Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ε/Σ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ










Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι η κατάφαση στον Θετικό Χριστιανισμό. Ο Θετικός Χριστιανισμός ήταν ένα θρησκευτικό Κίνημα στο εσωτερικό του Εθνικοσοσιαλιστικού Κινήματος που συνδύαζε την φυλετική καθαρότητα με τα υγιή στοιχεία του Χριστιανισμού. Ο Adolf Hitler χρησιμοποίησε τον όρο αυτό στο 24ο Σημείο του προγράμματος του NSDAP που εκπονήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 1920. Το 24ο σημείο αναφέρει τα εξής: 'Είμαστε υπέρμαχοι της θρησκευτικής ελευθερίας για όλα τα θρησκευτικά δόγματα εντός του κράτους, αν και εφόσον αυτά δεν θέτουν καθοιονδήποτε τρόπο σε κίνδυνο την ύπαρξή του ή δεν εναντιώνονται στα αρχετυπικά ηθικά αισθητήρια της γερμανικής ράτσας. Δεδομένων των συνθηκών αυτών, το Κόμμα διάκειται με θετικό τρόπο έναντι ενός Θετικού Χριστιανισμού, δίχως να εμμένει στην τυπολατρική ονομασία αυτού. Τασσόμαστε εναντίον των εβραιογενών-υλιστικών επιρροών που υπάρχουν στον Χριστιανισμό, όσο κι έξω απ' αυτόν, ενώ θεωρούμε πως μονάχα εντός αυτού του πλαισίου το Έθνος μας μπορεί να ανακάμψει σταθερά σε κάθε επίπεδο. Το συλλογικό καλό (του Κράτους) υπερτερεί του ατομικού καλού (του Ατόμου)'. Μόλις το 1995 εξεδόθη στη Νέα Υόρκη ένα βιβλίο με τίτλο 'Nazi Germany: A New History'. Συγγραφέας του ο Klaus Fischer. Οι εβραιογενείς κι οι ανθρωπιστικές καταβολές βάσει των οποίων ο Fischer κατακρίνει με ελαφρά τη καρδία την ζωή στο Γ' Ράιχ, συναινούν στο ότι οι κρίσεις που διατυπώνονται απ' τον ίδιο απέχουν απ' το να ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Οι τόνοι μελάνης που έχουν σπαταληθεί με εβραϊκά κονδύλια, μ' αποκλειστικό τους σκοπό την προπαγάνδα εναντίον των ηγετών και των στελεχών του Γ' Ράιχ, έρχονται σ' αντίθεση με την ιστορική αλήθεια, καταπώς αποτυπώνεται στις πηγές που δεν αμφισβητούνται. Μία τέτοια πηγή είναι και το 'Πρόγραμμα των 25 Σημείων' του NSDAP.






To 1937, o Hanns Kerrl (1889-1941) διετέλεσε επί εξαετία Υπουργός Εκκλησιαστικών Υποθέσεων στην Κυβέρνηση του Adolf Hitler. To 'Reichsministerium fur die Kirlichen Angelegenheiten' ήταν υπεύθυνο για τις σχέσεις μεταξύ Εκκλησιών και Κράτους. Ο Kerrl ήταν απ' το 1934 Υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου. Σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό φυλλάδιο του Κόμματος, ο Kerrl ήταν 'βαθιά θρησκευόμενος', πράγμα που του επέτρεψε ν' αναλάβει το δύσκολο αυτό έργο. Όπως αναφέρεται, η προσωπικότητά του 'αποτελεί παράδειγμα του πως Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός μπορούν να συνεργάζονται αρμονικά, αφού και για τους δύο είναι βαθιά η πίστη'. Αναφέρεται ότι ο Kerrl είχε αποκαλέσει το Hitler 'Ιησού Χριστό κι 'Άγιο Πνεύμα της Γερμανίας'. Το 1935 ο Kerrl σημείωσε κάποιες επιτυχίες στην προσέγγιση Εθνικοσοσιαλιστών κι Εκκλησιών, αλλά απ' το 1936 κι έπειτα η κατάσταση άλλαξε κι η αιτία ήταν η εχθρότητα των Martin Bormann (1940-1945), Alfred Rosenberg (1893-1946), Heinrich Himmler (1900-1945). Η εχθρότητά τους απέναντι στις δύο εκκλησίες (Καθολική και Προτεσταντική) οφειλόταν στην άποψη ότι η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία κι ο Χριστιανισμός ήταν δύο έννοιες ασυμβίβαστες, καθώς εξέφραζαν δύο ολότελα ξένα κι αντιδιαμετρικά δόγματα. Ο Kerrl περιθωριοποιήθηκε απ' τον Hitler, ωστόσο, δεν επαύθη ο ίδιος αλλά κι ούτε καταργήθηκε το Υπουργείο του. Υπάρχει μία αδιευκρίνιστη ασάφεια όσον αφορά την ακριβή ημερομηνία θανάτου του. Ωστόσο ο Hitler δεν όρισε για κάποιον άγνωστο λόγο διάδοχό του. Ο Martin Bormann είπε τo 1945: 'Ο Εθνικοσοσιαλισμός κι ο Χριστιανισμός είναι δύο ασυμβίβαστα δόγματα μεταξύ τους'. Ο Joseph Goebbels είπε στις 28 Δεκεμβρίου του 1939: 'Ο Φύρερ είναι βαθιά θρησκευόμενος, μολονότι είναι αντι-Χριστιανός, καθότι θεωρεί πως ο Χριστιανισμός αποτελεί ένα σύμπτωμα παρακμής. Δικαίως φυσικά. Είναι ένα κατασκεύασμα της εβραϊκής φυλής. Τόσο ο Ιουδαϊσμός όσο κι ο Χριστιανισμός δεν έχουν κανένα άλλο κοινό σημείο επαφής πέραν της επίκλησης των ζωωδών ενστίκτων, κι ως εκ τούτου, στο τέλος, θα πρέπει να καταστραφούν'. Ο Heinrich Himmler ισχυριζόταν πως: 'Δεν πρέπει να εφυσηχάσουμε έως ότου δεν αποκοπούμε ριζικά απ' τον Χριστιανισμό'. Ο Στρατηγός Erich Ludendorff είπε το 1935: 'Οι ημέρες του Σταυρού είναι μετρημένες. Πρέπει να διαφυλάξουμε το γερμανικό έθνος απ' την ολέθρια επίδραση του Χριστιανισμού'. Ο Robert Ley, όντας επικεφαλής του 'Γερμανικού Μετώπου Εργασίας' απ' το 1933 ως το 1945, είπε το 1937: 'Η καταστροφή απεφεύχθη μονάχα πρόσκαιρα. Κι αυτό οφείλεται στην πίστη στον έναν και μοναδικό άνθρωπο. Ναι, κι εσείς λοιπόν που μας κατηγορείτε ως άθεους, σας αντιτείνουμε ότι βρήκαμε την πίστη μας στο Adolf Hitler, και μέσα απ' αυτόν βρήκαμε τον Θεό για ακόμα μία φορά. Αυτό είναι το μεγαλείο της εποχής μας, αυτή είναι η καλή μας τύχη!'.







