Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ / ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ





Πρόσφατα αναφερθήκαμε σε κάποιες απ' τις αμέτρητες κρατικές προβοκάτσιες στο σχετικό κείμενο μας '3+1 Κρατικές Προβοκάτσιες'. Αποτελεί κοινό τόπο για την πλειονότητα των Ελλήνων ότι στην Ελλάδα 'έχει χαθεί η μπάλα'. Ότι οι ξένες μυστικές υπηρεσίες κι οι πρεσβείες αλωνίζουν. Ότι δεν υπάρχει 'ελληνική κυβέρνηση' εδώ και δεκαετίες. Κάποτε οι Έλληνες έβλεπαν στους Τούρκους και τους Εβραίους που συνωμοτούσαν απ' το παρασκήνιο, ως δυνάστες τους. Οι κατοχικές κυβερνήσεις της Ελλάδος τους παρουσιάζουν ως 'συμμάχους' των Ελλήνων. Η διείσδυση του ξένου παράγοντα στα εσωτερικά της Ελλάδος είναι συνώνυμη της κατοχής στην οποία βρίσκεται η Ελλάς εδώ και δεκαετίες. Στη διάρκεια της 4ετίας που διανύουμε τα πράγματα, όμως, έγιναν κάτι παραπάνω από προφανή. Ουδείς δικαιολογείται να πει ότι 'δεν είδα, δεν άκουσα, δεν κατάλαβα, που, πως, πότε'. Όσα διαδραματίζονται έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο παραφροσύνης, κοινωνικής κι εθνικής. Για τον λόγο ότι ο όγκος των υπό εξέταση δεδομένων είναι τέτοιος, ώστε χρειάζονται αμέτρητες σελίδες προκειμένου να συνεκτιμηθούν και ν' αναλυθούν καταπώς τους πρέπει, ώστε να υπάρξει μία εμπεριστατωμένη ερμηνευτική βάση, θ' αναφερθούμε επιλεκτικά στα κυριότερα-καθ' ημάς-σημεία. Ο σκοπός της προσέγγισης είναι να αφήσει κάποια ίχνη, κάποια πετραδάκια, απ' τα οποία θα μπορέσετε ν' ακολουθήσετε τον μίτο, προκειμένου να καταλήξετε στα δικά σας συμπεράσματα. Στο παρόν θα εκθέσουμε μία σειρά γεγονότων, απολύτως ενδεικτικά του τι συμβαίνει στη χώρα της κατοχής που 'τυγχάνει' (κατά κάποιους) να ζούμε.



Θα παραθέσουμε τα γεγονότα υπό μία αντίστροφη χρονολογική σειρά.




Τα ξημερώματα της 12ης Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε 'τρομοκρατική' επίθεση κατά του κτιρίου που στεγάζεται η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα, στον κόμβο Κατεχάκη και Κηφισίας. Ως γνωστόν τα συστήματα παρακολούθησης κι αποτροπής που υπάρχουν σε ακτίνα χιλιομέτρων είναι τέτοια, ώστε φαντάζει σχεδόν αδύνατο οποιοδήποτε τρομοκρατικό χτύπημα. Να σημειωθεί δε πως τα κλιματικά φαινόμενα έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών ενδεχομένως καθιστούν ακόμα πιο δύσκολο ένα τέτοιο χτύπημα, δεδομένου ότι η κυκλοφορία στους αθηναϊκούς δρόμους είναι αραιή έως ισχνή και το έργο των καμερών ασφαλείας που υπάρχουν-κι ειδικά στο σημείο της επίθεσης υπερβαίνουν κάθε φαντασία-είναι κατά πολύ ευκολότερο. Οι 'τρομοκράτες' όσο κι αν καλυφθούν, διακρίνονται σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιες αποκαλύψεις για άκρως απόρρητες συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου, οι οποίες έγιναν παρόντων του κατοχικού πρωθυπουργού Σαμαρά, του συγκυβερνήτη του Βενιζέλου, του Υπουργού Προ.Πο κι ανώτατων στελεχών της ισραηλινής Mossad. Όσοι γνωρίζουν ιστορία, γνωρίζουν καλά πως οποτεδήποτε ιστορικά η Mossad (μία υπηρεσία με αυξημένες αρμοδιότητες προστασίας των συμφερόντων του κράτους του Ισραήλ σ' ολόκληρο τον κόσμο) ανακατεύεται στα εσωτερικά των άλλων χωρών, δίνοντας βροντερό παρών, συμβαίνουν διάφορα 'περίεργα' περιστατικά. Πολιτικές δολοφονίες, ανατροπές καθεστώτων, ραδιουργίες, κοινωνικές εκρήξεις, ακόμα και πόλεμοι. Καμίά φορά ακόμα και 'στρατιωτικά πραξικοπήματα' που τους πιάνουν στον ύπνο. Χούντες με λίγα λόγια. Μία νέα Χούντα, πέραν του Σαμαρά, επιχειρείται να στηθεί στο άμεσο διάστημα. Θα μιλήσουμε εκτενέστερα όταν θα είναι κατάλληλος ο χρόνος βάσει των συνθηκών.





