Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Αυτόνομοι Πειραιά: Ούτε στο Κερατσίνι, ούτε πουθενά / Ο Αντιφασίστας δεν θα κάνει κουμάντο σε καμία γειτονιά!

(Ρεσάλτο φλαμπέ)









Συνεχεία των δράσεων μας στις περιοχές του Πειραιά, αυτή τη φορά την τιμητική του είχε το Κερατσίνι. Το Κερατσίνι λεηλατήθηκε τόσο κατόπιν της δολοφονίας Φύσσα, όσο κατά την επέτειο για την συμπλήρωση 1 χρόνου απ' αυτήν. Οι παρακρατικοί του στεκιού  'Ρεσάλτο' που έρχονται από διάφορες άλλες περιοχές της Αθήνας και παριστάνουν τους Πειραιώτες, βρήκαν αφορμή για να επιδοθούν σε βανδαλισμούς και στην δηλητηριώδη  προπαγάνδα τους στα σχολεία, τις γειτονιές και τους χώρους εργασίας της περιοχής.


Αγνόησαν πως οι γνήσιοι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα εξαιτίας της ανεργίας, της ανέχειας και της εγκατάλειψης απ' την 'πολιτεία' και δεν ενέδωσαν στις τσιρίδες τους. Οι βάνδαλοι του 'Ρεσάλτο' κατέστρεψαν ανενόχλητοι (απ' την αστυνομία) πολλά  καταστήματα συμπολιτών μας που αγωνίζονται για ένα κομμάτι ψωμί. Αυτοί είναι οι 'φίλοι'  της εργατικής τάξης.


Ως ρουφιάνοι και λαγοί που είναι έστειλαν στην φυλακή τον βουλευτή  της Χρυσής Αυγής, τον κ.Κούζηλο, με το 'αιτιολογικό' πως ήταν παρών σε επιδρομή  εθνικιστών στην γιάφκα τους, την οποία πρώτα βιντεοσκόπησαν κι έπειτα παρέδωσαν  το επίμαχο υλικό στις αρχές, ώστε να υπάρξει η γνωστή συνέχεια. Αυτοί είναι οι  παρακρατικοί αλήτες που χαίρουν της ασυλίας του συστήματος, οι οποίοι μέσα απ' την  ανωνυμία-ασυλία τους απ' το σύστημα, στοχοποιούν ανθρώπους που δεν ανήκουν στο  σινάφι τους. Οι γειτονιές του Πειραιά είναι και θα παραμείνουν εθνικιστικές, ο πόλεμος συνεχίζεται, καμία μάχη δεν χάθηκε. Ούτε στο Κερατσίνι, ούτε πουθενά! Ο Αντιφασίστας δεν θα κάνει κουμάντο σε καμία γειτονιά!