Ο Klaus Fischer ισχυρίζεται στο λιβελογράφημά του τα εξής: 'Οι Εθνικοσοσιαλιστές, από την άλλη, δεν έτρεφαν ψευδαισθήσεις για την θεμελιώδη ασυμβατότητα μεταξύ του Χριστιανισμού και της κομματικής ιδεολογίας. Οι Εθνικοσοσιαλιστές εμφορούνταν από ένα μεταφυσικό μίσος όσον αφορά τον Χριστιανισμό. Εστόχευαν στην αποχριστιανοποίηση του δυτικού κόσμου (σελ. 359). Μία προσεκτική μελέτη του 'Mein Kampf' αρκεί ν' αποδείξει του λόγου το αληθές. Ο ίδιος ο Hitler δεν περιφρονούσε σε καμία των περιπτώσεων τον Χριστιανισμό. Ο Εθνικοσοσιαλισμός που ο ίδιος, ως ηγέτης του Γ' Ράιχ και της αιχμής του δόρατός του, του NSDAP, αποτελούσε ήδη μία νέα θρησκεία που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από καμία άλλη θρησκεία. Συνεπώς, τα σχετικά αποσπάσματα απ' το Mein Kampf αρκούν για να πείσουν τον οποιονδήποτε περί αυτού. Ο Hitler εγνώριζε άριστα πως η προστασία της φυλής του απ' τους Εβραίους ήταν εναρμονισμένη με το Θέλημα του Θεού. Ο Hitler αναφέρει: 'Πιστεύω ακράδαντα πως σήμερα ενεργούμε υπό την σκέπη του Παντοδύναμου Δημιουργού: Αποκρούοντας τους Εβραίους, αυτομάτως πράττουμε το Θέλημα του Κυρίου'. Ο Kerrl υποστήριξε πως ο Hitler ήταν 'προάγγελος μίας νέας αποκάλυψης'. Ο Θετικός Χριστιανισμός απέρριπτε την σημιτική προέλευση τόσο του Ιησού Χριστού όσο της Αγίας Γραφής. Η αιρετική θέση του Θετικού Χριστιανισμού θεωρήθηκε αποστασία απ' τους Καθολικούς και τους Προτεστάντες. Ο Hitler, ως ομιλητής την 1η Φεβρουαρίου του 1933 σε συγκέντρωση του NSDAP στο Βερολίνο, διεμήνυσε προς το γερμανικό Έθνος: 'Η Εθνική Κυβέρνηση θεωρεί τον Χριστιανισμό θεμέλιο της εθνικής μας ηθικής και την οικογένεια βάση της εθνικής μας ζωής'. Ο Fischer αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο Adolf Stocker υπήρξε πέρα από ιδρυτής του 'Χριστιανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος' το 1878, 'εκ των πρώτων ομιλητών περί αντισημιτισμού στη Γερμανία'. Ο Fischer αποσιωπά σκόπιμα πως η Γερμανία είναι ένα παλιό χριστιανικό έθνος, κι ότι έχουν κάθε δικαίωμα ν' αγωνιούν δικαιολογημένα για την διαβολική τοκογλυφία των Εβραίων, την φυλετική πανσπερμία και την παρακμή στην οποία βυθίζεται το έθνος τους.








Ο Martin Luther (1483–1546) ήταν Γερμανός μοναχός, ιερέας, καθηγητής, θεολόγος κι ηγέτης της Εκκλησιαστικής Μεταρρύθμισης του 16ου αιώνα στη Γερμανία, και θεμελιωτής των χριστιανικών δογμάτων και πρακτικών του Προτεσταντισμού. Βέβαια ο Γερμανός οικονομολόγος Max Weber στο έργο του 'Η προτεσταντική ηθική και το πνεύμα του καπιταλισμού' αναδεικνύει το ρόλο της θρησκείας και της προτεσταντικής ηθικής ως γενεσιουργό αιτία της καπιταλιστικής ανάπτυξης. Η βασική αρχή έγκειται στην ύπαρξη ενός ισχυρού αστικού κώδικα στην εργασία, που δίνει έμφαση στη εργασία, στον ασκητικό βίο, στη συστηματική αποταμίευση και στην άνευ εκκλησιαστικοών ενδιάμεσων σχέση του πιστού με τον Θεό, διευκολύνοντας έτσι τη συσσώρευση του πλούτου. Η προτεσταντική παράδοση ήλθε σε ανοικτή σύγκρουση με την θρησκεία του Εθνικοσοσιαλισμού, καθότι η δεύτερη δεν ευννoούσε το πλαίσιο που περιγράφει ο Weber. Ο Luther διείδε έγκαιρα πως οι εβραϊκές και ταλμουδικές τεχνικές της διαβολής και της παραποίησης του Χριστιανισμού ήταν έργο του Αντιχρίστου. Θεωρούσε πως οι Εβραίοι μόλυναν τον Χριστιανισμό και διαχώριζαν προς ίδιον όφελος τις Γραφές, δημιουργώντας ανυπολόγιστες αιρέσεις με σκοπό την πλήρη ανατροπή του, παραποιώντας και προκαλώντας σύγχυση στις τάξεις του χριστιανικού ποίμνιου. Ο Luther συνέγραψε το εξαιρετικό 'The Jews and Their Lies' (1543). Σ' αυτό γράφει: 'Ο λαός μας, εντούτοις, οφείλει να είναι ενωμένος σαν γροθιά απέναντι σ' αυτούς τους κακεντρεχείς και καταδικασμένους ανθρώπους, (οι οποίοι κατηγορούν τον Θεό ότι ψεύδεται κι ότι με αλαζονεία περιφρονεί τον κόσμο) κι ότι δεν πρέπει να παραπλανηθούν' (σελ.5). Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Menachem Begin, τον Ιούνιο του 1981, εθεώρησε τον Λούθηρο ως συμμέτοχο της ευθύνης για το 'χιτλερικό ολοκαύτωμα'. Ο Luther πρότεινε την απαγόρευση της ιουδαϊκής λατρείας κι υπέδειξε στους Χριστιανούς να καταστρέψουν τα εβραϊκά σπίτια και τις συναγωγές με φωτιά και να τις καλύψουν με ρύπο, να σωπάσουν τους ραβίνους με την ποινή του θανάτου, να κατασχέσουν τον εβραϊκό πλούτο, και να υποδουλώνουν τους νέους Εβραίους σε σκληρή εργασία. Ο Martin Luher διατύπωσε τις θέσεις του ως εξής:




1. Πρώτα, να βάλουμε φωτιά στις Συναγωγές και στα σχολεία τους, και να θάψουμε, και να καλύψουμε με χώμα ό,τι δεν καίγεται, ούτως ώστε κανείς να μην ξαναδεί ποτέ μια πέτρα, ή τη στάχτη από αυτά.


2. Δεύτερον, συμβουλεύω να καταστραφούν και να ισοπεδωθούν και τα σπίτια τους επίσης.


3. Τρίτον, συμβουλεύω να τους αφαιρεθούν όλα τα βιβλία προσευχών τους και οι ταλμουδικές γραφές, τα οποία διδάσκουν τόση ειδωλολατρία, ψέματα, κατάρες και βλασφημίες.


4. Τέταρτον, συμβουλεύω να απαγορευθεί στους ραβίνους τους να διδάσκουν από τώρα και στο εξής, με την ποινή του θανάτου και της απώλειας της σωματικής τους ακεραιότητας.


5. Πέμπτο, συμβουλεύω να καταργηθεί ολοκληρωτικά η άδεια κυκλοφορίας των Εβραίων στους δημόσιους δρόμους.


6. Έκτον, συμβουλεύω να τους απαγορευθεί η τοκογλυφία, και να τους αφαιρεθούν όλα τα μετρητά και οι θησαυροί από ασήμι και χρυσάφι... Όταν ένας Εβραίος μεταστρέφεται ειλικρινά, πρέπει να του δίνεται (ένα ορισμένο ποσό).


7. Έβδομον, συνιστώ να βάλουμε στο χέρι κάθε νέου και δυνατού Εβραίου και Εβραίας ένα δάρτη (Σ.τ.Μ. εργαλείο για το αλώνισμα του σιταριού), ένα τσεκούρι, ένα σκαλιστήρι, ένα φτυάρι, μια ρόκα ή ένα αδράχτι και να τους αφήσουμε να κερδίσουν το ψωμί τους με τον ιδρώτα του προσώπου τους. Γιατί δεν ταιριάζει ν' αφήνουν αυτοί εμάς, τους καταραμένους γκόιμ, να μοχθούμε με τον ιδρώτα του προσώπου μας ενώ αυτοί, ο εκλεκτός λαός, σκοτώνουν μέσω του δικού μας ιδρώτα την ώρα τους πίσω από τη θερμάστρα, γλεντώντας και κλάνοντας, κι επιπροσθέτως καυχώμενοι βλάσφημα για την εξουσία τους πάνω στους Χριστιανούς. Όχι, κάποιος πρέπει να πετάξει αυτούς τους τεμπέληδες παλιανθρώπους από τη θέση τους.



8. Αν θέλουμε να ξεπλύνουμε τα χέρια μας από τη βλασφημία των Εβραίων και να μην έχουμε μερίδιο στην ενοχή τους, πρέπει να διακόψουμε σχέσεις μαζί τους. Πρέπει να εξοριστούν από τη χώρα μας και πρέπει να τους διώξουμε όπως τα τρελά σκυλιά.




Η αντισημιτική εφημερίδα 'Der Stürmer' το χαρακτήρισε ως 'το πιο ολοκληρωτικά αντισημιτικό θρησκευτικό φυλλάδιο που εκδόθηκε ποτέ'. 'Στον Luther δεν αρκούσε να προσβάλλει λεκτικά τους Εβραίους. Πριν ακόμα γράψει το αντισημιτικό τεύχος, είχε καταφέρει να εκδιωχθούν οι Εβραίοι απ' τη Σαξονία το 1537, και στη δεκαετία του 1540 τους έδιωξε από πολλές γερμανικές πόλεις. Το 1543 προσπάθησε ανεπιτυχώς να καταφέρει να τους διώξει απ' το Βραδεμβούργο', καταπώς καταγράφει ο Johnson Paul στο 'A History of the Jews'. Ο αληθινός Χριστιανισμός δεν αποτελεί μία θρησκεία με την τυπική έννοια του όρου, τουναντίον αποτελεί τρόπο ζωής κι αυτός δεν συνάδει φυσικά με τους αντίχριστους Εβραίους. Ο Εβραίος είναι ψεύτης κι ο πατήρ του είναι ο ίδιος ο Διάβολος, ο βασιλεύς του ψεύδους. Στα μέσα της δεκαετίας του 1930, ο Hitler ξεκίνησε να εφαρμόζει όσα είχε υποσχεθεί στον γερμανικό λαό μέσω του πολιτικού προγράμματος του. Αυτό από μόνο του έρχεται σ' αντίθεση μ' όσα υπόσχονται οι μεταπολεμικοί πολιτικάντηδες που κάνουν τ' ακριβώς αντίθετα κατόπιν της εξαπάτησης του εκάστοτε εκλογικού σώματος. Στις 28 Σεπτεμβρίου του 1933, το Γ' Ράιχ απηγόρευσε τους μικτούς γάμους Αρίων και μη-Αρίων και την κατοχή κυβερνητικών θέσεων απ' τους δεύτερους. Στις 29 του ιδίου μηνός, το Γ΄Ράιχ απηγόρευσε στους Εβραίους να μετέχουν των πολιτιστικών δρώμενων στη Γερμανία. Η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία αντιμετώπισε τους Εβραίους ως επήλυδες, εχθρούς της γερμανικής ράτσας και της λευκής φυλής και τους απηγόρευσε να έχουν άλλα δικαιώματα, πέραν όσων ήδη κατείχαν. Στο 10ο κεφάλαιο του 'Mein Kampf' o Hitler καθιστά ξεκάθαρο το όλο ζήτημα, αποδεικνύοντας πως δεν ήταν πολέμιος του Χριστιανισμού: 'Η νόθευση του αίματος κι η μόλυνση της φυλής αποτελούν το προπατορικό αμάρτημα σ' αυτόν τον κόσμο και συνάμα το τέλος μίας ανθρωπότητας που παραδίνεται στην δίνη του'. Ο Hitler κι η χριστιανική Γερμανία αναγνώριζαν πως οι Νόμοι του Θεού ήταν εναρμονισμένοι με τους Νόμους της Φύσης. Σύμφωνα με το 1ο Κεφάλαιο του Βιβλίου της Γενέσεως, όπου ορίζονται η προϊστορία της ανθρωπότητας κι η δημιουργία του κόσμου και του ανθρώπου, έχουμε τα εξής: 'Μετά είπε ο Θεός: ''Να πρασινίσει η γη: Να βλαστήσουν πάνω σ’ αυτήν χορτάρια που να βγάζουν σπόρους, και καρποφόρα δέντρα, που ανάλογα με το είδος τους να κάνουν καρπούς, οι οποίοι να περιέχουν τους σπόρους τους''. Έτσι κι έγινε' (1:11).




