Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΥΠΟΤΑΓΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ (Α.Μ.Ε ή χωρίς εισαγωγικά)

Σας βλέπουμε ΜΕΡΑ -  ΝΥΧΤΑ







Οι πληροφορίες συναγωνιστών και συντρόφων μας για τις κινήσεις στις τάξεις των αντιφασιστών σε 
διάφορες περιοχές αστικών κέντρων κι άλλες μικρότερες πόλεις της Ελλάδας αξιοποιούνται καταλλήλως απ' την οργάνωσή μας. Οι πληροφορίες αυτές φιλτράρονται μέσα από διαδικασίες που στεγανοποιούν την δομή της οργάνωσής μας από αναξιοπαθούντες χαφιέδες κι άλλους πάσχοντες απ' το σύνδρομο Μινχάουζεν. Μισούμε τους χαφιέδες όλων των χρωμάτων, φασμάτων, στρατοπέδων. 


Τους εχθρούς μας τους χτυπάμε με τακτική κι όχι μέσα από σπιουνιές που μυρίζουν παρακρατίλα από χιλιόμετρο. Η παρακρατίλα κι η λαγουδίλα είναι για τους 'όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω' του χώρου των γιαλαντζί εθνικοσοσιαλιστών κι ακροδεξιών που λυμαίνονται ως άλλο καρκίνωμα το σώμα των εθνικιστών εδώ και δεκαετίες. Ένας χώρος αποτυχημένων χαφιέδων, μία παράγκα που στήθηκε απ' το ίδιο το μεταπολιτευτικό καθεστώς για να εκμεταλλεύεται, να φακελώνει και να καταδίδει τους εθνικιστές. Εμείς δεν ανήκαμε ποτέ σ' αυτόν και δεν θα απολογηθούμε για τις άρρωστες καταστάσεις που τον χαρακτηρίζουν. Υπόλογοι είναι όσοι τον συντηρούν. Το καθεστώς δεν διώκει τους γραφικούς διότι δεν μπορούν να τ' απειλήσουν. Ο στόχος του καθεστώτος είναι να εγκλωβίσει τους εθνικιστές σ' έναν φαύλο κύκλο ανακύκλωσης χρεοκοπημένων προσώπων κι ενεργειών που το αφήνουν αλώβητο.     



Το πολύπαθο κέντρο της Αθήνας διαθέτει ποικίλα καρκινώματα που εξυπηρετούν συγκεκριμένους  σκοπούς τους οποίους έχουμε επανειλημμένως αναλύσει. Απ' τις πρώτες ενέργειες της οργάνωσής μας ήταν να επισκεφτούμε το 'Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Άνω-Κάτω Πατησίων' στην Αθήνα. Το εν λόγω πρεζοστέκι λειτουργεί ως ορμητήριο μίας συμμορίας αλβανοάπλυτων που εκβίαζαν, τρομοκρατούσαν, επιτίθονταν, λήστευαν, διακινούσαν και διακινούν ποσότητες ναρκωτικών στα σχολεία και διάφορα νεολαιίστικα στέκια. Η στρατολόγηση Αλβανών κυρίως απ' τους αντιφασίστες, τους αποθράσυνε, ώστε να κλιμακώσουν τις περιπολίες και τους τραμπουκισμούς στις γύρω περιοχές. Υπολόγισαν πως το έργο αυτό θα ήταν εύκολο. Η ιστορία απέδειξε πως έκαναν λάθος. Η ιστορία του στεκιού έχει αποδείξει πως διάφοροι παρακρατικοί μηχανισμοί στήριξαν το στέκι όποτε αυτό κρίθηκε αναγκαίο, δηλαδή κατόπιν πληγμάτων που δέχτηκε ο χαφιεδοτεκές απ' όταν κι άνοιξε τις πόρτες του στους αφελείς αναρχομπαχαλάκηδες.

Σήμερα, οι tres banal αναρχοκανάγιες που στήριξαν εξαρχής το μητροπολιτικό εγχείρημα ριζώματος στην περιοχή των Πατησίων κάνουν τον θλιβερό απολογισμό τους και χάνονται στο μέτρημα των πακέτων που έχουν φάει. Στα νέα μέλητου στεκιού σερβίρουν την καραμέλα της επαναστατικής αφάνειας προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. 


Ότι ο πραγματικός λόγος που το σκέφτονται κάθε φορά προτού ανοίξουν το μισογκρεμισμένο πρεζοστέκι τους είναι ένας και μοναδικός. Οι ΑΜΕ. Η οργάνωσή μας που τους έχει κάνει να κόψουν τις ψευτομαγκιές στις οποίες επιδίδονταν για χρόνια. Αν δεν τους πονούσε η οργάνωσή μας, δεν θα είχαν γεμίσει τις γύρω περιοχές με συνθήματα εναντίον μας, γράφοντας μάλιστα οι ίδιοι τ' αρχικά μας.



Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε και ποιός είναι τι και γιατί. Απ' όσο πληροφορηθήκαμε από συναγωνιστές κι υποστηρικτές μας των γύρω περιοχών, φέτος συμπληρώνονται-βάσει μίας τοιχοκολλημένης αφίσας-18 χρόνια 'συνεχούς' λειτουργίας του στεκιού. Μας προκαλεί γέλιο το γεγονός και μόνο ότι ορισμένοι αναρχοαλβανοί συμμορίτες γιορτάζουν ότι 'κατάφεραν να επιβιώσουν'. Ακόμα και το σκουλήκι, όταν το πατήσεις, μπορεί να χαροπαλέψει για κάποια δευτερόλεπτα προτού σβήσει. Το ίδιο συμβαίνει και με τους. 'Άνω-Κάτω'. Φωτιά πάνω-κάτω, αυτή είναι η ιστορία του 'Άνω-Κάτω'.
 



ΥΓ1: Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας πούμε ότι αποτρέπουμε κάθε συναγωνιστή απ' το να εκδηλώσει την 'αγάπη' του στο στέκι σας. Το στέκι σας έχει καταντήσει κωμικό στη συνείδηση των εθνικιστών.


ΥΓ2: ΠΟΥΘΕΝΑ στα Πατησία και παντού! 


ΥΓ3: Δεν θα δημοσιεύσουμε τις δράσεις που μας έχουν στείλει συναγωνιστές απ' τις πολύπαθες περιοχές του κέντρου των Αθηνών για τον λόγο ότι περιέχουν άκρως κοσμητικούς χαρακτηρισμούς για την δράση των συμμοριτών του 'Άνω-Κάτω'. Εμείς δεν βρίζουμε νεκρούς...αλλά τσακίζουμε τους ζωντανούς!


ΥΓ4: Γιατί το 'Άνω-Κάτω' τα τσούγκρισε (τ' αυγά) με τους πρώην φίλους του απ' το 'Αυτοδιαχειριζόμενο ΣτέκιΠεριστερίου'; Το δεύτερο αποκλείστηκε απ' το ρουφιανομέσο Indymedia Athens κατόπιν ομηρικών καυγάδων που πρόσφεραν γέλιο (σ' εμάς) και κλάμα (σ' αυτούς), επειδή τα μέλη του είχαν αφισοκολλήσει διάφορα κοσμητικά, όπως για παράδειγμα ότι το Indymedia Athens το διαχειρίζονται ρουφιάνοι, κλπ. Όσοι έχουν απορίες, μπορούν ν'ανατρέξουν 
στον σύνδεσμο που παραθέτουμε: https://athens.indymedia.org/post/166656/