Βάσει του ρεπορτάζ των δημοσιογράφων, ελέχθη πως οι καθ' ύλην αρμόδιες υπηρεσίες έφτασαν στον τόπο της επίθεσης με χαρακτηριστική καθυστέρηση, αργότερα απ' τους δημοσιογράφους. Οι αρχές κρατικής ασφαλείας απουσίασαν κατά τον ίδιο 'ομιχλώδη' τρόπο απ' την περιφρούρηση των δημοσίων κτιρίων που κατέλαβαν οι υποστηρικτές κι αλληλέγγυοι του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού. Τις ημέρες της απεργίας του Νίκου Ρωμανού, πραγματοποιήθηκαν δεκάδες εμπρηστικές επιθέσεις, επιθέσεις στις οποίες κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές απλών πολιτών κι αστυνομικών. Επιθέσεις στις οποίες ο Σαμαράς κι η κουστωδία του δεν αναφέρθηκαν. Η γραμμή της κυβέρνησης ήταν για ακόμα μία φορά 'ύποπτη'. Η κατοχική εβραϊκή συμμορία των σαμαροβενιζέλων και των λοιπών δημοκρατικών αρπακτικών έστρεψαν την προσοχή του κοινού σε διαφορετικά μέτωπα, ώστε ν' αποπροσανατολίσουν τον λαό απ' τα φλέγοντα πολιτικά ζητήματα, όπως είναι η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, το παράνομο της συγκυβέρνησης που δεν διαθέτει καν νομιμότητα ως προς τη λήψη αποφάσεων, την καταπάτηση του Συντάγματος και των πολιτικών ελευθεριών, φήμες για τα νέα μνημόνια υποταγής που ήδη υπογράφονται ή θα υπογραφτούν τους επόμενους μήνες. Η Ελλάς 'διοικείται' από μία 'αόρατη' κατοχική συμμορία, η οποία χαίρει της εύννοιας της 'αόρατης' πλανητικής συμμορίας, ενόσω ο ελληνικός λαός πένεται στην 'βιοπάλη', αντί να εξεγερθεί ενόπλως κατά αυτής.





Παρά την χαρακτηριστική βραδυπορία των αρχών να σπεύσουν στον τόπο της επίθεσης, αν ληφθεί δε υπ' όψιν πως τα κεντρικά της ΕΥΠ ή το Υπουργείο Προ.Πο, απέχουν 5 λεπτά το πολύ από εκεί, ελέχθη απ' τους δημοσιογράφους πως λίγες ημέρες προ της επίθεσης, είχαν γίνει κάποιες ασκήσεις των υπηρεσιών για την αποτροπή ενός τέτοιου ενδεχόμενου. Η χρονική σύμπτωση θεωρούμε πως δεν είναι άσχετη της επιλογής του χρόνου και του τόπου της 'τρομοκρατικής' επίθεσης. Δεδομένου ότι οι αρχές άργησαν να σπεύσουν στο σημείο, υπήρξε 'ταχύτατη' η βαλλιστική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για την ταύτιση των πολεμικών τυφεκίων τύπου Καλάσνικοφ. Όπως αποδείχτηκε βάσει αυτής, τα 2 τυφέκι Καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι δράστες της επίθεσης στην πρεσβεία του Ισραήλ στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού, είχαν χρησιμοποιηθεί στην επίθεση της 30ης Δεκεμβρίου 2013 στην οικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι. Την ευθύνη για την επίθεση κατά του Γερμανού πρέσβη είχε αναλάβει η οργάνωση 'Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών'. Όσον αφορά την επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ, κατόπιν αυτοψίας στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου περισυλλέγησαν 54 κάλυκες από Καλάσνικοφ, διαμετρήματος 7,62 mm. Ο αριθμός των καλύκων υποδηλώνει αυτομάτως ότι οι δράστες έχουν αδειάσει δύο γεμιστήρες. Επειδή είναι σχεδόν απίθανο ν' άλλαξαν γεμιστήρα εν μέσω της επίθεσης, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι έχουν χρησιμοποιηθεί 2 όπλα τύπου Καλάσνικοφ. Οι μαρτυρίες και οι περιγραφές περί του σημείου απ' όπου εικάζεται πως έβαλλαν κατά ριπάς οι 'τρομοκράτες' κατά του κτιρίου της πρεσβείας, αλλά και της αριθμητικής δύναμης τους και της κατεύθυνσης διαφυγής τους, προβληματίζουν ως προς το 'ομιχλώδες' τους, αλλά και της όλης 'επίθεσης'.





Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος έστειλε την επιστολή που ακολουθεί στην Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα κα.Ιρίτ Μπεν Αμπα, η οποία πρόσφατα επέδωσε τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια κι είχε διαδοχικές συναντήσεις και μ' άλλους κρατικούς κι εκκλησιαστικούς εκπροσώπους. Η εν λόγω χαρακτηρίζεται ως μία πολύ πεπειραμένη διπλωμάτης καριέρας με ειδίκευση στην διεθνή οικονομική συνεργασία. Δήλωσε δε ότι 'Οι σχέσεις Ελλάδας–Ισραήλ είναι άριστες'. Στον έγκυρο ιστότοπο γεωπολιτικών αναλύσεων και διεθνών σχέσεων 'Ινφογνώμων Πολιτικά', διαβάζετε την συνέντευξη που παραχώρησε στην 'Ναυτεμπορική': http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/11/h_20.html#.VIt2WdKsXDs



Η ανακοίνωση του ΚΙΣ έχει ως εξής:



'Αγαπητή κυρία Πρέσβυ,


Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος επιθυμεί να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση του Ελληνικού Εβραϊσμού προς εσάς, τους Διπλωμάτες του Κράτους του Ισραήλ που υπηρετούν στην Αθήνα, και το προσωπικό της Πρεσβείας σας, μετά την τρομοκρατική επίθεση που έγινε σήμερα το πρωί, χωρίς ευτυχώς ανθρώπινα θύματα. Είμαστε βέβαιοι ότι το τρομοκρατικό αυτό κτύπημα σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά τα αισθήματα των Ελλήνων πολιτών έναντι του λαού του Ισραήλ και δεν θα εμποδίσει τη βούληση των δύο κρατών–Ελλάδας και Ισραήλ–να συνεχίσουν στο δρόμο της ανάπτυξης των διμερών σχέσεων συνεργασίας προς όφελος των δύο λαών. Η τρομοκρατία, από την οποία έχει δοκιμασθεί τόσο βάναυσα ο λαός του Ισραήλ, επιχειρεί να πλήξει και την ίδια την Ελληνική κοινωνία, την ίδια τη δημοκρατία στην Ελλάδα. Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι οι Διωκτικές Αρχές στην Ελλάδα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σύλληψη των τρομοκρατών για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και των εκατομμυρίων επισκεπτών στη χώρα μας'.