Ας δούμε βάσει των ιερών κειμένων αν ο Hitler αγνόησε τον λόγο του Θεού και ποιοί (οι Εβραίοι) αγνόησαν από αλαζονεία τον λόγο του στο όνομα της 'ελευθερίας της επιλογής'.

Στο 'Λευϊτικόν' αναφέρονται τα εξής: οὗτος γυναῖκα παρθένον ἐκ τοῦ γένους αὐτοῦ λήψεται· (=Ο αρχιερεύς θα λάβη ως σύζυγον παρθένον εκ του γένους του, 21:13).  Παρακάτω: 'καὶ ὃς ἂν δῷ κοιτασίαν αὐτοῦ ἐν τετράποδι, θανάτῳ θανατούσθω, καὶ τὸ τετράπουν ἀποκτενεῖτε (=Εκείνος ο οποίος θα διαπράξη κτηνοβασίαν, θα τιμωρηθή με θάνατον, το δε τετράποδον πρέπει να το φονεύσετε, 20:15).



Στο 'Δευτερονόμιον' αναφέρονται τα εξής: 'καθιστῶν καταστήσεις ἐπὶ σεαυτὸν ἄρχοντα, ὃν ἂν ἐκλέξηται Κύριος ὁ Θεὸς αὐτόν. ἐκ τῶν ἀδελφῶν σου καταστήσεις ἐπὶ σεαυτὸν ἄρχοντα· οὐ δυνήσῃ καταστῆσαι ἐπὶ σεαυτὸν ἄνθρωπον ἀλλότριον, ὅτι οὐκ ἀδελφός σού ἐστι' (=Θα εγκαταστήσης βεβαίως βασιλέα δια τον εαυτόν σου, εκείνον όμως τον οποίον ο Θεός θα εκλέξη εκ μέσου των αδελφών σου και θα ορίση ως βασιλέα και άρχοντα δια σέ. Δεν θα εγκαταστήσης βασιλέα επί του εαυτού σου άνθρωπον ξένον, διότι αυτός δεν είναι αδελφός σου, 17:15).



Στο 'Λευϊτικόν' διαβάζουμε: 'καὶ μετά ἄρσενος οὐ κοιμηθήσῃ κοίτην γυναικείαν, βδέλυγμα γάρ ἐστι' (=Δεν θα κοιμηθής με άρρενα, όπως κοιμάσαι με γυναίκα, διότι η πράξις αυτή είναι μυσαρά, 18:22). Στο ίδιο: 'καὶ ὃς ἂν κοιμηθῇ μετά ἄρσενος κοίτην γυναικός, βδέλυγμα ἐποίησαν ἀμφότεροι· θανάτῳ θανατούσθωσαν, ἔνοχοί εἰσιν' (=Και εκείνος που εκοιμήθη με άρρενα, ως με γυναίκα, και οι δύο διέπραξαν μυσαράν αμαρτίαν. Είναι ένοχοι και πρέπει να τιμωρηθούν με θάνατον, 20:13).




Στην 'Επιστολή προς Ρωμαίους' που είναι ένα απ' τα 27 βιβλία της Καινής Διαθήκης, γραμμένη απ' τον Παύλο, αναφέρονται τα εξής: 'Διὰ τοῦτο παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς εἰς πάθη ἀτιμίας. αἵ τε γὰρ θήλειαι αὐτῶν μετήλλαξαν τὴν φυσικὴν χρῆσιν εἰς τὴν παρὰ φύσιν' (=Ακριβώς δε διότι ελάτρευσαν ψευδείς και φαύλους θεούς, παρεχώρησεν ο Θεός να παραδοθούν και υποδουλωθούν εις εξευτελιστικά πάθη. Διότι και αι γυναίκες των (χωρίς να εντραπούν και σεβασθούν ούτε τον ευατόν των) αλλάξαν την φυσικήν χρήσιν του φύλου των εις την παρά φύσιν και εξετράπησαν εις ακατανομάστους πράξεις, 1:26), 'ὁμοίως δὲ καὶ οἱ ἄρσενες ἀφέντες τὴν φυσικὴν χρῆσιν τῆς θηλείας ἐξεκαύθησαν ἐν τῇ ὀρέξει αὐτῶν εἰς ἀλλήλους, ἄρσενες ἐν ἄρσεσι τὴν ἀσχημοσύνην κατεργαζόμενοι καὶ τὴν ἀντιμισθίαν ἣν ἔδει τῆς πλάνης αὐτῶν ἐν ἑαυτοῖς ἀπολαμβάνοντες' (=Κατά παρόμοιον τρόπον και οι άρρενες αφήκαν την φυσικήν σχέσιν και χρήσιν της γυναικός και εφλογίσθησαν εις τας εμπαθείς ορέξεις μεταξύ των, ώστε άνδρες εις άνδρας να ενεργούν αναισχύντους και εξευτελιστικάς πράξεις και να λαμβάνουν τον μισθόν, που τους έπρεπε δια την πλάνην των, από τον ίδιον τον ευατόν των, 1:27).




