμε στα βιβλία, αλλά αλητεύοντας'. Γκύ Ντεμπόρ

Σαν να λέμε 'Οι Ρωμιοί του Ινδικού Ωκεανού', έτσι κι οι νεόπλουτοι 'προλετάριοι' του Χαλανδριου. Οι αντιφασίστες κι οι συνοδοιπόροι τους αποτελούν κομμάτι μίας συντεχνίας που διαδραματίζει έναν καίριο ρόλο στην λειτουργία του κράτους. Λειτουργούν ως 'κράτος εν κράτει'. Αποτελούν τον αναγκαίο εσωτερικό εχθρό που το κράτος χρειάζεται για να επιβεβαιωθεί ως ο μέγας τηρητής της νομιμότητας και της τάξης. Μέσα απ' αυτό το 'παιδικό' παιχνίδι υψώνεται η εξουσία του κράτους. Η κατανόηση αυτού είναι μείζονος σημασίας στην πολιτική ανάλυση. Όσο περισσότερο 'χτυπούν' το κράτος, τόσο το εξυγιαίνουν στην πραγματικότητα. Το κράτος είναι η μηχανή. Το κράτος μέσα απ' τις αναδιπλώσεις του καταφέρνει να επιβιώσει στο χρόνο. Το κράτος είναι ένας Ιανός. Κουβαλά το σπέρμα της καταστροφής του. Αν δεν προκαλέσει το ίδιο τις κρίσεις στην λειτουργία της μηχανής, δεν μπορεί να συντηρηθεί η εξουσία του, η οποία προϋποθέτει την εθελοδουλεία. Την εκχώρηση της ελευθερίας, την υπαναχώρηση απ' τα πολιτικά δικαιώματα που κατακτήθηκαν μέσα από αγώνες και την παραχώρηση της διαχείρισης της ζωής των πολιτών απ' το κράτος. Το κράτος μετέρχεται της διαρκούς απειλής περί της κατάρρευσής του και της απειλής της κατάληψής του απ' τους αντιδημοκράτες και καλεί τους υπηκόους του να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους, τα οποία συναρτώνται άμεσα της 'εύρρυθμης' λειτουργίας του, προστατεύοντας τον μηχανισμό απ' όπου αυτά εξυπηρετούνται, δηλαδή απ' το κράτος. Το κράτος είναι η ολική ανάσχεση του Έθνους. Ως Ριζοσπάστες Εθνικιστές δηλώνουμε αφοσίωση στο Έθνος μας. Το κράτος να γκρεμοτσακιστεί και να πεταχτεί στο φρέαρ της ιστορίας. Διόλου μας ενδιαφέρει η υγεία του. Η υγεία του κράτους είναι ο καρκίνος των Ελλήνων.


Αν το κεφάλαιο είναι ένα φίδι, οι αντιφασίστες αποτελούν την ουρά του. Όταν πατάει κανείς το φίδι στην ουρά τρώει την δαγκωνία απ' το αλώβητο κεφάλι. Γι' αυτό λέμε ότι το σύστημα πρέπει να υποστεί καίριο πλήγμα στις νευραλγικές δομές του. Πρέπει να παραλύσει η κεφαλή του, μιλώντας με όρους εξουσίας, οι επικεφαλής του. Όταν αυτό συμβεί, το άλλοτε κραταιό κτήνος θα σωριαστεί κατάχαμα. Οι αντιφασίστες είναι κοινοί πολιτικοί ουραγοί και τσάτσοι. Οι καταβολές τους είναι πιο παλαιές και πιο βαθιές απ' όσο νομίζουν οι περισσότεροι. Εστιάζοντας στην ημετέρα κατάσταση, τολμούμε να πούμε πως η ιστορία τους είναι ταυτόσημη-χρονικά-της γενέσεως του νεοελληνικού κράτους. Απ' την αποφράδα εκείνη περίοδο αρχινά μία δουλεία, να μας επιτραπεί ο όρος, χειρότερη απ' την σκλαβιά των 400 χρόνων του οθωμανικού ζυγού. Το αίμα των αγωνιστών της ελληνικής παλιγγενεσίας δεν πότισε σε τελική ανάλυση το δέντρο της λευτεριάς, διότι υπήρξαν οι πρόθυμοι εκείνοι δούλοι των ξένων συμφερόντων κι οι προδότες που εφρόντισαν, ώστε να φυλακισθούν οι αγωνιστές και να υποτάξουν τους Έλληνες στον ύπουλο ζυγό του νεοσύστατου προτεκτοράτου που ηνομάσθη 'νεοελληνικό' κράτος. Το έργο συνεχίζεται ωσάν να μην διεκόπη ποτέ. Προφυλακίσεις βουλευτών, στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής. Λαϊκά δικαστήρια εναντίον απλών Ελλήνων. Δολοφονίες εθνικιστών. Πολλοί υποστηρίζουν πως όλα γίνονται για τα ψηφαλάκια. Ναι, γίνονται ΚΑΙ για τα ψηφαλάκια. Όχι αποκλειστικά. Οι Νενέκοι κι οι εβραιοπροσκυνημένοι προσπαθούν να καταστείλλουν το ελεύθερο φρόνημα των Ελλήνων δια του παραδειγματισμού. Ο στόχος πάντοτε ο ίδιος. Να χτυπήσουν το μυαλό μας και κατ' επέκταση την αδούλωτη ελληνική ψυχή μας. 'Να τι παθαίνουν όσοι αντιστέκονται στην Ελλάδα. Φυλακίζονται-Δολοφονούνται'. Αυτή είναι η μοναδική λογική των προφυλακίσεων και των δολοφονιών.