Μία άλλη επίθεση ήλθε να συσκοτίσει τις 'έρευνες', καθότι ανασύρονται 'τρομοκράτες' απ' τα παλιά απ' την Αντιτρομοκρατική, όσον αφορά τον κατασκευαστή της βόμβας που τοποθέτησαν 2 ημέρες προ της εν λόγω επίθεσης, σε υποκατάστημα της Eurobank, στο Χαλάνδρι, 'άγνωστοι'. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής αλλά κι οι ειδικοί των ΤΕΕΜ διαπιστώνουν ομοιότητες του μηχανισμού που δεν εξερράγη προχθές στο Χαλάνδρι, με παλαιότερες βομβιστικές ενέργειες και μάλιστα της δεκαετίας του 1990, οπόταν η '17Ν', κι ο 'ΕΛΑ' ήταν ενεργές ένοπλες ομάδες. Στα μέσα του 1990 απ' τις 'στάχτες' του 'ΕΛΑ' που είχε αναστείλει τη δράση του είχε ξεπεταχτεί μια νέα τότε ομάδα, οι 'Επαναστατικοί Πυρήνες', οι οποίοι είχαν στο ενεργητικό τους και μία δολοφονία γυναίκας σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Λεωφόρο Συγγρού, όπου τότε είχαν τοποθετήσει βόμβα. Για την οργάνωση 'Επαναστατικοί Πυρήνες' και το ιστορικό της ένοπλης δράσης τους, ανατρέξτε εδώ: http://adespotosgatos.blogspot.gr/2010/12/blog-post_1450.html



Η συγκεκριμένη οργάνωση εξαφανίστηκε στην κυριολεξία εν μια νυκτί το καλοκαίρι του 2002 όταν η Αντιτρομοκρατική είχε ξεκινήσει τις μεγάλες επιχειρήσεις εξαρθρώσεις της '17Ν' και του 'ΕΛΑ'. Στον σύνδεσμο 'Η Τρομοκρατία στην Ελλάδα' στην Wikipedia, μπορείτε να διαπιστώσετε μόνοι σας 'ύποπτους' θανάτους μελών αριστερών τρομοκρατικών οργανώσεων. Τι σημαίνει αυτό, το εναποθέτουμε στην κρίση σας. Είναι γεγονός πως τα Δεκεμβριανά του '08, υπήρξαν η δεξαμενή στρατολόγησης κι ανασυγκρότησης των ένοπλων οργανώσεων του αριστερού παρακράτους. Τα νέα Δεκεμβριανά που επιχειρήθηκαν τον Δεκέμβριο του '14, απ' τον έγκλειστο Νίκο Ρωμανό κι όσους 'μεγαλύτερους ηλικιακά' βρίσκονται πίσω απ' αυτό το 'παιδάκι', άνοιξαν τις πύλες για την διάχυση του αντάρτικου πόλης που εμφανίζεται συνοδοιπόρος της Μεταπολίτευσης. Όσον αφορά τον 'άγνωστο' του Χαλανδρίου, αυτός τηλεφώνησε προειδοποιητικά στην σύνταξη του Zougla.gr και στην 'Εφημερίδα των Συντακτών'. Στην Ελλάδα υπάρχει ένα ιδιότυπο ασυλίας στα εν λόγω μέσα, καθότι δεν έχει υπάρξει έστω ένας (1) εισαγγελέας να διατάξει μία έρευνα για το γεγονός ότι κατά συρροή οι τρομοκράτες εδώ και πολλά χρόνια επιλέγουν τα 2 μέσα προκειμένου να διαφημίσουν τις πράξεις τους. Εμφανίζονται ως μεσολαβητές μεταξύ των τρομοκρατών και της εξουσίας. Λόγω της δημοσιογραφικής παραεξουσίας, δεν διενεργούνται έρευνες στις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχονται απ' τους τρομοκράτες. Αυτή είναι με λίγα λόγια η Δημοκρατία ή το ασύδοτο αριστερό κράτος-παρακράτος που εμπαίζει τον ελληνικό λαό εδώ και δεκαετίες.



Ο Υπουργός Προ.Πο, κ.Βασίλειος Κικίλιας, δήλωσε στους δημοσιογράφους τα εξής: 'Η Ελλάδα παραμένει ασφαλής χώρα. Η πολιτεία είναι απέναντι σε εκείνους που προσπαθούν, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση. Οι σχέσεις Ελλάδας- Ισραήλ δεν θα διαταραχθούν'. 'Ύποπτη' η καθυστέρησή του, αν σκεφτεί κανείς πως εμφανίστηκε έξω απ' την πρεσβεία του Ισραήλ, λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, σχεδόν 7 ώρες μετά το χτύπημα, ενώ σ' άλλες περιπτώσεις μικρότερης εμβέλειας και πολιτικής σπέκουλας σημείωσει ταχύτητα ρεκόρ. Γεννάται το ερώτημα: Μα, έτσι, με τέτοια αργοπορία θα προασπισθεί τις άριστες σχέσεις μεταξύ Ελλάδος–Ισραήλ';