Αν λάβουμε υπ' όψιν μας τις πηγές, όπου ουδείς τολμάει να τις διαψεύσει, θα διαπιστώσουμε πως η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας και το κακό συναπάντημα που ορίζεται εκ ταύτης, απορρέουν απ' την ανυπακοή στους Νόμους του Θεού. Οι Εβραίοι έχοντας Σταυρώσει τον Υιό του, κι έχοντας παραβεί το Θέλημά του, προσαρμόζουν την παρακοή τους βάσει του προπατορικού αμαρτήματος. Επιχειρούν να προσαρμόσουν την ιστορία και την εξέλιξη στη βάση αυτού και να την ερμηνεύσουν κατ' αυτό τον βέβηλο τρόπο. Αμετανόητοι για την αλαζονία τους συνεχίζουν έως και σήμερα το ίδιο ανίερο τροπάριο. Της αποϊεροποίησης των πάντων. Κι όλα αυτά επικαλούμενοι μία ανύπαρκτη ελευθερία της επιλογής. Ο Θεός έδωσε απλόχερα το αυτεξούσιο στον άνθρωπο, δίχως όμως να συνηγορεί στο μπαστάρδεμα ανθρώπων-ζώων, φυλών. Η ισότητα των δικαιωμάτων που προέκυψε απ' την μασονική καθ' όλα Γαλλική Επανάσταση, αποτελεί ένα ραδιούργημα των Εβραίων, ώστε ν' αποκτηνώσουν την ανθρωπότητα, καταπώς το ομολογούν κι οι ίδιοι στα 'Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών'. Ο Hitler κατηγορήθηκε απ' τους Εβραίους και τους συνεργούς τους περί ομοφυλοφιλίας. Ωστόσο, ήταν ο Roosevelt του οποίου η γυναίκα ήταν λεσβία κι ήταν αυτός ο οποίος έσυρε τις Ηνωμένες Πολιτείες στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν ο Roosevelt με τους κομμουνιστές φίλους του που εξώθησαν την γυναίκα να συρθεί στον εργασιακό εκμαυλισμό. Εν αντιθέσει προς τον 'βάρβαρο' Hitler που εξασφάλισε εργασιακές συνθήκες μετά ψυχικής υγείας-ψυχαγωγίας, όμοιες των οποίων ουδέποτε προυπήρξαν.



Στην 'Α' Επιστολή προς Τιμόθεον' που συνέγραψε ο Παύλος, αναφέρονται τα εξής: ' ὡσαύτως καὶ τὰς γυναῖκας ἐν καταστολῇ κοσμίῳ, μετὰ αἰδοῦς καὶ σωφροσύνης κοσμεῖν ἑαυτάς, μὴ ἐν πλέγμασιν ἢ χρυσῷ ἢ μαργαρίταις ἢ ἱματισμῷ πολυτελεῖ' (=Επίσης αι γυναίκες πρέπει να προσεύχωνται με ενδυμασίαν σεμνήν, να στολίζουν δε τον εαυτόν των με συστολήν και σεμνότητα και σωφροσύνην και όχι με εξεζητημένα πλεξίματα των μαλλιών η με χρυσά κοσμήματα η με μαργαριτάρια η με πολυτελή ενδύματα), 'ἀλλ᾿ ὃ πρέπει γυναιξὶν ἐπαγγελλομέναις θεοσέβειαν, δι᾿ ἔργων ἀγαθῶν' (=αλλά με ο,τι ταιριάζει εις γυναίκας, αι οποίαι έχουν ως έργον των την ευσέβειαν· δηλαδή τους ταιριάζει να στολίζωνται με έργα αγαθά). Γυνὴ ἐν ἡσυχίᾳ μανθανέτω ἐν πάσῃ ὑποταγῇ· (=Η γυναίκα ας προσπαθή να μαθαίνη την αλήθειαν του Ευαγγελίου με ησυχίαν, χωρίς να εκτρέπεται εις πολυλογίας και θορύβους, αλλά με κάθε σεμνότητα και υπακοήν). 'γυναικὶ δὲ διδάσκειν οὐκ ἐπιτρέπω, οὐδὲ αὐθεντεῖν ἀνδρός, ἀλλ᾿ εἶναι ἐν ἡσυχίᾳ' (=Δεν επιτρέπω δε εις την γυναίκα να διδάσκη εις τας λατρευτικάς συγκεντρώσεις των πιστών, ούτε να κυριαρχή και να εξουσιάζή επί του ανδρός, αλλά να παραμένη ήσυχος χωρίς αντιρρήσεις και θορύβους), Ἀδὰμ γὰρ πρῶτος ἐπλάσθη, εἶτα Εὔα· (=Ταιριάζει να υποτάσσεται η γυναίκα, διότι ο Αδάμ επλάσθη πρώτος και έπειτα από αυτόν επλάσθη η Εύα),  καὶ Ἀδὰμ οὐκ ἠπατήθη, ἡ δὲ γυνὴ ἀπατηθεῖσα ἐν παραβάσει γέγονε· (=Και ο μεν Αδάμ δεν ηπατήθη από τον διάβολον, η δε γυναίκα εξηπατήθη από την υποβολήν του πονηρού και έπεσεν εις την παράβασιν), 'σωθήσεται δὲ διὰ τῆς τεκνογονίας, ἐὰν μείνωσιν ἐν πίστει καὶ ἀγάπῃ καὶ ἁγιασμῷ μετὰ σωφροσύνης' (=Θα σωθή δε κάθε γυναίκα δια της τεκνογονίας, με την απόκτησιν δηλαδή και καλήν ανατροφήν των τέκνων της, εάν βέβαια μείνουν μέχρι τέλους εις την πίστιν προς τους άνδρας των, εις την αγάπην προς αυτούς και στον αγιασμόν με την σωφροσύνην και την αγνότητά των) (2:9-15).