Όμως είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια. Ο ρομαντισμός δεν αρκεί στον πολιτικό αγώνα. Η γνώση είναι δύναμη. Να γνωρίζουμε τι είναι αυτό που πολεμάμε, ώστε να το επιτύχουμε. Ειδάλλως, η αποτυχία θα είναι ένα προδεδικασμένο. Το νεοελληνικό κράτος είναι οχυρό ξένων συμφερόντων, αγγλικό προτεκτοράτο, αγγλική αποικία στην οποία κατοικούν Γραικύλοι. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν ελευθερωθήκαμε ως Έλληνες κι η σημερινή κατάσταση της επιστροφής στον οθωμανικό ζυγό που ζυγώνει, το αποδεικνύει περίτρανα. Από αυτό το βήμα, θα ζυμώνεστε με αλήθειες. Όσοι δεν αντέχετε την αλήθεια, ας ακολουθήσετε τον κατήφορο στον οποίο σας οδηγούν οι ρομαντικές συντεχνίες του άθλιου αυτού κράτους. Εμείς έχουμε χαράξει διαφορετική πορεία κι αυτήν θ' ακολουθήσουμε μέχρι τέλους. Ο δικός μας εθνικισμός είναι αντικρατικός και ριζοσπαστικός. Κάθε άλλος εθνικισμός είναι καταδικασμένος να είναι 'αστικός' κι εντός των συστημικών πλαισιών. Ας περάσουμε στο κυρίως θέμα που ορίσαμε ήδη απ' τον τίτλο του παρόντος.



Ο Κωνσταντίνος Πραπόπουλος γεννήθηκε το 1868 στην Ζάτουνα της Αρκαδίας κι ήταν υιός του Παναγιώτη Μαρλαφέκα ή Πράπα. Εγκαταστάθηκε το 1886 στην Πάτρα και μαζί με τον ετεροθαλή αδερφό του Γεώργιο ανέλαβε την διαχείριση ενός σιδηρουργείου στην οδό Αγίου Ανδρέου 58. Ήταν ένας εκ των δύο ιδρυτών της 'Αφοι Πραπόπουλοι Α.Ε' κι ο πρώτος πρόεδρος (1929-1932) της. Υπήρξε απ' τα ιδρυτικά μέλη του 'Συνδέσμου εν Πάτραις Βιομηχάνων' που ιδρύθηκε στις 10 Ιουνίου 1918 και του οποίου προήδρευσε μεταξύ 1923-1925. Ο ιδρυτής της αχαϊκής βιομηχανίας αναψυκτικών 'Λουξ' είναι ο Παναγιώτης Μαρλαφέκας. Η 'Λουξ' ξέφυγε από τύχη (;) απ' την οικονομική κρίση και δεν παρουσίασε σημαντική ζημία στα κέρδη της. Τρεις φορές επιχείρησε η 'Coca-Cola 3Ε' να προσεγγίσει την διοίκηση της αχαϊκής βιομηχανίας προκειμένου να την εξαγοράσει, αλλά οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό. Παρά τις ανελέητες συγκρούσεις ανάμεσά τους τα προηγούμενα χρόνια που τις οδήγησαν μέχρι τα δικαστήρια με την πολυεθνική να κατηγορεί τη διοίκηση της 'Λουξ' για αντιγραφή σε πατέντα συσκευασίας και συνταγής Cola, αλλά και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού μετά από καταγγελίες της οικογένειας Μαρλαφέκα για αθέμιτο ανταγωνισμό και μονοπωλιακές πρακτικές της Coca-Cola, η τελευταία δεν σταμάτησε ποτέ απ' τη διεκδίκησή της. Σας προτείνουμε να ακονίσετε το μνημονικό σας σχετικά με την 'βιοτρομοκρατική' απειλή εναντίον της Coca-Cola, η οποία έφερε την κωδική ονομασία 'Πράσινη Νέμεσις' κι είχε εκπονηθεί απ' την αναρχική τρομοκρατική οργάνωση FAI/IRF, τα μέλη της οποίας απεσκόπουν στο να 'πλήξουν' την Coca-Cola κι απ' ότι αντιλαμβανόμαστε να συσχετίσουν την επίθεση με αντίποινα της 'Λουξ' στην Coca-Cola, μ' αποτέλεσμα η Coca-Cola να εγείρει αποζημιώσεις, τουτέστιν υψηλά χρηματικά πρόστιμα που θα ισοδυναμούσαν με εξαγορά της 'Λουξ'. Αυτές είναι οι αντιφασιστικές συμμορίες. Κομπάρσοι της τρομοκρατίας στη δούλεψη των κεφαλαιοκρατών. Όταν ομιλούν για Κράτος και Κεφάλαιο, καλό είναι να πίνουν καμία Coca-Cola ή γενικά καμία γραμμή κόκα...στην υγειά των αφεντικών τους. Ειδικότερα όλοι εσείς οι 'Σεχτοπύρηνοι' του Χαλανδρίου...