Το δίκτυο σχολιασμού εξωτερικής πολιτικής, άμυνας και διπλωματίας 'Defencenet.gr', σημείωσε τα εξής: 'Ο μόνος λοιπόν που βγαίνει κερδισμένος από τη διατάραξη των σχέσεων των δύο χωρών είναι η Άγκυρα, που βρίσκεται σε κόντρα με το Τελ-Αβίβ και αναζητεί τρόπους να σπάσει τον άξονα των τριών χωρών στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου που την αποκόβει από τα ενεργειακά κοιτάσματα....Αυτό σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί το γεγονός ότι ομάδες του επαναστατικού χώρου, τρομοκράτες, μπορεί να έχουν σχέση με τη Μυστική Υπηρεσία της Τουρκίας, τη ΜΙΤ, η οποία πιθανόν να έχει αποκτήσει πρόσβαση στο οργανωμένο σύστημα τρομοκρατών ή σε στοιχεία τα οποία δρουν υπό συγκεκριμένες συνθήκες και κάνουν τις επιθέσεις που θέλουν να φαίνονται τρομοκρατικές. Η τουρκική ΜΙΤ δρα ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα, ενώ από την ΕΥΠ έχουν καταγραφεί περίεργες κινήσεις εντός του ελλαδικού χώρου'.



Στον φετινό εορτασμό του 'Πολυτεχνείου' οι εικόνες των τηλεοπτικών φακών έδειξαν σκηνές ωμής αστυνομικής βίας προς τους μπαχαλάκηδες και τους λοιπούς διαδηλωτές. Η εντολή ήταν ξεκάθαρη:



'Λιανίστε τους'. Οι αύρες της αστυνομίας μας έφεραν αντιμέτωπους με την εικόνα μίας κατάστασης πολιορκίας που είχαμε να ζήσουμε εδώ και δεκαετίες. Το καθεστώς στην Ελλάδα επιχειρεί να φέρει μία 'νέα τάξη πραγμάτων' σε κάθε επίπεδο. Απ' τα περίφημα 'drones' που έσπευσε να προμηθευτεί ο κ. Κικίλιας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Ισραήλ, τα σύγχρονα μέσα καταστολής πλήθους και ταραχών, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το  σύστημα WB-1, που χρησιμοποιεί κατευθυνόμενη ενέργεια για τη μη θανατηφόρα καταστολή ταραχών, το οποίο παρουσίασε η 'China Poly Group Corporation' στο πλαίσιο του 'Airshow China 2014', έως τα ειδικά βραχιολάκια των κρατουμένων, η καφκική 'Σωφρονιστική Αποικία' στην οποία επιδιώκουν να μετατρέψουν την ελληνική κοινωνία κι ολόκληρον κόσμο, απέχει ελάχιστα. Η κατασκεύη συστημάτων καταστολής αποτελεί μία απ' τις πλέον σημαντικές εστιάσεις των πλανηταρχών. Το Ίδρυμα 'Μιχάλης Κακογιάννης', στο οποίο έχουμε αναφερθεί, αποτελεί συνήθη τόπο εκδηλώσεων της Πρεσβείας του Ισραήλ. Πέρα απ' τις πρόσφατες προκλητικές καταστάσεις που έλαβαν χώρα σε ελληνικό έδαφος απ' τους φιλοσιωνιστές και τους πράκτορες της Mossad, αποδεικνύεται πως έχει ενεργό ρόλο και πλέον δεν έχει λόγο να το κρύψει, υπήρξαν καταγγελίες για  κακοποίηση μέλους του 'Συλλόγου Ιντιφάντα' από Ισραηλινούς κατά την διάρκεια εκδήλωσης. Ένα μέλος του 'Συλλόγου Ιντιφάντα' σήκωσε παλαιστινιακή σημαία κι επενέβησαν οι άνδρες της Mossad. Τον απομάκρυναν απ' τον χώρο, ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε πως τον κακοποίησαν. Στη συνέχεια τον παρέλαβαν Έλληνες αστυνομικοί, που στάθηκαν αμήχανοι όταν ζήτησε τα στοιχεία των Ισραηλινών και παρότι αναγνώρισε κάποιον απ' αυτούς που τον κακοποίησαν, οι Έλληνες αστυνομικοί ισχυρίστηκαν ότι ζήτησαν τα στοιχεία τους, αλλά οι άντρες της Πρεσβείας αρνήθηκαν να τους τα δώσουν. Να σημειωθεί πως λίγες ημέρες πριν δολοφονήθηκε ο αξιωματούχος της Παλαιστινιακής Αρχής στη Δυτική Όχθη, ο Ζιάντ Αμπού Αϊν. Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με τις αποκαλύψεις που κάνουν τον γύρο του κόσμου για τα φριχτά βασανιστήρια της CIA σε διάφορους εχθρούς της εβραϊκής κυριαρχίας.