Στην 'Επιστολή προς Εφεσίους' που συνέγραψε ο απόστολος Παύλος, αναφέρονται τα εξής: 'ὅτι ὁ ἀνήρ ἐστι κεφαλὴ τῆς γυναικός, ὡς καὶ ὁ Χριστὸς κεφαλὴ τῆς ἐκκλησίας, καὶ αὐτός ἐστι σωτὴρ τοῦ σώματος' (=Διότι ο άνδρας είναι κεφαλή και αρχηγός της γυναικός, όπως και ο Χριστός είναι κεφαλή και αρχηγός της Εκκλησίας, ο οποίος όμως Χριστός είναι συγχρόνως και σωτήρ του σώματος της Εκκλησίας όλων δηλαδή ανεξαιρέτως των πιστών), 'ἀλλ᾿ ὥσπερ ἡ ἐκκλησία ὑποτάσσεται τῷ Χριστῷ, οὕτω καὶ αἱ γυναῖκες τοῖς ἰδίοις ἀνδράσιν ἐν παντί', (=Αλλ' όπως η Εκκλησία υποτάσσεται στον αρχηγόν, στον Χριστόν, έτσι και αι γυναίκες πρέπει να υποτάσσωνται στους άνδρας των εις κάθε τι, που δεν αντιστρατεύεται στο θείον θέλημα), 'οἱ ἄνδρες ἀγαπᾶτε τὰς γυναῖκας ἑαυτῶν, καθὼς καὶ ὁ Χριστὸς ἠγάπησε τὴν ἐκκλησίαν καὶ ἑαυτὸν παρέδωκεν ὑπὲρ αὐτῆς', (=Οι δε άνδρες εξ άλλου να αγαπάτε τας γυναίκας σας και να υποβάλλεσθε μέχρι και των μεγαλυτέρων θυσιών προς χάριν αυτών, όπως και ο Χριστός ηγάπησε την Εκκλησίαν και παρέδωκεν υπέρ αυτής τον ευατόν του εις σταυρικόν θάνατον). (5:23-25).




Ο Εθνικοσοσιαλισμός χτίστηκε πάνω σε αληθινά θεμέλια, πάνω στον Θετικό Χριστιανισμό, σ' ό,τι αποκαλούμε Χριστιανικό Αυτεξούσιο. Ο Hitler ήταν Χριστιανός, όχι με τις εβραϊκές προδιαγραφές, τουναντίον με τις Θεϊκές, καταπώς ορίζονται στην Αποκάλυψη απ' τον Θεό που ο ίδιος επέλεξε την διάδοση του λόγου του στην ελληνική γλώσσα. Ο Hitler αναγνώριζε την αξία του Χριστιανισμού, δηλώνοντας πως: 'Το μεγαλείο του Χριστιανισμού δεν εδράζεται στον συμβιβασμό ή την διαπραγμάτευση με κάποιες κατασκευασμένες φιλοσοφικές απόψεις του παλαιού κόσμου, αλλά στον αυτούσιο φανατισμό του κηρύγματος του και στην ακολουθία του δικού του δόγματος'.




Στην 'Επιστολή προς Εβραίους' που συνεγράφη απ' τον Παύλο, αναφέρονται τα εξής: 'Ἰησοῦς Χριστὸς χθὲς καὶ σήμερον ὁ αὐτὸς καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας' (=Αλλ' εάν οι άνθρωποι έρχωνται και παρέρχωνται, ο Ιησούς Χριστός και χθες και σήμερον και στους αιώνας των αιώνων είναι ο ίδιος και αναλλοίωτος, και η διδασκαλία του είναι αιωνία και αληθής. Κρατήσατέ την σταθερά) (13:8).




Η νίκη της φυλής μας έχει ήδη επιτεχθεί έναντι της ράτσας του Διαβόλου. Το μόνο που έχουμε να πράξουμε ως Εθνικοσοσιαλιστές Χριστιανοί είναι ν' αρπάξουμε το τρόπαιό μας απ' τα χέρια των κλεφτών και σταυρωτών του Ιησού Χριστού. Στις 29 Απριλίου του 1945, ο Hitler ανέγνωσε στην γραμματέα του την πολιτική διαθήκη του, λέγοντας ότι ο σπόρος που φύτεψε θ' ανθίσει μέσα από την λαμπρή αναγέννηση του Εθνικοσοσιαλισμού. Κι είχε απόλυτο δίκιο. Οι ιστορικοί Ian Kershaw και Laurence Rees ισχυρίζονται πως ο Hitler δεν εναντιώθηκε φανερά στον Χριστιανισμό για τον λόγο ότι οι Χριστιανικές Εκκλησίες αποτελούσαν στην εποχή εκείνη σημαντικό πυλώνα εθνικής συνοχής για το γερμανικό έθνος, για λόγους πολιτικής  τακτικής. Η Καθολική Εκκλησία κατήγγειλε το 1937 τον παγανιστικό μύθο της θρησκείας του 'αίματος και της γης'. Ο Alfred Rosenberg μαζί με τους Robert Lay και Baldur von Schirach υπεστήριξαν το λεγόμενο 'Κίνημα Γερμανικής Πίστης', το οποίο απέρριπτε άρδην τις ιουδαιο-χριστιανικές αντιλήψεις περί Θεού. Ο Rosenberg υποστήριξε πως ήταν απαραίτητη η εκδίωξη όλων των χριστιανικών εκκλησιών στην Γερμανία, καθώς κι η αντικατάσταση του χριστιανικού σταυρού απ' τον αγκυλωτό σταυρό. Κάτι τέτοιο συνεπάγετο μία πρωτοφανή ναζιστικοποίηση των εκκλησιών, όμοια της οποίας δεν έχει υπάρξει έως σήμερα. Σημειοτέον ότι Το 'Κίνημα Γερμανικής Πίστης' ιδρύθηκε απ' τον Αριανιστή Jakob Wilhelm Hauer κι αντικατόπτριζε την Άρια εκδοχή του Εθνικοσοσιαλισμού. Για την κατανόηση του τι πρέσβευε το 'Κίνημα Γερμανικής Πίστης', παραθέτουμε το 'Πρόγραμμα 30 σημείων για την Εθνική Εκκλησία του γερμανικού Ράιχ', συνταχθέν υπό Alfred Rosenberg.