Παλαιότερη δράση στο πρεζοστέκι αναρχικών + Αντίφα του κτήματος Πραποπούλου στο Χαλάνδρι σας τσακίζουμε παντού

3η Και φαρμακερή

Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές μπροστά την Πόρτα σας και ΜΕΡΑ

Προσθήκη λεζάντας

 



Πανό σας που μας ανήκουν κουφάλες αντιφάδες

Ψόφο ΑΝΤΙΦΑ

Ο συμπαθέστατος σκύλος που είναι φυλακισμένος στα αναρχικα γουρούνια

Προσθήκη λεζάντας



Οι αντιφασίστες είναι πιόνια συμφερόντων στην πλάτη του ελληνικού λαού. Δεν υπάρχει έστω κι ένα 'χτύπημά' τους το οποίο δεν έχει υπαγορευθεί από άνομα συμφέροντα και συντεχνίες. Θα το πούμε ξεκάθαρα. Οι προκηρύξεις σας είναι για πέταμα, οι ίδιοι είσαστε ανεπάγγελτα σκουπίδια που αναλαμβάνετε βρώμικες δουλειές με τον μανδύα της ιδεολογίας. Οι εντολοδόχοι σας προέρχονται απ' την αστική τάξη, πάλαι και νυν.




Σήμερα οι απόγονοι της οικογένειας Πραποπούλου εντοπίζονται στην Πάτρα, την Αθήνα, την Ελβετία και την Νέα Υόρκη. Ωστόσο δεν έχουν επιδείξει κανένα ενδιαφέρον για την υπό κατάληψη ιδιοκτησία τους κι αυτό προκαλεί εύλογες απορίες. Ο Χαρίλαος Πραπόπουλος, ένα απ' τα 9 παιδιά του Παναγιώτη Μαρλαφέκα ή Πράπα. Η ιδιότητά του ήταν Nευρολόγος-Ψυχίατρος. εφευρέτης της περίφημης 'Πραπουλίνης', ενός αμφιλεγόμενου φαρμάκου για την εποχή. Τα τέσσερα απ' τα εννιά παιδιά του Μαρλαφέκα εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα. Ο Νικόλαος απέκτησε μία κόρη την Ελένη Σικ, η οποία δημιούργησε τα γνωστά Κέντρα Αδυνατίσματος 'Chic', ο Ιωάννης υπήρξε ιδιοκτήτης της Βίλας Πραπόπουλου στο Πολύδροσο Χαλανδρίου κι ο Βασίλειος ίδρυσε εταιρεία με τζάμια στον Πειραιά. Από έναν άλλο υιό του Παναγιώτη, τον Δημήτριο (ή τον Ιωάννη), κατάγεται ο Παναγιώτης Μαρλαφέκας, ο ιδρυτής της 'Λουξ'. Τα μέλη της οικογένειας Πραποπούλου απέκτησαν κατά την διάρκεια του Μεσοπολέμου σημαντική ακίνητη περιουσία στην Αθήνα και την Πάτρα. Αξιοσημείωτο, αν σκεφτεί κανείς πως οι Έλληνες πένοντο και κάποιοι απεκόμιζαν κέρδη σε βάρος των υπολοίπων. Οι λεγόμενοι 'λαδέμποροι και δοσίλογοι' της ύστερης Κατοχής.