Κι ενόσω όλα αυτά συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο, ο έγκλειστος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο κ.Ηλίας Κασιδιάρης σε σχετικό άρθρο του δήλωσε τα εξής για τις αποκαλύψεις που αφορούν την εντολή των διώξεων σε βάρος του κόμματος που έκαναν θραύση τις τελευταίες μέρες κι εντελώς συμπτωματικά αποσιωπήθηκαν απ' το σύνολο των μέσων. Αναφερόμαστε στο ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο κατοχικός Πρωθυπουργός φέρεται να χυδαιολογεί διατάσσοντας τις προφυλακίσεις και τις λοιπές ενέργειες σε βάρος της Χρυσής Αυγής που του υπαγορεύτηκαν απ' το παγκόσμιο σιωνιστικό λόμπι και τον κ.David Harris. Ο κ.Κασιδιάρης αναφέρει: 'Ο τίτλος του επίμαχου βίντεο στο RUTUBE ξεκινά με τους χαρακτήρες SN5812, που θυμίζουν τους κωδικούς των νομίμων συνακροάσεων της ΕΛ.ΑΣ και το γεγονός αυτό ενδέχεται να μην είναι τυχαίο. Τα έτερα σενάρια περί κοριού σε εξωτερικό χώρο, περί ξένων μυστικών υπηρεσιών ή Ελλήνων επιχειρηματιών που παρακολουθούν την κυβέρνηση τα θεωρώ αποδυναμωμένα. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να λησμονείται η περίπτωση Παπασταύρου, του μυστικού συμβούλου του Σαμαρά, που είχε παράνομα στο laptop του λογισμικό που απορροφούσε όλες τις συνομιλίες του Μαξίμου. Μόλις η ΕΥΠ αποκάλυψε την υπόθεση ο Σαμαράς έδωσε εντολή να θαφτεί άμεσα. Είναι γνωστή άλλωστε η διασύνδεση Παπασταύρου με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες καθώς και ο κεντρικός του ρόλος στη διαχείριση του λογαριασμού των δύο δις δολαρίων της Λίστας Λαγκάρντ μαζί με τον γνωστό σιωνιστή παράγοντα Μυωνή'.



Όπως αντιλαμβάνεστε, παντού υπάρχει ένας εβραϊκός σιωνιστικός δάκτυλος. Σ' όλα τα γεγονότα που παραθέτουμε. Ο συλληφθείς μετά βαϊων και κλάδων Μαζιώτης του 'Ε.Α', απ' τις φυλακές Διαβατών όπου κρατείται παρενέβη ακόμα μία φορά με κείμενό του, ομολογουμένως το κάνει πάντοτε σε καίριες στιγμές όταν επιδιώκει να δηλώσει την ενεργή παρουσία του στο αντάρτικο πόλεων ή να μεταφέρει κωδικοποιημένα μηνύματα στον έξω κόσμο, ανέφερε τα εξής δεικτικά ως προς την χειραγώγηση του ποιμνίου των εν Ελλάδι αναρχικών: 'Είναι σίγουρο ότι μια ενδεχόμενη κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ επικεφαλής, θα είναι μια βραχύβια και ασταθής κυβέρνηση, η οποία παρά τη φιλοδοξία της να «εξανθρωπίσει» το σύστημα και να το σταθεροποιήσει, θα συμβάλλει άθελα της στην περαιτέρω αποσταθεροποίηση, πράγμα που ένα επαναστατικό κίνημα οφείλει και πρέπει να εκμεταλλευτεί. Το δίλημμα των καιρών δεν είναι μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ, νεοφιλελευθερισμός ή σοσιαλδημοκρατία αλλά καπιταλισμός ή επανάσταση'. Με λίγα λόγια ο Μαζιώτης έθεσε τον θεμέλιο λίθο της στάσης που θα τηρήσουν οι εν Ελλάδι 'αντιεξουσιαστές' απέναντι στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δηλαδή: ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! Αλλά αυτό κι αν αποτελεί αποκάλυψη. Ότι οι αναρχικοί που δήθεν καίνε κοινοβούλια και αρνούνται να ψηφίσουν λόγω 'εκλογικής απεργίας', όχι μόνο ψηφίζουν, αλλά έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις. Αυτό όσον αφορά τους Ριζοσπάστες Εθνικιστές που είναι οι μοναδικοί αρμόδιοι να κάψουν κοινοβούλια και να φτύσουν την Δημοκρατία. Οι αναρχικοί θα βρουν να ψηφίσουν...