1.Η Εθνική Εκκλησία του γερμανικού Ράιχ υπεραμύνεται κατηγορηματικά του αποκλειστικού δικαιώματος και της αποκλειστικής εξουσίας του να ελέγχει όλες τις εκκλησίες εντός των συνόρων του Ράιχ · κηρύσσοντάς τες εθνικές εκκλησίες:


2.Ο γερμανικός λαός δεν υποχρεούται να υπηρετεί την Εθνική Εκκλησία του Ράιχ. Τουναντίον, η Εθνική Εκκλησία του Ράιχ είναι απολύτως και αποκλειστικά επιφορτισμένη να υπηρετεί κανένα άλλο δόγμα παρεκτός αυτού: της φυλής και του έθνους.


3.Το πεδίο δραστηριοτήτων της Εθνικής Εκκλησίας του Ράιχ περιορίζεται στην επικράτεια του γερμανικού εδάφους και των κτήσεών του.


4. Η  Εθνική Εκκλησία του Ράιχ δεν υποχρεώνει κανέναν Γερμανό (πολίτη) να γίνει μέλος της. Η Εκκλησία θα πράξει με όλες της δυνάμεις της οτιδήποτε, ώστε να προστατεύσει την πίστη της γερμανικής ψυχής. Άλλες εκκλησίες ή παρόμοιες κοινότητες και ενώσεις καθώς βρίσκονται υπό τον διεθνή έλεγχο ή την χειραγώγησή του δεν είναι και δεν θα γίνουν ανεκτές στην Γερμανία.


5. Η  Εθνική Εκκλησία του Ράιχ είναι αφιερωμένη στην αμετάκλητη και με κάθε τρόπο εξάλειψη των αλλότριων και ξενικών χριστιανικών δογμάτων που εισήχθησαν στην Γερμανία το δυσοίωνο έτος 800 μ.Χ.



6. Οι υπάρχουσες εκκλησίες δεν μπορούν να τροποποιηθούν αρχιτεκτονικά, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύουν ιδιοκτησία του γερμανικού έθνους, του γερμανικού πολιτισμού και σε κάποιο βαθμό συνδέονται με την ιστορική ανάπτυξη του έθνους. Ως ιδιοκτησία του γερμανικού έθνους, δεν επιτελούν τον σκοπό απλώς ν' αποτιμώνται, αλλά πρέπει να διατηρούνται.


7. Η  Εθνική Εκκλησία του Ράιχ δεν διαθέτει γραμματείς, ποιμένες, εφημέριους ή ιερείς, παρεκτός των κηρύκων του Ράιχ οι οποίοι οφείλουν να κηρύττουν εντός αυτών.


8. Οι λατρευτικές τελετές της  Εθνικής Εκκλησίας του Ράιχ θα λαμβάνουν χώρα κατά τις απογευματινές ώρες και όχι κατά τις πρωινές. Αυτές οι τελετές θα λαμβάνουν χώρα το Σάββατο με την προσήκουσα λαμπρότητα.


9. Στην  Εθνική Εκκλησία του Ράιχ, άνδρες και γυναίκες γερμανικής καταγωγής, η γερμανική νεολαία θα γίνονται κοινωνοί του Θεού και των αέναων έργων του.


10. Η Εθνική Εκκλησία του Ράιχ θα μεταλαμπαδεύσει το αδιαπραγμάτευτο ομοούσιο με το Κράτος. Οφείλει να υπακούει στο κράτος ωσάν να πρόκειται για έναν εκ των υπηρετών της. Ως εκ τούτου, αξιώνει όλα τα υπάρχοντα όλων των εκκλησιών και των θρησκευτικών αφιερωμάτων να παραδίδονται στο κράτος. Απαγορεύει ουδέποτε στο μέλλον οι εκκλησίες να εξασφαλίσουν περιουσία, προερχόμενη ακόμη και απ' το μικρότερο κομμάτι του γερμανικού εδάφους ή να επιστραφεί ως κληρονομιά ποτέ πίσω σ' αυτές. Δεν είναι οι εκκλησίες που κατακτούν και καλλιεργούν την γη και το έδαφος, αλλά αποκλειστικά το γερμανικό έθνος, το γερμανικό κράτος.



11. Οι κήρυκες της Εθνικής Εκκλησίας του Ράιχ δεν έχουν οιαδήποτε σχέση με όσους σήμερα μετέρχονται διάφορα τρικ και με δόλο, προφορικά και γραπτά, περί της ανάγκης διατηρήσεως της διδασκαλίας του Χριστιανισμού στη Γερμανία · δεν εξαπατούν μονάχα τους ιδίους, τουναντίον εξαπατούν ολόκληρο το γερμανικό έθνος, καθώς παρακινώνται απ' την λατρεία των θέσεων που κατέχουν και των υλικών  απολαβών τους.


12. Οι κήρυκες της Εθνικής Εκκλησίας του Ράιχ θα θητεύσουν, κατά πώς προσήκει στους αξιωματούχους εις το πλαίσιο των κανόνων Δημόσιας Διοικήσεως.


13. Η Εθνική Εκκλησία του Ράιχ αξιώνει την άμεση παύση της δημοσιεύσεως και διαδόσεως της Αγίας Γραφής εις την Γερμανία, καθώς και την κυριακάτικη κοινοποίηση γραπτών, φυλλαδίων, δημοσιεύσεων και βιβλίων θρησκευτικού χαρακτήρος.


14. Η Εθνική Εκκλησία του Ράιχ θα λάβει σοβαρά μέτρα προκειμένου να εμποδίσει την Αγία Γραφή και άλλα χριστιανικά έντυπα που εισάγονται στη Γερμανία.


15. Η Εθνική Εκκλησία του Ράιχ διακηρύσσει με παρρησία ως προς την ίδια, και ως προς το γερμανικό έθνος, ότι το 'Ο Αγών Μου' του Φύρερ του αποτελεί το σπουδαιότερο όλων των κειμένων. Με πλήρη επίγνωση διακηρύσσει ότι αυτό το βιβλίο περιέχει και συμπυκνώνει την  αγνότερη και την ειλικρινέστερη ηθική του παρόντος και του μέλλοντος της ζωής του έθνους μας.