'Στην περιοχή της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι υπάρχει το κτήμα Πραπόπουλου, στο οποία διατηρείται η ομώνυμη βίλα, η οποία κατασκευάστηκε απ' τον Ιωάννη Πραπόπουλο την δεκαετία του 1920 και βρίσκεται σε έκταση τεσσάρων στρεμμάτων. Πρόκειται για μία διώροφη βίλα που αποτελεί τυπικό δείγμα προαστιακής κατοικίας του Μεσοπολέμου. Το 1999 χαρακτηρίσθηκε ως διατηρητέο κτίριο με σχετική απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων (Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε), ενώ απ' το 2006 βρίσκεται υπό κατάληψη από 'αντιεξουσιαστές βορείων προαστίων'.
Υπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ το 1999 ήταν ο γνωστός προστάτης των κουκουλοφόρων αντιφασιστών που έκαιγαν σε κάθε επέτειο του Πολυτεχνείου την ελληνική σημαία με την πλήρη ανοχή των αρχών, ο Κωνσταντίνος Λαλιώτης, εξέχων της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Σημίτη. Τον Οκτώβριο του 2009 δημιουργήθηκε χωριστό 'Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής', ενώ οι λοιπές αρμοδιότητες του ΥΠΕΧΩΔΕ συγχωνεύτηκαν μ' αυτές του 'Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών' και δημιούργησαν το 'Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων'. Ο Παναγιώτης-Μάριος Πραπόπουλος γεννήθηκε το 1900 στην Πάτρα και ήταν ο μοναδικός γιος από τα τέσσερα παιδιά του Γεωργίου Πραπόπουλου και της Φωτεινής Φιλιώτη. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στην Γερμανία. Την δεκαετία του 1950 κατάφερε να συγκεντρώσει το 51% των μετοχών της εταιρείας 'Αφοί Πραπόπουλοι ΑΕ', της οποίας διετέλεσε Πρόεδρος κατά την περίοδο 1958-1971. Διατηρούσε σημαντική βιβλιοθήκη 10.000 και πλέον τόμων, υπήρξε έφορος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών απ' το 1943 έως και το 1971 και συνέβαλε σημαντικά στην διάσωση βιβλίων και συγγραμμάτων κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής. Άπαντες γνωρίζουμε καλά ποιοί ήταν ευνοούμενοι των Γερμανών στην Κατοχή. Είχε διατελέσει Πρόεδρος του 'Κωνσταντοπούλειου Ευγηρείου Ιδρύματος' στην Πάτρα κι ήταν ευεργέτης του. Πέθανε το 1971 στην Πάτρα. Ήταν παντρεμένος με την Μιμίκα Βλαχούτσικου κι απέκτησε δύο παιδιά, τον Τζώρτζη Πραπόπουλο, μετέπειτα Πρόεδρο της εταιρείας και την Φέφη Πραποπούλου. Σήμερα οι εγγονοί του διατηρούν την διεύθυνση της εταιρείας. Το εν λόγω ίδρυμα είχε επισκεφτεί ο αποθανών Εβραίος Μιλτιάδης Έβερτ της Νέας Δημοκρατίας στις 30.09.1995.



Στις 22.11.2014, η αντιφασιστική συνέλευση 'autonome antifa' σε συνεργασία με τον πυρήνα 'antifa xalandri' έκαναν μία σύντομη πορεία γύρω απ' την κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου, προκειμένουνα διατρανώσουν την 'αλληλεγγύη' τους στους Ρομά (sic!) του καταυλισμού που βρίσκεται πίσω απ' το Νομισματοκοπείο της λεωφόρου Μεσογείων. Φώναξαν τα αντιφασιστικά συνθήματά τους, 'πήραν τα κουβαδάκια τους και πήγαν σ' άλλη παραλία'. Στα πυρά τους βρέθηκε η 'ρατσιστική' δημοτική αρχή Χαλανδρίου που απ' ότι φέτος είδαμε την 28η Οκτωβρίου έπαιζε τραγουδάκια του ΕΑΜ. Το κατειλημμένο Κτήμα Πραποπούλου, ιδιοκτησία της ομώνυμης οικογένειας στεγάζει τους νεόπλουτους 'προλετάριους' του Χαλανδρίου. Προτείνουμε στους 'αντιρατσιστές' καταληψίες να εκκενώσουν τον χώρο προκειμένου να βρουν κατάλυμα οι διωκόμενοι-απ' το 'ρατσιστικό' κράτος-Ρομά. Εσείς δεν προτάσσετε την αναρχία, τον κομμουνισμό και το 'όλα ανήκουν σε όλους'; Οι Ρομά του Χαλανδρίου χρειάζονται κατάλυμα κι η Πραποπούλου τις νύχτες γίνεται τόπος ζεστασιάς απ' όσο γνωρίζουμε...






ΥΓ: Όσο για τις 'τολμηρές' δικάβαλες κότες που πέρασαν απ' το Μοσχάτο και έκαναν στάση ολίγων δευτερολέπτων έχουμε ράμματα και για τις δικές τους γούνες. Οι φλώροι του 'antifa kallithea' είναι όλοι 'μετανάστες' άλλων περιοχών. Περισσότερα θα ειπωθούν-όπως πρέπει, όπου κι όποτε πρέπει-στο άμεσο μέλλον. Έχουν γνώση οι φύλακες...