Επιστρέφοντας στην περίπτωση του πολυσυζητημένου των τελευταίων ημερών, τον Νίκο Ρωμανό, χρήζει προσοχής ότι ο Ρωμανός που φυσικά καθοδηγείται από διάφορα άλλα πρόσωπα που δεν εμφανίζονται, συναίνεσε στο 'Ηλεκτρονικό Βραχιόλι Κρατουμένων'. Αυτός ο 'αναρχικός' που τόσο ΄μισεί' το απάνθρωπο σύστημα, απεδέχθη εκείνος πρώτος να φορέσει το βραχιόλι που καθιστά έναν άνθρωπο, ισοδύναμο ζώου. Αυτό αρκεί για να πείσει τον οποιονδήποτε περί των 'αγνών' προθέσεων του. Σημασία όμως έχει να δούμε όσα αφορούν το εν λόγω βραχιολάκι, καθώς μάθαμε ότι στην ιδιωτική εταιρεία ηλεκτρονικής παρακολούθησης G4S ανατέθηκε η εισαγωγή στην Ελλάδα των βραχιολιών για την ηλεκτρονική επιτήρηση υποδίκων, καταδίκων και κρατουμένων. Η εταιρεία αυτή θα φέρει στην Ελλάδα και τα βραχιόλια και τις τεχνικές εγκαταστάσεις για την ηλεκτρονική παρακολούθηση όσων φοράνε τα βραχιόλια αυτά και θα είναι υπεύθυνη για την επιτήρησή τους, σε συνεργασία με την αστυνομία και τη δικαιοσύνη'. Παλαιστινιακές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν καταγγείλει τον Μπιλ Γκέιτς (Microsoft) γιατί το φιλανθρωπικό του ίδρυμα έχει επενδύσει στην πολυεθνική G4S, μια ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας που βοηθά τις φυλακές του Ισραήλ, να παρακολουθούν Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους στις επαφές τους ακόμη και εντός των φυλακών. Θετική ανταπόκριση τόσο απ' τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α όσο κι απ' τους Ανεξάρτητους 'Έλληνες' είχε η πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, να χρησιμοποιηθεί το σύστημα γεωεντοπισμού με ηλεκτρονικό βραχιόλι στον Ρωμανό. ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΔΗΜ.ΑΡ κατέθεσαν κοινή τροπολογία για τις εκπαιδευτικές άδειες κρατουμένων. Το σύστημα γεωεντοπισμού με ηλεκτρονικό βραχιόλι είναι μέθοδος που δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη, ωστόσο απ' τη στιγμή που θα ισχύσει ο Ρωμανός θα μπορέσει να παρακολουθήσει τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο.