16.  Η Εθνική Εκκλησία του Ράιχ έχει ιερό καθήκον να χρησιμοποιήσει όλη την ενέργειά του για να διαδώσει το θρυλικό 'Ο Αγών Μου' και ν' αφήσει κάθε Γερμανό να ζήσει και να ολοκληρώσει την ζωή του σύμφωνα μ' αυτό το βιβλίο.


17. Η Εθνική Εκκλησία του Ράιχ αξιώνει πως οι μελλοντικές εκδόσεις αυτού του βιβλίου, όποια μορφή και αν αυτές λάβουν, θα είναι ως προς το περιεχόμενο και τη σελιδοποίηση ακριβώς όμοιες της παρούσης δημοφιλούς εκδόσεως.


18. Η Εθνική Εκκλησία του Ράιχ δεσμεύεται ν' απομακρύνει απ' τα ιερά της όλους τους σταυρούς, τα Ευαγγέλια και τις εικόνες των Αγίων.


19. Στα ιερά της δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο παρεκτός του 'Ο Αγών Μου'  το οποίο πρέπει να είναι προς το γερμανικό έθνος και ως εκ τούτου, προς στον Θεό το πιο ιερό βιβλίο, και στ' αριστερά του ιερού θα υπάρχει ένα σπαθί.


20. Οι ομιλητές εις την Εθνική Εκκλησία του Ράιχ οφείλουν κατά τη διάρκεια των καθηκόντων τους εις την εκκλησία να προτείνουν αυτό το βιβλίο στο εκκλησίασμα για τον εμπλουτισμό της γνώσεώς τους και την ανάπτυξη της ικανότητος τους.


21. Η Εθνική Εκκλησία του Ράιχ δεν αναγνωρίζει τη συγχώρεση των αμαρτιών. Τουναντίον, διακηρύσσει ότι η αμαρτία άπαξ και διεπράχθη θα τιμωρείται ανελέητα απ' τους ιερούς και άφθαρτους νόμους της φύσης και η τιμωρία θα ακολουθεί κατά τη διάρκεια της ζωής του τον αμαρτωλό.


22. Η Εθνική Εκκλησία του Ράιχ αποκηρύσσει την βάπτιση των παιδιών στη Γερμανία, ιδιαίτερα την βάπτιση με νερό και εις το όνομα του Αγίου Πνεύματος.


23. Οι γονείς ενός παιδιού (ή ενός νεογέννητου παιδιού) θα ορκίζονται μόνον ωσάν Γερμανοί ενώπιον του ιερού, κατά πώς: Ο άνδρας: 'Εις το όνομα του Θεού, δράττομαι του Ιερού όρκου που λαμβάνω ως πατέρας αυτού του παιδιού, και η γυναίκα μου, αμφότεροι αποδεδειγμένα Άριας καταγωγής. Ως πατέρας, συμφωνώ να φέρει το παιδί μου το γερμανικό πνεύμα ως μέλος της γερμανικής φυλής'. Οι γυναίκες: 'Εις το όνομα του Θεού, δράττομαι του Ιερού όρκου που έχω (όνομα) καθότι έφερα εις την ζωή μετά του ανδρός μου ένα παιδί και ότι ως μητέρα του είμαι αποδεδειγμένης Άριας καταγωγής. Ως μητέρα, ορκίζομαι να φέρει το παιδί μου το γερμανικό πνεύμα ως μέλος της γερμανικής φυλής'. Το γερμανικό μητρώο θα εκδίδεται μόνον για τα νεογέννητα παιδιά στην θεμέλια βάση του γερμανικού όρκου.


24. Η Εθνική Εκκλησία του Ράιχ θα καταργήσει την υποχρεωτική θρησκευτική εκπαίδευση, καθώς και την θεία κοινωνία ως θρησκευτική προετοιμασία για την κοσμική κοινωνία. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι και παραμένουν η οικογένεια, τα σχολεία, η γερμανική νεολαία, η χιτλερική νεολαία, και η Ένωση κορασίδων της Γερμανίας.



25. Προκειμένου η αποφοίτηση απ' το σχολείο για την γερμανική νεολαία μας να απολαμβάνει ενός ευδαιμονικού χαρακτήρος, όλες οι εκκλησίες θα τεθούν εις την διάθεση της γερμανικής νεολαίας, της χιτλερικής νεολαίας και της Ενώσεως κορασίδων της Γερμανίας την ημέρα της νεολαίας του κράτους που θα ορισθεί η Παρασκευή πριν από το Πάσχα. Την ημέρα αυτή οι ηγέτες των οργανώσεων αυτών αποκλειστικά και μόνο θα δύνανται να λάβουν τον λόγο.


26. Η τελετή του γάμου μεταξύ Γερμανών ανδρών και γυναικών θα αποτελείται απ' τον διδόμενο όρκο πίστεως τοποθετώντας το δεξί χέρι στο σπαθί. Δεν θα υπάρξει κανείς ανάξιος γονατιστός στις τελετές της Εθνικής Εκκλησίας του Ράιχ.


27. Η Εθνική Εκκλησία του Ράιχ ανακηρύσσει την δέκατη ημέρα πριν από την Κυριακή της Πεντηκοστής ως την εθνική εορτή (αργία) της γερμανικής οικογένειας.


28. Η Εθνική Εκκλησία του Ράιχ απορρίπτει την καθιερωμένη ημέρα της προσευχής και της εξιλεώσεως. Αξιώνει αυτό να μεταφερθεί στην εορτή (αργία) αποτίοντας τιμές στην τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου για την Εθνική Εκκλησία του Ράιχ.


29. Η Εθνική Εκκλησία του Ράιχ δεν πρόκειται να ανεχτεί την ανάδειξη οιουδήποτε νέου κοσμικού θρησκευτικού εμβλήματος.


30. Απ' την ημέρα της ίδρυσεώς της, ο χριστιανικός σταυρός θ' απομακρυνθεί απ' όλες τις εκκλησίες, τους καθεδρικούς ναούς και τα παρεκκλήσια εντός της επικράτειας του Ράιχ και των κτήσεών του και θα αντικατασταθεί απ' το μοναδικό ανίκητο σύμβολο της Γερμανίας, τον αγκυλωτό σταυρό.