Να το πούμε με λίγα λόγια. Οι καταδικασμένοι για τρομοκρατία κι άλλα εγκλήματα θα μπορούν να επικαλούνται το αναφαίρετο δικαίωμά τους στην 'μάθηση' και δεν θα χρειάζονται πια οι απεργίες πείνας ή δίψας, ώστε να εκβιάσουν το σύστημα για ν' αξιώσουν την απελευθέρωσή τους. Με τα βραχιολάκια που εισήγαγε πρώτος ο Ρωμανός, οι κρατούμενοι του είδους κι όχι μόνο, ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου, με τις ευλογίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης ή του Προ.Πο, ώστε ν' αφήνονται ελεύθεροι στις 'μαθησιακές' δραστηριότητές τους. Δεν θα χρειάζονται πια οι δήθεν επικηρύξεις των τρομοκρατών, καθώς θα κυκλοφορούν ελεύθεροι, ανεξάρτητα απ' την όποια καταδίκη τους έχει επιβληθεί. Ο Χριστόδουλος Ξηρός υπήρξε καινοτόμος, σωφρονιστικός αναμορφωτής! Ο μύθος του σωφρονισμού συνεπώς καταρρέει, το ίδιο γρήγορα με τις αποφάσεις των δικαστικών λειτουργών που αθωώνουν βάσει αστείων ιδεολογημάτων τους κατηγορούμενους για τρομοκρατία. Τον δρόμο άνοιξε κι ο φιλόδοξος Μαζιώτης, καθώς είναι ο πρώτος που δεν χρειάστηκε να υπερασπιστεί καν τον εαυτό του, μιας κι ο εισαγγελέας του έδωσε μία 'άφεση επαναστατικών αμαρτιών', υπό το κενολόγημα ότι δεν ευσταθεί η κατηγορία που του απεδόθη περί του διευθυντηρίου του Ε.Α απ' την άποψη ότι ο 'Ε.Α' είναι μία οριζόντιας δομής αναρχική οργάνωση!



Βάσει ορισμένων στοιχείων που εκθέσαμε, δεν μπορούμε να εικάσουμε τι αντιληφθήκατε και τι όχι, ωστόσο είναι προφανές πλέον και στον πλέον αδαή, ότι η συνεργασία Ελλάδος–Ισραήλ έχει ανοίξει τον δρόμο τόσο για την ολοκληρωτική κατοχή της πατρίδος μας απ' τους Ισραηλινούς, όσο την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος, την εκμετάλλευση της ΑΟΖ της, μα προ πάντων τα εγκαίνια ενός αστυνομικού κράτους με λατινοαμερικάνικα χαρακτηριστικά καταστολής. Στο κράτος αυτό θα είναι όμηροι οι Έλληνες, θα κατατρομοκρατούνται, θα πεθαίνουν απ' την ανέχεια, οι λαθρομετανάστες θα είναι αρχηγόπουλα, ενώ όλοι όσοι θ' αντιστέκονται θα υφίστανται διώξεις στα νέα Γκουλάγκ. Αν δεν είναι αυτό ένα ισραηλινό 'success story' τι άλλο μπορεί να είναι; Όσον αφορά την 'τρομοκρατική' επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ, είναι για να γελάνε κι οι ραββίνοι...


ΥΓ: Όσοι επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τα ηχητικά 'ντοκουμέντα' που βλέπουν το φως της δημοσιότητος για τις διώξεις σε βάρος της Χρυσής Αυγής απ' τους Σαμαροβενιζέλους, ποιοί  -μεταξύ άλλων κρύβονται πίσω απ' αυτά, σας συνιστούμε την κατατοπιστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο άνθρωπος των μαγνητοφωνημένων  υποκλοπών για λογαριασμό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Χρήστος Μαυρίκης, στο περιοδικό Crash του Γιώργου Τράγκα. Απ' ότι αναφέρει σ' αυτήν, γίνεται ξεκάθαρο ότι ο ορκισμένος εχθρός του Αντώνη Σαμαρά αρεσκόταν να παρακολουθεί τους πάντες. Δεν μπορούμε παρά να υποθέσουμε ότι στον παρόντα χρόνο έχει έναν ακόμα λόγο να το κάνει, μιας και με την πτώση του, πιάνει μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Εκτοπισμό του αντιπάλου του απ' την πολιτική (ισόβια θα λέγαμε) και θέμα ηγεσίας στη Ν.Δ, με επικρατέστερη την θυγατέρα του, την κα. Ντόρα Μπακογιάννη. Η οικογειοκρατία στην Ελλάδα κι ο 'παλαιοκομματισμός' έχουν βαθιές ρίζες. Η πολιτική εξουσία γκρεμίζεται μονάχα απ' τον ένοπλο λαό, που είπε κι ο Μαζιώτης!


http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2014/03/MAYRIKHS.pdf